Ahmet Çalık Haberleri

Fenerbahçe maçının ardından duygusal olay! Abdulkerim Bardakçı'dan Ahmet Çalık için özel şarkı...

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray, 37. haftada bu akşam sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Mücadelenin ardından şampiyonluk kutlaması yapacak sarı-kırmızılılarda her oyuncu kendine özel bir şarkı seçti.

Spor 04-06-2023 08:12

Trabzonspor'da Dorukhan Toköz'den Ahmet Çalık için duygusal an...

Trabzonspor'da şampiyonluk kutlamaları Medical Park Stadyumunda yapıldı. Yıldız oyuncu Dorukhan Toköz, kutlamalarda sahneye çıktığı şarkıyla herkesi şaşırttı. Geçtiğimiz aylarda trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ahmet Çalık formasıyla sahaya çıkan Dorukhan, herkesi duygulandırdı.

Spor 14-05-2022 21:19

Kulüp başkanlarından Ahmet Çalık'ın annesine Anneler Günü ziyareti

Kulüp başkanlarından Ahmet Çalık'ın annesine "Anneler Günü" ziyareti

Yurthaber 08-05-2022 17:56

A Milli Futbol Takımı'ndan Ahmet Çalık'ın ailesine ziyaret

A Milli Futbol Takımı, İtalya ile oynanacak özel maç için bulunduğu Konya'da, 11 Ocak 2022 tarihinde Ankara-Niğde otoyolunda geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden milli futbolcu Ahmet Çalık'ın ailesine toplu olarak taziye ziyaretinde bulundu.

Spor 28-03-2022 17:58

Ahmet Çalık'ın ismi Kars'ta kütüphaneye verildi

Ahmet Çalık'ın ismi Kars'ta kütüphaneye verildi

Yurthaber 23-03-2022 14:17

Barcelona'dan Konyaspor'a Ahmet Çalık için başsağlığı mektubu

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’e Ahmet Çalık için başsağlığı mektubu gönderdi.

Spor 21-03-2022 19:54

Başakşehir Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Başakşehir Konyaspor maçı hangi kanalda?

Başakşehir Konyaspor maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Süper Lig'in 21. haftasında oynanması planlanan ve Ahmet Çalık'ın hayatını kaybetmesi üzerine ertelenen mücadele için geri sayım başladı. Başakşehir, Konyaspor'u konuk edecek. Taraftarların heyecanla beklediği maç öncesi Başakşehir Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Başakşehir Konyaspor maçı hangi kanalda? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte Başakşehir Konyaspor maçı ile ilgili detaylar...

Spor 22-02-2022 18:37

Galatasaray'da sözleşmesi feshedilen Diagne'nin yeni mesleği herkesi şaşırttı! Ahmet Çalık detayı...

Galatasaray ile sözleşmesini geçici olarak fesheden Diagne'den yine şaşırtan bir hamle geldi. Futbol hayatındaki yaptığı hareketlerle taraftarları şaşırtan Diagne'nin yeni mesleği ortaya çıktı. Sözleşmesini feshettikten sonra ülkesine giden golcü oyuncu spor ayakkabı mağazası açmaya karar verdi. Açacağı mağazanın duvarında geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ahmet Çalık'ın fotoğrafına yer veren Diagne büyük alkış topladı.

Spor 15-02-2022 17:45

Sinem Yüksel kimdir? Hayatını kaybeden Ahmet Çalık’ın nişanlısı Sinem Yüksel aslen nereli ve kaç yaşında?

Geçtiğimiz günlerde trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık'ın nişanlısı Sinem Yüksel'ın hayatı merak edildi. Konyaspor'da forma giyen milli futbolcu nikah günü almaya giderken geçirdiği trafik kazasında vefat etmişti. Çalık'ın nişanlısı Yüksel'den duygusal bir paylaşım geldi. Peki Sinem Yüksel kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? İşte ünlü futbolcunun nişanlısının hayatı...

Spor 12-02-2022 18:42

Ahmet Çalık'ın nişanlısı Sinem Yüksel ortaya çıktı! Duygusal paylaşımı yürek burktu

Ahmet Çalık'ın nişanlısı Sinem Yüksel, Türkiye'yi kahreden olay sonrası yaptığı paylaşımla gündem oldu. Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Çalık'la evlilik planları yaptığı öğrenilen Yüksel'in sosyal medyadaki duygusal paylaşımı dikkat çekti. Ahmet Çalık'la yan yana olduğu fotoğrafı paylaşan Sinem'in yazdığı not ise yürek burktu.

Spor 12-02-2022 12:23

Galatasaray'ın yeni transferi Gomis'ten çok duygulandıran Ahmet Çalık açıklaması! 'İlk geldiğim zaman...'

Al Hilal'den ayrılıp tekrar Galatasaray'a geri dönen Fransız golcü Bafetimbi Gomis, katıldığı programda açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz haftalarda geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ahmet Çalık için konuşan Gomis, "Ahmet Çalık'ı da buradan anmak istiyorum. İlk geldiğim zaman bana çok yardımı olmuştu. Vefat haberini aldığımda çok üzüldüm. En kısa zamanda Ankara'da ailesini ziyaret edeceğim." dedi.

Spor 04-02-2022 15:02

Gençlerbirliği, eski kaptanı Ahmet Çalık adına öğrencilere çikolata dağıttı

Gençlerbirliği, eski kaptanı Ahmet Çalık adına öğrencilere çikolata dağıttı

Yurthaber 21-01-2022 16:02

Ahmet Çalık için düzenlenen programa ailesi katıldı

Ahmet Çalık için düzenlenen programa ailesi katıldı

Yurthaber 20-01-2022 22:46

Son dakika: Ahmet Çalık'a Galatasaray'dan duygusal veda! Maçın ilk 5 dakikasında...

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa'yı konuk etti. Geçtiğimiz hafta geçirdiği trafik kazasıyla hayatını kaybeden Ahmet Çalık için maç öncesi özel video hazırlayan Galatasaray yönetimi, taraftarlara ve izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Galatasaray taraftarı da Ahmet Çalık'ı anmak için maçın ilk 5 dakikası boyunca tribünlerde hiçbir ses çıkarmadı ve maçı sessiz takip etti.

Spor 20-01-2022 20:11

Ahmet Çalık'ın vefatı nedeniyle ertelenmişti! Başakşehir - Konyaspor maçının tarihi açıklandı

Konyaspor'da talihsiz bir kaza sonrası hayatını kaybeden Ahmet Çalık'ın vefatı nedeniyle Süper Lig'in 21. haftasının erteleme maçı olan Başakşehir - Konyaspor karşılaşmasının 22. Şubat Salı günü oynanacağı açıklandı.

Spor 20-01-2022 16:37

Başakşehir maçının 6. dakikasında Serdar Gürler gözyaşlarını tutamadı! Ahmet Çalık için...

Kayserispor - Başakşehir maçının 6. dakikasında Ahmet Çalık'ın anıldığı sırada eski Konyasporlu Serdar Gürler gözyaşlarına hakim olamadı.

Spor 19-01-2022 18:30

Son dakika: Soner Dikmen tüm Türkiye'yi ağlattı! Konyaspor'da Ahmet Çalık için duygusal sözler...

Son dakika haberi: Konyasporlu Soner Dikmen, Adana Demirspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından röportajda bulundu. Maçla ilgili konuşmak istemediğini söyleyen Dikmen, röportaj sırasında gözyaşlarını tutamadı. Sözlerini tamamlamakta zorlanan Dikmen en sonunda dayanamayarak röportajı bitirmek zorunda kaldı. Tüm izleyenleri duygulandıran bu konuşma sosyal medyada gündem oldu.

Spor 18-01-2022 23:08

Konyaspor taraftarı herkesi ağlattı! Ahmet Çalık için açılan pankartı gören gözyaşlarını tutamadı...

Konyaspor-Adana Demirspor maçında duygu seli yaşandı. Ahmet Çalık'ın vefatı sonrası içerde ilk maçına çıkan Konyaspor'da taraftarlardan anlamlı bir pankart geldi. Ahmet Çalık için açılan pankartta “Yüreğime ayaz vurur da, sen üşürsün oralarda..." yazıyordu. Bu pankartı gören taraftarlar gözyaşlarını tutamadı.

Spor 18-01-2022 21:14

Konyaspor taraftarından Serdar Gürler'e tepki! Ahmet Çalık'ın vefatının ardından...

Konyaspor'da Ahmet Çalık'ın vefatının hemen ardından Başakşehir'e transfer olan Serdar Gürler'e Konyasporlu taraftarlar tepki göstermişti. Konyaspor'un Adana Demirspor'u ağırladığı maçta çok sert bir pankart açan Konyalı taraftarlar, Ahmet Çalık üzerinden Serdar Gürler'e tepkisini gösterdi.

Spor 18-01-2022 20:37

Konyaspor'dan duygulandıran Ahmet Çalık paylaşımı: Sahaya 12 kişi çıkıyoruz

Konyaspor, trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık'u unutmadı. İttifak Holding Konyaspor, ilk 11'ini açıkladığı görselde Ahmet Çalık'a da yer verdi.

Spor 18-01-2022 19:14

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Konya'da ziyaretlerde bulundu

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Konya'da ziyaretlerde bulundu

Yurthaber 18-01-2022 15:52

Konyaspor, Ahmet Çalık'ın ismini yeni tesislere verecek

Konyaspor, Ahmet Çalık'ın ismini yeni tesislere verecek

Yurthaber 18-01-2022 14:32

Son dakika: Süper Lig'de 2021-22 sezonuna 'Ahmet Çalık Sezonu' ismi verildi

Son dakika haberine göre trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın adı 2021-2022 sezonuna verildi. TFF resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada geri kalan sezonun 2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu olarak oynatılmasına karar verildiğini belirtti.

Spor 18-01-2022 13:49

Ahmet Çalık'ın Kur'an okuduğu video sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı

Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık geçen hafta geçirdiği kazayla hayatını kaybetmiş ve Türkiye'deki herkesi yasa boğmuştu. Çalık'ın sosyal medyada Kur'an okuduğu anlar paylaşıldı. Video kısa sürede paylaşım rekoru kırdı.

Haber 17-01-2022 17:49

Türk kulüpleri Ahmet Çalık anısına organizasyon yapıyor! İlgi çok büyük...

Trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık için Türk kulüpleri bir organizasyon yapmaya karar verdi. Ahmet Çalık, her cuma günü çocuklarla birlikte toplanıp hayır yaptığı ve onlara çikolatalar vererek mutlu ettiği biliniyordu. Süper Lig kulüpleri de bu hamleden sonra bir araya gelerek toplu bir organizasyon yapmaya karar verdi.

Spor 17-01-2022 16:06

Galatasaray'ın Ahmet Çalık paylaşımı duygulandırdı! Kimse beğenmeden geçmedi

Galatasaray, trafik kazasında hayatını kaybeden ve bir dönem sarı-kırmızılı formayı da giyen Ahmet Çalık için sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Hatay maçı öncesi "Kalbimizdesin Ahmet Çalık" yazılı tişörtleri giyen futbolcuların fotoğraflarını paylaşan Galatasaray, "Çocukluk aşkın seni hiç unutmayacak... Kalbimizdesin Ahmet Çalık" ifadelerini kullandı.

Spor 16-01-2022 19:00

Ahmet Çalık'ın vefatı sonrası herkesi gözyaşlarına boğan detay! Emre Gönlüşen ilk golünü anlatmış...

Konyaspor'da forma giyen Ahmet Çalık'ın ölümü sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Türkiye'de herkesi sarsan bu ölüm tüm futbolseverleri adeta yasa boğdu. Bir dönem spor spikerliği yapan ve kanser tedavisi gören Emre Gönlüşen, 42 yaşında hayatını kaybetmişti. Emre Gönlüşen'in ölümü aynı Ahmet Çalık gibi herkesi yasa boğmuştu. Sosyal medyada çıkan detay herkesi hüzünlendirdi. Ahmet Çalık'ın Galatasaray formasıyla attığı ilk golü Emre Gönlüşen'in anlattığı ortaya çıktı.

Spor 16-01-2022 09:16

Ahmet Çalık anılırken gözyaşlarına boğuldu! Sivasspor-Trabzonspor maçına damga vuran an

Sivasspor-Trabzonspor maçının 6. dakikasında trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık anıldı. Sivasspor'da Ahmet Oğuz, Gençlerbirliği altyapısından takım arkadaşı olan Ahmet Çalık'ın tribünler ve futbolcular tarafından alkışlandığı sırada gözyaşlarına boğuldu.

Spor 15-01-2022 16:30

Beşiktaş iki maç sonra kazandı

Siyah-beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Gaziantep FK'yi 1-0 yendi - Beşiktaş evinde üst üste üçüncü galibiyetini elde etti

Yurthaber 14-01-2022 22:13

Dolmabahçe'de Ahmet Çalık için duygusal anma! Futbolcular, 6. dakikada topu dışarı attı ve...

Trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu Ahmet Çalık için Beşiktaş-Gaziantep FK maçı öncesi saygı duruşunda bulunuldu. Duygusal anların yaşandığı saygı duruşunda tribünlerde alkış tufanı koptu. 6. dakikada ise futbolcular topu dışarıya attı ve 27 yaşında hayatını kaybeden futbolcuyu taraftarlarla birlikte alkışlayarak andı

Spor 14-01-2022 20:05

Ahmet Çalık'ın ölümü sonrası skandal davranış! Bu kadar da olmaz dedirtti

Tüm dünyayı hüzne boğan Ahmet Çalık'ın ölümü dünya basınında da yer aldı. Neredeyse tüm dünya kulüpleri Ahmet Çalık'ın ölümü sonrası Konyaspor'a baş sağlığı mesajları gönderdi. Dünyada duyulan bu olay skandala sahne oldu. Milyonlarca kişinin oynadığı futbol oyunu FIFA 22'de Ahmet Çalık'ın oyuncu kartının fiyatı %400 pahalandı. Oyuncunun vefat haberini duyan kullanıcılar Ahmet Çalık'ın kartını ucuzdan alıp pahalıdan satmaya başladı. FIFA yetkilileri kısa sürede bu olayın önüne geçti.

Spor 14-01-2022 15:15

Milyonları hüzne boğan Ahmet Çalık mesajı! EA Sports'tan duygusal hamle

Milyonlarca kişinin oyun konsolları üzerinden oynadığı FIFA 22'den anlamlı bir hareket geldi. Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Ahmet Çalık için bir mesaj yayınlandı. Oyuna sadece Türkiye üzerinden değil, dünyanın neresinden girilirse girilsin aynı mesajı yayınlayan EA Sports, Ahmet Çalık'ı ölümsüzleştirmek için de bir hamle yaptı. Futbolseverleri hüzne boğan bu mesaj büyük alkış topladı.

Spor 14-01-2022 14:46

Son dakika: Konyaspor'dan yürek sızlatan Ahmet Çalık paylaşımı! İşte izleyenleri gözyaşlarına boğan o video

Son dakika... Konyaspor, trafik kazasında vefat eden futbolcusu Ahmet Çalık için yeni bir paylaşım yaptı. Sezen Aksu'nun "Doymadım, doyamadım" şarkısının arka planda olduğu video kameranın kulüp kapısından içeri girmesiyle başlıyor ve 27 yaşında hayatını kaybeden futbolcunun soyunma odasındaki köşesinde son buluyor. İzleyenlerin oldukça duygusal anlar yaşadığı videoya, sosyal medyada binlerce yorum geldi.

Spor 13-01-2022 20:32

Eskişehirspor tribünleri Ahmet Çalık anısına doldurulacak

Eskişehirspor tribünleri Ahmet Çalık anısına doldurulacak

Yurthaber 13-01-2022 19:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ahmet Çalık'ın ailesine taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık'ın ailesini telefonla arayarak, taziyelerini iletti.

Haber 13-01-2022 14:04

Merih Demiral, Ahmet Çalık'ı unutmadı! Bu olay maçın önüne geçti...

Atalanta'nın, Venezia'yı 2-0 yendiği maçın sonunda milli futbolcumuz Merih Demiral'dan trafik kazasında vefat eden Ahmet Çalık için şık bir hareket geldi. 23 yaşındaki yıldız oyuncu Ahmet Çalık'ı unutmadı... Takım arkadaşlarıyla, Ahmet Çalık yazılı t-shirt ile fotoğraf çektiren Demiral, sosyal medyanın gündemine oturdu. Büyük alkış toplayan Demiral'ın bu paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Spor 13-01-2022 08:36

Ahmet Çalık'ın ölüm sebebi ortaya çıktı! Düz yolda nasıl yoldan çıktı? İşte cevabı…

Ahmet Çalık'ın geçirdiği talihsiz trafik kazasının ardından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ‘Ahmet Çalık'ın aracı düz yolda nasıl kontrolden çıktı?’ sorusu kazayı görünce en çok merak edilenler arasında yer almıştı. Uzmanlar bu soruya yanıt vererek ‘Lastikler, su üzerinde kayma hareketi yapar. Aquaplaning-Hydroplaning yani kızaklama olur’ dedi. İşte Ahmet Çalık’ı ölüme götüren o sebebin son dakika detayları…

Haber 13-01-2022 08:01

Konyaspor’dan Ahmet Çalık anısına bilet

Konyaspor, trafik kazasında hayatını kaybeden ve 6 numaralı formayı terleten futbolcusu Ahmet Çalık anısına evinde oynayacağı Adana Demirspor maçının tüm biletlerini 6 TL’den satışa çıkarılacağını açıkladı.

Spor 12-01-2022 17:26

SON DAKİKA: Ahmet Çalık'ın vefatı sonrası Ediz Bahtiyaroğlu'nun ağabeyi konuştu: 2012'de biz de yandık

Konyaspor'un Milli Futbolcusu Ahmet Çalık, geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Çalık'tan gelen ölüm haberi ülkeyi yasa boğdu. Ahmet Çalık'ın vefat haberi tüm futbol severlerin aklına 2012 yılında ani bir kalp krizi geçirip hayatını kaybeden Ediz Bahtiyaroğlu'nun ölümünü akıllara getirdi. Ediz Bahtiyaroğlu'nun ağabeyi Ahmet Çalık'ın vefatı sonrası açıklamalarda bulundu. Engin Bahtiyaroğlu, "Aynı Ediz gibi oldu. Haberi görünce o güne döndüm. Ailecek çok üzgünüz." dedi.

Spor 12-01-2022 16:48

Ahmet Çalık ile trafikte karşılaşan aileden duygusal paylaşım: Daha şampiyon olacaktık güzel insan

Dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden futbolcu Ahmet Çalık tüm Türkiye'yi yasa boğarken, ölümünün ardından birçok kişiyi hüzne boğan Çalık için birçok seveni paylaşımlarda bulundu. Denizli’den aile ziyareti için geçtiğimiz yıl Konya’ya giden çift de o tarihlerde ışıklarda beklediği sırada fark ettiği Ahmet Çalık ile konuşarak o anları görüntülemişti. Ölüm haberinin ardından sosyal medyada paylaşılan samimi görüntü binlerce beğeni aldı.

Haber 12-01-2022 16:21

Ahmet Çalık'ın o sözleri yürek burktu! Konya yasa boğuldu...

Son dakika: Konya'da geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Ahmet Çalık için Konya halkı büyük bir üzüntü yaşıyor. Büyükşehir Belediyesi kentin farklı noktalarına astığı tabelalarda; ''Seni unutmayacağız'' yazılı Ahmet Çalık fotoğraflarını yayınlandı. Ahmet Çalık'tan geriye ise Konyaspor'un sosyal medya için yayınladığı video kaldı... Videoda Konyaspor'un 100. yılına özel kullandığı sözler vardı. Çalık, ''Bu sezonu kazasız belasız bitirelim, son maçları kazanalım inşallah" sözleri yürek burktu.

Spor 12-01-2022 14:30

Son dakika: Ahmet Çalık'ın vefatı sonrası Konyaspor'dan anlamlı hareket! Herkes alkışlıyor...

Son dakika haberi: Süper Lig'de Konyaspor'da forma giyen ve bir dönem Galatasaray'da top koşturan milli futbolcu Ahmet Çalık, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Ahmet Çalık'ın ölümü sadece Türkiye'de değil dünya basınında da şok etkisi yarattı. Niğde-Ankara yolunda gerçekleşen kazada Ahmet Çalık arabadan sağ çıkarılamadı. Bu haber tüm Türkiye'yi adeta yasa boğdu. Konyaspor'dan bu olay sonrası Ahmet Çalık'ın formasını emekli etme kararı geldi. İşte detaylar...

Spor 11-01-2022 19:56

Adana takımlarından Ahmet Çalık için başsağlığı mesajı

Adana takımlarından Ahmet Çalık için başsağlığı mesajı

Yurthaber 11-01-2022 17:17

Ahmet Çalık'ın vefatı tüm dünyada şok etkisi yarattı! Avrupa'nın dev kulüplerinden taziye mesajı...

Konyasporlu Ahmet Çalık'ın trafik kazasında hayatını kaybetmesi tüm dünyada büyük ses getirdi. Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden Paris Saint-Germain, Barcelona, Schalke 04 ve Valencia 27 yaşındaki futbolcu için taziye mesajı yayınlandı.

Spor 11-01-2022 16:34

Hatayspor Kulübünden Ahmet Çalık için başsağlığı mesajı

Hatayspor Kulübünden Ahmet Çalık için başsağlığı mesajı

Yurthaber 11-01-2022 16:31

Son dakika: Ahmet Çalık, son yolculuğuna uğurlandı! Oğlunun tabutuna sarılan acılı baba Beni yetim bıraktın diye gözyaşı döktü

Son dakika haberine göre bu sabah geçirdiği trafik kazası nedeniyle 28 yaşında hayatını kaybeden Konyasporlu milli futbolcu Ahmet Çalık, son yolculuğuna uğurlandı. Milli futbolcunun cenaze törenine çok sayıda kişi katıldı. Cenaze namazı öncesi oğlunun tabutuna sarılan Ali Çalık, "Beni yetim bıraktın. Nereye baksam onu görüyorum" diyerek gözyaşı döktü.

Spor 11-01-2022 15:59

Giresunspor Kulübünden Ahmet Çalık için başsağlığı mesajı

Giresunspor Kulübünden Ahmet Çalık için başsağlığı mesajı

Yurthaber 11-01-2022 15:07

İrfan Can Kahveci'den duygusal Ahmet Çalık paylaşımı:

"Tanıdığım en karakterli, en temiz insanların başındaydın. Daha söylenecek çok şey var ama üzüntümü anlatamam"

Yurthaber 11-01-2022 14:53

Son dakika: Milli futbolcu Ahmet Çalık'ın 9 sene önce attığı tweet hüzne boğdu! 'Ölüm için ne yapmaktayız?'

Ahmet Çalık'ın geçirdiği talihsiz trafik kazasından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Eski Galatasaraylı Ahmet Çalık'ın vefatı herkesi hüzne boğdu. Bu sezon Süper Lig'de ikinci sırada bulunan Konyaspor'un başarısında önemli payı olan Ahmet Çalık'ın 9 yıl önce attığı o tweet yürekleri burktu. Milli oyuncunun kulübü Konyaspor'dan da az önce bir açıklama geldi. Öte yandan 28 yaşındaki Ahmet Çalık'ın hayatını kaybettiği kazanın kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Spor 11-01-2022 14:39