Eslem Haberleri

Kısmetse Olur yarışmacısı Eslem Sena Nur 'kafama çakı soktular' diyerek yaşadığı dehşeti anlatmıştı! Olay gecesinden yeni detaylar... O görüntüler ortaya çıktı

YouTube'da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasıyla tanınan fenomen Eslem Sena Nur, İstanbul Harbiye'de eğlence mekanında girdiği tuvalette 2 kadının saldırısına uğradığını anlatmıştı. Yere yatırılarak öldüresiye dövülen ve topuklu ayakkabıyla başına vurulan genç fenomen kanlar içerisinde kalmıştı. O geceye dair yeni detaylar paylaşılırken görüntüler de ortaya çıktı.

Magazin 2024-07-11 11:12:21

Kısmetse Olur yarışmacısı Eslem Sena Nur'a 3 kadın saldırdı! Kafama çakı sokup merdivenden aşağı attılar

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışmasıyla tanınan Eslem Sena Nur oturduğu mekanda 3 kadının saldırısına uğradı. Kan revan içinde kalan yarışmacı açıklama yaparak "Kafama çakı sokup merdivenden aşağı attılar" dedi.

Magazin 2024-07-09 14:10:32

Eskişehirli genç kick boksçular uluslararası başarılarını sürdürmek için çalışıyor

İtalya'da Kick Boks Dünya Kupası'nda birinci olan Rabia Karagöz ve Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Eslem Naz Akkuş, antrenörleriyle haftada 5 gün antrenman yapıyor.

Yurthaber 2024-04-17 11:12:35

MasterChef Eslem Sena Yurt değişimiyle ağızları açık bıraktı! 'Bambaşka biri'

Geçtiğimiz yıllarda katıldığı MasterChef Türkiye yarışması ile adını duyuran ve uzun zamandır ünlü isimlerle çalışan Eslem Sena Yurt, fazla kilolarını vererek hem iğne ipliğe döndü. Ünlü isim saçlarını sarıya boyattı.

Magazin 2024-02-09 15:10:57

Kabloyla asılı halde bulunmuştu! Dikkat çeken 'ruj' detayı: 'Herkesin canı cehenneme'

Antalya'da Eslem Zehra Kızıltuna (26), arkadaşının evinde üçlü priz kablosuyla asılı halde bulundu. Genç kızın ölümüne ilişkin soruşturma sürerken, ilginç bir detay ortaya çıktı. Kızıltuna'nın bulunduğu odadaki televizyon sehpası üzerine rujla 'Herkesin canı cehenneme' yazıldığı, bu rujun da genç kadının cebinden çıktığı öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 14-11-23 16:20

Genç kızın sır ölümü! Misafirliğe gitmişti boynundan asılı bulundu

Antalya'nın Kemer ilçesinde misafirliğe giden Eslem Zehra Kızıltuna, arkadaşının evinde üçlü priz kablosuyla asılı bulundu. Kızıltuna'nın şüpheli ölümüyle ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Haber 28-10-23 18:03

Babalar Günü'nde yürek yakan kaza! Kızını YKS sınavına yetiştirmeye çalışıyordu...

Hem Babalar Günü'nün kutlandığı hem de milyonlarca öğrencinin YKS'nin ikinci oturumundaki sınavlara girdiği günde Sakarya'dan acı bir haber geldi. Cip ile kızını sınava yetiştirmeye çalışan Zafer Kılıç, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp duvara çarptı. Zafer Kılıç yaşamını yitirdi, kızı Eslem Nur ise ağır yaralandı.

Haber 18-06-23 15:11

Kısmetse Olur Eslem Sena bakın kim çıktı! Eski sevgilisi meğer...

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur, yeni formatı ve yeni yarışmacıları ile dijital platformda yayınlanmaya başladı. Öykü Serter’in sunumuyla ekranlara gelen yarışma programında yer alan gelin ve damat adayları sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Yeni bölümde programa dahil olacak yeni gelin adayı Eslem Sena ise tanıdık çıktı. Meğer Eslem Sena'nın eski sevgilisi Thodex vurguncusu Faruk Fatih Özer'imiş.

Magazin 29-12-22 09:00

Kısmetse Olur Eslem kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Eslem Sena nereli, ınstagram hesabı ne?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü formatı ile 5 yıllık aradan sonra dijital platformda yeniden izleyicisi ile buluştu. Öykü Serter'in sunuculuğunu üstelendiği programda heyecanlı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur'un yeni gelin adayı belli oldu. Kısmetse Olur 15. bölümde Eslem Sena yarışmaya katıldı. Peki, yeni gelin adayı Eslem kimdir? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 28-12-22 16:37

Eslem Öztürk kimdir? İstanbulspor’da sakatlanan Eslem Öztürk nereli ve kaç yaşında? Sağlık durumu nasıl, hangi takımlarda oynadı?

Eslem Öztürk, İstansbulspor'dan yapılan açıklama sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor, orta saha oyuncusunun antrenmanda sakatlık yaşadığını belirterek konuya ilişkin detayları aktardı. Peki Eslem Öztürk kimdir? İstanbulspor’da sakatlanan Eslem Öztürk nereli ve kaç yaşında? Sağlık durumu nasıl, hangi takımlarda oynadı? İşte başarılı futbolcunun biyografisi...

Spor 25-05-22 12:40

Hakim dizisinin Deniz'i Eslem Akar güzelliğiyle herkesi büyüledi! Pozlarını görenler mest oldu...

Hakim dizisinde canlandırdığı Deniz Demirkıran karakteriyle herkesin merak ettiği bir isim haline gelen Eslem Akar, dizideki rolünün dışında özel hayatıyla da merak edilmeye başladı. Instagram pozlarıyla herkesi adeta büyüleyen Eslem Akar, güzelliğiyle takipçilerini mest etti.

Magazin 16-05-22 12:30

Kayıp 3 kız çocuğu bulunmuştu! Kızların aileleri yaşananları anlattı

Hadımköy'de kaybolan Eslem Tuana Yüksel, Efsa Yüksel ve Nazar Memiş bulundu. Üç kız, ailelerine teslim edildi. Nazar Memiş'in babası Özay Memiş, "Kızlar bütün gece gezmişler. En son sahilde bir yerde uyumuşlar. Çevrelerinde yabancılar olduğu için bizi aramaya çekinmişler. Dün gece kızımla birlikte uyuduk" dedi. Öte yandan 3 kızın Kore'ye gitmek istedikleri için evden çıktıkları iddiaları ise aileler tarafından yalanlandı.

Haber 10-08-21 13:25

Hadımköy'de kaybolan 3 kız çocuğu bulundu

Hadımköy'de kaybolan Eslem Tuana Yüksel (15), Efsa Yüksel (13) ve Nazar Memiş (11) bulundu. Üç kız Arnavutköy Çocuk Büro Amirliği'nde ailelerine teslim edildi. Üç kızın Kore'ye gitmek istedikleri için evden çıktıkları öğrenilirken, aileleri tarafından teslim alınan çocuklar evlerine götürüldü.

Haber 09-08-21 18:39

6 yaşındaki Eslem’den şehit babasına karanfil: Bu çiçekleri senin için diktim

Kırıkkale Şehitliği’nde düzenlenen törende, Şehit Astsubay Kıdemli Üstçavuş Ömer Umulu’nun 6 yaşındaki kızı Eslem, babasının kabrine karanfil bıraktı. Minik kızın "Bu çiçekleri senin için diktim, umarım beğenirsin" demesi herkesi duygulandırdı.

Haber 12-05-21 18:22

Eslem Sena Nur kimdir? Faruk Fatih Özer'in sevgilisi bakın kim çıktı?

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer 2 milyar dolar ile yurtdışına kaçtığı iddiaları ile gündeme geliyor. Kripto para borsası Thodex'in sahibi Faruk Fatih Öze son olarak sevgilisi Eslem Sena Nur ile gündeme geldi. Eslem Sena Nur kısa süre gündemde en çok aranan isimlerden biri oldu. İşte, ayrıntılar...

Magazin 23-04-21 20:32

Ortaokul öğrencisi Başkan Işık’a şiir yazdı

Akşemsettin İmam Hatip Ortaokul öğrencisi Emine Eslem Şakar, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık için şiir yazdı.

Yurthaber 26-03-21 10:39

Hafızlık bölge birincisi Düzce’den

ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında Düzce’den Eslem Ersoy bölge birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.Diyanet işleri Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen Kur’an Kursları arasında hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışması bu sene korona virüs nedeni ile online olarak düzenlendi.

Yurthaber 11-03-21 09:54

Hafızlık bölge birincisi Düzce’den

ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında Düzce’den Eslem Ersoy bölge birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.Diyanet işleri Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen Kur’an Kursları arasında hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışması bu sene korona virüs nedeni ile online olarak düzenlendi.

Yurthaber 11-03-21 09:54

MasterChef'in iddialı şefi Eslem Sena Yurt'un inanılmaz değişimi

Seyirciyi TV8 ekranlarına bağlayan lezzet yarışması MasterChef Türkiye Eslem'in son hali görenleri şaşırttı. MasterChef yıldızının eski halinden estetik operasyonların ardından eser kalmadı. İşte yeni haliyle Eslem Sena Yurt...

Magazin 26-02-21 13:56

Kendileri küçük, gönülleri büyük

Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşayan minik Nisa Naz ve Eslem Karpat kardeşler, kumbarasındaki paraları Türkiye Diyanet Vakfı tarafından düzenlenen ’Kış Bayramı’ kampanyasına bağışladı.Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi Kadın Kolları tarafından ’Bu Kış Çocuklara Bayram Olsun’ kampanyası düzenlendi.

Yurthaber 10-02-21 15:45

Eslem isminin anlamı nedir? Kur'an'da geçiyor mu? İşte yanına yakışan isimler

Ailelerin çocuklarına isim verirken en çok dikkat ettiği şeyler arasında isimlerin anlamları bulunuyor. Bu nedenler binlerce isim arasından seçim yaparken özellikle yeni popüler olan isimlerin anlamları araştırılıyor. Son dönemde popüler hale gelen isimlerden bir tanesi de Eslem ismi. Bu nedenle Eslem isminin anlamı nedir diye araştırılıyor. İşte Eslem ne demek sorusunun yanıtı ve bu güzel ismin analizi ile manası...

Haber 29-01-21 11:08

İyi Aile Babası dizisinin ismi değişti! Babam Çok Değişti dizisinde Naz Elmas sürprizi

Kanal D ekranlarında perşembe akşamları izleyiciyle buluşan, İyi Aile Babası dizisi isim değiştirdi. Güçlü kadrosuyla da dikkat çeken ve yeni ismi Babam Çok Değişti olan diziye Naz Elmas da katıldı. Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar, Eslem Akar, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir'in olduğu Babam Çok Değişti dizisinin yeni bölümü 7 Ocak Perşembe akşamı Kanal D'de yayınlanacak.

Magazin 06-01-21 00:23

Kardeşler kumbaradaki birikimlerini kampanyaya bağışladı

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde 2 kardeş kumbaralarında biriken 303 TL’yi "Biz Bize Yeteriz Türkiye’m" kampanyasına bağışladı.Kaan (11) ve Eslem (6) Coşkun kardeşler, kumbaralarında biriktirdikleri 303 lira 10 kuruş bozuk parayı ’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına bağışladı.

Yurthaber 16-04-20 18:38

Minik Eslem, Emniyet Müdürü Şafak Özkan’a verdiği sözü tuttu

Gelibolu Yahya Çavuş Görme Engelliler Okulu öğrencisi Eslem Orta, kısa süre önce Gelibolu’dan Biga’ya tayini çıkan Emniyet Müdürü Şafak Özkan’a verdiği sözü tutarak kendisini makamında ziyaret etti ve polislere özel şiirini okudu.Memleketi Biga olan ve eğitim hayatını sürdürdüğü Gelibolu’da okulunun düzenlediği birçok faaliyette Emniyet Müdürü Şafak Özkan ile birlikte olma fırsatı yakalayan Eslem Orta, yarı yıl tatilini fırsat bilerek sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yurthaber 31-01-20 11:49

Devrilen otomobildeki Eslem öldü, 3 kişi yaralandı

KAHRAMANMARAŞ'ta, kontrolden çıkıp, refüje devrilen otomobildeki Eslem Sare Köker (5) yaşamını yitirdi, 3 kişi ise yaralandı.  Kaza, saat 14.00 sıralarında, Göksun- Kahramanmaraş yolunun Beşoluk mevkisinde meydana geldi.

Haber 17-01-20 16:25

İstanbulspor - Fatih Karagümrük: 4-0

STAT: Esenyurt Necmi Kadıoğlu HAKEMLER: Direnç Tonusluoğlu, Hüseyin Aylak, Bersan Duran İSTANBULSPOR: Alperen - Muhsin, Wellington Nascimento, Etoga, Duhan Aksu, Eslem, Onur Ergün, Muhammed Enes (Dk.

Spor 29-11-19 21:20

İstanbulspor - Ekol Göz Menemenspor: 1-2

STAT: Esenyurt Necmi Kadıoğlu HAKEMLER: Cihan Aydın, Uygar Bebek, Cem Özbay İSTANBULSPOR: Muhammed Alperen Uysal, Muhsin Yıldırım, Atchom, Ali Aytemur, Tuncer Duhan Aksu, Eslem Öztürk, Onur Ergün, Cajic (Dk.

Spor 09-11-19 21:05

Kusmuğunun nefes borusunu tıkadığı bebek, boğuldu

KOCAELİ’nin Körfez ilçesinde annesinin beşiğinde uyuttuğu 4 aylık Eslem Naz Partlak, kusmuğunun nefes borusunu tıkaması sonucu boğuldu.

Haber 27-10-19 16:47

Kusmuğunun nefes borusunu tıkadığı bebek, boğuldu

KOCAELİ’nin Körfez ilçesinde annesinin beşiğinde uyuttuğu 4 aylık Eslem Naz Partlak, kusmuğunun nefes borusunu tıkaması sonucu boğuldu.

Haber 27-10-19 15:42

Aslıhan Doğan Turan MasterChef yarışmacısı Eslem Sena Yurt'u işe aldı

İyi yemek yapamadığını söyleyen Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, MasterChef yarışmasıyla tanınan Eslem Sena Yurt'u aşçı olarak işe aldı. Turan çifti, Yurt'a aylık 7 bin TL maaş veriyor.

Magazin 14-10-19 15:13

Minik eller dar gelirli öğrenciler için stant kurdu

Hakkarili 3 çocuk, ailelerinden aldıkları harçlıklarla boncuklardan kolye, künye, yüzük ve küpe yapıp mahallede kurdukları “Minik Eller Takı” standında satıp elde ettikleri parayla da dar gelirli öğrencilere kırtasiye yardımında bulunuyor.Hakkari’nin Bulak Mahallesi’nde yaşayan Belinay Özatak, kardeşi Eslem Lorin Özatak ve Şevval Seven isimli minikler ailelerinden aldıkları harçlıklarla boncuklardan kolye, künye, yüzük ve küpe yapıp mahallelerinde kurdukları “Minik Eller Takı” standında satıyor.

Haber 09-09-19 09:47

Yaralı kumruya miniklerden şefkat eli

Malatya’da evlerinden içeri giren yaralı kumruyu gören minikler, şefkatli elleri ile kuşu tedavi etti.Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Mahallesi’nde evlerinin balkonundan içeri giren yaralı kumruyu fark eden Ömer Fahrettin ve Eslem Yalman kardeşler, göğsünden yaralanmış kumruya sahip çıktı.

Haber 26-08-19 17:01

Çorlulu genç voleybolcu Eczacıbaşı’na transfer oldu

Eczacıbaşı voleybol altyapı takımına transfer olan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) voleybol altyapı sporcusu Eslem Yılmaz, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u makamında ziyaret etti.7 yıldır ÇBSK voleybol takımı altyapısında forma giyerek başarılarıyla göz dolduran, Türkiye Şampiyonası başta olmak üzere Marmara ve Anadolu Bölge Şampiyonalarında sergilediği performansla dikkat çeken ve Eczacıbaşı voleybol takımı antrenörlerinin takibine giren 2007 doğumlu Çorlulu sporcu Eslem Yılmaz, Eczacıbaşı Voleybol altyapısına transfer oldu.Transferin gerçekleşmesi için gerekli izin belgesini ÇBSK Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eligül’den alan genç sporcu Eslem Yılmaz daha sonra Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u makamında ziyaret etti."Üzerimde emeği olan herkese teşekkür ederim"Kendisini yetiştiren ve emek vererek bugünlere getiren ÇBSK yönetici ve antrenörlerine duyduğu minneti ifade eden Eslem Yılmaz, “Belediye başkanımız Ahmet Sarıkurt ve önceki belediye başkanımız Ünal Baysan’a, kulüp başkanımız Hasan Eligül’e, antrenörlerimiz Metin Yıldız ve Enver Çağlar’a, sevgili takım arkadaşlarıma, aileme ve üzerimde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum.

Yurthaber 10-08-19 11:17

Tek vatanımız var diyerek şehit olan babasıyla gurur duyuyor

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında "Tek vatanımız var" diyerek çıktığı bu kutlu yolda İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde darbeci askerlerin kurşunlarına siper olarak şehadete eren Prof. Dr. İlhan Varank'ın kızı Eslem Varank, gururla acıyı bir arada yaşıyor - Eslem Varank: - "O gün Gençlik ve Spor Bakanlığının kampındaydım. 15 Temmuz akşamı geri dönmek için yola çıkmıştık. Bir şeyler olduğu belliydi. Annemi aradım bir kaç defa telefonlarımı açmadı. Eve gelene kadar çok tedirgindim. Evin kapısına gelince babamın vefat ettiğini anladım" - "İnanması zor bir durum. Çünkü insan hiç böyle bir şeyin başına gelebileceğini düşünemiyor. Normal ölse eminim atlatması daha zor olurdu. Şehit olunca en azından 'bir hiç uğruna değil' diyorsunuz. Bunun en azından sebebi var, basit bir sebep de değil. O yüzden katlanması daha kolay oluyor" - "Babamın anısını bana 14 yıl boyunca öğrettiklerini devam ettirmeye çalışarak, yaşatıyorum. Bana öğrettiği ne kadar doğru varsa bunları kendimde saklamaya çalışıyorum"

Haber 14-07-19 11:02

Otomobilin çarptığı küçük çocuk hayatını kaybetti

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde 24 Mayıs’ta bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan 6 yaşındaki Eslem Avcı, 15 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.24 Mayıs günü Manisa’nın Sarıgöl ilçesine bağlı Aşağıkoçaklar Mahallesinde M.T(42) idaresindeki 45 6535 plakalı otomobil aniden caddeye çıkan 6 yaşındaki Eslem Avcı’ya çarptı.

Haber 08-06-19 15:29

Kazada yaralanan Eslem, 15 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

MANİSA'nın Sarıgöl ilçesinde, otomobilin çarpması sonucu yaralanan, tedaviye alındığı hastanede 15 gün sonra yaşamını yitiren 6 yaşındaki Eslem Avcı, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Haber 08-06-19 15:12

(Özel) Engelli Eslem sahilde doyasıya gezdi

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde doğuştan engelli 14 yaşındaki Eslem Ercan’ı, Balıkesir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü sahil turuna çıkarttı.Evlerinden çıkmakta zorluk yaşayan engelli vatandaşlar, sosyal hayata katılımlarının sağlanabilmesi için evlerinden alınarak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Çakar ve Bandırma Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Necati Yaşar ile birlikte Erdek sahilini geziyor.

Yurthaber 15-05-19 13:33

Hayatını engelli çocuğuna adadı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde anne, Elmas Ercan (53), doğuştan engelli kızı Eslem Ercan’ı (14) her gün sırtında merdivenlerden elektrikli sandalyesine taşıyarak okula taşıyor.

Yurthaber 12-05-19 09:30

Öğrencilerden ’sıfır atık’ projesine destek

Kütahya’nın Simav ilçesinde, üniversite öğrencileri tarafından ’sıfır atık’ projesine destek amaçlı çevre temizliği etkinliği yapıldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca başlatılan ‘ Sıfır Atık Projesi’ne, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ), Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan (SHMYO) destek geldi.Simav’a 20 kilometre mesafede bulunan bin 450 rakımlı Gölcük Yaylası mesire alanında, yapılan bilgilendirme toplantısından sonra , Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun 137 öğrencisi ve 11 personeli tarafından çevre temizliği yapıldı.Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Eslem Yavuz, “Bugün, Simav’ın meşhur olan mesire alanı Gölcük yaylasında, sıfır atık projesi kapsamında atıkları topluyoruz.

Yurthaber 30-04-19 10:10

Performansımı artırıp Beşiktaş'a dönmek istiyorum

İstanbulspor'un orta saha oyuncusu Eslem Öztürk: "(Beşiktaş'ta) Bulduğum şansı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Tabii daha da şans verilebilirdi" - "Yabancı oyunculara verilen değer genç oyunculara verilmiyor. Onlara sağlanan kolaylık yerli oyunculara sağlanmıyor"

Spor 08-03-19 11:10

Bursalı atlet Türkiye şampiyonu oldu

İstanbul’da yapılan Komple Atlet ve Çoklu Branş Yarışlarında Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Eslem Tüm, Türkiye şampiyonu oldu.Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, alt yapısından yetiştirdiği sporcularla gururlanmaya devam ediyor.

Haber 09-02-19 15:50

İstanbulspor’dan İki İç Transfer

İstanbulspor, geçen sezon kadrosunda bulunan Eslem Öztürk ve İbrahim Yılmaz ile 5 yıllık anlaşma sağlandığını...

Yurthaber 26-07-18 11:28

Harran’da inşaattan düşen Suriyeli işçi öldü

 ŞANLIURFA’nın Harran ilçesinde çalıştığı inşaatın üçüncü katından düşen Suriye uyruklu Abit Eslem (38) hayatını kaybetti.

Haber 25-07-18 00:56

Avlu dizisinde şok ayrılık! Deniz'in kızı Ecem öldü mü?

Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'nun son bölümünde şok bir ayrılık yaşandı. Avlu dizisinin 10. bölümünde Deniz kızı Ecem'in ölüm haberiyle yıkıldı. Deniz'in kızı Ecem'i canlandıran Eslem Akar da diziye veda etti.

Magazin 01-06-18 01:43

Avlu dizisinde Nazım Hikmet ve Necip Fazıl Kısakürek damgası

Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'nun 8. bölüm final sahnesi ses getirdi. Ecem Demir'i canlandıran Eslem Akar'ın diziye veda edip etmeyeceği merak konusu olurken, dün geceye Nazım Hikmet ve Necip Fazıl Kısakürek şiirleri damga vurdu. İşte Avlu dizisinin 8. bölümündeki şiirlerden şarkılara son bölüm detayları..

Magazin 18-05-18 15:33

İstanbulspor - Gaziantepspor: 4 - 0

İSTANBULSPOR: Okan-  Mehmet Zeki, Nascimento, Tuncer, Onur Kolay, Eslem, Kubilay, Halil Yılmaz (Dk.

Haber 13-04-18 20:00

Taekwondo yarışmasında 3. oldu

Bilecik’te yapılan "Yıldız kızlar Taekwon do İl Birinciliği" yarışmasında, Bilecik’in Pazaryeri İlçe Halk Eğitim Spor Kulübü ve Atatürk Ortaokulu sporcularından Eslem Eylül Kadıoğlu 41 kilogramda il üçüncüsü oldu.

Haber 06-04-18 12:20

Küçük kızın feci sonu... Kaza yapanlara yardım etmek için durmuşlardı

Konya'da 4 aracın karıştığı zincirleme kazada yaralılara yardım amacıyla duran otomobilin içinde bulunan Eslem Sena Uyanık (5), bir başka aracın çarpması sonucu camdan fırlayarak yaşamını yitirdi. Kazada diğer araçlardaki 18 kişi de yaralandı.

Haber 25-01-18 08:30
Haber 08-09-17 14:57