Friends Haberleri

Friends dizisiyle tanınmıştı! Ünlü oyuncu Matthew Perry hayatını kaybetti

'Friends' dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle kitlelerce tanınan oyuncu Matthew Perry, 54 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin 2023-10-29 07:52:29

54 yaşındaki Jennifer Aniston'dan iç çamaşırlı pozlar! Genç görünme sırrını da açıkladı

"Friends" dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Jennifer Aniston, genç görüntüsüyle dikkat çekiyor. Ünlü isim son olarak bir dergi için iç çamaşırlı pozlar verdi. 54 yaşındaki güzel oyuncu daha önce yaptığı açıklamada zayıf görünmek için somon spreyi bile kullandığını itiraf etmişti.

Magazin 2023-09-29 14:08:08

Yaşlanmamak için yaptıkları gündem olmuştu! Jennifer Aniston'dan yaz pozları

"Friends" dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Jennifer Aniston yıllara meydan okuyan ve yaşlanmamak için denediği en tuhaf tedavileri açıklayarak gündem olan güzel oyuncu bikinili pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 2023-09-11 09:25:16

Somon spermiyle gündemdeydi! Jennifer Aniston fit görünümünü destekleyen salatasının tarifini verdi

Friends dizisiyle ünlenen güzel oyuncu Jennifer Aniston, 54 yaşındaki genç görünümünü korumak için çeşitli şeyler deniyor. Oyuncu bu süreçte yüzüne somon spermi de sürdüğünü itiraf etmişti. Aniston şimdi de fit görünümü için tercih ettiği salatanın tarifini verdi.

Magazin 2023-08-28 13:50:59

Jennifer Aniston yaşlanmamak için yüzüne o hayvanın spermini sürüyormuş!

Friends dizisiyle ünlenen güzel oyuncu Jennifer Aniston yaşlanmamak için denediği en tuhaf tedavileri açıkladı. 54 yaşında yıllara meydan okuyan oyuncu Aniston'ın yüzüne uyguladığı yöntem sosyal medyada oldukça dikkat çekti.

Magazin 27-08-23 14:47

54 yaşındaki Jennifer Aniston yaşlanma karşıtı güzellik sırrını açıkladı! Yüzümü fazla yıkamıyorum

Jennifer Aniston, Friends dizisindeki ikonik Rachel karakteriyle arttırdığı hayran kitlesi tarafından oldukça yakından takip ediliyor. 54 yaşındaki güzel oyuncu yaşına göre çok daha genç görünüyor. Doğallıktan yana olan Jennifer Aniston, yaşlanma karşıtı cilt bakım rutinini açıkladı.

Kadin 18-04-23 11:41

Keanu Reeves'i hedef almıştı! Friends yıldızı Matthew Perry geri adım attı

Bağımlılığı yüzünden ölüme çok yaklaştığını ve doktorların yüzde 2 yaşama şansı olduğunu söylediği açıklamasıyla gündemde olan Friends yıldızı Matthew Perry, kitabında meslektaşı Keanu Reeves'i hedef almasının ardından özür diledi.

Magazin 28-10-22 14:51

Paco Pena & Friends konseri İstanbul'da müzikseverlerle buluştu

Flamenko gitaristi Paco Pena: - "Flamenko çok özel bir müzik türü, hayatın zorlukları karşısındaki insanların hissettiği üzüntüyü ifade ediyor. Fakat bu aynı zamanda 'Ben buradayım ve ben burada olacağım.' diyen bir sevinç patlamasının ve Endülüs'e duyulan üzüntünün ifadesi"

Yurthaber 09-10-22 22:40

Friends atşması! Jennifer Aniston'ın duşta çekilen fotoğrafını rol arkadaşı David Schwimmer böyle ti'ye aldı!

David Schwimmer, Instagram'da rol arkadaşı Jennifer Aniston'ı ti'ye aldı. Friends dizisinde Rachel rolünü canlandıran Aniston, kendi markasının ürününü tanıtmak için duşta paylaşım yaptı. Dizide Aniston'un sevgilisi Ross'u canlandıran Schwimmer, rol arkadaşını böyle ti'ye aldı.

Magazin 09-09-22 13:58

Her şey o diziyle başladı! Uzmanlar çaresiz: Lütfen kendi üzerinize işemeyin

İngiltere’de yaşanan kavurucu sıcaklıklar insanların açık hava ve deniz kenarına hücum etmesine neden oldu. Son aylarda artan böcek sokması vakalarının artmasının yanı sıra, sıcaklıklardan ötürü denizlerde de denizanası sayısında patlama yaşandı. İnsanlar denizanası sokması tedavisi olarak o bölgeye kendi idrarlarını sürüyorlar. Uzmanlar bunun kesinlikle yapılmaması gerektiği yönünde çağrıda bulundu. Bu yöntemin bu kadar etkili olmasının tek nedeni ise; Friends dizisi!

Haber 03-09-22 07:06

Friends dizisi Netflix’ten kaldırıldı mı? Friends dizisi neden kaldırıldı?

Sevilen sitcom dizilerinden Friends'in Netflix'ten kaldırılmasının sebebi merak ediliyor. Amerikan yapımı sitcom dizisi toplamda 10 sezon yayınlanmıştı. David Crane ve Marta Kauffman tarafından yaratılmış olan Friends dizisi Netflix’te de yayınlanmaktaydı. Peki Friends dizisi Netflix’ten kaldırıldı mı? Friends dizisi neden kaldırıldı? İşte dizi hakkında merak edilenler...

Magazin 31-05-22 17:43

Friends oyuncusu Mike Hagerty hayatını kaybetti

90'lı yılların popüler dizisi Friends'te rol alan Mike Hagerty, 67 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin 07-05-22 12:16

Jennifer Aniston'un 20 yıllık itirafının ardından akıllarda tek soru kaldı: Uykusuzluk hastalığı nedir?

Unutulmaz Friends dizisi ile hafızalara kazınan oyuncu Jennifer Aniston, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamayla 30’lu yaşlarından beri uykusuzluk hastalığıyla mücadele ettiğini itiraf etti. İnsomnia olarak da bilinen halk arasında uykusuzluk hastalığı olarak anılan bu hastalık nedir? Uykusuzluk hastalığı kimlerde görülür? Uykusuzluk hastalığı tedavisi var mı?

Haber 20-04-22 08:57

Jennifer Aniston’da şaşırtan Friends itirafı: Bizi kovmakla tehdit ettiler

Hollywood yıldızlarından Jennifer Aniston, Friends setinde kovulmakla tehdit edildiğini söyledi. Yıllar sonra gelen itirafta başarılı oyuncu Friends setindeki rol arkadaşlarıyla daha fazla para istedikleri için Warner Bros'un kendilerini kovmakla tehdit ettiğini iddia etti.

Trend 10-12-21 12:31

Netflix'ten üzen karar! Modern Family, Friends ve How I Met Your Mother veda ediyor

Friends, How I Met Your Mother ve Modern Family, 1 Ocak 2022'de Netflix Türkiye'den ayrılıyor.

Magazin 04-12-21 14:37

Friends dizisinin Gunther'ı James Michael Tyler hayatını kaybetti

Friends dizisindeki Gunther rolüyle de tanınan Amerikalı aktör James Michael Tyler 59 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin 25-10-21 10:01

Friends dizisinin Gunther'i James Michael Tyler hayatını kaybetti

Friends dizisindeki Gunther rolüyle de tanınan Amerikalı aktör James Michael Tyler 59 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 25-10-21 03:03

Friends dizisinin Gunther'ı James Michael Tyler hayatını kaybetti

Fenomen dizi Friends'te Central Perk garsonu Gunther rolüyle akıllara kazınan oyuncu James Michael Tyler hayatını kaybetti. Kendisine 4. seviye prostat kanseri teşhisi konulduğunu duyuran Tyler, "Sonunda yüksek ihtimalle beni yenecek" demişti.

Magazin 25-10-21 01:38

Jennifer Aniston: Friends kadrosu dizinin ardından acı gerçeklerle karşılaştı

Jennifer Aniston kısa süre önce Friends ekibinin yeniden bir araya gelişinin oyuncu kadrosunun öngöremediği birçok şeyi fark etmesini sağladığını söyledi.

Magazin 28-09-21 10:07

Jennifer Aniston'dan ilişki cevabı: David Schwimmer benim kardeşim

Jennifer Aniston (Rachel Green) Friends dizisindeki set aşkı David Schwimmer (Dr. Ross Geller) ile gerçek hayatta birlikte oldukları iddialarına "O benim kardeşim" sözleriyle noktayı koydu.

Magazin 15-09-21 11:29

David Schwimmer'dan Jennifer Aniston iddialarına yanıt

Friends dizisinde çifti canlandıran Jennifer Aniston ve David Schwimmer'ın özel bölüm çekimlerinin ardından gerçek hayatta da birlikte oldukları iddialarına David Schwimmer'dan yanıt geldi. Schwimmer birliktelik iddialarını yalanladı.

Magazin 14-08-21 10:41

Friends: The Reunion, HBO Max’in en çok izlenenleri arasında

Friends: The Reunion bölümü, HBO Max’te yayınlandığı ilk günde Wonder Woman 1984 filmine oldukça yakın bir izlenme oranı elde etti ve platformun en çok ilgi gören yapımlarından biri oldu.

Magazin 31-05-21 17:43

Friends dizisinde yıllar sonra gelen şok itiraf: Jennifer Aniston ile David Schwimmer aşkı büyük ses getirdi!!

Yeniden ekranlara dönmesi beklenen Friends dizisi, pandemi sürecini nedeniyle çekimleri sürekli ertelenmek zorunda kalmıştı. Uzun zamandır beklenen fenomen dizinin özel bölümü bu hafta izleyicilerin beğenisine sunuldu. Bir araya gelen oyunculardan Jennifer Aniston ve David Schwimmer'dan gelen itiraf ise herkesi şaşkına çevirdi.

Magazin 29-05-21 10:45

Friends dizisinin özel bölümü 'Yeniden Buluşma' fragmanından dikkat çeken 7 detay

Ünlü Friends dizisi sona ermesinden 17 yıl sonra özel bir bölüm için tekrar izleyiciyle buluşacak. Dizinin "The Reunion", Yeniden Buluşma adlı özel bölümünün ilk fragmanı, yayınlanır yayınlanmaz YouTube'da trend videolar listesinde ilk sıraya yerleşti.

Haber 20-05-21 18:36

Lisa Kudrow: Oğlum bir dönem Jennifer Aniston'ı annesi sandı

Lisa Kudrow, Friends dizisi setinde kurulan yakın bağlar hakkında konuşurken, eskiden oğlunun Jennifer Aniston'ı annesi sandığını açıkladı.

Magazin 16-05-21 11:21

Friends ne zaman yayınlanacak? İşte Friends: The Reunion'un fragmanı

Friends’in uzun süredir beklenen özel bölüm tanıtım videosu yayınlandı. Videoda, bölümün yayın tarihi ve bölümde yer alacak ünlü isimlere yer verildi. David Beckham, Justin Bieber, Lady Gaga gibi isimlerin yer alacağı yeni Friends bölümü, Mayıs ayında yayınlanacak.

Magazin 15-05-21 23:53

'Friends' özel bölümünden ilk tanıtım!

1994-2004 yılları arasında yayınlanan ve son bölümden bugüne dünyanın birçok ülkesinde hala sevilerek izlenen dizi 'Friends' izleyiciyle buluşmak için geri sayıma başladı. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer'ı yıllar sonra yeniden bir araya getiren 'Friends' özel bölümü, 27 Mayıs'ta izleyici ile buluşacak.

Magazin 14-05-21 12:27

Netflix müjdeyi verdi! Friends geliyor

Bir döneme damga vuran Friends dizisi nihayet Netflix Türkiye'ye geliyor. Netflix Türkiye haberi duyurunca olay oldu.

Magazin 12-03-21 11:55

Sete sutyensiz giden Jennifer Aniston öyle bir fotoğraf paylaştı ki...

Friends yıldızı Jennifer Aniston, en yakın arkadaşının doğum gününü kutlamak için Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla 36 milyonu aşkın takipçisini çok şaşırttı.

Magazin 05-03-21 20:51

Canlı yayındaki taciz olayından sonra şimdi bir de bu! Jennifer Aniston’ın tikini fark eden 'keşke görmeseydim' diyor

TikTok’taki bir Friends dizisinin hayranı, dizinin başrol oyuncularından Jennifer Aniston’ın bir tikini keşfetti. Friends hayranları, Jennifer Aniston'ın tikini fark ettikten sonra diziyi eskisi gibi izleyemiyor.

Magazin 22-02-21 07:36

Yer yerinden oynamıştı! Normal People’ın yazarından yeni dizi: Conversations with Friends

Normal People kitabının televizyona uyarlanmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Sally Rooney’in bir başka romanı Conversations with Friends de diziye uyarlanıyor. Oyuncu kadrosu açıklandı.

Magazin 18-02-21 08:47
BBC

Jean-Claude Van Damme'dan sonra bir skandal daha patlak verdi

Friends dizisinin yönetmenlerinden Michael Lembeck’in Jean-Claude Van Damme hakkındaki itirafından sonra bir itiraf daha geldi. Friends'in konuk oyuncusu 'tam bir pisliktim' diyerek setteki davranışlarından ötürü özür diledi.

Magazin 10-02-21 07:38

Friends dizisinden olay Jean-Claude Van Damme itirafı: Dilini ağzına sokunca...

Unutulmaz dizi Frinds’e yıllar içinde birbirinden ünlü konuk oyuncular boy gösterdi. Bu oyunculardan biri Jean-Claude Van Damme oldu. Friends dizisinin başrol oyuncuları Jennifer Aniston ve Courteney Cox, Jean-Claude Van Damme ile çalışmaktan çok hoşlanmamış.

Magazin 01-02-21 12:23

Friends sevenlere müjde! Tüm bölümleri BluTV'de

Bir döneme damga vuran Friends artık BluTV'den izlenebilecek. Dizinin 10 sezonunun tamamı kısa süre önce platformdaki yerini aldı.

Magazin 27-12-20 15:06

Efsanenin de ötesinde bir seri: Friends konusu ve oyuncuları

Gelmiş geçmiş en iyi sitcomlar arasında gösterilen Friends'in ilk gösteriminin üzerinden 20 yıldan fazla zaman geçti. Buna rağmen geniş kitleler tarafından hala kahkahalarla izleniyor. Finaliyle birlikte uzun bir maratonun sonuna geldiğini anlayan Friends severler bir üzüntü haline kapılabiliyor. İşte kahkaha tufanı yaratacak sahneleri ile gönüllere taht kuran Friends konusu ve oyuncuları...

Trend 11-09-20 16:30

Friends'in özel bölümü bir kez daha ertelendi

Yıllar sonra aynı oyuncu kadrosuyla yeniden çekilecek olan fenomen dizi Friends, salgın nedeniyle bir kez daha ertelendi. Canlı olarak seyircilerle birlikte çekilmesi planlanan dizi için yeni çekim tarihi henüz açıklanmadı.

Magazin 08-08-20 13:35

Matthew Perry'nin kalçası görününce alay konusu oldu

Friends dizisinin Chandler'ı Matthew Perry, aracından inince anahtarını düşürdü ve eğilip onu yerdene aldı. Ne var ki ünlü oyuncunun çatalının görünmesi sosyal medyada gündem oldu...

Magazin 17-06-20 11:15

KBÜ’lü öğrenciler Girişimcilik Kampında yarı finalde

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Tıp Mühendisliği, Endüstriyel Tasarım Mühendisliği ve Biyomedikal Mühendisliği öğrencilerinden oluşan üç ekibin katıldığı "TÜSİAD Bu Gençlikte İş Var!" girişimcilik kampında "Diabetic’s friends" ekibi yarı finale yükselerek büyük bir başarı elde etti.Türkiye’nin en kapsamlı erken girişimcilik programı olan "TÜSİAD Bu Gençlikte İş Var!" kampı, toplamda 43 üniversiteden 36 ekibin katılımıyla Yeditepe Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı.

Yurthaber 24-02-20 16:10

Friends oyuncuları, HBO Max'ta yayımlanacak özel bölüm için bir araya gelecek

Ünlü Friends dizisinin oyuncuları, dizinin sona ermesinden 15 yıldan uzun sürenin ardından özel bir bölüm için tekrar bir araya gelecek. Özel bölüm, Mayıs'ta başlayacak HBO'nun internet üzerinden yayın hizmeti HBO Max'ta yayımlanacak. Özel bölümün yayın tarihiyse henüz açıklanmadı.

Haber 22-02-20 12:25

HBO müjdeyi verdi: Friends dizisi resmi olarak geri dönüyor

Dizinin başrollerini paylaşan altı oyuncu da özel bölümde rol alacak.

Magazin 22-02-20 12:15

Almanya’dan Adıyaman’a gönül köprüsü

Almanya’da yaşayan Türk akademisyenler ve öğrenciler tarafından kurulan Tafroc derneği tarafından Adıyaman’da öğrencilere mont yardımında bulunuldu.2015 yılında Almanya’nın Düsseldorf kentinde Türk akademisyenler ve öğrenciler tarafından kurulan Turkish Academic Friends on Culture (Tafroc) Adıyaman’ın Kahta ilçesi Göçeri Ortaokulu öğrencilerine soğuk kış gününde mont yardımı yaparak öğrencilerin içini ısıttı.Almanya’da yaşayan Türk akademisyen ve üniversite öğrencilerini ortak kültürel faaliyetlerde bir araya getirmek, dayanışma için ortak alan oluşturmak ve Türk kültürünü yaşatmak, çeşitli sosyal aktiviteler organize etmek için kurulan bu dernek Göçeri Ortaokulu 5.

Yurthaber 15-02-20 21:41

Friends dizisinin geri dönüşü kesinleşti

Dünya çapında fenomen olan Friends dizisi, 25. yıldönümünü kutlarken, yıllardır ekibin bir araya gelmesini isteyen hayranların dileği gerçek oldu. Dizinin yıldızları Warner Bros’la özel bölüm için prensipte anlaştı.

Magazin 08-02-20 15:20

David Schwimmer'dan Friends açıklaması

Bir döneme damgasını vuran Friends dizisinin yeniden çekilmesini isteyenler günden güne çığ gibi büyürken, başrol oyuncularından David Schwimmer'dan şaşırtan bir açıklama geldi.

Magazin 30-01-20 11:13

Jennifer Aniston, Friends hayranlarına sürpriz yaptı

Jennifer Aniston, katıldığı bir programda Friends hayranlarına sürpriz yaptı. Dizinin çekildiği kafe olan "Central Perk" adlı cafenin stüdyosunda, hatıra fotoğrafı çektirmeye çalışanların karşısına birden çıkan Aniston, hayranları çığlık çığlığa kaldı.

Magazin 27-01-20 16:01

Friends'in ünlü oyuncusu Ron Leibman hayatını kaybetti

Dünyaca ünlü Amerikalı aktör Ron Leibman, zatürre sonucu 82 yaşında hayatını kaybetti. Leibman, Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesi bulunan "Friends" dizisindeki baskıcı baba karakteriyle hafızalara yer etmişti.

Magazin 08-12-19 14:41

LEGO Festivali başlıyor

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ara tatile çıkacak öğrencileri sürpriz bir festivalle karşılayacak.15-24 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan LEGO Festivali’nde Kahramanmaraşlı çocuklar ara tatilin tadını doyasıya çıkaracak.Piazza’nın etkinlik alanında kurulacak özel platformda yer alacak LEGO Duplo, LEGO City, LEGO Friends ve LEGO Ninjango temalarıyla, çocuklar yaş ve ilgi alanlarına uygun konseptlerdeki oyuncaklarla tatilin tadını çıkaracak.Çocuklar, LEGO Duplo ile eğlence ve gelişim dolu yapım dünyasına adım atarken, LEGO City ile günlük yaşamda gördükler tüm ikonik modellerle, aksiyon, mizah ve cazibe dolu bir şehir kurmanın heyecanını yaşayacak.Birçok sevimli hayvanın bulunduğu güzel bir şehirde yaşayan 5 yakın arkadaşın maceralarını konu alan LEGO Friends’i tercih eden çocuklar ise hayal güçlerini geliştirecek.Ara tatilin keyfini, LEGO Ninjango temalı oyuncaklarla çıkarmak isteyen çocuklar da cesur bir ninja ekibinin dünyalarını yıkmaya çalışan düşmanlara karşı savaştıkları çizgi dizi serisi üzerine kurulu setle, heyecan verici bir deneyim yaşayacak.Piazza’nın çocukların yeni döneme daha motive başlamaları için ücretsiz olarak düzenleyeceği LEGO Festivali, 15 - 24 Kasım tarihlerinde 12.00-20.00 saatleri arasında minik misafirlerini ağırlayacak.

Yurthaber 13-11-19 11:07

Reese Witherspoon’dan şoke eden taciz itirafı

2000'li yılların sevilen Friends dizisinde yıldızı parlayan ABD'li oyuncu Reese Witherspoon, 16 yaşında uğradığı taciz hakkında ilk defa konuştu. ABD’li ünlü oyuncu Reese Witherspoon, Hollywood’un taciz skandallarına bir yenisini daha ekledi. 16 yaşındayken bir yönetmenin tacizine uğradığını cesurca anlatan ünlü isim, daha önce konuşmadığı için kendisini suçlu hissettiğini de itiraf etti.

Trend 06-11-19 09:57

Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon gençlik sırrılarını Aralıklı Oruç da denilen 16 saat diyetine bağlıyor

Friends dizisindeki rol arkadaşları Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon, Apple TV+’ta yayınlanacak The Morning Show dizisinde yeniden birlikte seyirci karşısına geçmeye hazırlanıyor. İkili, dizilerinin tanıtımı için verdikleri röportajda gençlik sırlarını ve birlikte uyguladıkları 'Aralıklı Oruç 16 saat diyeti'ni açıkladı.

Kadin 23-10-19 11:02

İstanbul'da bu hafta festivaller sanatseverlerle buluşuyor

"7. Boğaziçi Film Festivali" kapsamında çeşitli film gösterimlerinin yanı sıra 24 Ekim'de Feriye Sineması'nda TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür İbrahim Eren, "Uluslararası Arthouse Stratejisine Doğru: Filmler, Sektör ve TRT" başlık bir konuşma gerçekleştirecek - Bu hafta 29. Akbank Caz Festivali kapsamında Charles Lloyd Sky Trio, Featuring Gerald Clayton ve Marvin Sewell 23 Ekim'de CRR'de, Bugge Wesseltoft ve Erkan Oğur ve Friends ise 24 Ekim'de Moda Sahnesi'nde, Mahsa Vahdat, Marjan Vahdat ve Coşkun Karademir Bağlarbaşı'nda müzikseverlerle bir araya gelecek - Usta tiyatrocu Hasan Nail Canat, vefatının 15'inci yılında 21 Ekim'de Eyüpsultan'daki kabri başında anılacak

Haber 20-10-19 11:32