Nemlendirici Haberleri

Cilt bakım kremi nedir? Cilt bakım kremi nasıl kullanılır?

Cilt bakımı, genel sağlığımızı yansıtan ve öz güvenimizi artıran önemli bir güzellik ritüelidir. Cilt dış etkenlere karşı sürekli bir siper görevi üstlenen vücudumuzun en büyük organıdır. Cilt bakımı, cilt sağlığını koruma, genç ve canlı bir görünüm elde etme ve çeşitli cilt sorunlarını ele alma amacıyla kullanılır. Bu bağlamda cilt bakım kremleri güzellik endüstrisinin vazgeçilmez bir parçasıdır.

Kadin 27-10-2023 11:17

Işıltılı görünüm sağlayan cilt bakımı sırları: Sağlıklı ve genç bir cilt için neler yapmalıyız?

Cilt bakımı, güzel ve sağlıklı bir cilt için önemlidir. Cildimiz, dış etkenlere maruz kaldığı, yaş aldığı ve hormonal değişikliklere tabi tutulduğu için özenli bir bakım gerektirir. Temel bir cilt bakım rutini, cildi temiz, nemli ve koruyucu bir tabaka ile donatılmasını sağlar. Ayrıca, doğru beslenme, yeterli su tüketimi ve stresten kaçınma da cilt sağlığını olumlu etkileyen unsurlardır. İşte bebek bir cilde sahip olmanın sırları ve dikkat edilmesi gereken noktalar

Kadin 13-10-2023 12:06

Kişisel bakım rutininize eklemenize değecek en etkili güzellik ürünleri

Kişisel bakım rutini kişiden kişiye farklı olsa da kimi güzellik ürünleri neredeyse herkesin beğenisini kazanıyor! Cilt serumları, temizleyiciler, farlar, rimeller ve dahası... Güzellik ürünlerindeki liste uzayıp giderken en kaliteli seçenekleri bulmak da pek kolay değil. Bu durumu daha kolay bir hâle getirebilmek için kullanıcılar tarafından en çok beğenilen ürünleri bir araya getirdik.

Kadin 10-10-2023 17:21

Verdiğiniz parayı sonuna kadar hak edecek, etkisini anında gösterecek güzellik ürünleri

Rimelden dudak parlatıcısına, kremden saç maskesine kullanıcılarından tam not alan, verdiğiniz parayı sonuna kadar hak edecek güzellik ürünleriyle tanışmaya hazır mısınız? Aldığınıza pişman olmayacağınız, cildinize ve saçınıza ihtiyacınız olan bakımı yapacak bütçe dostu güzellik ve bakım ürünlerini kaçırmayın!Haydi gelin, listemizde ne var ne yok birlikte inceleyelim.

Kadin 27-09-2023 16:58

Diğer Haber Etiketleri

bepanthol cilt bakım kremi beslenme Model Oyuncu kil maskesi aloe vera badem yağı bal gliserin havuç Hindistan cevizi karbonat limon muz spor süt zeytinyağı güneşlenmek roll-on ayak bakımı vücut spreyi yüz serumu retinol tüy dökücü buz şampuan eldiven su hastalık saç düzleştirici BB krem Deodorant ruj yüz temizleme jeli yaşlanma karşıtı krem saç kremi maskara hindi Kleopatra Güneş saç bakımı Göz Jennifer Aniston Julia Roberts Polina Chursanova Serenay Sarıkaya botoks misel su (makyaj temizleme suyu) cilt bakımı oje yüz kremi fondöten Adriana Lima ayak maskesi kış tatil temizlik detoks güneş kremi sivilce yanık SPA sabun Hollywood masaj kozmetik parfüm peeling diş beyazlatma kaş pudra tırnak tırnak bakımı maske tiktok cilt kuruluğu fungal akne kanser kepek stres yaşlılık alara cerave nemlendirici cerave nemlendirici krem dengeli beslenme cilt sağlığı vitamini bağ doku bakım blistex çay ağacı yağı buhar banyosu c vitamini serumu bronz biyotin far far paleti garnier gül yağı güzel güzellik friends genç foreo havlu ilik hisse ayak dudak dudak kuruması dudak nemlendirici dyson airwrap dyson airwrap complete egzersiz isim yumurta akı yaş yaşlı yemek kaz ayağı kese mon nemlendirici krem missha güneş kremi kozmetik ürünleri mehmet öz leke kremi lip balm makyaj malzemeleri maliyet maybelline kapatıcı maybelline lash sensational maybelline lash sensational maskara saç düzleştirici tarak pretty woman siyah nokta bandı selülit kremi serum soğuk su solunum tarak krem kabak lifi kadın kimyasal kişisel bakım ürünleri kuru koku kolajen kaş kalemi nivea deodorant nyx far paleti ürün tonik cilt güzelliği cilt güzelliği için cilt güzelleştirme tüy dökücü krem tüy dökücü sprey yüz yıkama veet tüy dökücü krem victoria secret vücut spreyi yağ dudak kuruması neden olur eo sant c vitamini serumu nasıl kullanılır yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde hücreler güneş kremi faydaları hindistan cevizi sütü 5 yaş ayaklar posa cilt bakımı faydaları sosyal medya

Hangi serum ne zaman kullanılır? Hangi yüz serumu ne işe yarar?

Cilt bakım serumları modern cilt bakımının ayrılmaz bir parçası hâline gelmiştir ve cilt sağlığı ve güzelliği için önemli bir rol oynamaktadır. Bu ürünler cilt bakım rutinlerini zenginleştirerek ve iyileştirerek cilt sorunlarını hedef almak için özel olarak tasarlanmış yoğun formüller içerirler. Peki, hangi yüz serumu ne işe yarar ve nasıl kullanılır?

Kadin 25-09-2023 16:28

Adriana Lima'nın basit güzellik sırrı! Tek damlası mucizeler yaratıyor

Adriana Lima, tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı modellerden. En beğenilen modeller arasında yer alan Adriana Lima, güzelliğiyle dikkat çekiyor. Güzelliği için pahalı işlemler yaptırdığı düşünülse de Lima, cilt bakımında doğallıktan yana olduğunu aktarıyor.

Kadin 14-06-2023 15:49

52 yaşında botoks etkili kırışıklık karşıtı bakım sırrını paylaştı! En ucuz gençleşme yöntemi...

Ciltteki kırışıklıklardan kurtulmanın en etkili yolunun botoks olduğu düşünülse de evde uygulanan yaşlılık karşıtı bakımlarla daha genç görünmek mümkün olabiliyor. TikTok'ta 52 yaşındaki bir kadın 30'lu yaşlarda görünmesini sağlayan botoks etkili güzellik sırrını açıkladı.

Kadin 22-05-2023 11:02

Kaz ayaklarını ve kırışıklıkları yok ederek 10 yaş gençleştiren maske tarifi

Cildimizdeki kırışıklıklar yaşımızdan çok daha büyük görünmemize neden olabiliyor. Özellikle kaz ayakları her geçen sene derinleşerek yaşımıza yıllar katıyor. Yüzdeki kırışıklıkları geçirmek için cilt bakımına ve nemlendirmeye dikkat etmek gerekiyor. Evde yapılan cilt maskesinin 10 yaş gençleştirdiği iddia ediliyor.

Kadin 08-05-2023 15:26

Yüzdeki kırışıklıkları bir gecede geçiriyor! Sadece üç malzemeyle hazırlanan yaşlanma karşıtı maske tarifi

Zaman içerisinde yüzde meydana gelen kırışıklar yaşımızı ele verebiliyor. Yüzdeki kırışıklıkları geçirmek için tek yöntemin botoks olduğu düşünülse de evde hazırlanan doğal maske tarifleri de yaşlanma karşıtı etkiler yaratabiliyor. Her evde bulunan malzemelerle yüzündeki kırışıklıklara veda edebilirsiniz.

Kadin 04-05-2023 13:29

54 yaşındaki Jennifer Aniston yaşlanma karşıtı güzellik sırrını açıkladı! Yüzümü fazla yıkamıyorum

Jennifer Aniston, Friends dizisindeki ikonik Rachel karakteriyle arttırdığı hayran kitlesi tarafından oldukça yakından takip ediliyor. 54 yaşındaki güzel oyuncu yaşına göre çok daha genç görünüyor. Doğallıktan yana olan Jennifer Aniston, yaşlanma karşıtı cilt bakım rutinini açıkladı.

Kadin 18-04-2023 11:41

Soğuk havalarda yüzünüzü koruyacak en iyi fiyat performans nemlendiriciler

Hepimiz aynaya baktığımızda kusursuz bir cilt görmek isteriz. Kusursuz bir cilt için gerekli olan ilk şart, onu dış etkenlere karşı korumak ve ihtiyaç duyduğu nemi sağlamak. Bunun için bazı cilt bakım rutinlerini yerine getirmek gerekiyor. Özellikle kış aylarında cildin maruz kaldığı soğuk hava cildin yıpranmasına, kuruyup gerginleşmesine sebep oluyor. Ancak doğru nemlendiricileri kullanarak soğuk kış günlerinde cildimize iyi bakabiliriz!

Kadin 08-03-2023 16:23

Sürmeden önce tekrar düşünün! İki yıl boyunca yenilen dudak koruyucu miktarı mide bulandırdı

Dudakların kuruması soğuk kış aylarında oldukça büyük bir problem haline geliyor. Çatlayarak kanayan dudakları nemlendirmek için çeşitli dudak koruyucuları tercih ediliyor. TikTok'ta yayınlanan bir videoda sıklıkla bu ürünler kullanan kişilerin iki yıl içerisinde yediği dudak koruyucu miktarı izleyenleri dehşete düşürdü.

Kadin 22-02-2023 21:35

Sürmeden önce tekrar düşünün! İki yıl boyunca yenilen dudak koruyucu miktarı mide bulandırdı

Dudakların kuruması soğuk kış aylarında oldukça büyük bir problem haline geliyor. Çatlayarak kanayan dudakları nemlendirmek için çeşitli dudak koruyucuları tercih ediliyor. TikTok'ta yayınlanan bir videoda sıklıkla bu ürünler kullanan kişilerin iki yıl içerisinde yediği dudak koruyucu miktarı izleyenleri dehşete düşürdü.

Kadin 22-02-2023 21:31

Yüzündeki kırışıklıkları botokssuz tamamen geçirdi! 10 yıl sonra çok daha gençleşti... Güzellik sırrı mutfakta saklı

Yaşlılığın ve zararlı alışkanlıkların en büyük sonucu olan kırışıklıkları geçirmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Kadınlar daha gergin ve sıkı bir cilde sahip olmak için botoks gibi uygulamalar yaptırıyor. Ancak TikTok'ta güzellik sırlarını paylaşan bir kadın tamamen doğal yöntemlerle kırışıklıklarının tamamından kurtulduğunu paylaştı.

Kadin 18-01-2023 11:00

Cildinize çok iyi gelecek uygun fiyatlı TikTok bakım ürünleri

Hayatın koşturmacası çoğu zaman sadece bünyeyi değil, cildi de yoruyor. Böyle durumlarda cilt için etkili bir bakım rutini oluşturmak oldukça önemli. Özellikle cildin ihtiyaçlarını analiz ederek doğru ürünleri kullanmak gerekiyor. Sizin için TikTok'ta viral olan, uygun fiyatlı cilt bakım ürünlerini bir araya getirdik. Gelin, bu ürünleri beraber inceleyelim.

Kadin 02-01-2023 16:41

55 yaşındaki Julia Roberts botoks yaptırmadan sağladığı gençlik sırrını paylaştı! Favorisi karbonat...

Başarılı ve güzel oyuncu Julia Roberts genç yaşından itibaren güzelliği ve fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında bulunuyor. Hafızalara kazanan Pretty Woman, Notthing Hill gibi romantik filmlerde başrol oynayan Julia, aradan yıllar geçmesine rağmen doğal güzelliğini koruyor. Yaşından çok daha genç gösteren Julia Roberts'ın botoks yaptırmadığı biliniyor. İşte Julia Roberts'ın daha genç görünmesini sağlayan güzellik sırları...

Kadin 30-12-2022 10:31

2022 senesinin en çok satan cilt bakım ürünleri

Sağlıklı görünen bir cilde sahip olmayı kim istemez ki? Cildinizin temizliğine ve bakımına önem veriyorsanız doğru yerdesiniz! Güneş, hava kirliliği, stres gibi faktörlerden kolaylıkla etkilenen cildinize destek olabilir, istenmeyen kırışıklıklara ve erken yaşlanmaya "Dur!" diyebilirsiniz. Düzenli olarak kullandığınızda etkisini fark edebileceğiniz 2022'nin en çok satan cilt bakım ürünlerini sizler için listeledik. Daha pürüzsüz bir cilt için okumaya devam edin, deriz!

Kadin 22-12-2022 10:15

Evde âdeta kendi SPA mekânınızı oluşturmanızı sağlayacak ürün önerileri

Yoğun tempoyla geçen günlerin sonunda kendini ödüllendirmek isteyenlerin ilk tercihi güzel bir banyodan yana oluyor. Banyo rutinlerinizde kullanabileceğiniz birbirinden pratik ve yararlı ürünler, âdeta kendinize özel bir SPA yaratmanızı sağlıyor. Banyo alışkanlığını, temizliğin yanı sıra bir terapi olarak görenler için birbirinden kullanışlı ürünleri derledik. Gelin, evde SPA yapabilmenizi sağlayacak ürünlere beraber bakalım!

Haber 28-11-2022 17:48

Kasım indirimlerinde kaçırmamanız gereken karma yüz tiplerine özel bakım ürünleri

Cildin fazla yağlanması ve siyah nokta oluşumu, karma ciltlerin en büyük sorunu. Eğer siz de karma cilt tipine sahipseniz kasım ayı indiriminde yer alan ürünlere yer verdiğimiz harika bir liste ile karşınızdayız. İndirimler sona ermeden ve stoklar tükenmeden listemize mutlaka göz atmalısınız. İşte bakım rutininizde mutlaka olması gereken karma ciltlere özel ürünler!

Haber 23-11-2022 16:18

Sporla uğraşanların mutlaka edinmesi gereken kişisel bakım ürünleri

Spor yapmayı çok sevenler ve her gün spora vakit ayıranlar burada mı? Spor yaparken veya sonrasında kullanabileceğiniz kişisel bakım ürünleri ihtiyacınız olan hijyen ve rahatlığa ulaşmanıza yardım eder. Spor yaparken kişisel bakımınızı ihmal etmemek için bu ürünlerden destek alabilirsiniz.

Haber 21-11-2022 17:38

Polina'nın çok severek kullandığı nemlendirici serum ve alternatif ürünler

En sevilen influencerlardan biri olan Polina öneride bulunduğu kişisel bakım ürünleri ve kıyafetlerle dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Nemlendirici tercihini ise C+F+E vitaminlerini içeren Simple Booster Serum’dan yana kullanıyor. Siz de Polina’nın seçtiği nemlendiriciyi test etmek ya da ona benzer ürünleri denemek isterseniz oluşturduğumuz listeye göz atabilirsiniz.

Magazin 15-11-2022 17:22

Amazon'dan alabileceğiniz sürpriz indirimli güzellik ve kişisel bakım ürünleri

Kişisel bakım ve güzellik söz konusu olduğunda akan sular duruyor. Eğer pürüzsüz bir tene ve ışıl ışıl saçlara sahip olmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz pek çok ürün var. Bu ürünleri indirimli fiyatlarla satın almak istiyorsanız çok şanslısınız! Amazon'un sürpriz indirimli güzellik ve kişisel bakım ürünlerini bir araya getirdik. Gelin, bu ürünleri beraber inceleyelim!

Haber 14-11-2022 18:17

Sepetinize eklediğinize değecek etkili kozmetik ürünleri

Güzellik anlayışı çağlar boyunca farklılık gösterse de kozmetiğe olan ihtiyaç her zaman baki. Güzelliğine ve öz bakımına düşkün kadınlar piyasada yer alan pek çok marka ve ürün seçeneği içerisinde pişman olmayacağı, en etkili kozmetik ürünlerini araştırıyorlar. Eğer siz de etkili kozmetik ürünlerini arıyorsanız birbirinden başarılı markaların yer aldığı listemize mutlaka göz atmalısınız!

Kadin 13-11-2022 22:58

Cildinizin kuru sonbahar rüzgârlarına dayanmasını sağlayacak cilt bakım ürünleri

Rüzgârlar yavaş yavaş etkisini hissettirmeye başladı. Yağlı, normal, kuru, hassas hangi tip olursa olsun; herkesin cilt bakımına daha fazla özen göstermesi gereken bir döneme giriyoruz. Peki, soğukların ve ansızın esmeye başlayan rüzgârların cildinizde yaratacağı hassasiyetin çaresi yok mu? Var tabii! Gelin, cildinizi kuru sonbahar rüzgârlarına karşı koruyacak cilt bakım ürünleri hangileriymiş bakalım.

Haber 13-11-2022 22:31

Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimde olan güzelliğinize güzellik katacak cilt bakım ürünleri

Cildinizin daha aydınlık, daha canlı, daha genç görünmesini ister misiniz? "Evet." dediğinizi duyar gibiyiz. Öyleyse doğru yerdesiniz. Sizin için kullananlardan tam not almış, şu anda indirimde olan cilt bakım ürünlerini seçtik. Hem cildinize iyi gelecek hem de hâlihazırda indirimde olduğu için cebinizi yakmayacak o ürünlere gelin birlikte bakalım.

Kadin 03-11-2022 15:24

Mynet Kadın takipçilerinin severek kullandığı favori kişisel bakım ürünleri

Takipçilerimizin fikirlerini önemsiyoruz. Bu yüzden Mynet Kadın Instagram sayfamızdaki kullanıcılarımıza severek kullandıkları kişisel bakım ürünlerini sorduk. Gelen yanıtları teker teker inceledik, her kategori için en sevilen ürünleri belirledik ve öneriler doğrultusunda bir seçki oluşturduk! İşte Mynet Kadın takipçilerimizin severek kullandığı favori kişisel bakım ürünleri...

Kadin 24-10-2022 23:16

Sonbaharda cildinize canlılık katacak en etkili cilt bakım ürünleri

Sonbaharın bir gün güneşli, bir gün yağmurlu havası hayatınızın her alanını etkilediği gibi cildinizi de etkileyebilir. Kuruluk, güneş lekeleri gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde cildiniz her zamankinden daha özenli bir bakıma ihtiyaç duyabilir. Cilt bakım rutininize ekleyeceğiniz birkaç ürünle cildinizi canlandırabilir, sonbaharın etkilerinden korunabilirsiniz. Cildiniz için hazırladığımız listeyi incelemeye ne dersiniz?

Kadin 24-10-2022 16:24

2022'nin en çok satan ve cildinize iyi gelecek 200 TL altı cilt bakımı ürünleri

Cilt bakımı yaparken kullanacağınız ürünlerin hem kaliteli hem bütçe dostu olmasını istiyorsunuz, değil mi? Fakat ne yazık ki pek çok iyi içerikli ürün yüksek fiyatlı. Yine de merak etmeyin, etkili ve uygun fiyatlı bakım ürünleri de yok değil! Sizin için yılın en çok satan bakım ürünlerinden 200 TL altında olanları bir araya getirdik. Gelin, bu ürünleri beraber inceleyelim.

Kadin 13-10-2022 14:43

Editörlerin seçimi olan bu ayın en etkili güzellik bakım ürünü önerileri

Güzelliğinize güzellik katacak özel bakım ürünlerine ihtiyacınız olabilir. Cildinize, saçlarınıza ve hatta dişlerinize hak ettiği bakımı göstererek olası sorunların önüne geçebilir, doğal güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Saç bakımından cilt bakımına kadar son bir ayın en etkili bakım ürünlerini listeledik. Gelin, bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Kadin 12-10-2022 16:03

Güzelliği ile dikkat çeken Serenay Sarıkaya'nın doğal malzemelerle yaptığı güzellik sırları

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya oyunculuk kariyerine başladığı andan beri düzgün fiziği, pürüzsüz cildi ve parlak saçlarıyla ilgi çekiyor. Birçok kişi Serenay Sarıkaya'yı ekran karşısında hayranlıkla izliyor. Ünlü oyuncunun güzellik sırları oldukça merak ediliyor. Uyguladığı bakımlar oldukça doğal ve kolay bir şekilde yapılıyor.

Kadin 07-10-2022 12:20

2022 yılının en gözde cilt bakım ürünü önerileri listesi

Cilt bakımına yeni başlayacak olan kişilerin akıllarındaki soru işaretlerinden biri, "Hangi ürünü kullanmalıyım?" olabiliyor. Söz konusu cilt olunca kullanılacak ürünlerin sağlığa uygun olması gerekli. Bu nedenle en etkili nemlendiricileri, temizleyicileri ve peeling ürünlerini seçmelisiniz. Sizin için 2022 yılında en çok tercih edilen ve sevilen cilt bakım ürünlerini araştırdık. İşte, yılın en gözde cilt bakım ürünleri...

Kadin 06-10-2022 14:37

Cilt tipinize göre en kullanışlı ve yararlı ürün önerileri

Canlı ve ışıl ışıl parlayan bir cilde kavuşmak için cilt bakımında kullanılan ürünleri doğru seçmek gerekir. Kuru, karma, yağlı, akneli ve hassas gibi birçok farklı cilt tipi olduğundan cildin ihtiyacı olan bakımı yaparken dikkatli olmakta fayda var. Aksi hâlde cilt problemleriyle karşılaşılabilir. Her cilt tipine uygun, yararlı ürünleri listeledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 05-10-2022 16:07

Herkes kullanıyor ama yanlış yapıyor! Doğru sıralamayla sürmezseniz hiçbir etkisi yok

Cilt bakımı uzmanları, güneş koruyucunuzu nemlendiriciden önce mi sonra mı uygulamanız gerektiğini ve nedenini açıklıyor. Düzenli olarak güneş koruyucu kullanıyorsanız, cildinizin onu emmesi için nemlendiriciden önce uygulayın. Mineral güneş kremi, nemlendiriciden sonra sürülmeli. Çünkü onu korumak için cildinizin üstüne oturması gerekir. Yüz için güneş kremi seçerken, cildinizi yeterince korumak için SPF 30 veya daha yüksek olanı tercih edin.

Haber 24-09-2022 23:17

Soğuk havalar yaklaşırken cildi en iyi şekilde koruyup nemlendirecek cilt bakım ürünleri

Sonbaharın gelmesiyle yaklaşan soğuk havalar, cilt üzerinde yoğun etkiler bırakıyor. Sizin cildiniz de kış aylarında kuruyup cansızlaşıyorsa bakım ürünleriyle teninize etkili bir bakım yapabilirsiniz. Cildinizi en iyi şekilde koruyup nemlendirecek cilt bakım ürünlerini sizler için bir araya getirdik. Haydi, detaylara geçelim!

Kadin 22-09-2022 14:08

Kleopatra'nın eşsiz güzelliğinin sırrı burada! Bu bakım sayesinde herkes cildinizi kıskanacak

Cilt bakımı tüm görünüşü etkiliyor. Bu nedenle cilde uygulanan bakım yöntemlerine dikkat etmek gerekiyor. Doğru bakımlar ile pürüzsüz cilde sahip olmak hayal değil. İşte güzelliğiyle bilinen Kleopatra'nın cilt bakımında kullandığı tarif...

Kadin 15-09-2022 16:06

Dermatologların kendi ciltleri için kullandıkları en iyi ürün önerileri

Günlük cilt bakım rutinimizin her aşamasında birçok markanın ürünü yer alıyor. Sağlıklı, parlak ve pürüzsüz bir tene sahip olmak; uzmanların önerilerine kulak vermekten geçiyor. Peki, dermatolog onayı ile üretilen ve klinik testlerden başarıyla geçen ürünleri keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 09-09-2022 14:50

Tırnak kırılmalarından şikayetçiyseniz bu yöntemleri deneyin! Tırnaklarınızı güçlendirecek etkili yöntemler

Tırnakların görünüşü kadınlar için oldukça önem taşıyor. Özenle uzatılan tırnakların kırılması can sıkıcı durumlara neden olabiliyor. Tırnakların kırılmasını önlemek için uygun bakımları uygulamak gerekiyor. Tırnaklarımı ne yaparsam yapayım sertleştiremiyorum diyorsanız evde uygulayacağınız basit yöntemler ile tırnak kırılmalarına son verebilirsiniz.

Kadin 04-09-2022 12:20

Güzel kokacağım diye sağlığınızdan olmayın: Parfüm kullanmadan önce bir kez daha düşünün!

Kozmetik ürünler daha bakımlı görünmemizi sağlıyor. Ancak sağlığımızı tehlikeye atabiliyor. Kullandığımız ürünlerin içerisinde bilmediğimiz birçok zararlı kimyasal bulunuyor. Bu kimyasallar çok ciddi hastalıklara neden olabiliyor. Özellikle parfümler sağlığı oldukça tehdit eden ürünler arasında bulunuyor.

Haber 04-09-2022 09:58

Cilt bakım uzmanı paylaştı: Kırışıklıkları önlemek için 3 basit yöntem

Zaman geçtikçe hem sağlıkta hem de ciltte değişiklikler görülebiliyor. Yaşlılığın etkileri arasında bulunan kırışıklıkları önlemek için çok çeşitli bakım ürünleri bulunuyor. Oldukça pahalı olan bu bakım ürünleri yerine evde uygulayacağınız basit yöntemler ile de kırışıklıkları önlemeniz mümkün.

Kadin 30-08-2022 16:10

Çok daha uzun süre bronz kalmanız mümkün! Yapmanız gerekenler basit

Bazı insanlar bronzlaşmaktan kaçınırken bazıları ise bronzluk bir tutku haline geliyor. Birçok kişi daha uzun süre bronz kalmak adına yanlış yöntemlere başvuruyorlar. Bilinçsizce yapılan bronz kalma çabaları sağlığı tehlikeye atıyor. Daha uzun süre nasıl bronz kalırım diye düşünüyorsanız bunu cevabı oldukça basit yöntemlerden geçiyor.

Kadin 30-08-2022 15:05

Cildinizi kuruluktan kurtarıp âdeta ilaç olacak en iyi su bazlı nemlendiriciler

Yaz kış demeden cildi nemlendirmek çok önemli. Cildinizin ihtiyaç duyduğu nemi sağlamak için kendinize uygun bir ürün seçip cilt bakım rutininize eklemelisiniz. Hafif yapısıyla öne çıkan su bazlı nemlendiriciler, cilt bakımına önem verenler tarafından sıkça tercih ediliyor. ''En iyi su bazlı nemlendiriciler hangileridir?'' sorusunu sizler için yanıtladık. Haydi, listeye detaylı olarak göz atalım.

Haber 27-06-2022 14:26

Gerçekten işe yaradığını kanıtlanmış TikTok'ta viral olan ürünler

TikTok, popüler kültür meraklılarının ve sosyal medya severlerin favorisi. Son yıllarda pek çok kişinin katılımcısı olduğu bu platform, sayısız insanı bir araya getiriyor. Paylaşım yapan kişiler sayesinde yeni keşifler de sunan platform, binlerce işe yarar ürünü kullanıcılarla buluşturuyor. Eğer TikTok dünyasına tanıtılan ve gerçekten işe yarayan ürünleri merak ediyorsanız yazımız tam size göre!

Haber 27-06-2022 14:21

Kaşta da olur mu demeyin! Kaşlarınızın dökülmesine neden olabilir

Beyaz pul pul görüntüsü olan ve oldukça rahatsız eden kepeği çözmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Kepek genellikle saçlarda görülmesi nedeniyle birçok insan kepeğin sadece saçta meydana geldiğini sanıyor ama kaşlarda da görülebiliyor. Kaş kepeğini çözmek için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 23-06-2022 13:49

Soyulmadan, yanmadan bronzlaşmak mümkün! Güneşlenirken dikkat edin

Yaz aylarında bronzlaşmak isterken yanıyor ve cildinizin soyulmasına mı yol açıyorsunuz? Bronzlaşırken bazı noktalara dikkat etmek yanmadan istediğiniz renge ulaşmanızı sağlayabilir. Hem sağlığınız hem görünümünüz için aşağıda yer alan püf noktaları uygulamanız gerekiyor.

Kadin 22-06-2022 15:41

Kurak yaz aylarında yüzünüzü kurtarıcı görevi üstlenecek en iyi nemlendirici yüz kremleri

Cildin dolgun ve nemli görünmesi için düzenli olarak nemlendirici krem kullanmak gerekiyor. Yaz kış demeden her mevsim cilt bakım rutininde olması gereken nemlendiriciler, özellikle kurak yaz aylarında ciltte âdeta kurtarıcı bir rol üstleniyor. "En iyi nemlendirici yüz kremi hangisi?" sorusu aklınızı kurcalıyorsa sizin için harika bir liste hazırladık. Haydi, detaylara göz atalım.

Kadin 13-06-2022 15:57

Cildinizi bebeksi bir güzelliğe kavuşturmanızda bir numaralı yardımcınız olacak Sudocrem yorumları

Bebek pişiğini önleyici özelliğiyle bilinen Sudocrem, cilt bakımında da kullanıldığı için son zamanlarda adından sıkça söz ettiriyor. Cilde sağladığı yararlı etkileri saymakla bitmeyen Sudocrem Bebek Bakım Kremi'ni mercek altına aldık! Çok amaçlı kullanılabilen ürün hakkında kafanızı karıştıran tüm soruları açıklığa kavuşturmaya ve alternatif ürünleri incelemeye ne dersiniz?

Kadin 29-04-2022 10:14

Cildin nemli kalması için hangi besinler tüketilmeli?

Cilt bakımı her yaştan hem kadın hem de erkekler için çok önemlidir. Soğuk kış günlerinin yanı sıra mevsim geçişleri de cildi kötü etkileyen unsurlardır. Ama beslenme düzeni ile bu sorunu dengeleyebileceğimizi biliyor muydunuz?

Kadin 29-03-2022 15:46

Nemlendirici etkisini uzun süre hissedebileceğiniz Cerave nemlendirici krem yorumları

Hangi cilt tipine sahip olursanız olun, her cilt neme ihtiyaç duyar. Özellikle soğuk ve sert havalarda cilt kuruluğunun sebep olduğu çatlaklar hem sağlığınızı hem görünümünüzü olumsuz şekilde etkiler. Eğer siz de kuruluktan ve cildinizin pul pul dökülmesinden şikayetçiyseniz size çok iyi gelecek bir ürün önerisi ile karşınızdayız: CeraVe Nemlendirici Krem ile ihtiyaç duyduğunuz her an cildinizi nemlendirebilir ve ipek gibi bir tene sahip olabilirsiniz!

Kadin 25-03-2022 12:44

Vücut kuruluğuna kalıcı çözüm olacak en iyi vücut nemlendiriciler

Su, ciltte yeterli düzeyde bulunması gereken maddelerden en önemlisi olduğu için azaldığında ciltte can sıkıcı kuruluklara neden olur. Bir de cilt yapınız kuruysa işinizin daha da zor olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Oysaki tek ihtiyacınızın vücut nemlendirici krem olduğunu biliyor musunuz? Doğru nemlendiriciyle vücut kuruluğundan kurtulmak mümkün. Sağlıklı ve nemli bir cilde kavuşmanızı sağlayacak en iyi vücut nemlendiricileri için yazımızı okumaya devam edin!

Kadin 04-03-2022 09:43