Hailey Bieber Haberleri

Hailey Baldwin'in fiziği gündemde! Birdenbire kilo mu aldı?

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla çok konuşulan Hailey Bieber fiziğiyle oldukça beğenilen bir isim. Ünlü bir marka için kamera karşısına geçen ünlü ismin fotoğraftaki kilosu dikkat çekti. Takipçilerinden konuyla ilgili yorum yağarken bazı takipçileri beden algısı yüzünden linç yediği için Hailey'i bilerek shopla kilolu gösterildiği iddia edildi.

Magazin 06-03-2024 10:49

Hailey Bieber sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı! Yorum yağdı

2018 yılından bu yana Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evli olan model Hailey Bieber iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Ünlü isim son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Sosyal medya hesabından beyaz bikini giydiği pozlarını paylaştı.

Magazin 03-02-2024 17:27

Hailey Bieber sere serpe kumlara uzandı! Sınırları zorlayan pozlar

2018 yılından bu yana Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evli olan model Hailey Bieber iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim 2017 yılında erkek dergisi Maxim tarafından “Dünyanın En Seksi 100 Kadını” listesinde birinci seçilmişti. Bieber şimdi de son pozlarıyla olay oldu.

Magazin 30-01-2024 08:12

Hailey Baldwin'ın keyfi yerinde! Sere serpe uzanıp...

Justin Bieber ile evlenen ABD'li model Hailey Baldwin evliliğiyle sık sık gündeme geliyor. Ünlü model, son olarak ıslak bikinisiyle sere serpe uzanıp keyfinin yerinde olduğu mesajını verdi.

Magazin 28-05-2023 09:18

Hailey Bieber

Hailey Bieber Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hailey Bieber Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Galaksi tırnak trendi giderek yayılıyor! Parlak tırnaklara sahip olmanın yolunu adım adım gösterdi

Tırnak trendleri her sene değişim gösteriyor. 2022 yılında viral olan inci ışıltılı Hailey Bieber tırnaklarının ardından ışıltılı tırnaklar popülerliğini korumaya devam ediyor. Instagram sayfasında galaksi tırnak yapımını paylaşan bir hesap kısa süre içerisinde oldukça fazla etkileşim aldı.

Kadin 28-03-2023 19:20

Selena Gomez'den eski sevgilisinin eşi Hailey Bieber'a destek! Önce takibe aldı sonra açıklama yaptı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez'in hayranları, eski sevgilisinin eşi Haliey Bieber'ı kötü yorum yağmuruna tuttu. Selena Gomez, bu durum sonrası Hailey Bieber'ı sosyal medya hesabından takibe alarak destek açıklamasında bulundu.

Magazin 25-03-2023 10:46

Hailey Bieber süper minisiyle sınırları zorladı! İç çamaşırsız pozuna beğeni yağdı

2018 yılında ünlü şarkıcı Justin Bieber ile evlenen Hailey Bieber cesur tarzı ve iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor. Dünyaca ünlü model Hailey Bieber bu defa süper minisi elbisesi ile adeta şov yaptı. İç çamaşırsız pozlarına ise beğeni yağdı.

Magazin 17-03-2023 00:07

Selena Gomez'in olay yaratan kaşlarında yaptığı hata neydi? Uzmanı kaş laminasyonu yaptıranları uyardı

Selena Gomez, son günlerde Bella Hadid, Hailey Bieber ve Kylie Jenner isimleriyle birlikte gündem haline geldi. Yaşanan bazı olayların ardından Selena Gomez'in kaşlarıyla dalga geçen Hailey Bieber ve Kylie Jenner sosyal medya hesaplarında milyonlarca takipçiyi kaybetti. Peki Selena Gomez'in kaşlarında yaptığı temel hata neydi? Kaş uzmanı kaş laminasyonunda yapılan hataları paylaştı.

Kadin 03-03-2023 14:36

Grup seks itirafı gündem olmuştu! Selena Gomez'in yeni aşkı tanıdık çıktı

Bir dönem ünlü şarkıcı Justin Bieber ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan güzel oyuncu Selena Gomez'in yeni aşkının, grup seks skandalına karışan DJ Drew Taggart olduğu ortaya çıktı.

Magazin 17-01-2023 17:02

Duygu Özaslan'ın Hailey Bieber Vogue makyajını yaptığı videosundaki ürünleri bu listede bulabilirsiniz!

Türkiye'nin en popüler influencerları arasında yer alan Duygu Özaslan, geçtiğimiz günlerde Hailey Bieber'ın Vogue makyajını yapmış ve çektiği videoyu YouTube kanalı üzerinden takipçileriyle paylaşmıştı. Duygu Özaslan'ın kendisine çok yakışan bu makyajda hangi ürünleri kullanıldığını merak ediyorsanız yazımızın detaylarına göz atabilirsiniz.

Magazin 24-11-2022 14:27

Hailey Bieber iç çamaşırlı pozuyla takipçilerini büyüledi! 'En sevdiğim seks pozisyonu...'

2018 yılında ünlü şarkıcı Justin Bieber ile evlenen Hailey Bieber, en sevdiği seks pozisyonunu anlatarak magazin alemine bomba gibi düşmüştü. Dünyaca ünlü model Hailey Bieber, bu defa iç çamaşırlı pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 16-11-2022 12:17

Hailey Bieber’la moda oldu! Geri dönüşü olmayan zararı var

Moda ikonu Hailey Bieber, yaptığı her hareketle gündemden düşmüyor. Uzun zamandır sıkı topuz saç modeliyle kameralar karşısına geçen Hailey Bieber, bu saç modelinin yeniden moda olmasına neden oldu. Ancak uzmanlar sıkı topuz saç modeliyle ilgili önemli uyarıda bulundu. Uzun süreli sıkı topuz saç modelinin saç kıran yani alopesiye neden olabileceği öne sürüldü.

Haber 02-11-2022 23:04

Bu trend riskli! Hailey Bieber'ın saç stilini denediği için saçı tutam tutam döküldü

Ünlülerin görünümleri birçok kadın için ilham oluyor. Son zamanlarda oldukça popüler olan ve her yaptığı trend haline gelen Hailey Bieber'ın saç toplama stili kadınların beğenisini topluyor. Oldukça kaliteli bir görünüm sunan bu topuz saçsız kalmanıza neden olabiliyor. Bir TikTok kullanıcısı Hailey Bieber'ın saç stilini denedikten sonra başına gelenleri paylaştı.

Kadin 28-10-2022 09:34

Justin Bieber’in eşi Hailey Bieber ile eski sevgilisi Selena Gomez'in sarmaş dolaş pozları sosyal medyada gündem oldu!

Justin Bieber’in eski sevgilisi şarkıcı Selena Gomez ile eşi Hailey Bieber’in sarmaş dolaş pozları sosyal medyaya bomba gibi düştü. Yıllardır aralarında sorun olduğu iddia edilen Selena Gomez ile Hailey Bieber'in bir davette çekilen samimi fotoğrafları ünlü isimlerin hayranlarını şaşırttı.

Magazin 16-10-2022 23:44

Hailey Baldwin, Justin Bieber ile seks hayatı hakkında konuştu! Olay açıklama

Justin Bieber ile 4 yıldır evli olan Hailey Baldwin, ilk kez özel hayatı hakkında bu kadar açıktı. Hailey Baldwin Bieber seks hayatına dair açık açık itiraflarda bulununca gündem oldu. Ünlü model sevdiği seks pozisyonuna kadar detay vererek herkesi şaşırttı.

Magazin 30-09-2022 08:37