Ikiz Haberleri

Konya'da 'ikizler' dehşeti! Amcalarını bıçaklayarak öldürdüler

Konya'da ikiz kardeş olan 17 yaşındaki M.M. ve H.M husumetli oldukları 32 yaşındaki amcaları Yasin Mutlu'yu bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan ikizler amcası tarafından ölümle tehdit edildiklerini söyledi. İki kardeş de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 23-03-2024 12:11

'1 bebek diye yola çıktık' Her kontrolde sayı arttı! Duyunca şoke oldular... Tıpta çok nadir görülüyor

Antalya’da yaşayan 37 yaşındaki Asiye Sönmez, eşinin sevgisinden kaçırılan çocuklara üzülürken, biri tek yumurta ikizi, diğeri tek olmak üzere üçüz erkek bebek dünyaya getirdi. Tıpta binde bir görülen durum hastanede büyük sevinç oluştururken, bebekler sağlıklı şekilde taburcu edildi. Aile, her kontrolde bebek sayısının arttığını söyledi ve bu durum karşısında yaşadıkları şoku anlattı.

Kadin 26-02-2024 13:28

Depremzede kardeşlere yapılan ayıp tepki topladı! Korkudan aynı yatakta uyuyorlar diye yurtta ve okulda istenmediler: Kızların eşcinsel, gel kayıtlarını al

6 Şubat depremlerine Antakya'da yakalanan ikiz kız kardeşlere yapılan büyük ayıp infial yarattı. Yurt yönetimi, 16 yaşındaki kardeşlerin iddiaya göre yaşadıkları deprem travması nedeniyle korkularından aynı yatakta uyumalarını 'eşcinsellik' ile ilişkilendirdi. Depremzede kardeşlerin babalarına telefon açıldı, "Kızların eşcinsel, okulda ve yurtta kızları istemiyoruz" dendi ve kızların kayıtlarının alınmasını istedi.

Haber 10-01-2024 12:08

Konya'da 29 haftalıkken 1 kilogram doğan ikizler ailesinin neşesi oldu

Konya'da Zeliha ve İbrahim Acar çifti, erken dünyaya gelen ikizlerini, tedavilerinin ardından sağlıklı şekilde kucaklarına almanın sevincini yaşıyor.

Yurthaber 20-11-2023 11:43

Aldatılan eş oyunu bozdu! Esra Erol'da ikizlerden birinin DNA sonucu farklı çıktı

Eşinin kendisini aldattığını öne süren Betül Yurulmaz, Esra Erol'a başvurdu. Haftalardır işlenen ve artık yılan hikayesine dönen aldatma hikayesinde şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. İkizlerin DNA testi sonucu Esra Erol'u ve ekran başındakilerini hayrete düşürdü.

Magazin 05-10-2023 07:02

4 yaşındaki ikizlerin trajik ölümü! Oyuncak sandıkta uyuyakalınca boğularak hayatlarını kaybettiler... Kimse fark etmedi

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 4 yaşındaki ikiz kız kardeşler gece geç saatlerinde yataktan kalkarak oyuncaklarının bulunduğu bir sandığa girmeye karar verdi. Kız kardeşler oyuncak sandığın içinde uyuyakalınca trajik bir şekilde boğularak hayatlarını kaybetti. Küçük kızların cansız bedenini ağabeyleri Antox buldu.

Trend 06-09-2023 10:46

Yaşam parkının maskotu ikiz aslan yavruları için Hoş geldin partisi düzenlendi

Antalya'da Berkem Aslan Diyarı'nda dünyaya gelen ve sevimli hareketleriyle doğal yaşam parkının maskotu haline gelen 4 günlük ikiz aslan yavruları için "Hoş geldin partisi" düzenlendi.

Yurthaber 10-08-2023 13:44

Üçüz doğuran kadın sosyal medyada viral oldu! Hamile kalmayacağım

Hamilelik kadınların vücutlarında ve psikolojilerinde farklılık yaşamalarına neden olabiliyor. Sosyal medya hesabından üçüz bebeklerini doğurmadan önceki fotoğraflarını paylaşan bir kadın devasa karnıyla viral oldu. Videoları izleyenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kadin 20-06-2023 10:47

Bebekleri ikiz değil ama aynı gün doğdular! 28 gün içinde iki kez hamile kaldı... “Birbirlerinden çok farklıydılar”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 30 yaşındaki Sophie Small hamileliği sırasında başına gelen son derece nadir durum nedeniyle manşetlerdeki yerini almayı başardı. Small ilk bebeğine hamile kaldıktan sadece dört hafta sonra ikinci bir bebeğe daha hamile kaldı. Aynı gün kızlarını doğuran Small yapılan testlerde onların ikiz olmadıklarını öğrendi.

Trend 24-05-2023 11:11

Tarihi camide hatimle teravih geleneğini tek yumurta ikizi imamlar sürdürüyor

Konya'da 749 yıllık Sadrettin Konevi Camisi'nde hatimle teravih namazı kıldırma geleneğini sürdüren tek yumurta ikizi hafız imamların benzerlikleri, cemaatin ilgisini çekiyor.

Yurthaber 17-04-2023 11:00

Doktorların yaşamaz dediği yapışık ikizler hayata tutundu! Tek bedende iki farklı karakter

Nadiren görülen yapışık ikizlik döllenmiş yumurtanın organ gelişimi başladıktan sonra birbirinden tam olarak ayrılamamasıyla oluşmaktadır. Daha çok kızlarda görülen bu durumu yaşayan çeşitli vakalar vardır. Amerika'da yaşayan altı yaşındaki Callie ve Carter yapışık ikiz olarak dünyaya geldi. Anneleri Chelsea Torres, kızlarının yaşadıklarını ve günlük hayatlarını anlattı.

Haber 06-04-2023 09:14

Depremde eşini kaybeden baba, iki aylık ikizleriyle teselli buluyor

Osmaniye'den doğum için gittiği Kahramanmaraş'ta 12 Ocak'ta ikiz bebek dünyaya getiren ve babasının evinde yakalandığı depremde yaşamını yitiren kadının eşi, biri enkaz altından çıkartılan bebekleriyle hayata bağlandı.

Yurthaber 10-03-2023 11:39

39 yaşında 44 çocuğu olan kadın anlattıklarıyla şok ediyor! Her şey 13 yaşında başladı...

Uganda'da yaşayan Mariam Nabatanzi, çocuk sayısıyla sık sık gündem oluyor. Mariam'ın henüz 39 yaşındayken 44 çocuğa sahip olması duyanları şok ediyor. Mariam Nabatanzi, genetik hastalığı nedeniyle sürekli olarak doğuruyor.

Kadin 22-01-2023 15:15

Aynı adamla nişanlı olan tek yumurta ikizleri resmen sosyal medya tarihine geçti! Çırılçıplak duşa girip birbirlerini yıkadılar

Avustralya’da yaşayan tek yumurta ikizleri Anna ve Lucy DeCinque, TLC’de yayınlanan ‘Extreme Sisters’ programına konuk olarak özel hayatlarına dair ilginç detaylardan söz etti. Hep birlikte yemek yediklerini, uyuduklarını ve tuvaletlerini yaptıklarını dile getiren ikizler şovda birbirlerinin duşta yıkadıkları anlara ait bir görüntü paylaştı. O anları ortak nişanlılarının çektiğini ifade eden ikizlerin itirafları sosyal medyada gündem oldu.

Trend 20-01-2023 13:14

Bartın Jandarma Komutanlığında 2 ikiz askerlik yapıyor

Bartın Jandarma Komutanlığı bünyesinde 2 ikiz, vatani görevini icra ediyor.

Yurthaber 12-01-2023 09:35

Kahreden tesadüf! İkiz kardeşiyle aynı sonu yaşadı...

Olay, Sakarya’nın Erenler ilçesinde meydana geldi. Silahlı kavgada yaralanan 26 yaşındaki İbrahim Türer kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Türer'in yaklaşık 10 ay önce ikiz kardeşi Buket Pala'nın da kocası tarafından vurularak hastanede hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Haber 23-12-2022 22:01

Bilmece gibi olay! ''Benden sonra doğmuş dört kardeşim daha var ama ailenin en küçüğü benim''

Sosyal medyada @osamabinthottin kullanıcı adıyla bilinen Laney isimli genç kadın, yakın zamanda paylaştığı bir gönderi ile kafa karıştırdı. Sekiz kardeşi olduğunu söyleyen genç kadın, kendisinden küçük 4 kardeşi daha olmasına rağmen ailenin en küçüğü olduğunu açıkladığı gönderisiyle takipçilerinin aklının sınırlarını zorladı.

Trend 06-12-2022 13:12

Her şey hamileliğin 7. ayında gerçekleşti! Bir anda üçüz doğuracağını öğrendi

Hamilelik sürecinde oldukça farklı durumlar yaşanabiliyor. Ultrasonda görünmeyen bazı detaylar doğum sırasında annenin ve babanın şaşırmasına neden olabiliyor. Genellikle cinsiyet konusunda yaşanan bu farklılıklar sürpriz etkisi yaratıyor. Hamileliğinin 7. ayında üçüz doğuracağını öğrenen bir kadın bu haber ile şok yaşadı.

Kadin 29-11-2022 10:47

İkizler müstehcen iç çamaşırlarıyla ortalığı yaktı

Love Island'ın ikizleri Jess ve Eve Gale , bir iç çamaşırı koleksiyonunun tanııtımı için müstehcen iç çamaşırlarıyla poz verdi.

Magazin 19-11-2022 10:32

O detayı görenler şaşkına döndü! 'Tanrı tarafından seçilmiş bir melek'

Yurt dışında yaşayan İngiliz model Mia, ailesi tarafından yönetilen sosyal medya hesaplarında hayatına dair paylaşımlar yapıyor. Mia'nın gözlerine bir kere bakan bir daha bakıyor.

Magazin 15-11-2022 15:55

Eskişehir'de 1 kilo 100'er gram doğan ikizler 2,5 ay sonra annelerine kavuştu

Şehir Hastanesinde gebeliğin 29'uncu haftasında dünyaya gelen, erken doğuma bağlı beyin kanaması geçiren ve kalpleri duran çift yumurta ikizleri Göktuğ ve Göksu yoğun bakımdaki zorlu sürecin ardından taburcu edildi.

Yurthaber 04-11-2022 11:08

İki göbek deliği olan genç kızdan ürperten açıklama: ''Anne karnındayken ikizimi yutmuşum!''

Birleşik Krallık'ta yayınlanan bir talk-show programı olan The Graham Norton Show, Cuma günü akılalmaz bir açıklamaya sahne oldu. Programın ilginç bir hikaye ya da sırrını anlatacak konukları ağırladığı kırmızı koltuk kısmına katılan İrlanda Wicklow'dan Jenny, fazladan bir göbek deliğiyle doğduğunu açıklamasıyla bütün ilgiyi üzerine topladı.

Trend 25-10-2022 12:37

Oldukça şaşıracaksınız! Bu besinler ikiz bebeklere sahip olma oranını yükseltiyor

İkiz bebekler herkesin ilgisini çekiyor. Bazı insanlar ikiz bebeklere sahip olmak istese de bazıları bunun oldukça yorucu ve masraflı olduğunu düşünerek kaçınıyor. İkiz bebeklerin oluşmasında birçok etken bulunuyor. Şaşıracaksınız ama yapılan araştırmalar beslenmenin de ikiz bebek şansını artırdığını buldu.

Haber 19-09-2022 15:01

Operasyon tam 27 saat sürdü! Beyinleri kaynaşan yapışık ikizler...

Bir cerrah, 27 saatlik zorlu bir ameliyattan sonra kafalarından yapışık şekilde dünyaya gelen ikizleri başarıyla ayırdı. Bernardo ve Arthur Lima'nın, hem beyinleri hem de bedenleri Doktor Noor ul Owase Jeelani tarafından uzun bir operasyonun ardından başarılı bir şekilde ayrıldı.

Trend 01-08-2022 17:13