James Bond Serisi Haberleri

50 yıl geçti ama! Eski Bond kızı Jane Seymour, seriye geri dönmek istediğini açıkladı

Eski Bond kızı Jane Seymour, çıkışından yaklaşık 50 yıl sonra popüler film serisine geri dönmek istediğini açıkladı. Live and Let Die filminde Solitaire karakterine hayat veren Seymour, imkan verilmesi halinde yeniden seride rol almak istediğini belirtti.

Trend 27-07-2022 17:17

Böyle James Bond hayranlığı görülmedi! '100 bin TL'nin üzerinde para harcadım'

Balıkesir'de Murat Çelen 14 yıldır devam ettiği model araba koleksiyonunda 1000’in üzerinde arabaya ulaştı. Koleksiyon içinde 007 James Bond filmlerinde kullanılan arabalar için ayrı bir bölüm açan Murat Çelen tüm arabaları toplamanın mutluluğunu yaşıyor. Çelen, ''Bu işin maddi boyutu tabii ki var. Ama öncelikle manevi boyutu benim için daha önemli. Şu ana kadar yatırdığımız para 100 bin TL’yi geçti. Ama bunlara bakmak ve bunları görmek, onlarla ilgilenmek beni mutlu ediyor'' diye konuştu.

Haber 09-06-2022 10:15

James Bond filmlerinin yapımcılığını üstlenen Barbara Broccoli’den açıklama! “Yeni Bond olabilir”

İngiliz aktör Daniel Craig, yeni James Bond filmi Ölmek İçin Zaman Yok'ta (No Time to Die) son kez gizli ajan olarak sevenlerinin karşısına çıkmasından sonra yeni James Bond’un kim olacağı merak konusu olmuştu. Sinemanın ikonik karakterlerinden biri haline gelen James Bond için birçok isim konuşulurken James Bond filminin yapımcılığını üstlenen Barbara Broccoli, bir sonraki 007'nin Idris Elba olabileceğini söyledi.

Trend 25-01-2022 12:05

Usta oyuncu Daniel Craig, James Bond itirafıyla şaşırttı’ “Filmler telefonda iyi görünmüyor”

Sinemanın efsaneleşen karakteri James Bond’a hayat veren Daniel Craig, James Bond’un hikayesinin dizi olmasına karşı olduğunu dile getirdi. Bond’un sinema salonlarına ait olduğunu savunan 53 yaşındaki usta oyuncu, “Filmler telefonda o kadar iyi görünmüyor” dedi.

Trend 27-12-2021 16:15

Yeni James Bond tartışmasında son perde! James Bond rolüne talip oldu

25’inci kez seyircisiyle buluşan James Bond serisinin No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) isimli son filminde Daniel Craig 5’inci ve son kez 007 karakterine hayat verdi. Daniel Craig’in James Bond jübilesinin sonrasında ise dünyaca ünlü ajan karakterine hayat verecek olan oyuncu tartışma konusu oldu. Son olarak ABD'li The Rock (Kaya) lakaplı oyuncu Dwayne Johnson, yeni Bond olmaya talip olduğunu söyledi.

Trend 18-11-2021 12:05

Henry Cavill, James Bond söylentilerine cevap verdi! “Superman filmi önceliğim”

Uzun yıllar boyunca James Bond karakterine hayat veren Daniel Craig’in jübilesini yapmasından sonra ikonik karakteri canlandıracak isim merak konusu olmaya başladı. Yeni James Bond için ismi geçenler arasında Tom Hardy, Rege-Jean Page, James Norton, Luke Evans, Idris Elba ve Henry Cavill yer alıyor. Henry Cavill, Daniel Craig'in son kez 007 olmasından sonra James Bond söylentileri hakkında konuştu.

Trend 11-11-2021 15:04

Daniel Craig, James Bond karakterini canlandırmasının en zor kısmını açıkladı

Daniel Craig, yıllar boyunca James Bond oynamanın en zor kısımlarından birini ortaya çıkardı ve bunun mizah anlayışına bağlı olduğunu söyledi.

Trend 04-11-2021 11:23

James Bond yıldızı Ana de Armas, John Wick serisine transfer oluyor

James Bond'un Paloma'su Kübalı-İspanyol oyuncu Ana de Armas, John Wick serisine transfer olmaya hazırlanıyor.

Trend 03-11-2021 17:06

Yeni James Bond kim olacak? Gündemdeki Idris Elba, iddialar hakkında ilk kez konuştu

Idris Elba, Daniel Craig’in ayrılmasının ardından ikonik İngiliz casusu James Bond’u oynamak için sıradaki isim olabileceğini düşündüren söylentilere cevap verdi.

Trend 28-10-2021 14:39

Daniel Craig’in başrolünü üstlendiği “No Time To Die” filmi gişe hasılatıyla yapımcısını tedirgin etti

Daniel Craig’in son kez James Bond karakterini canlandırdığı No Time To Die, Amerika Birleşik Devletleri’nde vizyona girmesinden kısa bir süre sonra dünya genelinde 313 milyon dolar gişe hasılatına ulaştı.

Trend 12-10-2021 11:25

James Bond’un yeni filminde kadın olup olmayacağı tartışması sona erdi! Yapımcıdan cevap geldi

James Bond filmi “No Time To Die” filminin fragmanın yayınlanmasından sonra Daniel Craig, James Bond karakteriyle vedalaştığını duyurmuştu. Daniel Craig'in son kez James Bond karakterini canlandırmasının ardından bir süredir devam eden "Yeni James Bond kadın olacak mı?" tartışmalarına son noktayı yapımcı Barbara Broccoli koydu.

Trend 28-09-2021 17:11

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'ndan olay 'James Bond' pozu! Beğeni ve yorum yağdı...

2014 ve 2015 seneleri arasında yayınlanan 'Kiraz Mevsimi' dizisinde rol alan ve sette tanışan, daha sonra arkadaşlıklarını ilişkiye döndüren Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu'ndan çok konuşulan bir fotoğraf geldi. Özge Gürel, sevgilisi Serkan Çayoğlu ile birlikte çekildiği fotoğrafını ilginç bir not ile paylaştı. İşte o poz ve ayrıntılar...

Magazin 28-09-2021 01:31

Daniel Craig, James Bond karakteriyle vedalaştı! Gözyaşlarına hakim olamadı

İngiliz aktör Daniel Craig, yeni James Bond filmi Ölmek İçin Zaman Yok'ta (No Time to Die) son kez gizli ajan olarak sevenlerinin karşısına çıkacak. Yıllardır hayat verdiği James Bond rolündeki son sahnesinin sonrasında ünlü oyuncu duygusal anlar yaşadı.

Trend 20-09-2021 11:13

Yeni James Bond filmi, ‘No Time To Die’ yeni fragmanını paylaştı! Aksiyon sahneleri nefes kesti

Daniel Craig'in beşinci ve son kez James Bond karakterine hayat vereceği No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) filminin yeni fragmanı görücüye çıktı. Defalarca kez vizyon tarihi ertelenen yapımın Türkiye’de 1 Ekim’de gösterime girmesi bekleniyor.

Trend 29-07-2021 17:23

Sırta takılan jet roketiyle uçuş nihayet günlük hayatımıza giriyor mu?

İlk kez 1960'larda bir James Bond filmiyle, sırta takılan jet roketiyle uçuş toplumun gözünde canlanmaya başlamıştı. Bu, artık ABD ve İngiltere'de bazı şirketler tarafından 5 bin dolar ödeyebilen herhangi birinin deneyimleyebileceği bir şey. Ama bu teknolojinin günlük hayatımıza yakında gireceğini söyleyebilir miyiz?

Haber 06-07-2021 04:10

Britt Ekland estetik yaptırdığı için pişman!

Yüzüne 50 yaşından başlayarak estetik müdahale yaptırdığını söyleyen Britt Ekland, pişmanlığını dile getirdi. Dudak büyütmek için yaptırdığı işlemin en büyük hatası olduğunu ifade eden Ekland, "Sanki yüzümü harabeye çevirmişim gibi hissettim" ifadelerini kullandı.

Magazin 06-06-2021 11:04

No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) filmine 10 milyon sterlinlik gala

Koronavirüs salgını nedeniyle vizyon tarihi defalarca kez ertelenen 25’ince James Bond filmi James Bond filmi No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok), gösterişli galası için gün sayıyor. Salgın döneminde sinema sektöründe sessiz sedasız vizyona giren filmlerin aksine No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) galası için 10 milyon sterlinlik bütçe ayrıldığı iddia edildi.

Trend 19-04-2021 10:40

Göğüs estetiği itirafı olay olmuştu! Priyanka Chopra bakın ne istiyormuş

Bollywood’dan Hollywood’a uzanan sağlam bir kariyeri olan Priyanka Chopra gözünü James Bond’a dikti. Chopra, ilk kadın James Bond olmak istediğini söyledi.

Trend 11-02-2021 11:17

Vizyona giremeden modası geçti! No Time To Die’ın yeniden çekilmesi gündemde

25’inci James Bond filmi No Time To Die geçtiğimiz yıl vizyona girecekti. Pandemi koşulları nedeniyle vizyona giremeyen film zamana yenik düştü. Yeni James Bond filminde bazı sahnelerin yeniden çekilmesi gündemde.

Trend 27-01-2021 08:22