Kaka Haberleri

Bebeklerde yeşil kaka nedir, neden olur? Bebeğin kakası sarıdan yeşile döndü, ne yapmalıyım?

Bebeklerin dışkıları, bebeğin sağlığı hakkında önemli ipuçları verir ve bu nedenle anne babaların bu konuda bilgi sahibi olması gerekir. Yeşil kaka ise özellikle yeni doğan bebeklerde oldukça sık görülen bir durumdur ve anne babaların endişelenmesine neden olabilir. Yeşil kaka görüldüğünde ebeveynler genellikle bebeklerinin sağlığı hakkında endişe ederler. Ancak genellikle bu durumun nedeni önemsizdir ve bebeklerin normal gelişim sürecinde ortaya çıkan bir durumdur.

Kadin 30-03-2023 17:21

Uzmanı uyardı: Ne olursa olsun ertelemeyin! O hastalığa neden oluyor

Tuvalet alışkanlıkları kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor. Bazı kişiler her gün tuvalete çıkarken bazıları 2-3 günde bir yapıyor. Ancak uzmanlar tuvaletiniz geldiği anda yapmanız gerektiğini belirtiyor. Tuvaleti yapmayı ertelemek oldukça rahatsız edici durumlara sebep olabiliyor.

Haber 04-10-2022 14:47

Bu şekilde görünüyorsa sorun büyük! Dışkının miktarı ve şekli sağlık hakkında bilgi veriyor

İnsanların tuvalet alışkanlıkları yediklerine ve dönemsel durumlarına göre değişiklik gösteriyor. Anormal görülen bazı dışkılamalar sağlık hakkında uyarıcı olabiliyor. Bu durumların göz ardı edilmesi sağlığı tehlikeye atıyor. Uzmanlar hastalıklar hakkında erken önlem almak için dışkınızı kontrol etmeniz gerektiğini belirtiyor.

Haber 30-09-2022 09:14

Kalp krizi riskinizi tuvalet alışkanlıklarınız belirliyor: Bu şekilde yapıyorsanız dikkat!

Kalp krizi ani ölümlere sebep olan en tehlikeli durumlar arasında bulunuyor. Her yıl milyonlarca insan kalp krizi ve hastalıkları nedeniyle hayatını kaybediyor. Kalp krizi riskini bilip önceden önlem almak hayatınızı kurtarabiliyor. Uzmanlar tuvalet alışkanlıklarınızın kalp krizi, diyabet, felç gibi durumlar hakkında uyardığını belirtiyor.

Haber 15-09-2022 08:02

Kaka

Kaka Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kaka Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.