Karlie Kloss Haberleri

Victoria's Secret modeli Karlie Kloss güzellik sırrını açıkladı! Her sabah 20 saniye boyunca bu işlemi yapıyormuş

Her zaman makyajlı ve bakımlı görünmek zorunda olan Hollywood'un ve podyumun yıldızlarının güzellik sırrı tüm kadınlar tarafından merak ediliyor. Victoria's Secret modeli Karlie Kloss geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne oldu. Kusursuz fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü modelin güzellik sırtı ortaya çıktı. Yüzünün canlılığını bakın neye borçluymuş...

Kadin 2023-07-27 09:01:18

Yetişkin film yıldızı Candice Kloss’un itirafı sosyal medyayı salladı! “Zeki olmak çok zor”

Yetişkin film yıldızı Candice Kloss sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yetişkinlere özel olarak hazırlanan ve abonelik sistemiyle ilerleyen bir sosyal medya uygulamasında seksi fotoğraf ve videolarını satan Kloss, yüksek IQ'sunun insanlarla iletişim kurmayı zorlaştırabileceğini itiraf etti. Çok zeki olduğu için kimi sohbetlerden sıkıldığını söyleyen Kloss, sosyal medyanın tepkisini çekti.

Trend 2022-10-12 13:55:17

Polis her yerde onu arıyor! Sevgilisiyle flört ettiğini düşündüğü kadının burun deliğini kesti

İngiltere’deki bir partide yaşanan olay sosyal medyanın gündemine yerleşti. 32 yaşındaki Karlie Tuft isimli bir kadın, erkek arkadaşıyla flört ettiğini düşündüğü Bianca Beamont’a saldırdı. Kıskançlık krizine girerek kadının yüzüne bıçakla saldıran Tuft, her yerde aranıyor.

Trend 2022-07-07 15:20:09

Kriterlerini açıkladı! İlk buluşmada erkeklere IQ testi yaptığını söyledi: Eğer geçemezlerse...

Kendisini Japon prensesi olarak tanımlayan sosyal medya fenomeni Candice Kloss, erkeklere ilk buluşmada IQ testi yaptığını söyledi. Geçtiğimiz yıllarda erkeklerin zekasını korkutucu bulduğunu ifade ederek manşetlerde yerini alan Kloss, “Bay Doğru”yu bulmak için ilginç bir yöntemi olduğunu itiraf etti.

Trend 2022-05-09 17:35:25

Barbie bebeğe dönüşmek için binlerce dolar harcadı! Kararından pişman oldu, yüzünü geri çevirmeye uğraşıyor

New York’ta yaşayan 21 yaşındaki Candice Kloss isimli bir kadın, 2 yıl önce dudaklarına, yanaklarına ve çenesine dolgu yaptırmaya başladı. Barbie bebeğe dönüşmek için binlerce dolar harcayan kadın, estetik operasyonlarından pişman oldu ve eski halini geri kazanmak istediğini dile getirdi.

Trend 07-12-21 14:28

Karlie Kloss süt sağarken paylaştı!

Eski Victoria's Secret mankeni Karlie Kloss arabanın arka koltuğunda süt sağdığı anları paylaşınca gündem oldu.

Magazin 07-06-21 16:18

Maria Sharapova ve Gigi Hadid tenis maçında karşılaşacak!

Maria Sharapova, Serena Williams, Madison Keys, Kevin Anderson gibi dünyaca ünlü tenis şampiyonları, koronavirüs ile mücadele kapsamında, 3 Mayıs Pazar günü Gigi Hadid, Karlie Kloss ve Hailey Bieber gibi ünlü modellerle karşı karşıya gelip, tenis oynayacak.

Spor 01-05-20 16:55

Paris Moda Haftası'nda Jean Paul Gaultier'den efsane final! Ünlü modeller podyumu salladı

Modanın dahi çocuğu olarak anılan Fransız tasarımcı Jean Paul Gaultier, jübilesini ihtişamlı bir defileyle yaparak emekliye ayrıldı. Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen; Gigi Hadid, Bella Hadid, Karlie Kloss, Irina Shayk gibi ünlü modellerin yürüdüğü defile nefes kesti.

Magazin 24-01-20 14:50

Beyni dışarıda doğdu! Şimdi ise...

İrlanda'nın Belfast kentinde dünyaya gelen Karlie Toland, doğduğunda dünyada sadece birkaç kişide bulunan büyük bir soruna sahipti.

Haber 24-05-18 13:49

Karlie Kloss Swarovski'nin yeni marka elçisi olarak ışıldıyor

Swarovski, benzersiz ışıltısını dünya genelinde temsil etmesi için Karlie Kloss’u seçti.

Kadin 28-05-16 09:03

Victoria's Secret meleklerinden ilham veren hacimli dalgalar

Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Shanina Shaik ve Karlie Kloss'un kıskanılası hacimli dalgalarının sırrı.

Kadin 16-01-15 14:31

Karlie Kloss Yılın Modeli seçildi

Karlie Kloss, bu yılki başarısını ödülle taçlandırdı!

Kadin 19-12-14 06:58

Eleştiri yağmuruna tutuldu

Ünlü model Cara Delevingne'in Cara Delevingne ve Joan Smalls ile çektiği fotoğrafı kişisel instagram hesabından paylaşması yeniden olay yarattı. 3 ünlü modelin sandviç şeklinde yatakta yatması ve Karlie Kloss'un Cara Delevingne'i öpmesi, Cara Delevingne'inde Joan Smalls'ın göğüsünü sıkarken çekilen fotoğraf instagram alemini salladı.

Magazin 22-01-14 11:57

Kızını bulana ödül verecek

Tatil için geldiği Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde, Facebook’ta tanıştığı Türk genciyle kaçan İngiliz Faye Karlie Jones'ten 4 günden..

Yurthaber 14-07-13 13:25