Kenger Haberleri

Fiyatı yarım altınla yarışır hale geldi! Tam bir şifa deposu: Doğada kendiliğinden yetişiyor, toplayan kişi sayısı çok az...

Kenger bitkisi doğada kendiliğinden yetişiyor, bitkinin kökünden elde edilen kenger sakızının fiyatı ise dudak uçuklattı. Az kişinin topladığı bitki yurt dışına da gönderilirken gurbetçiler de yoğun ilgi gösteriyor. Diş ağrısı, mide ağrısı, migren gibi birçok rahatsızlığa iyi geldiği belirtilen kenger sakızının fiyatı şimdilerde yarım altınla yarışır hale geldi.

Finans 2024-05-14 09:45:35

Şifa deposu: Çiğ bile yeniyor, dağlarda kendiliğinden yetişiyor! İşte saymakla bitmeyen faydaları

Bitlis’in Tatvan ilçesinde baharın gelişiyle birlikte dağlarda doğal olarak yetişen kenger otuna vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Yol kenarlarında, bahçelerde ve tarlalarda görülebilen kenger otu, ülkemizde özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yetişir. Kenger otu ayrıca Orta Anadolu, Akdeniz ve Ege bölgelerinde de yetişir.

Kadin 2024-04-29 14:09:24

Yüksek kesimlerde kendiliğinden yetişiyor, sağlık açısından faydaları saymakla bitmiyor! Pazarda kilosu 15 ila 30 lira arasında

Batman'ın Sason ilçesinde, doğal ortamda yetişen kenger bitkisi, köylüler tarafından büyük bir özenle toplanıyor. İlkbaharın habercisi olarak bilinen kenger, sağlık açısından saymakla bitmeyen faydalarıyla dikkat çekiyor. ailece doğaya gelerek kenger toplayan Necmettin Erdem'e göre köylüler, pazarda yüksek kesimlerde kendiliğinden yetişen ve birçok şekilde tüketilen kenger bitkisinin kilosunu 15 ila 30 lira arasında satarak, aile bütçelerine katkı sağlıyor.

Haber 2023-04-09 10:02:57

Bu sakız tam 2.500 TL! Fiyatı duyan inanamıyor: Boksörlerin de tercihi oldu

Kayseri’de sertliğiyle ve çene yapısına birçok faydasıyla bilinen kenger sakızının kilosu 2 bin 500 TL’den satılıyor. Tazeliğini 1,5 yıla kadar koruyan kenger sakızının yüz felci, migren ağrısı, kulak tıkanması, gastrit gibi rahatsızlıklara iyi geldiği ifade ediliyor.

Finans 2023-01-02 13:58:00

Malatya'da kenger sakızı için coğrafi işaret belgesi başvurusu yapıldı

Malatya'da "kenger sakızı" için coğrafi işaret belgesi başvurusu yapıldı

Haber 20-09-22 16:50

Fiyatı altınla yarışıyor! 'Daha da yükselecek'

Sivas ve Malatya çevresinde dağlık bölgelerde yetişen kenger bitkisinin kök kısmından elde edilen kenger sakızı özellikleri ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıllarda kilogramı 800 liradan alıcı bulan kenger sakızı bu yıl itibariyle kilogram fiyatı bin lira oldu. Kenger satışı yapanlar, az üretildiği için fiyatların daha da artacağını söylediler. Yurt dışına da gönderilen kenger sakızı, yurt gelen gurbetçiler tarafından da yoğun talep görüyor.

Finans 02-08-22 15:35

Kenger sakızı ne demek? Kenger sakızı birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Teknolojik gelişmeler, keşfedilen yeni türler, yabancı dillerde görülen kavramları isimlendirmek gibi nedenlerle diller yeni kelimelere ihtiyaç duyar. Türkçeye yeni kelimelerin kazandırılması için TDK tarafından çeşitli çalışmalar yapılmaktadır. TDK, yeni kelimeler türetirken çoğunlukla eski kelimelerden faydalanır. Bu şekilde oluşturulan kelimelere birleşik sözcük denir. Kenger sakızı birleşik kelimesi de bunlara bir örnektir. Peki, Kenger sakızı ne demek?

Egitim 23-05-22 20:22

Kenger ne demek? Kenger kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türk Dil Kurumu, Türkçe dilini geliştirmek ve bu dil üzerine incelemeler yapmak üzere kurulmuştur. Yabancı kelimelerin Türkçeleştirilmesi için çalışmalar yapan TDK, aynı zamanda kelimelerin kökeni ve anlamı üzerine de incelemelerini sürdürmektedir. Merak edilen kelimelerin anlamında bu nedenle TDK açıklamaları izlenmektedir. Yaygın olarak araştırılan Kenger kelimesi ne anlama gelir? TDK’ya göre Kenger ne demektir?

Egitim 23-05-22 20:22

Bir ay çiğnenebiliyor! Kenger sakızı altınla yarışıyordu, fiyatı ile altını geçti

Sivas ve Malatya çevresinde dağlık bölgelerde yetişen kenger bitkisinin kök kısmından elde edilen Kenger sakızı, geçtiğimiz yıllarda kilogramı 800 liradan alıcı buluyordu. Bu yıl itibariyle kilogram fiyatı bin lira olan kenger sakızı, 836 lira olan çeyrek altını geçti. Sakızın toplanmasının güç olması, toplayan kişi sayısının az olması dolayısıyla fiyatının yüksek olduğu ifade ediliyor.

Finans 12-06-21 12:58

Diyarbakır’ın geleneksel tarifi ‘meftune’ değişik lezzetleriyle damakları şenlendiriyor

Diyarbakır'ın yöresel lezzetleri arasında bulunan ve kışın kabak, ilkbaharda kenger, yaz aylarında da patlıcan ile yapılan meftune, ramazan ayında da sofraları süslüyor. Diyarbakır mutfağının sevilen lezzetleri arasında yer alan meftune sunumuyla sizleri adeta ziyafete davet ediyor.

Yemek 07-05-21 12:16

RAHMET VE BEREKET AYI RAMAZAN - Diyarbakır'ın geleneksel lezzeti meftune ramazanda da sofraların baş tacı

Diyarbakır'ın yöresel lezzetleri arasında bulunan ve kışın kabak, ilkbaharda kenger, yaz aylarında da patlıcan ile yapılan meftune, ramazan ayında da sofraları süslüyor - Diyarbakır Olgunlaşma Enstitüsünde usta öğretici Meral Akkaya: - "Meftune yemeğinde olmazsa olmazımız sumak ve sarımsaktır"

Yurthaber 07-05-21 11:23

Diyarbakır’ın Kengerli Yemekleri Yarıştı

Diyarbakır Hevsel Mutfağı Araştırma ve Tanıtma Derneği tarafından düzenlenen yemek yarışmasına sadece kengerden yapılan yemekler katıldı. Şimdiye kadar geleneksel yemeklerde kullanılan kenger bu kez modern yemeklere tat verdi

Haber 10-04-21 15:59

Efeler Belediyesi, istinat duvarını yeniledi

Efeler Belediyesi, ilçe merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta bulunan Kenger Mahallesi’nde, yağışlarla birlikte çöken istinat duvarlarını yenileyerek, mağduriyetin önüne geçti.Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentte rutin olarak sürdürdüğü çalışmaların yanı sıra, Efeler halkının can güvenliğini tehdit eden konularda da yoğun mesai harcıyor.

Yurthaber 11-03-21 16:15

Kurulmak istenen hindi çiftliğine iki mahalle halkı karşı çıktı

Manisa’nın Kula ilçesine bağlı Kenger ve Yağbastı Mahalleleri arasında kalan Yaylak Mevkii’nde bir şahıs tarafından kurulması planlanan hindi çiftliğine, iki mahalle halkı karşı çıktı.

Yurthaber 21-10-20 11:42

Meğer çok faydalıymış! Önceden kimsenin yüzüne bakmadığı eşek dikeni sayesinde...

Özellikle Diyarbakır’da yemek olarak pişirilen eşek dikeni, çok lezzetlidir. Kenger meftunesi adında bir çeşit yemeği de yapılan bu bitkiyi yakından tanımaya ne dersiniz?

Haber 21-07-20 11:58

Şifa deposu kenger sakızının kilosu bin liradan satılıyor

Batman’ın Sason ilçesinde 3 bin rakımlı Mereto Dağı eteklerinde yetişen kenger otu sütünden elde edilen şifa deposu kenger sakızı, bir kilosu bin liradan alıcı buluyor.İlçenin yüksek kesimlerinde, özellikle dağların eteklerinde yetişen kenger sakızını toplamak için sabahın erken saatlerinde yola düşen köylüler, 3 saatlik yürüyüşün ardından ulaştıkları bölgede özellikle kurumuş dikenli kenger bitkilerinin etrafındaki toprağı kazıyarak kökü ortaya çıkarıyor.

Yurthaber 13-06-20 09:22

Şifa kaynağı kengerin doğadan sofralara zahmetli yolculuğu

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde ilkbaharın gelişiyle doğada kendiliğinden yetişen ve şifa kaynağı olarak bilinen kenger bitkisi, kadınlar tarafından binbir zahmetle toplanıp dikenlerinden ayıklandıktan sonra yemeklere lezzet katıyor.

Yemek 08-05-20 10:18

Şifa kaynağı kengerin doğadan sofralara zahmetli yolculuğu

Munzur Dağları'ndaki 1500 rakımlı Ovacık ilçesinde ilkbaharın gelişiyle doğada kendiliğinden yetişen ve şifa deposu olarak bilinen kenger bitkisi, kadınların meşakkatli çalışmasıyla dikenlerinden ayıklanarak sofralardaki yerini alıyor - Kenger toplayıcılarından Aysel Eren: - "Kenger toplamak kolay iş değil. Bazen ellerimize diken batıyor ya da sürekli eğil kalk yaptığımız için sağlık sorunları yaşayabiliyoruz. Ama tüm zorluk ve zahmete rağmen kengeri toplamak ve yemeklerde kullanmak çok güzel oluyor" - Dilif Süzgün: - "Bu bitki ilkbaharda karlar eriyince ortaya çıkıyor. Biz de tazeyken topluyoruz ve dikenlerinden temizliyoruz. Tadı ve lezzeti çok güzel"

Yurthaber 30-04-20 11:14

Spor Toto Akademi Elit U17 Ligi 24.Hafta

Spor Toto Gelişim Elit U17 Ligi 24.haftasında Hes Kablo Kayserispor sahasında Göztepe A.Ş karşısında ilk yarıyı 3-1 geride kapatmasına rağmen ikinci yarıda bulduğu goller ile sahadan 3-3’luk eşitlikle ayrılarak haftayı 1 puanla kapattı.Stat: Sümer Stadı 1 Nolu SahaHakemler: Hakan Çam xx, Erkan Kırçıl xx, Deniz Apaçık xxHes Kablo Kayserispor U17: Abdulkadir Taştan xx, Sabahattin Semi Şahin xx, (Safa Bağçı x dk.56) Fevzican Kelebek xx, Zafer Sunca xx, Göktuğ Yayla x, (Enes Koçoğlu x dk.46), Ahmet Can Kenger xx, (Yakup Türkmen x dk.73), Hayrullah Erkip xx, Ahmet Kağan Malatyalı x, (Alperen Elmas x dk.46), Yunus Emre Kılınç xx, Mehmet Eray Özbek xx, Ethem Balcı xxGöztepe A.Ş U17: Bartu Dinç xx, Taha Yasin Avcı xx, Murat Altay x, Mete Şentürk x, Yiğithan Turhan x, Ömer Faruk Gümüş xx, Yiğit Ferhat Genç xx, (Recep Güleç x dk.75), Mehmet Gündüz xx, (Ege Parmaksız x dk.81), Kaan Özder xx, Fikret Selçuk xx, Altay Özkan xx,Goller: Mehmet Eray Özbek (dk.21 ve dk.82 (pen), Ethem Balcı (dk.89) (Hes Kablo Kayserispor U17), Altay Özkan (dk.34), Kaan Özder (dk.43),Fikret Selçuk (dk.45+1) (Göztepe A.Ş U17)Sarı Kartlar: Göktuğ Yayla, Emre Kılınç, Sabahattin Semi Şahin (Hes Kablo Kayserispor U17)Kırmızı Kart: Fikret Selçuk dk.82 (Göztepe A.Ş)

Yurthaber 01-03-20 09:15

Kula’da sahte içki operasyonu: 4 gözaltı

Manisa’nın Kula ilçesinde jandarma ekiplerince bir eve düzenlenen operasyonda 198 litre sahte içki ele geçirilirken, 4 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Kenger Mahallesi’nde sahte alkol üretimi ve satışı yapıldığı istihbaratını alan İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Gökçeören Karakol Komutanlığı ekipleri, M.T.(46), C.T.(86), C.A.(55) ve C.K.’nin (68) ikametlerine eş zamanlı baskın düzenledi.

Yurthaber 26-12-19 18:45

Spor Toto Gelişim Elit U17 Ligi 16.Hafta

Spor Toto Gelişim Elit U17 Liginde mücadele eden İstikbal Mobilya Kayserispor evinde oynadığı maçta Medipol Başakşehir’i 3-0 mağlup ederek puanını 24 yaptı.Stat: Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık SahaHakemler: Cemal Emre Gömeç xx, İzzet Samur xx, Serkan Yıldırım xxİstikbal Mobilya Kayserispor U17: Abdulkadir Taştan xxx, Sabahattin Semi Şahin xx, Fevzi Can Kelebek xxx, Enes Koçoğlu xxx, Zafer Sunca xxx, Alperen Elmas xxx, (Dk.83 Ahmet Can Kenger x), Hayrullah Erkip xxx, Halil Can Durmuş xxx, Yunus Emre Kılınç xxx, (Dk.85 Ahmet Kağan Malatyalı x), Mehmet Eray Özbek xxx, (Dk.90 Yakup Türkmen x), Ethem Balcı xxxMedipol Başakşehir U17: Ege İshakoğlu x, Volkan Ünlü x, (Dk.70 Eren Akdemir x), Ümeyir Uysal x, Mehmet Aslanboğa x, (Dk.81 Alp Kahveci x), Bedirhan Özyurt x, İlhan Yencilek x, Musa Çakır x, (Dk.80 Yusuf Eren Alyüz x), Furkan Eren İlhan x, Mustafa Yılmaz x, Güney Sağır x, (Dk.70 Berk Zerenman x), Batuhan Arıcı x, (Dk.70 Yusuf Elalmış x)Goller: Yunus Emre Kılınç Dk.57 ve 77, Mehmet Eray Özbek Dk.87 (İstikbal Mobilya Kayserispor U17)

Yurthaber 23-12-19 09:23

Kenger sakızı nedir? Kenger sakızı bir ay çiğnenebiliyor!

Kenger bitkisinin kök kısmından elde edilen Kenger sakızı bir yıl muhafaza edildiği gibi aynı sakız bir ay boyunca çiğnenebilirken fiyatı ise altınla yarışıyor. Kenger sakızlarına il dışından ve yurt dışından oldukça talep var.

Yemek 22-11-19 17:07

Kenger sakızı bir ay çiğnenebiliyor! Fiyatı altınla yarışıyor

Kenger bitkisinin kök kısmından elde edilen Kenger sakızı bir yıl muhafaza edildiği gibi aynı sakız bir ay boyunca çiğnenebilirken fiyatı ise altınla yarışıyor. Kenger sakızlarına il dışından ve yurt dışından oldukça talep var

Finans 18-11-19 15:01

Bu sakız bir ay çiğnenebiliyor

Kenger bitkisinin kök kısmından elde edilen Kenger sakızı bir yıl muhafaza edildiği gibi aynı sakız bir ay boyunca çiğnenebilirken fiyatı ise altınla yarışıyor.Sivas ve Malatya çevresinde kenger bitkisinin kök kısmından elde edilen Kenger sakızının fiyatı altınla yarışıyor.

Haber 18-11-19 13:08

Kilosu 500 lira olan 'Kenger sakızı' geçim kaynağı oldu

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, ilkbaharda doğada kendiliğinden yetişen ve sonbahar aylarında da kurumaya başlayan kenger bitkisinin kökündeki sıvıdan üretilen sakız, kilosu 500 liradan alıcı buluyor.

Finans 20-09-19 15:04

Kenger sakızı geçim kaynağı oldu

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, ilkbaharda doğada kendiliğinden yetişen ve sonbahar aylarında da kurumaya başlayan kenger bitkisinin kökündeki sıvıdan üretilen sakız, kilosu 500 liradan alıcı buluyor - Sakız üreticilerinden Geyik Batar: - "Kengerin kökünü keserek sakız olacak sıvının akmasını sağlıyoruz. Kökteki sıvı toprağın üzerine yavaş yavaş akarak katılaşıyor, sakız oluyor"

Yurthaber 20-09-19 12:31

Kenger sakızı geçim kaynağı oldu

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, ilkbaharda doğada kendiliğinden yetişen ve sonbahar aylarında da kurumaya başlayan kenger bitkisinin kökündeki sıvıdan üretilen sakız, kilosu 500 liradan alıcı buluyor - Sakız üreticilerinden Geyik Batar: - "Kengerin kökünü keserek sakız olacak sıvının akmasını sağlıyoruz. Kökteki sıvı toprağın üzerine yavaş yavaş akarak katılaşıyor, sakız oluyor"

Haber 20-09-19 12:27

Malatyalı sporculardan büyük başarı

Malatyalı kadın sporcular Gizem Kenger, Pınar Bingöl ve Nida Gültekin Bursa’da yapılan Plaj Güreşi Türkiye Şampiyonasında kendi kilolarında Türkiye üçüncüsü oldu.Türkiye Güreş Federasyonunun 2019 yılı faaliyet programında yer alan ve 26 - 27 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenen Plaj Güreşi Şampiyonası Bursa’nın Mudanya ilçesinde yapıldı.Yıldız, genç, büyüklerin Serbest, Greko-Romen ve kadınlarda mücadele ettiği şampiyonada 69 kadın sporcu yarıştı.

Yurthaber 28-06-19 17:30

Kenger sakızı çiğnedikçe iyileştiriyor

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde çıkarılan kenger sakızı, sakız olmanın ötesinde adeta bir şifa kaynağı. Çiğnedikçe diş çürüklerine meydan okuyan kenger, mide ağrısına bile meydan okuyor.

Yemek 28-06-19 16:44

Husumetlisini ayaklarından vurup kaçtı

KAHRAMANMARAŞ'ta Savaş Kenger (40), aralarında husumet olan İlhan Güzel'i (34) tabancayla ayaklarından vurup, kaçtı.

Haber 05-06-19 22:02

Husumetlisini ayaklarından vurup kaçtı

KAHRAMANMARAŞ'ta Savaş Kenger (40), aralarında husumet olan İlhan Güzel'i (34) tabancayla ayaklarından vurup, kaçtı.

Haber 05-06-19 18:58

Yayladan topladıkları bitkileri satarak geçimlerini sağlıyorlar

Batman’ın Kozluk ilçesinde yaşayan vatandaşlar, dağlardan farklı bitkileri toplayıp satarak aile geçimine katkıda bulunuyor.Kozluk ilçesine bağlı dağ köylerinde yaşayan vatandaşlar, karların erimesini fırsat bilerek yaylalardan ışkın, kenger, kekik, ısırgan, dere ve gülbahar gibi çeşitli ot ve bitkileri toplayarak ilçe merkezinde satıp aile bütçelerine katkı sağlıyor.

Yurthaber 13-05-19 16:20

Muş'ta terörden arındırılan dağlarda ot topluyorlar

MUŞ'ta köylüler, terörden arındırılan bölgelerde bazı rahatsızlıklara iyi geldiği belirtilen çiriş, kenger ve heliz otu topluyor.

Haber 12-05-19 15:23

Muş'ta terörden arındırılan dağlarda ot topluyorlar

MUŞ'ta köylüler, terörden arındırılan bölgelerde bazı rahatsızlıklara iyi geldiği belirtilen çiriş, kenger ve heliz otu topluyor.

Haber 12-05-19 09:48

Doğal olarak yetişen Gulik, Kenger ve Işkın kazanç kapısı oldu

Tunceli’de İlkbahar mevsimiyle birlikte dağlarda kendiliğinden yetişen, sağlığa iyi geldiği bilinen çeşitli otlar ile Gulik, Işkın ve Kenger kurulan pazarlarda satılarak ekonomik getiriye dönüşüyor.Tunceli’de İlkbahar mevsimiyle birlikte doğada kendiliğinden yetişen ve bir çok faydası olduğu bilinen Gulik otu başta olmak üzere, yemlik, ışkın ve kenger kent merkezindeki tezgahlardaki yerini aldı.

Haber 02-05-19 10:46

Hakkari’de yılın ilk mantarı piyasaya çıktı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde yılın ilk mantarı, tezgahlardaki yerini aldı.İlçenin dağlık alanlarında doğal olarak yetişen ve baharın habercisi olarak bilinen mantar, kenger, tırşok ve birçok şifalı pancar, tezgahlarda yerine aldı.

Yurthaber 07-04-19 12:15

Baharla birlikte kenger görücüye çıktı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bahar ile birlikte Karacadağ eteklerinde yaygın olan kenger tezgahlardaki yerini almaya başladı.Kızıltepe’de kenger satıcılığı yapan Hayrettin İldem, ilk başlarda ortalama 2-3 ton kengerin ilçeye geldiğini gün geçtikçe bunun arttığını dile getirdi.

Yurthaber 06-04-19 09:45

Malatyalı güreşçi Türkiye üçüncüsü oldu

Bursa’nın Mudanya ilçesinde düzenlenen Genç Kadınlar Türkiye Güreş şampiyonasında Malatyalı sporcu Gizem Kenger 76 Kilogramda Türkiye üçüncüsü oldu.Türkiye Güreş Federasyonu’nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan, 19 - 20 Mart tarihleri arasında Bursa’nın Mudanya ilçesinde düzenlenen Genç Kadınlar Türkiye Güreş şampiyonasına 25 ilden 135 güreşçi katıldı.

Yurthaber 25-03-19 16:35

Kenger bitkisi tezgahlarda yerini aldı

Diyarbakır’da baharın habercisi olarak bilinen kenger bitkisi, tezgahlarda yerini almaya başladı.Havaların ısınmasıyla birlikte Diyarbakır’ın yüksek dağ eteklerinde, özellikle Karacadağ bölgesinde doğal olarak yetişen ve pancar olarak tüketilen kenger bitkisi, vatandaşlar tarafından toplanarak satışa sunuluyor.

Yurthaber 23-03-19 12:30

Suçüstü yakalanan kablo hırsızları tutuklandı

Manisa’nın Kula ilçesinde kablo hırsızlığı yaparken jandarma tarafından suçüstü yakalanan şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde gelen bir ihbarı değerlendiren Gökçeören Jandarma Komutanlığı, Yağbastı ve Kenger Mahallelerine düzenledikleri operasyonda kabloları çalan 3 kişiyi kablolar ile birlikte suçüstü yakaladı.

Yurthaber 20-12-18 19:10

Suçüstü yakalanan kablo hırsızları tutuklandı

Manisa’nın Kula ilçesinde kablo hırsızlığı yaparken jandarma tarafından suçüstü yakalanan şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde gelen bir ihbarı değerlendiren Gökçeören Jandarma Komutanlığı, Yağbastı ve Kenger Mahallelerine düzenledikleri operasyonda kabloları çalan 3 kişiyi kablolar ile birlikte suçüstü yakaladı.

Yurthaber 20-12-18 19:10

Mustafa Hür Öztürk Süper Amatör Küme 14.Hafta

Mustafa Hür Öztürk Süper Amatör Küme lideri Yahyalıspor evinde oynadığı maçta Erkiletspor’u 7-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.Stat: Yahyalı İlçe StadıHakemler: Erkan Kırçıl xxx, Halit Karacabay xxx, Muhammed Boylu xxxYahyalıspor: Fevzi Ufuk Genişhan xxx, Erdem Demir xxx, Erkan Atçı xxx, Harun Yıldırım xxx, Sercan İşler xxx, Ahmet Yumutkan xxx, Ramazan Durdu xxxx, Hael Al Badri xxx, Mehmet Akif Toy xxx, Orhan Şahin xxx, Kasım Alıcı xxxErkiletspor: Fatih Alıcı x, Saffet Yıldız x, Mert Akgöz x, Mehmet Şahin Dinç x, Turan Derecik x, Tolgahan Alan x, Alper Durdu x, Nurettin Murat x, Murat Talha x, Bayram Kenger x, Muhammed xGoller: Ramazan Durdu (3), Hael Al Badri (2), Harun Yıldırım, Metehan Yörükoğlu (Yahyalıspor) Muhammed (Erkiletspor).

Yurthaber 17-12-18 16:45

Mustafa Hür Öztürk Süper Amatör Küme 14.Hafta

Mustafa Hür Öztürk Süper Amatör Küme lideri Yahyalıspor evinde oynadığı maçta Erkiletspor’u 7-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.Stat: Yahyalı İlçe StadıHakemler: Erkan Kırçıl xxx, Halit Karacabay xxx, Muhammed Boylu xxxYahyalıspor: Fevzi Ufuk Genişhan xxx, Erdem Demir xxx, Erkan Atçı xxx, Harun Yıldırım xxx, Sercan İşler xxx, Ahmet Yumutkan xxx, Ramazan Durdu xxxx, Hael Al Badri xxx, Mehmet Akif Toy xxx, Orhan Şahin xxx, Kasım Alıcı xxxErkiletspor: Fatih Alıcı x, Saffet Yıldız x, Mert Akgöz x, Mehmet Şahin Dinç x, Turan Derecik x, Tolgahan Alan x, Alper Durdu x, Nurettin Murat x, Murat Talha x, Bayram Kenger x, Muhammed xGoller: Ramazan Durdu (3), Hael Al Badri (2), Harun Yıldırım, Metehan Yörükoğlu (Yahyalıspor) Muhammed (Erkiletspor)

Yurthaber 17-12-18 14:40

Mustafa Hür Öztürk Süper Amatör Küme 14.Hafta

Mustafa Hür Öztürk Süper Amatör Küme lideri Yahyalıspor evinde oynadığı maçta Erkiletspor’u 7-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.Stat: Yahyalı İlçe StadıHakemler: Erkan Kırçıl xxx, Halit Karacabay xxx, Muhammed Boylu xxxYahyalıspor: Fevzi Ufuk Genişhan xxx, Erdem Demir xxx, Erkan Atçı xxx, Harun Yıldırım xxx, Sercan İşler xxx, Ahmet Yumutkan xxx, Ramazan Durdu xxxx, Hael Al Badri xxx, Mehmet Akif Toy xxx, Orhan Şahin xxx, Kasım Alıcı xxxErkiletspor: Fatih Alıcı x, Saffet Yıldız x, Mert Akgöz x, Mehmet Şahin Dinç x, Turan Derecik x, Tolgahan Alan x, Alper Durdu x, Nurettin Murat x, Murat Talha x, Bayram Kenger x, Muhammed xGoller: Ramazan Durdu (3), Hael Al Badri (2), Harun Yıldırım, Metehan Yörükoğlu (Yahyalıspor) Muhammed (Erkiletspor)

Yurthaber 17-12-18 14:40

Kayseri U-16 Futbol Ligi

Kayseri U-16 Futbol Ligi’ ilk hafta maçında Anadolu Yıldızları ile karşılaşan Erkiletspor, rakibini ilk yarıda bulduğu goller ile 3-0 yenerek ilk üç puanını hanesini yazdırdı.Stat: Argıncık 2 Nolu SahaHakemler: Hakkı Batuhan Özlü xx, Ömer Faruk Karaduman xx, Bekir Kahraman xxSaha Komiseri: Süleyman NarErkiletspor U-16: Yasin Gencer xx, Nurhak Özer xx, Orhan Balaban xx, Abdülbaki Toprak xx, Nurettin Murat xx, Bahadır Sarıçiçek xxx, Bayram Kenger xxx (Dk.

Yurthaber 22-10-18 14:45

Kayseri 1. Küme U-19 Futbol Ligi

Kayseri Birinci Amatör Küme U-19 Ligi ilk hafta maçında güçlü rakibi Erkiletspor önünde 1-0 geriye düşmesine rağmen ikinci yarıdaki büyük çıkışı ile sahadan 3-1 galibiyet ile ayrılan Anadolu Yıldızları lige 3 puan ile başladı.Stat: Argıcık 2 Nolu sahaSaha Komiseri: Ceyhun ErdilHakemler: Hakkı Batuhan Özlü xx, Ömer Faruk Karaduman xx, Bekir Kahraman xxErkiletspor U-19: Osman Gündoğdu x, Hüseyin Öz x, Enes Çokselek xx, Mert Akgöz xx, Mesutcan Türkaslan x, Hakan Düşmez x (Dk 66 Bayram Kenger x), Yasin Gencer x, Tolgahan Alan x, Yasin Tarım x, Şahin Dinç x, Murat Uyanık xAnadolu Yıldızları U-19: Beyazıt Cingöz xx, Osman Koçkar xx, Samet Aysız xx, Ali Yıldız xx, Ali Ekinci xx, Galip Bayram xx, Sergen Yalçın xx, Murat Aydın xx, Alpaslan Şahin xx (Dk.80 İsmail Büyüköztürk x), Kaan Delice xx, Mert Neşeli xx (Dk.70 Mustafa Ylmaz xx)Goller: Dk.28 Beyazıt Cingöz( k.k) (Erkilet), Dk.67 Galip Bayram, Dk.60,64 Kaan Delice (Anadolu Yıldızları)Kırmızı Kart: Dk.87 Mesutcan Türkaslan (Erkilet)

Yurthaber 22-10-18 14:35

Şair Seyyar Satıcı Müşterilerini Şiirle Karşılıyor

Kahramanmaraş’ta seyyar satıcı Adem Kenger, müşterilerini şiirle karşılarken isteyenlere de şiir yazıp veriyor.Dulkadiroğlu ilçesi Yeni...

Yurthaber 08-09-18 09:07

(özel) Kenger Sakızı Dolarla Yarışıyor

Kenger bitkisinin kök kısmından elde edilen kenger sakızının fiyatı dolarla yarışıyor.Sivas ve Malatya çevresinde kenger...

Yurthaber 31-08-18 12:09

Başkan Özakcan’a Lokmalı Karşılama

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Kenger Mahallesi’ni ziyaret etti.Başkan M. Mesut Özakcan’ın hemen hemen...

Yurthaber 18-08-18 10:25