Kondom Haberleri

Kadın prezervatifi nedir, nasıl takılır? Kadın kondomu nasıl kullanılır, erkek prezervatifi arasındaki farklar nelerdir?

Cinsel ilişki ile bulaşan hastalıklardan, virüslerden ya da enfeksiyonlardan korunmak için birden fazla yol bulunur. Kadın kondomu ya da diğer adı ile kadın prezervatifi ya da femidom, istenmeyen gebelik ya da cinsel ilişki yolu ile bulaşan hastalıklardan koruyan ürünler arasında yer alır. Hiçbir korunma yönteminde söylenemediği gibi kadın kondomu için de yüzde yüz oranında korunma ihtimali bulunduğu söylenmez. Kadın prezervatifi ve erkek prezervatifi arasındaki farklar nelerdir?

Kadin 24-03-2023 17:26

Prezervatif kullanım rehberi nedir? Prezervatif nedir, nasıl kullanılmalıdır, ne işe yarar?

Beş yüz yıla yakın zamandır kullanılan korunma yöntemlerinden biri de prezervatif diğer adı ile kondom olmuştur. Tüm dünyada on dokuzuncu yüzyıldan bu yana kullanılan bir üründür. Yüzde yüz olmasa da yüksek oranda istenmeyen gebelik durumlarından ya da cinsel ilişki sırasında bulaşabilecek virüslerden, bakterilerden ve bazı hastalıklardan koruduğu ve en sağlıklı, en güvenilir korunma yöntemi olduğu bilinir. Peki, prezervatif yüzde kaç koruma sağlar?

Kadin 24-03-2023 17:25

Mikrofonu kasırgadan korumak için prezervatif kullanan TV muhabiri gündem oldu!

ABD'nin Florida eyaletinde etkili olan Ian Kasırgası bölgede büyük paniğe neden oldu. Sel ve yıkıma neden olan kasırganın, Florida'nın merkezine hareket etmesi ve daha fazla hasara sebep olacağı öngörüldüğü aktarıldı. Neredeyse kasırga kadar dikkat çeken bir başka şey ise, kasırgaya ilişkin haberleri aktaran bir TV muhabirinin mikrofonu korumak için seçtiği ilginç yöntem oldu.

Trend 29-09-2022 11:29

Kondom

Kondom Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kondom Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.