Teoman Haberleri

Buray ile büyük aşk yaşamıştı! Ezgi Şenler ayrılık sebebini açıkladı

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden ünlü şarkıcı Buray, Ayşe Özyılmazel ile birlikteliğinin ardından gönlünü Ezgi Şenler'e kaptırmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Buray ve Ezgi Şenler çifti ayrılık kararı ile herkesi şaşırttı. Ezgi Şenler ayrılık sebebini açıkladı.

Magazin 22-03-2024 11:04

Görüntüler hayrete düşürdü! Teoman konserinde en önde olabilmek için birbirleriyle yarıştılar!

Eskişehir'de gerçekleşen Teoman konserini en önde izlemek isteyen gençler, kapıların açılmasıyla birbirleriyle yarıştı. Koşan yüzlerce kişinin videosu görenleri hayrete düşürdü.

Magazin 13-03-2024 11:26

Sosyal medya bu fotoğrafı konuşuyor! Icardi, Burak Özçivit ve Teoman aynı karede...

GQ Dergisi'nin ödül töreninde ünlü isimler katıldı. GQ ödülleri gecesine bir fotoğraf damga vurdu. Sosyal medyada akşam saatlerinde Icardi, Taro Emir Tekin, Selahattin Paşalı, Burak Özçivit ve Teoman'ın birlikte yer aldığı fotoğraf gündem oldu. Fotoğrafa binlerce yorum geldi.

Magazin 18-12-2023 23:00

Teoman en çok seks yapmayı sevdiği yeri açıkladı! En büyük fantezim...

Ünlü rock yıldızı Teoman, Tuluğ Özlü'nün sunduğu Umarım Annem Dinlemez adlı podcast programına konuk oldu. Teoman, özel hayatıyla ilgili sorulara verdiği yanıtla sosyal medyanın da diline düştü. En büyük fantezisine dair ve seks hayatına dair konuşan Teoman yine adından söz ettirdi.

Magazin 07-11-2023 14:28

Dilek Taşı'nın Aras'ı Teoman Kumbaracıbaşı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Teoman Kumbaracıbaşı'nın oynadığı diziler

Dilek Taşı'nın Aras'sı Teoman Kumbaracıbaşı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Dilek Taşı 1987 yılında başlayan bir hikayeyi anlatıyor. Dizide Salih Bademci, Mustafa, Hazal Subaşı ise Figen karakterine hayat veriyor. Dilek taşı için geri sayım sürerken birçok kişi internette Teoman Kumbaracıbaşı hakkında araştırma yapıyor. Peki, Teoman Kumbaracıbaşı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Dilek Taşı'nın Aras'ı Teoman Kumbaracıbaşı'nın hayatı...

Magazin 08-09-2023 00:19

Salih Bademci ve Hazal Subaşı'lı Dilek Taşı'nın yayın tarihi belli oldu! Fragman sosyal medyayı salladı!

Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı, büyük bir heyecanla bekleniyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolde olduğu dizi 1987 yılından itibaren yaşananları konu alıyor. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu. Fragmanı yayınlanan dizi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 25-08-2023 23:15

Şebnem Ferah'la yaşlanınca evleniriz demişti! Teoman'dan şaşırtan evlilik açıklaması! 70'ten sonra olabilir belki

Rock müzik denilince akla gelen ilk isimlerden olan ünlü şarkıcı Teoman ne zaman evlenmeyi düşündüğünü açıkladı. Bir dönem Şebnem Ferah için "Yaşlanınca evlenir birbirimize bakarız" açıklaması ile gündem olan Teoman'ın "70'ten sonra olabilir belki" sözleri duyanları şaşırttı.

Magazin 22-08-2023 10:51

Teoman'dan deprem önlemi! 'Binamızı kontrol ettirdik'

Ünlü şarkıcı Teoman ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından depremlerle ilgili duygularını dile getirdi. “Kendimi çok kötü hissediyorum. Böyle şeyler olduktan sonra yaptığımız her şey manasız kalıyor" diyen ünlü isim deprem önlemi almaya başladığını da açıkladı.

Magazin 04-03-2023 12:32

Seren Serengil'in annesi Bircan Bali ve Arto'ya ateş püskürdü! Allahsız yaratık...

Dostluk bitti, Seren Serengil Bircan Bali ve Arto ile düşman oldu. Mobing gördüğü söyleyerek Söylemezsem Olmaz'ı bırakan Serengil'in annesi de kızının eski dostlarına ateş püskürdü. İşte daha önce kızı tarafından dolandırıldığını söyleyen Nevin Teoman'ın açıklaması...

Magazin 12-01-2023 12:02

Yalnız Kalpler ne zaman başlıyor? Yalnız Kalpler dizisi konusu ne, oyuncuları kimler?

Fox Tv'nin yeni dizisi Yalnız Kalpler'in ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Bros Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryosunu ise Eylem Akın kaleme alıyor. Peki, Yalnız Kalpler ne zaman başlıyor? Yalnız Kalpler dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 07-01-2023 15:58

Teoman'dan EYT açıklaması! Bana da vurdu

Geçtiğimiz haftalarda, "Ben yarı emekliyim" ifadelerini kullanan Teoman, gazetecilerle sohbet etti. Teoman, "Gündelik hayatımı çok aksatmamaya çalışıyorum. Boş boş oturmayı, arkadaşlarımla görüşmeyi ve spor yapmayı çok seviyorum. Serdar Ortaç ve ben, hemen hemen aynı şeyleri söylemeye başladık. Herhalde yaş ile gelen şeyler bunlar. Emeklilik de kötü herhalde ama EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) bana da vurdu" diyerek, güldü.

Magazin 06-01-2023 15:21

Teoman'dan Lozan esprisi sosyal medyayı salladı! Melih Gökçek 'jelibon' göndermesine bakın ne yanıt verdi

Yeni yılda Bodrum’da sahneye çıkan Teoman, 2023’ün ilk dakikalarında Lozan esprisi yaparak Melih Gökçek’e ‘jelibon’ göndermesinde bulundu. Teoman "Biraz önce Lozan Antlaşması'nın 100'üncü yılını doldurduk, artık jelibonları çıkartabiliriz" dedi. Melih Gökçek ise bakın ne paylaştı.

Magazin 02-01-2023 10:53

Teoman'a mahkemeden şok! Açtığı dava reddedildi

Şarkıcı Teoman’ın söz ve müziği kendisine ait şarkısının reklamlarda rızası dışında kullanıldığı iddiasıyla bir prodüksiyon şirketine açtığı manevi tazminat davasında mahkeme, alınan bilirkişi raporuna göre eserin farklı olduğu gerekçesiyle davanın reddine karar verdi.

Magazin 15-11-2022 13:57

Hayranları onları çok yakıştırıyordu! Teoman’dan yıllar sonra gelen Şebnem Ferah itirafı... “Evlenir birbirimize bakarız”

Türk rock müziğinin sevilen isimlerinden Şebnem Ferah ve Teoman yıllardır hayranları tarafından birbirlerine yakıştırılıyordu. Bütün açıklamalarında arkadaş olduklarını vurgulayan ikiliden Teoman yıllar sonra kafaları karıştıran bir cümleye imza attı. Teoman’ın açıklamasından sonra hayranları yeniden ikiliye aşk yakıştırmalarında bulunmaya başladı.

Magazin 24-09-2022 13:34

Teoman, Harbiye Açıkhava'da konser verdi! Her şeye üşenir oldum sözleri viral olmuştu

Türk rock ve pop müziğinin sevilen isimlerinden Teoman'ın "Çalışmaya üşeniyorum. Her şeye üşenir oldum" sözleri sosyal medyada viral olmuştu. Teoman dün akşam İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahneye çıkarak hayranlarıyla buluştu. Konser sırasında bir şarkısının sözlerini unutan Teoman'ın açıklaması ise dinleyenlerini gülümsetti.

Magazin 26-07-2022 00:18

Teoman'ın sosyal medyada gündem oldu! Herkes o sözleri paylaşıyor

Nişantaşı'nda basın mensuplarıyla sohbet eden Teoman'ın "Çalışmaya üşeniyorum. Her şeye üşenir oldum" sözleri sosyal medyada viral oldu. Teoman'ın açıklamasını gören binlerce sosyal medya kullanıcısı, "Meğer ben Teoman'mışım" yorumunu yaptı.

Magazin 18-07-2022 17:07

Teoman, 29. İstanbul Caz Festivali kapsamında sahne aldı

Teoman, 29. İstanbul Caz Festivali kapsamında sahne aldı

Yurthaber 07-07-2022 10:16

Dudak uçuklatan anlaşma! Teoman reklamdan kazandığı parayla bakın ne yapacak

54 yaşındaki şarkıcı ve söz yazarı Teoman'ın reklam gelirinden kazanacağı para dudak uçuklattı. Bir saat ve gözlük markasıyla reklam için yaklaşık 17 milyon TL’ye el sıkıştığı iddia edilen Teoman, parasını ise yatırım yapmak için kullanacak.

Magazin 22-06-2022 12:20

Teoman sahnede önce ruj sürdü sonra prezervatif şişirip seyircilere attı

Ünlü şarkıcı Teoman'ın İzmir'deki konserinde bir kadın hayranı sahneye ruj ve kondom bıraktı. Hayranının yaptığına şakayla karşılık veren Teoman ise önce ruju sürdü sonra da kondomu şişirdi.

Magazin 31-05-2022 10:45

19 Mayıs Teoman konseri saat kaçta? Teoman 19 Mayıs'ta İzmir'de nerede sahne alacak?

Teoman , 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda İzmir'de konser verecek. Ünlü şarkıcının nerede, saat kaçta sahne alacağını öğrenmek isteyen vatandaşlar internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. İzmirliler, 19 Mayıs Teoman konseri saat kaçta? Teoman 19 Mayıs'ta İzmir'de nerede sahne alacak? soru ve konu başlıklarını arama motorlarında sorguluyor. İşte ünlü rock müzik şarkıcısının 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda vereceği konser ile ilgili bilgiler...

Magazin 19-05-2022 17:00

Gündoğdu Meydanı nerede? 19 Mayıs etkinlikleri için Gündoğdu Meydanı'na nasıl gidilir? Otobüs, İZBAN, vapur!

Gündoğdu Meydanı, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda düzenlenecek olan etkinlikler kapsamında Teoman'ın sahneye çıkacak olması sebebiyle İzmirliler tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette; Gündoğdu Meydanı nerede? 19 Mayıs etkinlikleri için Gündoğdu Meydanı'na nasıl gidilir? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte ayrıntılar...

Haber 19-05-2022 16:59

İzmir fener alayı saat kaçta? 19 Mayıs'ta Gündoğdu Meydanı'nda kimin konseri olacak?

İzmir fener alayı saat kaçta? sorusunun yanıtı İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda düzenlenecek olan etkinlikler dolayısıyla merak konusu oldu. İzmirliler, Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleştirilecek 19 Mayıs etkinlikleri ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Peki İzmir fener alayı saat kaçta? 19 Mayıs'ta Gündoğdu Meydanı'nda kimin konseri olacak? İşte ayrıntılar...

Haber 19-05-2022 16:59

Teoman Harbiye'de coşturdu! Ayağa kalkın ki kendimizi rockstar gibi hissedelim

Teoman, "N Kolay Harbiye Açık Hava" konserleri kapsamında dün gece sahnedeydi.

Magazin 17-05-2022 15:53

Teoman'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel paylaşım

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı Teoman, sosyal medya hesabından annesi ile ilgili duygusal bir paylaşımda bulundu.

Magazin 08-03-2022 16:34

Teoman da içerideydi! Lucca önündeki silahlı saldırıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı

İstanbul Bebek'te geçtiğimiz günlerde ünlü kafe Lucca’nın önünde gerçekleşen silahlı saldırı ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Ünlü sanatçı Teoman'ın da içeride bulunduğu sırada meydana gelen silahlı saldırıyı gerçekleştiren zanlı ve yanındaki arkadaşı yakalandı. "Bir süre önce Lucca’da çalışmıştım ama oradan kendi rızamla, sorunsuz bir şekilde ayrıldım. Olayın Lucca ile bir ilgisi yok" diyen zanlı ve yanındaki arkadaşı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber 08-02-2022 16:27

İstanbul'da ünlü mekana silahlı saldırı! Teoman da içerideydi, büyük panik

İstanbul'da ünlü bir mekana silahlı saldırı düzenlendi. 3 kişinin yaralandığı olayda aralarında sanatçı Teoman'ın da olduğu müşteriler büyük panik yaşadı. Saldırganın ise geçtiğimiz ay işten çıkarıldığı öğrenildi.

Haber 06-02-2022 11:07

Teoman ve Gülcan Arslan aşk mı yaşıyor? Partide yakınlaşma

Ünlü şarkıcı Teoman özel hayatıyla gündemde. Teoman ve Gülcan Arslan’ın geçtiğimiz gece özel bir davette yakınlaştıkları ve samimi oldukları iddia edildi.

Magazin 20-12-2021 07:42

Şarkılarıyla beğeni topluyor! Teoman bakın ne mezunu çıktı

Teoman son dönemlerin en çok dinlenen ve rağbet gören şarkıcılarından biri. Seslendirdiği Paramparça, Kupa Kızı ve Sinek Valesi, İstanbul'da Sonbahar, Aşk Kırıntıları gibi şarkılarla dinleyicilerden tam not alan Teoman'ın hangi üniversitede hangi bölümü okuduğunu öğrenenler şaşırıyor.

Magazin 05-12-2021 17:23

Teoman 1997 yılından paylaştı

Şarkıcı Teoman, gençlik yıllarında gitarıyla verdiği pozu sosyal medya hesabından yayınladı. O dönem saçlarının uzun olduğu görülen ünlü sanatçının fotoğrafı takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Magazin 05-12-2021 15:47

Teoman, çocukluk günlerine gitti!

Ünlü şarkıcı Teoman, annesi Şaziment Yakupoğlu ile yer aldığı çocukluk fotoğrafını duygusal bir yazıyla paylaştı.

Magazin 05-10-2021 08:38

Gerçek isimleri çok az kişi tarafından bilinen ünlüler!

Hepimizin yakından tanıdığı bu ünlülerin gerçek adını öğrendiğinizde çok şaşıracaksınız! İşte gerçek isimleri çok az kişi tarafından bilinen ünlüler...

Trend 18-03-2021 09:47

Teoman yeni albümünün adını açıkladı

Türk rock müziğinin başarılı şarkıcı ve söz yazarlarından Teoman, 12 Mart Cuma akşamı, pandemi kısıtlamaları nedeniyle evde kalan müzikseverlerle buluştu.

Magazin 13-03-2021 14:52

'Duru Olmak' belgeselinde 'düeti beğenmedi' tartışması: Ali Kocatepe ve Nükhet Duru arasında neler yaşandı?

Ünlü pop sanatçısı Nükhet Duru’nun hayatının ve son albümü olarak hazırladığı 'Hikayesi Var'ın yayına hazırlık süreci, “Duru Olmak” ismiyle belgeselleştirilerek geçtiğimiz hafta Netflix'te seyirciyle buluştu. Albümde yer alan Ali Kocatepe'ye ait iki düetin belgeselde yayımlanmaması dikkat çekti.

Magazin 24-02-2021 10:33

Teoman'dan Boğaziçi paylaşımı! 'Öğrencilerin ve hocalarımın duygularını paylaşıyorum'

Teoman, mezunu olduğu Boğaziçi Üniversitesi'nde yaşanan gelişmelere dair açıklama yaptı, Açıklamasında, "Kaygılıyım" diyen Teoman, "Öğrencilerin ve hocalarımın duygularını paylaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Magazin 10-02-2021 14:07

Kimler yok ki: İşte Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olan ünlüler

Türkiye’nin en eski okulları arasında kabul edilen Boğaziçi Üniversitesi birçok ünlü ismi sanat dünyasına kazandırmıştır. Öyle ki bu üniversitede öğrenci oldukları dönemde henüz ünle tanışmamış bu isimler pek çok öğrenci kulübüne de üye olmuştur. İşte karşınızda Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olan ünlü isimler...

Trend 09-02-2021 15:53

Teoman: Hayatım sen taksiye geç!

Çapkınlıklarıyla adından söz ettiren Teoman, yeni sevgilisiyle Karaköy'de felekten bir gece çaldı.

Magazin 11-11-2017 13:50