Meb Es Durumu Tayin Tercihleri Haberleri

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile Gazze'deki durumu görüştü

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, İsrail-Filistin çatışmasında son durum ele alındı.

Haber 2023-10-20 19:52:21

Eş durumu tayini şartları nelerdir? Eş durumu tayini için ne kadar süre evli olmak gerekir?

Devlete ait kurum ve kuruluşlarda çalışan ve devlet memuru statüsünde olan kişilerin sahip olduğu bazı haklar bulunur. Eş durumundan tayin de bu haklar arasında yer alır. Bir kişinin eş durumundan tayin olması için devlet memuru olan eşinin olduğu yere tayin talep etmesi gerekir. Ancak bu uygulamanın gerçekleşebilmesi için bazı koşulların yerine getirilmiş olması gerekir.

Haber 2023-09-11 16:59:09

MEB duyurdu! Depremden ağır etkilenen illerdeki öğretmenlere mazerete bağlı tayin hakkı

Milli Eğitim Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden ağır derecede etkilenen illerde yapan öğretmenlerden 3 yıllık çalışma süresini dolduranların, iller arası mazerete bağlı yer değiştirme talebinde bulunabileceğini duyurdu.

Haber 2023-09-01 22:27:56

MEBBİS ÖĞRETMEN 2. İL DIŞI VE İL İÇİ TAYİN BAŞVURU EKRANI: İkinci il dışı tayinler ne zaman, nasıl yapılır? İşte başvuru kılavuzu!

Öğretmen 2. il içi ve iller arası tayin başvuruları başladı. Öğretmenlere, sağlık başta olmak üzere; engellilik durumu, aile birliği ve can güvenliği gibi sebeplerden ötürü il içi ve iller arası ikinci bir yer değiştirme hakkı daha tanındı. Peki, ikinci il dışı tayinler ne zaman, nasıl yapılır? İşte, konuya ilişkin detaylar ile MEBBİS öğretmen 2. il dışı ve il içi tayin başvuru ekranı...

Egitim 2023-08-25 13:42:22

EŞ DURUMU TAYİNİ 2023 ne zaman yapılacak? MEB sözleşmeli öğretmen eş durumu tayinleri ne zaman başlayacak ve bitecek?

Sözleşmeli öğretmenlerin eş durumu tayini tarihleri merak ediliyor. Her ikisi de sözleşmeli öğretmen olan eşlerin iller arası yer değiştirme başvurularına ilişkin duyuru MEB tarafından yayınlandı. Peki, eş durumu tayini ne zaman yapılacak 2023? MEB sözleşmeli öğretmen eş durumu tayinleri ne zaman başlayacak ve bitecek?

Egitim 18-08-23 16:19
meb

ÖĞRETMEN EŞ DURUMU TAYİN TERCİHLERİ MEBBİS 2023: MEB öğretmenlerin yaz tatili mazerete bağlı yer değiştirme tercihleri ne zaman, nasıl yapılır?

Mazerete bağlı yer değiştirme başvurusu yapmak isteyen öğretmenler MEB eş durumu tayin ekranı 2023 ekranı ile ilgili araştırmalarına hız verdi. 2023 yaz tatili eş durumu öğretmen atamaları takvimi MEB tarafından paylaşıldı. 7 Ağustos'ta başlayan başvuru süreci 14 Ağustos'ta sona erdi. MEB'den yapılan açıklamaya göre tercih işlemleri “mebbis.meb.gov.tr” üzerinden yapılacak. Peki, Öğretmen eş durumu tayin tercihleri ne zaman? İşte, MEB eş durumu tayin ekranı...

Egitim 17-08-23 13:45

LGS 3. NAKİL TERCİHLERİ 2023: MEB LGS 3. nakil tercihleri ne zaman? Hiçbir liseye yerleşemeyenler ne yapacak? MEB açıkladı!

LGS 3. nakil tercihleri ile ilgili detaylar hiçbir liseye yerleşemeyen öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere ikinci nakil 3. tercih başvuruları 31 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında alındı ve sonuçlar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlandı. Peki, MEB LGS 3. nakil tercihleri ne zaman? Hiçbir liseye yerleşemeyenler ne yapacak?

Egitim 10-08-23 10:24
meb

MEB MAZERETE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME BAŞVURU EKRANI: 2023 Öğretmenlerin mazeretli il içi ve iller arası yer değiştirme başvuruları ne zaman?

MEB'den öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuru sürecine ilişkin açıklama geldi. Sağlık durumu da dahil olmak üzere, engellik, aile birlik ve can güvenliği gibi nedenlerden ötürü il içi - iller arası atama takvimi netleşti. Bahsi geçen işlemler iki aşamalı olarak gerçekleştirilecek. Peki, 2023 Öğretmenlerin mazeretli il içi ve iller arası yer değiştirme başvuruları ne zaman? İşte 2023 MEB mazerete bağlı yer değiştirme takvimi...

Egitim 28-07-23 13:19

MEB'den öğretmenlere mazerete bağlı yer değiştirme duyurusu! Başvuru tarihleri belli oldu

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), kadrolu öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı il içi ve iller arası yer değişikliği başvuruları, 7-14 Ağustos'ta alınacak.

Haber 27-07-23 17:46

LGS 1. ve 2. nakil işlemleri ne zaman yapılacak? MEB LGS 2023 nakil tercihleri nasıl yapılır?

LGS nakil tarihleri merak ediliyor. Bu yıl LGS sınavı 4 Haziran'da gerçekleşirken sonuçlar ise 23 Haziran'da açıklandı. İlk tercih işlemleri 3 Temmuz- 19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. Açıklanan LGS tercih sonuçlarına göre herhangi bir okula yerleşemeyen veya kazandığı okuldan farklı bir okula geçmek isteyen öğrenciler için nakil dönemi başlayacak. Peki, LGS 1. ve 2. nakil işlemleri ne zaman yapılacak? MEB LGS 2023 nakil tercihleri nasıl yapılır?

Egitim 26-07-23 23:43

LGS 2. TERCİH TARİHLERİ 2023: LGS 2. Tercihler ne zaman başlayacak, lise ek tercih nasıl yapılır? MEB e-okul tercih ekranı

LGS 2. tercihleri ile ilgili detaylar lise yerleştirme sonuçlarının açıklanması nedeniyle merak konusu oldu. 3-19 Temmuz tarihleri arasında yapılan başvuru sürecinin ardından LGS yerleştirme sonuçları açıklandı. Lise yerleştirme sonuçları, Meb.gov.tr ve e-Okul üzerinden öğrenilebiliyor. Öte yandan birçok kişi "2023 LGS 2. Tercihler ne zaman?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 2023 LGS ek tercih nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Egitim 24-07-23 10:48

ÖĞRETMEN İL İÇİ YER DEĞİŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI! 2023 Öğretmen il içi yer değiştirme sonuç sorgulama ekranı

Öğretmen il içi yer değiştirme başvuru sonuçları merak ediliyor. İl içi ihtiyaç listesi toplam 53 ilde yayımlanmıştı. Kontenjan bilgilerine göre başvurularını gerçekleştirecek olan öğretmenler, il içi yer değiştirme ihtiyaç listelerini baz alarak başvurularını gerçekleştirdi. MEB takvimine göre öğretmen il içi tayin başvuruları açıklandı. Peki, Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları nasıl öğrenilir?

Egitim 20-07-23 16:17

MEB İL İÇİ TAYİN SONUÇLARI 2023 MEBBİS EKRANI: İl içi öğretmen tayin sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler MEB'de!

Öğretmen il içi tayin başvurularının ne zaman açıklanacağı merak konusu olurken; birçok kişi MEB'den yapılan açıklamanın detayları için internette araştırma yapıyor. 13 Temmuz'da başlayan başvuru süreci 17 Temmuz'da sona erdi. Gözler MEB'den gelecek açıklamaya çevrildi. Birçok kişi internette "2023 öğretmen atama tayin/yerleştirme sonuçları ile açıklanan iller listesi" konu başlığını araştırıyor. Peki, İl içi öğretmen tayin sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haber 20-07-23 12:01

ÖĞRETMEN İL İÇİ YER DEĞİŞTİRME BAŞVURU EKRANI 2023! Öğretmen il içi yer değiştirme ne zaman başlayacak?

Öğretmen il içi yer değiştirme başvuruları merakla bekleniyor. İl içi ihtiyaç listesi toplam 53 ilde yayımlandı. Kontenjan bilgilerine göre başvurularını gerçekleştirecek olan öğretmenler, il içi yer değiştirme ihtiyaç listelerini baz alarak başvurularını gerçekleştirebilecek. MEB takvimi ile tayin başvuru tarihi ve başvuru şartları binlerce öğretmenin gündeminde yer aldı. Peki, Öğretmen il içi yer değiştirme ne zaman başlayacak, nasıl başvurulur?

Egitim 13-07-23 14:56

ÖĞRETMEN İL İÇİ TAYİN 2023: Öğretmen il içi yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır, şartları neler, tayin için son başvuru tarihi nedir?

Öğretmen il içi tayin başvurularının nasıl yapılacağı merak konusu oldu. Başvuru süreci bugün (13 Temmuz 2023 Çarşamba günü) itibarıyla başladı. MEB, şehir içi yer değiştirme için başvuruların 17 Temmuz günü saat 16.00'da sona ereceğini duyurdu. Peki, Öğretmen il içi yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? Öğretmen il içi tayin ihtiyaç listesi nedir?

Haber 13-07-23 11:33

ÖĞRETMEN İL İÇİ TAYİN BAŞVURU EKRANI 2023: Öğretmen il içi yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?

Öğretmen il içi atama başvurularının nasıl yapılacağını öğrenmek isteyen kişiler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. MEB, il içi tayin başvuruları başladı. işlemler mebbis.meb.gov.tr ya da personel.meb.gov.tr üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Peki, Öğretmen il içi yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır? Öğretmen il içi yer değiştirme şartları nelerdir?

Haber 13-07-23 11:15

LGS TERCİH SONUÇLARI 2023 SORGULAMA MEB.GOV.TR: LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi tarihte? Lise tercih tarihleri

LGS tercih sonuçları tarihi merak konusu oldu. Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, İmam Hatip Lisesi ya da Meslek Lisesi'ne girmek isteyen adaylar internette araştırma yapıyor. Tercih süreci, 3 Temmuz Pazartesi günü başladı, 19 Temmuz 2023 tarihinde sona erecek. Peki, LGS tercihleri ne zaman bitiyor? MEB e okul ile lise tercihleri nerede, nasıl yapılır?

Egitim 10-07-23 14:46

LGS 2023 TERCİH TARİHLERİ 2023: LGS tercihleri ne zaman bitiyor? MEB e okul ile lise tercihleri nerede, nasıl yapılır? MEB açıkladı!

LGS tercih tarihleri ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Lise adaylarının katıldığı sınav 4 Haziran Pazar günü gerçekleşti. Sınavın tamamlanmasının ardından merakla beklenen tercih dönemi geldi. Adaylar 3 Temmuz Pazartesi günü itibariyle tercihlerini yapmaya başladılar. Peki, LGS tercihleri ne zaman bitiyor? MEB e okul ile lise tercihleri nerede, nasıl yapılır?

Egitim 09-07-23 11:58

Tayin bekleyen öğretmenler dikkat! MEB, tarih verip duyurdu

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Kahramanmaraş merkezli depremlerden ağır derecede etkilenen Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde görev yapan öğretmenlere iller arası tayin hakkı tanıdı. Buna göre, bu illerdeki öğretmenler, 5-17 Temmuz'da, belirlenen 22 ildeki eğitim kurumları için yer değişikliği başvurusu yapabilecek.

Haber 03-07-23 21:56

LGS LİSE TERCİH EKRANI 2023: LGS tercihleri nasıl ve nereden yapılır? MEB e-Okul lise tercih ekranı

LGS tercihleri ile ilgili araştırmalar 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü hız kazandı. Lise tercih işlemi öğrenci ve velisi tarafından MEB internet adresinde e-Okul sayfasından ya da herhangi bir ortaokul/imam hatip ortaokulu müdürlüklerinden yapılabilmektedir. Peki, LGS tercihleri nasıl ve nereden yapılır? İşte, MEB e-Okul LGS tercih ekranı...

Egitim 03-07-23 14:24

LGS TERCİH ROBOTU 2023: e-Okul LGS tercih robotu ile lise tercihleri nasıl yapılır? MEB Lise tercihleri ekranı

LGS tercih robotu ekranı internette en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. LGS tercih robotu 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü itibarı ile başlayan tercih süresince öğrencilere faydalı olacak. Konuya ilişkin detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, e-Okul LGS tercih robotu ile lise tercihleri nasıl yapılır? İşte MEB e-okul 2023 lise tercih robotu ekranı...

Egitim 03-07-23 14:22

LİSE TABAN PUANLARI 2023: LGS lise taban puanları, başarı sıralaması, yüzdelik dilimleri ve kontenjanları BURADA

LGS tercihleri ile ilgili araştırmalar 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü hız kazandı. LGS tercih işlemi öğrenci ve velisi tarafından MEB internet adresinde e-Okul sayfasından ya da herhangi bir ortaokul/imam hatip ortaokulu müdürlüklerinden yapılabilmektedir. Anadolu, Fen, İmam Hatip, Sosyal Bilimler, Meslek Lisesi taban puanları arama motorlarında sorgulanıyor. İşte 2023 LGS lise taban puanları, yüzdelik dilimleri, başarı sıralaması ve kontenjanları ile ilgili detaylar...

Egitim 03-07-23 14:20

LGS TERCİH EKRANI 2023: MEB ile LGS tercihleri nasıl yapılır, son gün ne zaman?

LGS 2023 puanı ile lise tercih ekranından işlem yapacak olan öğrenciler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. LGS lise tercihleri 3 Temmuz itibarıyla başladı. Öğrenciler, başarı puanlarına göre tercihte bulunacaklar. Anadolu, Fen, İmam Hatip Lisesi taban puanları arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, LGS ile lise tercihleri nasıl yapılır, nereden?

Egitim 03-07-23 14:18

LGS OKUL TERCİHLERİ 2023: LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, ne zaman başlıyor? MEB kılavuzu yayımlandı

LGS okul tercihleri, sınavın ardından merak edildi. Milyonlarca öğrenci ve veli lise tercihlerinin yapılacağı tarihi araştırıyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın 8. sınıf öğrencilerinin öğrenim göreceği liseleri belirlemek amacıyla düzenlediği sınavın sonuçları da merak edildi. Peki, LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, ne zaman başlıyor? MEB kılavuzu yayımlandı

Egitim 30-06-23 10:39

LGS TERCİH KILAVUZU 2023 YAYIMLANDI: LGS tercihler ne zaman başlayacak? MEB'de

LGS tercih kılavuzu ile ilgili son dakika açıklaması MEB tarafından yapıldı. Tercihler 3-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Tercihler; taban puanları, kontenjan ve başarı sıralaması dikkate alınarak yapılacak. Peki LGS tercih tercihleri ne zaman? İşte 2023 LGS tercih kılavuzu...

Egitim 26-06-23 13:09

LGS TERCİH KILAVUZU 2023 İNDİR: LGS tercihleri ne zaman başlayacak? e-okul MEB.gov.tr tercih robotu

LGS tercih kılavuzu ile ilgili son dakika açıklaması MEB tarafından yapıldı. Tercihler 3-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Tercihler; taban puanları, kontenjan ve başarı sıralaması dikkate alınarak yapılacak. Peki LGS tercih tercihleri ne zaman? İşte 2023 LGS tercih kılavuzu...

Finans 26-06-23 13:07

LGS TERCİH TARİHİ 2023: LGS tercihleri ne zaman başlayacak, nasıl yapılır? MEB açıkladı!

LGS tercihlerinin ne zaman başlayacağı bugün yayımlanacak olan olan tercih kılavuzu sebebiyle merak edildi. LGS tercih tarihleri için Anadolu, Fen ya da İmam Hatip lisesine gitmek isteyen öğrenciler internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. MEB'den konuya dair açıklama yapıldı. Peki, LGS tercihleri ne zaman başlıyor, nasıl yapılır?

Egitim 26-06-23 09:33

15 MAYIS PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ? Seçim sonrası bugün okullar tatil mi, ders var mı? MEB açıkladı!

15 Mayıs Pazartesi günü okulların tatil olup olmayacağı konusunda bilgi edinmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Dün 17.00 itibariyle oy kullanma işlemi sona erdi. Seçim ertesi okulların tatil olma durumu arama motorlarında araştırılıyor. Konuya ilişkin MEB'den açıklama yapılmıştı. Peki, 15 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Bugün okullar var mı, resmi tatil mi? Seçim 2. tura kalırsa okullar tatil olur mu? İşte ayrıntılar...

Haber 15-05-23 06:50

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMA TERCİHİ BAŞVURUSU 2023: Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri nasıl yapılır, son gün ne zaman? İşte kontenjanlar!

Sözleşmeli öğretmenlik tercih başvuruları devam ediyor. Birçok aday, e Devlet üzerinden işlemini gerçekleştirdi. Milli Eğitim Bakanlığı'na 3 bin 269 okul öncesi, 7 bin 878 sınıf, 3 bin 604 rehberlik, 2 bin 604 ilkokul matematik ve 2 bin 604 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi branşlarında öğretmen alınacak. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri nasıl yapılır, son gün ne zaman? Branş dağılımı ve kontenjanlar açıklandı mı? İşte MEB öğretmenlik tercih başvurusu ile ilgili merak edilenler...

Finans 04-05-23 08:22

ÖĞRETMEN ATAMA TERCİHİ 2023: 45 bin sözleşmeli öğretmen atama tercihi nasıl yapılır? e Devlet tercih ekranı

Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri bugün itibarıyla başlıyor. MEB tarafından 3 bin 269 okul öncesi öğretmeni, 7 bin 878 sınıf öğretmeni, 3 bin 604 rehberlik, 2 bin 604 ilkokul matematik öğretmeni ve 2 bin 604 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni atanacak. e-Devlet MEB ile 45 bin sözleşmeli öğretmen atama tercih başvurusunun nasıl yapılacağı merak konusu oldu. Peki, 45 bin sözleşmeli öğretmen atama tercihi nasıl yapılır?

Finans 02-05-23 14:40

Engelli öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB 3 bin 500 engelli öğretmen atama sonuçları sorgulama ekranı!

Engelli öğretmen atama sonuçları, tercih sürecinin 15 Nisan'da sona ermesinin ardından merak edildi. EKPSS puanı ile ön başvuru ve tercihleri alınan adayların gözü Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelecek açıklamada. Peki, Engelli öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi tarihte? İşte, MEB 3 bin 500 engelli öğretmen atama sonuçları sorgulama ekranı...

Finans 20-04-23 13:59

SON DAKİKA: MEB duyurdu! 45 bin sözleşmeli öğretmen alımında sözlü sınav sonuçları açıklandı

Son dakika: MEB'den yapılan duyuruda, 45 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin başvuru yapan adayların sözlü sınav sonuçlarının açıklandığı bildirildi. Adayların atama tercihleri, 2-6 Mayıs'ta alınacak ve atama sonuçları ise 8 Mayıs'ta duyurulacak.

Egitim 18-04-23 15:16
meb

Öğretmen atama mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri ne zaman alınacak? 2023 MEB öğretmen atama takvimi

Öğretmen atamaları mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağı 17 Nisan 2023 Pazartesi günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. MEB öğretmen atama takvimi incelenirken birçok kişi de arama motorlarında "2023 Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusuna yanıt arıyor. Konuya ilişkin detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte MEB öğretmen atama takvimi...

Finans 17-04-23 08:08

MEB 5 bin personel alımı tercihleri ne zaman, başvuru şartları nedir? MEB 5 bin personel alımı branş dağılımı ve kontenjan bilgisi!

Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı tercih başvuruları başladı. 5 bin sözleşmeli personel, Milli Eğitim Bakanlığı'nın merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde görevlendirilmek üzere ataması gerçekleşecek. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) sözleşmeli personel alımı tercihleri KPSS 2023/4 tercih kılavuzunda yer alan bilgiler ışığında gerçekleştirilecek. Peki, MEB 5 bin personel alımı tercihleri ne zaman, başvuru şartları nedir? MEB 5 bin personel alımı branş dağılımı ve kontenjan bilgisi belli mi?

Finans 25-03-23 14:53

Ara tatil ne zaman, kaç gün sürecek? Ara tatil ile Ramazan Bayramı tatili birleşecek mi? İşte 2022-2023 MEB takvimi

Ara tatil tarihleri merak ediliyor. Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası okullarda ikinci dönemin geç başlamasıyla beraber ara tatil tarihlerinin ertelenmesi durumu gündeme geldi. Peki, 2023 ara tatil ne zaman, kaç gün sürecek? Ara tatil ile Ramazan Bayramı tatili birleşecek mi?

Haber 25-03-23 12:30

e-Okul ne zaman kapanıyor? Not girişi ve devamsızlık için son gün ne zaman? İşte MEB 2023 e-Okul kapanma tarihi...

e-Okul'un ne zaman kapanacağı yarıyıl tatili yaklaşırken veli ve öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere yazılı sınav notlarının yanı sıra, öğrencilerin devamsızlık durumu ve karne notları bu sistem üzerinden öğrenilebiliyor. Karne günü için heyecanlı bekleyiş devam ederken Milli Eğitim Bakanlığı'nın sisteminde not girişinin ne zaman kapanacağını öğrenmek isteyenler internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki, e-Okul ne zaman kapanıyor? İşte 2023 e-Okul kapanma tarihi...

Egitim 17-01-23 09:12

Eş durumu öğretmen atamaları ne zaman? MEB mazerete bağlı yer değiştirme kılavuzu ve kontenjanları!

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023 yarıyıl tatili öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme işlemine ilişkin duyuru yayınladı. Mazerete bağlı yer değiştirmek isteyen öğretmenler başvurularını 11-16 Ocak 2023 tarihleri arasında yapabilecekler. Peki, Eş durumu öğretmen atamaları ne zaman? İşte, MEB mazerete bağlı yer değiştirme kılavuzu ve kontenjanları...

Finans 14-01-23 15:03

Öğretmen il dışı atama/tayin sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? MEB öğretmen il dışı atama sonuç ekranı

Öğretmen il dışı atama/tayin sonuçlarının açıklanmasına az bir süre kaldı. Öğretmen il dışı atama başvuruları temmuz ayında alınmıştı. Başvuruda bulunan öğretmenler, tayin sonuçlarının en zaman açıklanacağını sık sık arama motorlarında sorgulatıyor. Gözler Milli Eğitim Bakanlığının açıklamasına çevrildi. Peki Öğretmen il dışı atama/tayin sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte MEB öğretmen il dışı atama sonuç ekranı...

Haber 01-08-22 17:10

LGS tercih sonuçları sorgulama! LGS tercih sonuçları açıklandı

LGS sınavına katılan öğrenciler tarafından "LGS tercih sonuçları açıklandı mı?" sorusunun yanıtını öğrenmek için internette araştırma yapıyor. LGS tercih sonuçları ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklamada bulunuldu. 2022 MEB LGS lise tercihleri sorgulama ekranı arama motorlarında sorgulanıyor. LGS tercih sonuçları ile ilgili merak edilenler haberimizde...

Egitim 25-07-22 09:06

LGS tercih sonuçları açıklandı! 2022 MEB LGS lise tercihleri sorgulama ekranı

LGS tercih sonuçları 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü yapılan açıklama sonrası merak konusu oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklama sonrası heyecanlı bekleyiş bugün sona erdi. 2022 MEB LGS lise tercihleri sorgulama ekranı arama motorlarında sorgulanıyor. LGS tercih sonuçları ile ilgili merak edilenler haberimizde...

Egitim 25-07-22 09:02

Lise nakilleri ne zaman? 2022-2023 LGS tercihleri sonrası lise nakilleri ne zaman yapılacak?

Lise nakilleri ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı, 2022 LGS tercih işlemlerinin tamamlanması ve LGS sonuçlarının açıklanmasına kısa bir zaman kala sorgulanmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan bilgilerle birlikte yerleştirmeye esas nakil başvuruları için tarihler belli oldu. Peki, lise nakil işlemleri ne zaman yapılacak? 2022 LGS tercihleri sonrası lise nakilleri ne zaman yapılacak?

Egitim 21-07-22 17:14

MEB öğretmen il içi yer değiştirme tayin sonuçları 2022! Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır ? İşte sorgulama ekranı!

Öğretmen il içi yer değiştirme tayin sonuçları ile ilgili heyecanlı bekleyiş sürüyor. Açıklama 19 Temmuz 2022 Salı tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesi üzerinden yapıldı. Peki Öğretmen il içi yer değiştirme tayin sonuçları nasıl sorgulanır? İşte Öğretmen il içi yer değiştirme tayin sonuçları sorgulama ekranı...

Haber 20-07-22 08:27

MEB Öğretmen il içi atama sonuçları 2022 isim listesi sorgulama ekranı! İl içi atama tayin sonuçları açıklanan iller! 19 Temmuz 2022 Salı

MEB Öğretmen il içi atama sonuçları ile ilgili yapılması beklenen son dakika açıklaması için nefesler tutuldu. Milli Eğitim Bakanlığı 19 Temmuz 2022 Salı (bugün) internet sitesi üzerinden yazılı açıklama yapacak. Konuya ilişkin bilgi edinmek isteyen kişiler internette 'MEB il içi atama sonuçları 2022 isim listesi sorgulama ekranı' konu başlığını araştırıyor. İl içi atama tayin sonuçları açıklanan iller merak konusu oldu. İşte detaylar...

Haber 19-07-22 16:07

ÖĞRETMEN İL İÇİ ATAMA SONUÇLARI 2022! MEB öğretmen il içi yer değiştirme tayin sonuçları nasıl öğrenilir? İl içi atama tayin sonuçları açıklanan iller!

Öğretmen il içi atama sonuçları ile ilgili 19 Temmuz 2022 Salı günü yapılacak son dakika açıklaması merakla bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılacak açıklama öncesi vatandaşlar internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki MEB öğretmen il içi yer değiştirme tayin sonuçları nasıl öğrenilir? Vatandaşlar 'MEB il içi tayinleri isim listesi' konu başlığını arama motorlarında sorguluyor. Öğretmen il içi atama sonuçları ile ilgili detaylara haberimizde...

Haber 19-07-22 15:58

LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 MEB LGS tercihleri için son gün ne zaman? Lise taban puanları!

LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 5 Haziran Pazar günü 1 milyon 38 bin 492 öğrenci katıldığı sınavın ardından tercih süreci başladı. Birçok kişi yakın zamanda sona erecek olan işlemler ile ilgili arama motorlarında sorgulama yapmayı sürdürüyor. Peki 2022 MEB LGS tercihleri için son gün ne zaman? İşte lise taban puanları, yüzdelik dilimleri ve kontenjanları...

Egitim 13-07-22 08:23

LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 MEB LGS tercihleri için son gün ne zaman?

LGS tercih sonuçları, MEB tarafından tercih işlemlerinin başlatılmasıyla birlikte tercihlerini tamamlayan öğrenciler tarafından sorgulanmaya başladı. 4 Temmuz tarihinde başlayan tercih işlemleri 20 Temmuz günü son bulacak. Birçok öğrenci, 'LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?' sorusuna yanıt arıyor. İşte MEB tarafından belirtilen LGS tercih sonuçları tarihi.

Egitim 07-07-22 09:28

LGS TERCİHLERİ BAŞLADI 2022! LGS tercihleri nereden yapılır? İşte MEB LGS tercih ekranı!

LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınavı 5 Haziran Pazar günü yapıldı. Şimdi binlerce öğrencinin gündeminde tercih süreci var. Vatandaşlar internette konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Çok sayıda öğrenci, 20 Temmuz Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar tercih yapabilecek. Peki LGS tercihleri nereden yapılır? İşte MEB LGS tercih ekranı...

Egitim 04-07-22 08:01

Öğretmen tayin başvuruları ne zaman yapılacak 2022? İşte MEB il içi ve iller arası yer değiştirme takvimi!

Öğretmen tayin başvuruları ne zaman yapılacak 2022? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından konuya ilişkin bir süre önce açıklamada bulunulmuştu. Bakanlıktan yapılan duyuruya göre; isteğe bağlı ya da zorunlu çalışma yükümlülüğü gibi nedenler ile çalıştıkları yeri değiştirmek isteyen öğretmenler başvuru yapabilecek. Öğretmen tayin başvuruları konusunda yapılan açıklamanın detayları merak edildi. Peki 'Öğretmen tayin başvuruları ne zaman yapılacak?' İşte MEB il içi ve iller arası yer değiştirme takvimi!

Haber 16-06-22 14:04

Öğretmen yer değiştirme başvuruları ne zaman başlayacak 2022? İşte MEB öğretmen il içi ve il dışı atama takvimi 2022

Öğretmen yer değiştirme başvurularının ne zaman başlayacağı ile ilgili beklenen açıklama Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapıldı. 2022 MEB öğretmen tayin başvurusu takvimi bakanlığın internet sitesinde yayımlandı. Peki Öğretmen yer değiştirme başvuruları ne zaman başlayacak 2022? İşte Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretmen il içi ve il dışı atama takvimi...

Haber 09-06-22 12:05