Meriç Aral Haberleri Ve Son Dakika Meriç Aral Haberleri

Meriç Aral Haberleri Ve Son Dakika Meriç Aral Haberleri

Edebiyat Bölümünde de yan dal eğitimi alarak mezuniyetini tamamladı. Televizyonlardaki yerini ise film asistanlığı yaparak almaya başladı. Oyuncu olarak sektördeki ilk tecrübesi, 2012 yılında Kanal D'de yayınlanan "Sultan" adlı diziyle oldu. Bunun ardından oyunculuk üzerine eğitimler almayı ve mesleki kariyerini geliştirmeyi sürdürdü. Esas ününü 2013-2015 yılları arasında Star TV'de yayınlanan Med Cezir dizisiyle kazandı. Bu dizide "Hale" isimli rolü üstlendi. Yüksek Sosyete, Söz, Kırmızı Oda gibi dizilerin yanında sinema sektöründe de mesleğini icra etti. Unutursam Fısılda, Cingöz Recai gibi filmlerde yardımcı karakter olarak yer alırken Balayı, Hesapta Aşk, Yanımda Kal gibi filmlerde başrolü üstlendi. Başrol olarak oynadığı en son film ise 2020 yılında gösterime sunulan "Biz Böyleyiz" oldu.

Meriç Aral Haberleri

Sandık Kokusu'nun Irmak'ı Meriç Aral'ın oyunculuğu sosyal medyanın diline düştü! 'Hande Erçel'den daha kötü'

Demet Akbağ, Metin Akdülger, Özge Özpirinçci ve Necip Memili'nin oyuncu kadrosunda yer aldığı Show Tv'nin sevilen dizisi Sandık Kokusu'na Irmak karakteriyle dahil olan Meriç Aral oyunculuğuyla sosyal medyada gündem oldu. Performansı hiç beğenilmeyen Aral'a adeta eleştiri yağdı.

Magazin 25-01-2024 15:36

Sandık Kokusu'na bomba transfer! Güzel oyuncu kadroda

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin başrollerini paylaştığı Sandık Kokusu dizisi, oyuncu kadrosunu genişletiyor. Büyük bir ilgiyle izlenen diziye bomba bir transfer yapıldı.

Magazin 28-12-2023 12:34

Yaş farkı çok konuşulmuştu! Leyla İle Mecnun'un İsmail Abi'si Serkan Keskin ve Meriç Aral evleniyor! Ev tutuldu...

Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği 'İsmail abi' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Serkan Keskin 2018 yılından bu yana aşk yaşadığı kendisi gibi oyuncu Meriç Aral ile evleniyor. Geçtiğimiz günlerde arkadaşları Alina Boz ile Umut Evirgen düğününe katılan Serkan Keskin ve Meriç Aral evlilik hazırlıklarını hızlandırdıklarını açıkladı.

Magazin 07-12-2023 16:00

Yaş farkı çok konuşulmuştu! Serkan Keskin ile Meriç Aral evleniyor! Düğün tarihi...

Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği 'İsmail abi' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Serkan Keskin 5 yıldır aşk yaşadığı kendisi gibi oyuncu Meriç Aral ile ilişkisini resmiyete dökmeye karar verdi.

Magazin 19-06-2023 11:35

Meriç Aral

Meriç Aral Hakkındaki Haberler Mynet'te. Meriç Aral Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Romantik pozları gündem oldu! Leyla İle Mecnun'un İsmail Abi'si Serkan Keskin ve Meriç Aral evleniyor

Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı İsmail Abi karakteri ile hafızalara kazınan Serkan Keskin beş yıldır beraber olduğu Meriç Aral ile evlilik kararı aldı. En son Kaderimin Oyunu dizisinde rol alan Aral sosyal medya hesabından romantik pozlarını paylaştı.

Magazin 05-05-2023 15:01

Kaderimin Oyunu'nun Helin'i Meriç Aral stiliyle dikkat çekti! Çok güzel olmuşsun Meriç abla

Bir zamanların fenomen dizisi Kırmızı Oda'da Ayşe rolüyle tanınan Meriç Aral, bir süre sonra rol icabı diziden ayrılmıştı. Kaderimin Oyunu dizisinde Helin rolüne de hayat veren Meriç Aral stiliyle dikkat çekti.

Magazin 19-04-2022 18:36

Kaderimin Oyunu'nun Helin'i Meriç Aral'ın gerçek aşkı bakın kimmiş! 11 yaş büyük ünlü oyuncu çıktı

Başrollerini Öykü Karayel ve Akın Akınözü'nün paylaştığı Kaderimin Oyunu dizisinde hayat verdiği 'Helin' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Meriç Aral, bakın hangi oyuncuyla sevgili çıktı.

Magazin 26-01-2022 14:52

Serkan Keskin'in sevgilisi aşka geldi! Tatlı sevgilim...

Meriç Aral, sevgilisi Serkan Keskin'in doğum gününü sosyal medyadan kutladı. Ünlü oyuncu, Keskin'e, "Canım sevgilim, tatlı sevgilim iyi ki doğmuşsun. Seni çok seviyorum" sözleriyle seslendi.

Magazin 26-11-2021 16:51

Meriç Aral-Serkan Keskin çiftinden 'evlilik' açıklaması

Önceki akşam Athena'yı dinlemeye gidenler arasında yer alan oyuncu çift Meriç Aral ile Serkan Keskin, ilişkileri hakkında konuştu. İkili, "Her şey çok güzel gidiyor. Evlilik ileride olabilir ama şu an çok mutluyuz. İlerisine bakacağız" açıklamasını yaptı.

Magazin 11-10-2021 17:09

Kırmızı Oda 22. son bölümde Boncuk öldü mü? Kırmızı Oda'nın Doktor Ayşe'si Meriç Aral diziden ayrıldı!

Kırmızı Oda 22. son bölümüyle ekrana geldi. Kırmızı Oda'da Burcu Biricik'in canlandırdığı Boncuk karakterine araç çarptı. Gelinlikte sokakta koşarken kaza geçiren Boncuk'un ölüp ölmediği ise merak konusu oldu. Dizide Doktor Ayşe karakterini canlandıran Meriç Aral ise son Kırmızı Oda'ya son bölümde veda etti. Dizinin sosyal medya hesabından da Kırmızı Oda'nın Doktor Ayşe'si Meriç Aral'a veda paylaşımı yapıldı.

Magazin 30-01-2021 02:16

Ünlüleri buluşturan parti! Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Özge Özpirinçci...

Oyuncu Burak Yamantürk (37), yeni yaşını önceki akşam iş insanı Önder Öztarhan’ın Emirgan’daki lüks villasında düzenlenen yemek ve fasıl eşliğinde kutladı. Yemeğe katılanlar arasında Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer, Kenan İmirzalıoğlu, Barış Arduç, Serkan Keskin ve Meriç Aral gibi birçok ünlü isim vardı.

Magazin 25-12-2020 09:38

Şebnem Bozoklu ve Meriç Aral'dan makyaj kapışması!

Şebnem Bozoklu ve Meriç Aral sosyal medya üzerinden başlattıkları "Sınır Yok Challenge" yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Şebnem Bozoklu David Bowie makyajıyla dikkat çekti.

Magazin 09-06-2020 11:33

Biz Böyleyiz 10 Ocak'ta sinemaseverle buluşacak

Berrak Tüzünataç ile Melikşah Altuntaş'ın hikayesini yazdığı filmin senaryo uyarlamasını, aynı zamanda yönetmen koltuğuna oturan Caner Özyurtlu gerçekleştirdi - Filmin oyuncularından Özge Özpirinçci: - "İzleyicinin izlerken hiçbir şey bilmeden organik olarak yaşayacağı duyguların hepsini senaryoyu bilmeme rağmen ben de filmi izlerken yaşadım. Bunda da Caner'in çok büyük bir başarısı olduğunu düşünüyorum. Bence ortaya çok güzel bir iş çıkardı" - Engin Öztürk: - "Senaryoyu okuduktan sonra hikayenin çok gerçek oluşu beni etkiledi" - Boran Kuzum: - "Ağlamamamız gereken sahnelerde ağlamamızı tutmamız gerekti. Hümeyra'nın da filmde olması başlıca etkenlerden biriydi. Şahane bir insan ve her sahneyi çok anlamlı oynadı"

Magazin 08-01-2020 12:02

Aşk için kurbağa bacağı yediler!

Genç oyuncular Çağlar Ertuğrul ile Meriç Aral, 'Yanımda Kal' filminin bir sahnesinde kurbağa bacağı yediler.

Trend 13-12-2018 14:42

Serkan Keskin ve Meriç Aral akşam gezmesinde

“Cingöz Recai” adlı filmin setinde tanışan Serkan Keskin ve Meriç Aral, önceki akşam Kadıköy’de kol kola görüntülendi.

Magazin 08-11-2018 10:42

Serkan Keskin ve Meriç Aral ilk kez el ele!

“Cingöz Recai” filminde birlikte rol alan Meriç Aral ve Serkan Keskin önceki akşam Arnavutköy’de el ele objektife yansıdı.

Magazin 10-10-2018 09:39

Yüzüklerin Efendisi dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Dünya tarihinin en çok okunan fantastik kitap serilerinden Yüzüklerin Efendisi, dizi oluyor. Amazon, büyük rekabet sonucunda kitabın yayın haklarını aldığını açıkladı. Daha önce Netflix'in de dizi yapmak için teklifte bulunduğu belirtilmişti.

Magazin 14-11-2017 02:07

Lahmacun keyfi yarıda kaldı

Serkan Keskin ve Meriç Aral, önceki akşam Cihangir’deki bir kebapçıdaydı.

Magazin 27-10-2017 10:31