Millet Ittifaki Adayi Ne Zaman Aciklanacak Haberleri

Emeklilere ek zam ödemesi için gözler o tarihte: Yeni emekliler de yararlanacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası milyonlarca emeklinin beklediği ek zam oranını duyurdu. SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 5 zam yapılacağı açıklandı. Emekliler ek zammın yatırılacağı tarihi merakla beklerken gözler Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'na çevrildi. Ek zam ne zaman hesaplara yatacak? Yeni emekliler de ek zamdan faydalanabilecek mi?

Finans 2024-01-21 08:46:26

EV HANIMLARINA EMEKLİLİK İMKANINDA SON DURUM 22 KASIM 2023: Ev hanımlarına emeklilik ne zaman çıkacak, şartları neler?

Ev hanımlarına emeklilik imkanı geliyor. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren ikinci bir torba yasa Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine sunulacak. Bahsi geçen düzenleme ile sosyal güvence desteği ve emeklilik yolu açılacak. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, ev hanımlarına emeklilik ne zaman çıkacak? Ev hanımlarına emeklilik şartları neler?

Finans 2023-11-22 07:32:20

CUMHURİYET BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHİ 2023: 5000 TL Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, kimler alamayacak?

Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihi hakkında yeni bir son dakika açıklaması olup olmadığını öğrenmek isteyenler arama motorlarında sorgulama yapıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) oldukça yoğun bir gündemi var. Genel Kurul'da, çalışmayan emekliye 5000 TL ikramiyeyi de içeren Torba Kanun teklifi de görüşülecek. Peki, 5000 TL Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kimler Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi alamayacak?

Finans 2023-10-24 13:31:07

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHİ: 5000 TL emekli ikramiyesi ne zaman verilecek, çalışan emeklilere ödenecek mi?

Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak konusu olurken konuya ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) yeni haftada oldukça yoğun bir gündemi var. Genel Kurul'da, çalışmayan emekliye 5000 TL ikramiyeyi de içeren Torba Kanun teklifi de görüşülecek. Peki, 5000 TL emekli ikramiyesi ne zaman verilecek, çalışan emeklilere ödenecek mi? İşte, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihi ile ilgili detaylar...

Finans 2023-10-23 08:53:42

Emekliye 5000 TL ikramiye ne zaman verilecek? Beklenen hafta geldi: Meclis'te gündem yoğun

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) yeni haftada oldukça yoğun bir gündemi var. Genel Kurul'da, çalışmayan emekliye 5 bin lira ikramiyeyi de içeren Torba Kanun teklifi görüşülecek. Öte yandan 2024 bütçesinin komisyon mesaisi de başlayacak.

Finans 23-10-23 08:38

Emekli maaşı zammı ne zaman yapılacak? SSK, Bağkur emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Erdoğan'dan kritik açıklama!

Emekli maaşı zammı ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 1 Ekim'de yeni yasama yılına başlayacak. Meclis’in en önemli gündem maddelerinden biri de emeklilik sistemi ve emekliye zam düzenlemesi olacak. Vatandaşlar emekli maaşı zammı ile ilgili aramalarını sıklaştırdı. Peki, Emekli maaşı zammı ne zaman yapılacak? SSK, Bağkur emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Erdoğan'dan son dakika kritik açıklama!

Finans 21-09-23 20:50

Meclis açıldı mı, ne zaman açılacak? 2023 Meclis tatili ne zaman bitiyor? TBMM yeni yasama dönemi

Meclis'in açılacağı tarih merak ediliyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), çalışma dönemini tamamlayarak tatile girdi. Meclis tatilinin sona ermesiyle beraber yeni yasama dönemi başlayacak. Peki, Meclis açıldı mı, ne zaman açılacak? 2023 Meclis tatili ne zaman bitiyor?

Haber 24-08-23 17:16

Bugün alkol satışı yasak mı? 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim günü alkol yasağı saat kaçta bitecek? YSK açıkladı

Seçim günü alkol satışı ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Adayların ilk turda yüzde 50 + 1 oy barajını geçememesi sebebiyle bugün gerçekleşen cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. turunda seçmenler Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ya da Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için oy kullanacak. Öte yandan birçok kişi arama motorlarında "Bugün alkol satışı yasak mı?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Seçim günü alkol yasağı ne zaman başlayacak, saat kaçta bitecek? İşte detaylar...

Haber 28-05-23 14:21

NİĞDE SEÇİM SONUÇLARI 2023: 28 Mayıs Niğde Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur sonuçları Mynet.com'da olacak

Niğde seçim sonuçları canlı ve anlık olarak, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan oy verme işlemi sonrası Mynet'ten anbean takip edilebilecek. Adayların ilk turda yüzde 50 + 1 oy barajını geçememesi sebebiyle bugün cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. turunda seçmenler Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ya da Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için oy kullanacak. Peki, Niğde Cumhurbaşkanı Seçimi sonuçları saat kaçta, ne zaman açıklanacak? Haberimiz içerisinden oy oranlarına, açılan san

Haber 28-05-23 11:00

HAKKARİ SEÇİM SONUÇLARI 2023: Hakkari Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur sonuçları açıklandı mı? 28 Mayıs Erdoğan Kılıçdaroğlu oy oranları

Hakkari seçim sonuçları canlı ve anlık olarak, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan oy verme işlemi sonrası Mynet'ten anbean takip edilebilecek. Adayların ilk turda yüzde 50 + 1 oy barajını geçememesi sebebiyle yarın cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. turunda seçmenler Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ya da Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için oy kullanacak. Peki, Hakkari Cumhurbaşkanı ikinci tur seçim sonuçları, oy oranları ne zaman açıklanır?

Haber 28-05-23 10:42

KIRKLARELİ SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Kırklareli seçim sonuçları ve oy oranları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Kırklareli seçim sonuçları ve oy oranları araştırmaları hız kazandı. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sona ermesiyle beraber Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranları yayımlanacak. Oy verme işleminin tamamlanmasından bir saat sonra, saat 18.00'de YSK seçime dair verileri paylaşmaya başlayacak. Peki, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Kırklareli seçim sonuçları ve oy oranları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Haber 28-05-23 09:51

AMASYA SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Amasya seçim sonuçları ve oy oranları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Amasya seçim sonuçları ve oy oranları araştırmaları hız kazandı. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sona ermesiyle beraber Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranları yayımlanacak. Oy verme işleminin tamamlanmasından bir saat sonra, saat 18.00'de YSK seçime dair verileri paylaşmaya başlayacak. Peki, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Amasya seçim sonuçları ve oy oranları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Haber 28-05-23 09:50

BİNGÖL SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Bingöl seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? 28 Mayıs canlı oy oranları Mynet.com'da!

Bingöl seçim sonuçları ve oy oranları araştırmaları hız kazandı. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sona ermesiyle beraber Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranları yayımlanacak. Oy verme işleminin tamamlanmasından bir saat sonra, saat 18.00'de YSK seçime dair verileri paylaşmaya başlayacak. Peki, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Bingöl seçim sonuçları ve oy oranları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Haber 28-05-23 09:35

KARAMAN SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Karaman seçim sonuçları ve oy oranları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Karaman seçim sonuçları ve oy oranları araştırmaları hız kazandı. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sona ermesiyle beraber Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranları yayımlanacak. Oy verme işleminin tamamlanmasından bir saat sonra, saat 18.00'de YSK seçime dair verileri paylaşmaya başlayacak. Peki, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Karaman seçim sonuçları ve oy oranları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Haber 28-05-23 09:34

BARTIN SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Bartın seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? 28 Mayıs canlı oy oranları Mynet.com'da!

Bartın seçim sonuçları ve oy oranları araştırmaları hız kazandı. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sona ermesiyle beraber Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranları yayımlanacak. Oy verme işleminin tamamlanmasından bir saat sonra, saat 18.00'de YSK seçime dair verileri paylaşmaya başlayacak. Peki, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Bartın seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? 28 Mayıs canlı oy oranları Mynet.com'da olacak

Haber 28-05-23 09:33

GÜMÜŞHANE 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Gümüşhane seçim sonuçları ve oy oranları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Gümüşhane seçim sonuçları ve oy oranları araştırmaları hız kazandı. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sona ermesiyle beraber Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranları yayımlanacak. Oy verme işleminin tamamlanmasından bir saat sonra, saat 18.00'de YSK seçime dair verileri paylaşmaya başlayacak. Peki, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Gümüşhane seçim sonuçları ve oy oranları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Haber 28-05-23 09:31

BURDUR SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Burdur seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? 28 Mayıs canlı oy oranları Mynet.com'da!

Burdur seçim sonuçları ve oy oranları araştırmaları hız kazandı. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sona ermesiyle beraber Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranları yayımlanacak. Oy verme işleminin tamamlanmasından bir saat sonra, saat 18.00'de YSK seçime dair verileri paylaşmaya başlayacak. Peki, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Burdur seçim sonuçları ve oy oranları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Haber 28-05-23 09:30

ARTVİN 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Artvin seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? 28 Mayıs canlı oy oranları Mynet.com'da!

Artvin seçim sonuçları ve oy oranları araştırmaları hız kazandı. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sona ermesiyle beraber Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranları yayımlanacak. Oy verme işleminin sona ermesiyle, saat 18.00'de YSK seçime dair verileri paylaşmaya başlayacak. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına dair tüm detaylar Mynet.com'da olacak. Peki, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Artvin seçim sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haber 28-05-23 09:13

İZMİR CUMHURBAŞKANLIĞI 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI 2023: İzmir seçim sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Mayıs seçim sonuçları Mynet.com’da olacak

İzmir Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçları 28 Mayıs'ta bu sayfalardan takip edilebilecek. 14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerde Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49.51, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44.80 oy aldı. Adayların yeterli oyu alamaması nedeniyle de seçim ikinci tura kaldı. İzmir seçim sonucu ile Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranları Mynet.com'da olacak. İşte İzmir seçim sonuçları ekranı...

Haber 25-05-23 10:12

ANKARA CUMHURBAŞKANLIĞI 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI 2023: Ankara seçim sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Mayıs seçim sonuçları Mynet.com’da olacak

Ankara Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçları 28 Mayıs'ta bu sayfalardan takip edilebilecek. 14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerde Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49.51, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44.80 oy aldı. Adayların yeterli oyu alamaması nedeniyle de seçim ikinci tura kaldı. Ankara seçim sonucu ile Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranları Mynet.com'da olacak. İşte Ankara seçim sonuçları ekranı...

Haber 25-05-23 10:09

İSTANBUL CUMHURBAŞKANLIĞI 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI 2023: İstanbul seçim sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Mayıs seçim sonuçları Mynet.com’da olacak

İstanbul Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçları 28 Mayıs'ta bu sayfalardan takip edilebilecek. 14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerde Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49.51, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44.80 oy aldı. Adayların yeterli oyu alamaması nedeniyle de seçim ikinci tura kaldı. İstanbul seçim sonucu ile Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranları Mynet.com'da olacak. İşte İstanbul seçim sonuçları ekranı...

Haber 25-05-23 09:56

Seçim 2. tur ne zaman yapılacak, saat kaçta? 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur takvimi

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 2. turun ne zaman yapılacağı ve saat kaçta başlayacağı merak konusu olurken birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 14 Mayıs seçimlerinde oyların yüzde 49,52'sini, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44,88'ini aldı. Peki, seçim 2. tur ne zaman yapılacak, saat kaçta? İşte, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur takvimi...

Haber 23-05-23 13:40

Taşerona kadro ne zaman çıkacak, kimleri kapsıyor? 90 bin taşerona kadroda son durum

Taşerona kadro ile ilgili son dakika açıklamaları kamu kurumlarında çalışan işçiler tarafından yakından takip ediliyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldığında gündem getirilecek ilk konu olan taşerona işçilere yönelik son durum merak konusu oldu. Peki, taşerona kadro ne zaman çıkacak? 90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor?

Finans 22-05-23 15:10

KARS SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili Kars seçim sonuçları oy oranları Mynet.com'da!

Kars seçim sonuçları, oy oranları 14 Mayıs seçimlerinde oy kullanan seçmenlerin odak konusu oldu. Kesinleşen cumhurbaşkanı aday listesine göre, seçimde Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ata İttifakı'nın adayı Sinan Oğan oldu. Peki, Kars seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Haber 15-05-23 02:43

NEVŞEHİR SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili Nevşehir seçim sonuçları oy oranları Mynet.com'da!

Nevşehir seçim sonuçları, oy oranları 14 Mayıs seçimlerinde oy kullanacak vatandaşlar tarafından hızla sorgulanıyor. Kesinleşen cumhurbaşkanı aday listesine göre, seçimde Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ata İttifakı'nın adayı Sinan Oğan oldu. Dördüncü aday olan ve çekildiğini açıklayan Muharrem İnce'ye atılan oylar ise geçerli sayılacak. Peki, Nevşehir seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Haber 15-05-23 02:18

BAYBURT SEÇİM SONUÇLARI 2023: Bayburt seçim sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçları canlı olarak Mynet.com’da!

Bayburt seçim sonuçları, oy oranları 14 Mayıs seçimlerinde oy kullanacak seçmen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kesinleşen cumhurbaşkanı aday listesine göre, seçimde Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ata İttifakı'nın adayı Sinan Oğan oldu. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye atılan oylar ise geçerli sayılacak. Peki, Bayburt seçim sonuçları ne zaman açıklanacak? Mynet.com'da anlık takip!

Haber 15-05-23 01:00

Son dakika | Pespaye pespaye konuşuyorlar diyerek sert çıktı: Mansur Yavaş'tan çok konuşulacak sözler! E onun için girdik seçime!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Mansur Yavaş, "Millet İttifakı'nın tek amacının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı devirmek" olduğu şeklindeki söylemlere ilişkin gündem yaratacak bir mesaj verdi. "Pespaye pespaye konuşuyorlar" diyen Yavaş ayrıca gündemdeki 'milliyetçilik' tartışmalarına "Bizler 5 yıllık milliyetçi değiliz. A'dan Z'ye ne zaman milliyetçiysek hala da milliyetçiyiz!" ifadeleriyle yanıt verdi.

Haber 02-05-23 15:00

AK Partili Hamza Dağ'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Ayasofya' tepkisi! 'İçinde bulunduğunuz acizane durumun göstergesi'

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya paylaşımında "Bakalım Ayasofya Camii propagandası ne zaman başlayacak." ifadelerini kullanmıştı. Konuyla ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan tepki geldi. Dağ, Twitter hesabından "Yayınlanması için TV kanallarına gönderdiğimiz reklam filmimize ilişkin etik dışı ve ilkesiz bir şekilde bilgi alarak bu paylaşımı yapmanız içinde bulunduğunuz acizane durumun göstergesidir" ifadelerine yer verdi.

Haber 27-04-23 21:27

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından 'Kürtler' notuyla paylaştı: 3-5 oy için asla ama asla izin vermeyeceğim

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yeni bir video yayınladı. Kılıçdaroğlu yayınladığı videoda "Son yıllarda ne zaman seçim konuşsak, saray ne zaman seçimi kaybedeceğini görse, Kürtlere toplu bir yaftalama, terörist muamelesi yapma durumu başlıyor." dedi. Kılıçdaroğlu videonun devamında "3-5 oy için kardeşliğe kimsenin zarar vermesine asla ve asla izin vermeyeceğim." ifadelerini kullandı.

Haber 17-04-23 23:51

6'lı masa adayı kim? 6'lı masa cumhurbaşkanı adayı ne zaman açıklanacak, pazartesi günü belli olur mu? Millet İttifakı'nın adayı açıklanıyor!

6'lı masa adayı; CHP, İYİ Parti, Saadet, DEVA, Gelecek ve DP liderlerinin geçtiğimiz gün tekrar bir araya gelmelerinin ardından merak konusu oldu. Toplantı sonrası akşam saatlerinde yazılı açıklama yapıldı. Peki, 6'lı masa adayı kim? 6'lı masa cumhurbaşkanı adayı ne zaman açıklanacak, pazartesi günü belli olur mu? Millet İttifakı'nın adayı belli oluyor. İşte detaylar...

Haber 03-03-23 08:11

Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı belli oldu mu, ne zaman açıklanacak? Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı için gözler o tarihte!

Altılı Masa toplantısı geçtiğimiz gün akşam saatlerinde sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında yaptığı açıklamada seçimlerin 14 Mayıs'ta yapılacağını vurgulamıştı. Seçimler yaklaşırken CHP, İYİ Parti, Saadet, DEVA, Gelecek ve DP liderleri bir kez daha bir araya geldi. Millet İttifakı'nın ortak aday konusunda anlaştığı belirtildi. Peki, Altılı Masa cumhurbaşkanı adayı açıklandı mı? Altılı Masa cumhurbaşkanı adayı ne zaman belli olacak?

Haber 03-03-23 07:31

6'lı Masa cumhurbaşkanı adayı açıklandı mı? 6'lı Masa cumhurbaşkanı adayı ne zaman belli olacak? Gözler o tarihte!

6'lı Masa toplantısı geçtiğimiz gün akşam saatlerinde sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında yaptığı açıklamada seçimlerin 14 Mayıs'ta yapılacağını vurgulamıştı. Seçimler yaklaşırken CHP, İYİ Parti, Saadet, DEVA, Gelecek ve DP liderleri bir kez daha bir araya geldi. Millet İttifakı'nın ortak aday konusunda anlaştığı belirtildi. Peki, 6'lı Masa cumhurbaşkanı adayı açıklandı mı? 6'lı Masa cumhurbaşkanı adayı ne zaman belli olacak?

Haber 03-03-23 07:29

Altılı Masa cumhurbaşkanı adayı ne zaman açıklanacak? Kılıçdaroğlu Akşener görüşmesi sonrası Altılı Masa adayı için tarih belli oldu

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı belli oluyor. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Kemal Kılıçdaroğlu - Meral Akşener görüşmesi sonrası konuya dair yaptığı son dakika açıklamasında tarih verdi. Millet İttifakı'nın adayını belirleyeceği tarihi öğrenmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, Altılı Masa cumhurbaşkanı adayı ne zaman açıklanacak? Kılıçdaroğlu Akşener görüşmesi sonrası Altılı Masa adayı için tarih belli oldu. İşte detaylar...

Haber 28-02-23 13:22

EYT'de ilk maaş tarihi belli oldu mu? EYT başvuruları ne zaman başlayacak? EYT takvimi değişti

EYT'li milyonlarca vatandaş EYT başvuruları ne zaman başlayacak? EYT'de ilk maaş tarihi belli oldu mu? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle çalışmalarına ara veren Türkiye Büyük Millet Meclisi, mesaisine EYT düzenlemesi ile başlayacak. Meclis çalışmalarına 28 Şubat Salı günü devam edecek. EYT takvimi hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz...

Finans 24-02-23 10:03

Son dakika haberi: Seçim ne zaman olacak? Çok konuşulacak adaylık çıkışı: 'Bu saatten sonra sokağa bile çıkamaz'

Son dakika: Seçim tarihiyle ilgili tartışmalar sürerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararını verdiği iddia edildi. Söz konuyu geliştirmeyi tarih vererek duyuran gazeteci Hande Fırat, millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı ile ilgili de kulis bilgisini paylaştı. Fırat, CHP'li üst düzey bir yetkilinin kendisine "Adayımız zaten sızdı" diyerek aday olacak ismi söylediğini aktardı. CHP'li ismin Fırat'a söylediği "Bu saatten sonra sokağa bile çıkamaz" ifadeleri ise dikkat çekti

Haber 23-02-23 13:09

İYİ Parti'den İyi niyetli gelmiyor çıkışı! '13 Şubat' açıklaması gündem olmuştu... Özlale'den çok konuşulacak 'Kılıçdaroğlu' mesajı: Onay makamı değiliz

Seçimlerin 14 Mayıs'ta yapılmasına kesin gözüyle bakılırken Millet İttifakı'nın adayını ne zaman açıklayacağı belirsizliğini sürdürüyor. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "13 Şubat'ta açıklayabiliriz" açıklamasına ilişkin İYİ Parti'den gündem yaratacak mesajlar geldi. Partinin Genel Başkan Yardımcısı Özlale, "11-12 gün içinde bu işin oldubittiye getirilmesi bana çok iyi niyetli gelmiyor" dedi. Özlale ayrıca CHP'li Kuşoğlu'nun "Masa dağılır" açıklamasına değinerek "Biz onay makamı değiliz" dedi.

Haber 03-02-23 11:29

CHP'li Tanrıkulu 'Bir aksilik olmazsa' diyerek Millet İttifakı'nın adayını açıkladı

Türkiye, heyecanla 14 Mayıs'ta yapılması beklenen seçimleri bekliyor. Hala en çok merak edilen konu ise Millet İttifakı'nın adayının kim olacağı. Kulisler 3 isim üzerinde dursa da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık ihtimali, diğer isimlerden daha çok konuşuluyor. Henüz adayın ne zaman açıklanacağı resmi olarak duyurulmadı ancak CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun sözleri kulisleri hareketlendirdi. İşte ses getirecek çıkışın detayları...

Haber 31-01-23 19:48

Millet İttifakı mutabakat metni: Altılı masa Cumhurbaşkanı adayı kim? Altılı masa adayı ne zaman açıklanacak?

Altılı Masa mutabakat metni geçtiğimiz gün kamuoyuyla paylaşıldı. Millet İttifakı'nın Ortak Politikalar Mutabakat Metni, 9 ana başlık altında 2 binin üzerinde yeni düzenlemeyi içeriyor. Millet İttifakı tarafından yapılan açıklamaya göre Altılı Masa'nın iktidara gelmesi halinde dolar bazında kişi başına milli gelirin 5 yılın sonunda en az 2 katına yükseltilmesi vaadi yer alıyor. Peki Altılı Masa Cumhurbaşkanı adayı kim? Altılı Masa adayı ne zaman açıklanacak? İşte Millet İttifakı mutabakat metni!

Haber 31-01-23 08:00

Son dakika: Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklayacak? CHP lideri Kılıçdaroğlu tarih verdi

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında 'Aday siz misiniz?' sorusuna yanıt verdi. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklayacağı ile ilgili tarih veren Kılıçdaroğlu, "Liderler bana teklifte bulunursa, bu onurlu görevi herkes yapmak ister." ifadelerini kullandı.

Haber 30-01-23 08:02

TAŞERONA KADRO son durum 20 Ocak 2023: 90 bin taşerona kadro ne zaman çıkacak, kimleri kapsıyor?

Taşerona kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri, sözleşmeliye kadroya yönelik basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oldu. Devlet kurumlarında sözleşmeli olarak çalışan 458 bin 615 personele kadro verilmesine yönelik kanun teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı. Peki, 90 bin taşerona kadro ne zaman çıkacak, kimleri kapsıyor? İşte 20 Ocak 2023 Cuma günü itibariyle taşerona kadroda son durum...

Finans 20-01-23 13:17

EYT SON DAKİKA haberleri 19 Ocak 2023: EYT meclisten geçti mi, ne zaman yasalaşacak? 2 milyon 250 bin kişiyi yakından ilgilendiren tarih!

EYT ile ilgili son açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından geçtiğimiz gün yapıldı. Milletvekillerinin konuyu tartıştığını ifade eden Bakan Bilgin, onların söz konusu çalışmayı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne götüreceğini vurguladı. Bakan Bilgin, açıklamaısnda, "Emeklilikte Yaşa Takılanlar'da top bizden çıktı, Meclis'in iradesinde" ifadelerine yer verdi. Peki, EYT ne zaman çıkacak, ilk maaş ne zaman yatacak? İşte 19 Ocak 2023 Perşembe günü itibariyle EYT'de son durum...

Finans 19-01-23 07:55

SÖZLEŞMELİYE KADRO SON DAKİKA haberleri 6 Ocak 2023: Sözleşmeliye kadro ne zaman yasalaşacak, kimleri kapsıyor? 500 bin kişi kadroya geçiyor!

Sözleşmeliye kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Memur-SEN'in (Memur Sendikaları Konfedarasyonu) ortak çalışmasına ilişkin taslağın Türkiye Büyük Millet Meclis'i gündeminde yer alması sebebiyle vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin konuya ilişkin açıklamada bulunmuştu. Peki, sözleşmeliye kadro ne zaman yasalaşacak? sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor?

Finans 06-01-23 11:33

TAŞERONA KADRO SON DAKİKA 6 Ocak 2023: Taşerona kadro ne zaman çıkacak, şartları neler? TBMM'ye geldi mi?

Taşerona kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri 90 bin taşeron işçi için büyük önem arz etmesi nedeniyle bugün de araştırılıyor. Asgari ücret zammı ve EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) konusunda yapılan açıklamalar sonrası şimdi birçok kişi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan çalışmanın Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelmesini bekliyor. Ayrıntılar merak konusu oldu. Peki, taşerona kadro ne zaman çıkacak? Taşerona kadro şartları neler?

Finans 06-01-23 10:10

Meclis ne zaman açılacak? TBMM tatili ne zaman bitiyor?

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılış tarihi hem EYT hem de sözleşmelilere kadro bekleyen vatandaşlar tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu kapsamda Meclis ne zaman açılacak? TBMM tatili ne zaman bitiyor? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte TBMM açılış tarihi hakkında tüm merak edilenler...

Haber 02-01-23 10:09

SÖZLEŞMELİYE KADRO ne zaman çıkacak, Meclis'e geldi mi? 500 bin sözleşmeliye kadro geliyor!

Sözleşmeli personele kadronun ne zaman yürürlüğe gireceği Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrası yakından takip ediliyor. 500 bin sözleşmeliye kadro geliyor. Yarın, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ele alınacak öncelikli konulardan biri de sözleşmeli personelin kadroya alınması olacak. Peki, sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak? Sözleşmeliye kadro şartları neler?

Finans 02-01-23 09:22

EYT emeklilik başvurusu nasıl yapılır, ne zaman başlayacak? 2 milyon 250 bin kişi emekli olacak: İşte EYT emekli maaşı hesaplama!

EYT düzenlemesi ile ilgili son dakika gelişmeleri 2 Ocak 2023 Pazartesi günü Emeklilikte Yaşa Takılanlar tarafından merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni düzenleme ile 2 milyon 250 bin kişi emekli olacağını duyurmuştu. Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile devlet kurumlarında çalışan sözleşmeli personele kadroyu içeren kanun teklifleri bu hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelecek. Peki, EYT emeklilik başvurusu nasıl yapılır? EYT başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Finans 02-01-23 08:32

EYT başvurusu ne zaman, nasıl yapılacak? Emeklilik başvuru şartları neler? EYT düzenlemesi bu hafta Meclis'e geliyor!

EYT düzenlemesi ile ilgili son dakika haberleri Emeklilikte Yaşa Takılanlar tarafından yakından takip ediliyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile devlet kurumlarında çalışan sözleşmeli personele kadroyu içeren kanun teklifleri bu hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelecek. Peki, EYT başvurusu ne zaman, nasıl yapılacak? EYT emeklilik başvuru şartları neler? İşte 2 Ocak 2023 Pazartesi günü Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili son durum...

Finans 02-01-23 07:15
EYT

EYT'DE SON DURUM 21 KASIM 2022: EYT ne zaman çıkacak, şartları neler? Dikkat yasa çıkmadan önce mutlaka yapın!

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bahsi geçen çalışmalarda son durum 21 Kasım 2022 Pazartesi günü merak edildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin daha önce konuya ilişkin konuşmuştu. Emeklilikte Yaşa Takılanlar için aralıkta Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) sunulacak düzenleme ile ilk etapta 1,5 milyon vatandaşın emekli olması ön görülüyor. Peki EYT ne zaman çıkacak? EYT şartları neler? İşte yasa çıkmadan önce yapılması gerekenler!

Finans 21-11-22 13:26
EYT

EYT ne zaman çıkacak? 5 bin gün prim sayısı ve yıl sonunda emeklilik! İşte EYT şartları ve son durum...

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri 14 Kasım 2022 Pazartesi günü de emeklilikte yaşa takılma sorunu yaşayan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bahsi geçen düzenlemeye ilişkin yaptığı açıklamada Aralık ayında Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne takdim edeceklerini belirtti. Peki, EYT ne zaman çıkacak? EYT şartları nelerdir?

Finans 14-11-22 10:00