Muhammed Elneny Haberleri

Arsenal, Elneny'nin sözleşmesini uzattı

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'ın Mısırlı orta saha oyuncusu Muhammed Elneny, kulübüyle olan sözleşmeyi yeniledi.

Spor 25-05-2022 14:03

Son dakika: Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a kötü haber! Elneny imzayı atıyor...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Mohamed Elneny için gündeme flaş bir haber geldi. Mısırlı orta saha futbolcusunun yeni sezonda da Arsenal'de kalacağı ifade edildi.

Spor 09-05-2022 20:05

Burak Elmas gitmeden 3 dünya yıldızını alıyor! Birisi çok tanıdık isim Elneny...

11 Haziran'daki kongrede yeniden başkan olmak isteyen Burak Elmas, şampiyonluk kadrosu kurmaya kararlı. Başkan'ın transferde tam yetki verdiği Campos ve Sensibile, yıldız oyuncularla masada. Sağ kanada Bernardeschi takviyesi için düğmeye basan Sarı- Kırmızılılar, orta sahaya yine sözleşmesi sona erecek olan isimlerden Mohamed Elneny ve Xeka'yı transfer etmek üzere harekete geçti.

Spor 07-05-2022 08:09

Galatasaray'da Fatih Terim gerçeği ortaya çıktı! Üç transfer tamamdı ama...

Sezona Fatih Terim yönetiminde başlayan Galatasaray'da gelen kötü sonuçların ardından deneyimli teknik direktörle yollar ayrılmış ve Domenec Torrent göreve getirilmişti. İmparator lakaplı Terim'in ayrılığı sonrasında transfer gerçeği de ortaya çıktı.

Spor 04-05-2022 16:54

Son dakika: Galatasaray ve Fenerbahçe arasında tarihi transfer savaşı! Elneny ve Muriqi...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de son haftalara girilirken, takımlar gelecek sezonun transferleri için çalışmalarına start verdi. Özellikle bu sezon taraftarlarını genel olarak hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe ve Galatasaray'ın mutlak şampiyonluk hedeflediği yeni sezon öncesi flaş bir iddia gündeme geldi. İki ezeli rakip, Mohamed Elneny ve Vedat Muriqi transferinde karşı karşıya...

Spor 18-04-2022 15:06

Transfer haberleri: Muhammed Elneny, Süper Lig'e geri dönüyor!

Son dakika transfer haberleri: Teknik direktörlük koltuğuna Valerien Ismael'i oturtan Beşiktaş, transfer çalışmalarına başladı. Siyah - beyazlı ekip, daha önce takımda forma giymiş olan orta saha oyuncusu Muhammed Elneny için harekete geçti. İşte detaylar...

Spor 28-03-2022 15:22

Beşiktaşlılar çok sinirlenecek! Galatasaray, Elneny ile anlaşmak üzere...

Fatih Terim ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına geçen Domenec Torrent, kadrodaki eksikleri görüp yönetime bir rapor hazırladı. Kesinlikle 6 numara transferi isteyen İspanyol çalıştırıcı raporlarındaki ismi bile yönetime iletti. Galatasaray'da yaşanan gol yeme sorununu böyle çözeceğini ifade eden Torrent, raporundaki ismi bile sarı-kırmızılı yöneticilere verdi. Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Elneny için Mısır basınında yer alan habere göre ''İmzayı atmak üzere'' manşetleri yazıldı.

Spor 27-01-2022 10:06

Galatasaray turnayı gözünden vurdu! Sezon başında istedikleri Elneny devre arasında geliyor

Son dakika Galatasaray haberleri... Fatih Terim'in ayrılığı sonrası Galatasaray'da transfer planlaması da baştan aşağı değişti. Devre arasında Gedson Fernandes'i kadroya katmayı planlayan Sarı-Kırmızılılarda hedef tamamen değişti. Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Mısırlı yıldız futbolcu Elneny ile anlaşma sağladı. Arsenal forması giyen yıldız orta sahanın Türkiye'ye dönmeye sıcak bakması bu transferde en etkili olay oldu.

Spor 14-01-2022 12:26

''Elneny Galatasaray'a hayırlı olsun''

Galatasaray'ın, Muhammed Elneny transferinde mutlu sona çok yakın olduğu öne sürüldü. İngiliz basını, Galatasaray'ın Muhammed Elneny ile anlaştığını yazdı.

Spor 24-11-2021 17:07

Galatasaray Mohamed Elneny transferinde mutlu sona çok yakın

İngiliz basınına göre Arsenal, Mohamed Elneny'nin sözleşmesini önümüzdeki günlerde feshedecek. Haberde Mohamed Elneny'nin Galatasaray ile görüşmelere devam ettiği bilgisi de verildi.

Spor 19-11-2021 11:44

Galatasaray'ın listesindeki üç isim

Galatasaray’da devre arası transfer çalışmaları hızla sürüyor. Sarı kırmızılılarda ilk hedef orta saha transferi.

Spor 11-11-2021 21:09

Elneny, Galatasaray'da oynamak istiyor

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Mohamed Elneny'nin temsilcisi William D'avila açıklamalarda bulundu.

Spor 03-11-2021 20:17

Mohamed'in paylaşımı Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı

Galatasaray'da Mostafa Mohamed, adı sık sık sarı-kırmızılı takımla anılan Arsenal'in futbolcusu Mohamed Elneny ile fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta Mostafa Mohamed'in göz kırptığı görülürken Galatasaray taraftarı bu pozu Elneny'nin sarı-kırmızılı takıma transferine yönelik bir mesaj olduğu şeklinde yorumlarda bulundu.

Spor 12-10-2021 23:12

Galatasaray'dan Elneny atağı!

Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray, orta saha bölgesine takviye yapmak istiyor.

Spor 10-10-2021 13:08

Arsenal'de sakatlık şoku! Muhammed Elneny

Galatasaray'ın transferi için girişimlerde bulunduğu Elneny sakatlandı.

Spor 09-09-2021 16:56

Galatasaray, Mohamed Elneny ile anlaştı

TFF Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, bir dönem Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Mısırlı oyuncu Mohamed Elneny ile anlaşmaya vardı.

Spor 07-09-2021 16:30

Fenerbahçe'den Elneny bombası!

Arsenal'da gözden çıkartılan Mohammed Elneny, Fenerbahçe'ye teklif edildi.

Spor 22-08-2021 17:11

Muhammed Elneny'nin menajerinden Galatasaray açıklaması

Bonservisi Arsenal'de olan, geçen sezon Beşiktaş'ta forma giyen, gelecek sezon için Galatasaray'a önerildiği iddia edilen Muhammed Elneny için flaş bir açıklama geldi.

Spor 30-03-2021 18:19