Mülakat Haberleri

Meral Akşener tek tek sıraladı! Emekli maaşı, 100 bin öğretmen ataması, mülakat...

İYİ Parti lideri Meral Akşener, esnaf ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Öğretmen atamasıyla ilgili konuşan Akşener, "100 bin öğretmenin seçime kadar derhal atanmasını talep ediyorum" dedi. Emekli maaşlarına da değinen Akşener, "Emekler için de diyoruz ki bu bayramda 3 bin lira yerine 7 bin lira verin. 11 bin lira seyyanen zam yapın ve en düşük emekli maaşı asgari ücret kadar olsun" dedi. Akşener ayrıca, "Mülakat mutlaka kalkmalı. Orada da dürüstlüğün olduğuna kimse inanmıyor” dedi.

Haber 17-03-2024 15:59

'Mülakat' çıkışı çok konuşulmuştu! Milli Eğitim Bakanı Tekin'den yeni açıklama: 'Çocuğunuzu emanet edemem'

Seçim öncesi AK Parti'nin kaldırılmasını vadettiği mülakatların devam etmesiyle ilgili Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den yeni açıklama geldi. Geçtiğimiz günlerde mülakat sisteminin gerekli olduğunu savunan Tekin'in "İstihdam ettiğim öğretmeni görmek zorundayım" sözleri çok konuşulmuştu. Bakan Tekin bu kez "Kendisini ifade edip edemediğini bilmediğim bir kişiye çocuğunuzu emanet edemem" sözleriyle dikkat çekti.

Haber 08-10-2023 12:04

Kamuya işe alımlardaki yeni ilanlarda 'mülakat' maddesi! 'Esas alınacak' denildi, 'kamera' detayı dikkat çekti

Seçimlerden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamudaki alımlarda mülakatın kaldırılmasına yönelik açıklamaların ardından Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin mülakatların etkisini daha da artırılacağını açıkladı. Tekin'in açıklamaları gündem yaratırken, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın işe alım ilanındaki 'mülakat' detayı gündem oldu. Söz konusu ilanda mülakatın esas alınacağı belirtilirken, Bakan Tekin'in açıklamalarının aksine herhangi bir kamera kaydının olmayacağı belirtildi.

Haber 05-10-2023 09:48

Kılıçdaroğlu'ndan Milli Eğitim Bakanlığı'na sert sözler! 'Milli olmaktan çıktı' dedi, mülakat tartışmalarına değindi

Ankara'da Eğitim-Sen Genel Merkezi'ni ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Milli Eğitim Bakanlığı aslında milli olmaktan çoktan çıkmış vaziyette." dedi. Mülakat tartışmalarına da değinen Kılıçdaroğlu, "'Mülakatı kaldıracağız' dediler; güzel. E geldiniz, kaldırın. 'Mülakatı mülakat gibi yapacağız' dediler. Demek ki daha önceki mülakat, mülakat gibi değildi." ifadelerini kullandı.

Haber 04-10-2023 14:59

'Mülakat kaldırılsın' önerisi reddedildi: Kadrolaşma aracına dönüştü tepkisi! AK Partili isimden dikkat çeken sözler

Kamuoyunda uzun süredir tartışma konusu olan öğretmen alımlarında mülakat konusuna ilişkin öneri Mecliste reddedildi. AK Parti'nin 14 Mayıs'taki seçimlerden önce kamuya işe alımlarda mülakat uygulamasının kaldırılacağını açıkladığını belirten Saadet Partili Şahin, "Şimdi bu topu taca atmayın. Gençlerimiz adına nefesimiz ensenizde olacak" dedi.

Haber 04-10-2023 10:34

Öğretmen atamalarında mülakat tartışması! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin net konuştu: Görmek zorundayım!

Öğretmen alımlarında tepkilere neden olan mülakatla ilgili tartışmalar sürüyor. Seçimler öncesinde mülakatların kaldırılması AK Parti’nin vaatleri arasında yer alıyordu ancak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin mülakat sisteminde değişiklik yaparak sürdürmekte kararlı. Tekin yaptığı son açıklamasında bu kez de "İstihdam ettiğim öğretmeni görmek zorundayım." diyerek mülakat sisteminin gerekli olduğunu belirtti.

Haber 03-10-2023 08:00

Herkesin merak ettiği soruya AK Partiden net yanıt geldi! Mülakatlar kaldırılacak mı?

Son günlerde gündemde olan 'mülakatlar kaldırılacak mı?' tartışmasıyla ilgili AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu önemli açıklamalarda bulundu. Yenişehirlioğlu katıldığı programda, "AK parti seçimde verdiği bütün sözleri yerine aynen getirir diğer partilerle asla karşılaştırılamaz kıyaslanamaz. Hep birlikte göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Haber 01-10-2023 19:53

Son dakika | Mülakat, emekli zammı, vergisiz cep telefonu... Beklenen gün geldi! Kritik Kabine toplantısı sonrası Erdoğan duyuracak

Son dakika haberi: Kritik Kabine toplantısı, bugün yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak toplantıda enflasyonla mücadele, emekli maaşlarına yönelik düzenleme ve gençlere vergisiz cep telefonu desteği ele alınacak. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak olan toplantıda; son günlerde gündem yaratan 'mülakat' konusunun da masaya yatırılması bekleniyor. İşte detaylar...

Haber 26-09-2023 07:43

Mülakat, öğretmen ataması, sınav sistemi… Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den yeni açıklama geldi!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘yeni bir yol haritası belirleriz’ dediği açıklamanın ardından yeni mülakat sisteminin detaylarını açıkladı. Öğretmen adaylarının ve eğitim camiasının tepki gösterdiği mülakat sistemi Bakan Tekin detayları açıklamasına rağmen henüz Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmediklerini de dile getirdi. Tekin ayrıca okullarda test sınavı sisteminin kaldırılmasını arzu ettiklerini söyledi.

Haber 23-09-2023 07:44

Mülakat açıklaması üzerinden sert yüklendi! Kılıçdaroğlu'ndan 'ilk 100 gün' çıkışı: 'Torpil ve adam kayırmaya devam edeceklerini söyledi'

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in öğretmenlere mülakat açıklaması günlerdir çok konuşuluyor. Seçimden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Mülakatı kaldıracağız" dediğini belirten CHP lideri Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili sert bir çıkışa imza attı. Seçimden sonra 100 günde olup bitenlere değinen Kılıçdaroğlu, "Döviz kuru yükseldi, akaryakıt fiyatları tarihi rekorlar kırdı" dedi.

Haber 19-09-2023 08:34

'Okullar 4 güne düşecek' iddiasına yanıt! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den 'mülakat' açıklaması: 'Mülakat ve KPSS performansı yarı yarıya etkileyecek'

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Mülakat konusuyla ilgili de konuşan Bakan Tekin, 30 büyükşehirde mülakat yapılacağını söyleyerek "Mülakatta bize ders anlatın diyeceğiz. Atamada mülakat ve KPSS performansı yarı yarıya etkileyecek." şeklinde konuştu. Öte yandan Bakan Tekin, 'Okullar 4 güne düşecek' iddiasına da "Kesinlikle asılsız bir iddia" diyerek yanıt verdi.

Haber 16-09-2023 10:15

Öğretmen alımlarında 45 dakikalık kameralı mülakat! Erdoğan 'kaldıracağız' demişti ama... Milli Eğitim Bakanı açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in katıldığı canlı yayında yaptığı 'mülakat' açıklaması gündem yarattı. Atanmayı bekleyen öğretmen adayları "Mülakat ne zaman kalkacak?" diye merak ederken, Bakan Tekin, mülakat sisteminin kalkmayacağını tam tersine 45 dakikaya çıkarılacağını açıkladı. Söz konusu açıklama sosyal medyada gündem olurken, bazı kullanıcılar AK Parti'nin seçim beyannamesine de giren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kamuda mülakatları kaldıracağız" açıklamasını hatırlattı.

Haber 12-09-2023 07:43

Kalabalığın arasındaki o pankartı okudu! İmamoğlu'ndan AK Parti'nin 'Mülakat' vaadi için dikkat çeken sözler '21 yıl sonra mı...'

Siyasilerin seçim çalışmaları devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Giresun'da vatandaşlara seslendi. AK Parti'nin 'Mülakat' vaadiyle ilgili konuşan İmamoğlu, "21 yılda kaç milyon kişilik hukuksuzluk yaptınız, hakkını yediniz? 21 yıl sonra mı aklınıza geldi 'Artık mülakat yok' demek" ifadelerini kullandı. İmamoğlu'nun konuşmasının sonunda vatandaşların taşıdığı pankartları okuması da dikkat çekti.

Haber 15-04-2023 15:14

14 Mayıs sonrası tarihe karışıyor! Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun ortak vaadi milyonlarda heyecan yarattı

14 Mayıs'a geri sayım sürerken seçim sonrası atılacak adımlar da netleşmeye başladı. Sandığın en güçlü iki adayı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ortak vaadi milyonlarda heyecan yarattı. Kamuya işe girişte mülakat tarihe karışacak.

Haber 13-04-2023 07:42

Erdoğan'ın 'mülakat kalkacak' vaadine Kılıçdaroğlu'ndan gönderme: Benim projelerimle...

Siyaset arenası hız kazandı. Seçimlere yaklaşık 1 ay kala cumhurbaşkanı adayları ve partiler çalışmalarını süratlendirdi. Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladı. Beyannamede yer alan, "Kamuda mülakat kaldırılacak" vaadine Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi. İşte detaylar...

Haber 11-04-2023 18:09

SON DAKİKA | Öğretmen, polis, memur olmak isteyenler merakla bekliyordu... Erdoğan duyurdu: 'Kamuya işe alımlarda mülakatı kaldıracağız'

Son dakika haberi: 14 Mayıs için AK Parti'nin seçim beyannamesini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan kamuda iş alımlarla ilgili 'mülakat' müjdesi geldi. Öğretmen, polis, memur olmak isteyenleri yakından ilgilendiren haberi duyuran Erdoğan; "Kamuya işe alımları, görevin getirdiği zorunluluklar dışında mülakatı kaldırarak, gençlerimizin sınavlardaki başarı sıralamasına göre yapacağız." diye konuştu.

Haber 11-04-2023 16:37

İş görüşmesinde işe alınmanızı garantileyecek tüyo! Ufacık bir değişiklikle fark yaratın

İş görüşmelerini oldukça gergin ve heyecanlı olabiliyor. Bu görüşmelerde sorulan sorulara verilen cevaplar kadar jest ve mimikler, duruş, özenli bir stile dikkat etmek de önem taşıyor. İş görüşmesinde işe alınma şansınızı artırmak için yapmanız gereken oldukça basit bir hamle bulunuyor.

Kadin 08-03-2023 15:18

İş görüşmesinde sorduğu tek soruyla anında işe alındı! İşte iş bulmada yüzde yüz başarı oranına sahip olmanın sırrı

İş görüşmeleri her bakımdan stresli ve gergin bir süreç olarak görülüyor. Birçok insan iş bakımından oldukça yeterli olsa bile mülakatlarda stres yaparak kendini doğru şekilde tanıtamayabiliyor. TikTok'ta iş görüşmesi hilesini paylaşan bir kadın sorduğu tek soruyla tüm işleri kaptığını belirtti.

Kadin 02-12-2022 11:21

Bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Bekçilik sözlü sınav sonuç tarihi bekleniyor!

Bekçilik mülakat sonuçları araştırılıyor. Bilindiği üzere bekçilik sınav sonuçları 5 Ağustos günü açıklandı. Peki bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi tarafından yapılacak açıklama bekleniyor. İşte merak edilenler...

Haber 15-11-2022 17:35

PMYO mülakat sonuçları açıklandı mı? 2022 PMYO mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi tarihte?

PMYO başvuruları 25 Temmuz – 5 Ağustos 2022 tarihleri arasında alınmıştı. Şimdilerde ise, işlemlerini tamamlayan çok gözleri PMYO sonuçları ile ilgili yapılacak açıklamaya çevrildi. Bilindiği üzere, adayların mülakat sınavından başarılı olabilmesi için toplam 70 puan veya üzerinde alması gerekli. Peki PMYO mülakat sonuçları açıklandı mı? 2022 PMYO mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haber 04-10-2022 07:14

Yozgat'ta öğretmen adayı mülakata gelinliğiyle katıldı

Yozgat'ta öğretmen adayı mülakata gelinliğiyle katıldı

Yurthaber 09-08-2022 15:59

KPSS soruları ile ilgili iddiaların ardından İYİ Parti'den dikkat çeken 'mülakat' videosu

KPSS'de soruların sınavdan önce sızdırıldığı iddiası gündemdeyken İYİ Parti, sosyal medya hesabından mülakatlarla ilgili çok konuşulacak bir video yayınladı. İYİ Parti'nin paylaşımı "Az kaldı" denilerek paylaştığı video sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

Haber 03-08-2022 08:06

PMYO parkur sınavı ne zaman 2022? PMYO başvuru şartları nelerdir? Polis Meslek Yüksekokulu başvuruları ne zaman, nereden yapılır?

Polis Meslek Yüksekokulu'na girmek isteyen binlerce polis memuru adayı, PMYO parkur ve başvuru tarihlerini ve sınav detaylarını sorguluyor. PMYO başvuruları Polis Akademisi tarafından yürütülüyor. YKS 2022 sınavında belirli bir puanın üzerinde alan adaylar PMYO başvurusunda bulunabilecekler. YKS TYT sınavının açıklanmasının ardından PMYO başvuruları ve parkur sınavları adaylar tarafından sorgulanmaya başladı. Peki PMYO parkur sınavı ne zaman 2022? PMYO başvuru şartları nelerdir?

Egitim 01-08-2022 19:11

PMYO mülakatları ne zaman 2022? PMYO başvuruları nereden, ne zaman yapılır? Polis Meslek Yüksekokulu başvuru şartları nelerdir?

Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) başvuruları Polis Akademisi başkanlığı tarafından alınıyor. PMYO, lise mezunlarına yönelik TYT sınavı ile alım yapan polis alımıdır, eğitim süresi 2 yıldır. 2022 YKS sınavında TYT testinden belirli bir puanın üzerinde puan alan adaylar, PMYO başvurusunda bulunabiliyorlar. TYT sonuçlarının ardından PMYO başvuruları ve mülakatları adaylar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte PMYO hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Egitim 26-07-2022 16:41

MSÜ TABAN PUANLARI 2022! İşte Kadın Erkek Hava Harp Okulu , Kara Harp Okulu, Deniz Harp Okulu güncel MSÜ taban puanları...

MSÜ taban puanları 2022; 20 Haziran 2022 Pazartesi günü Milli Savunma Bakanlığı PERTEM'de erişime açılan tercih sonuçlarının ardından vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Peki MSÜ taban puanları nedir? İşte Kadın Erkek Hava Harp Okulu , Kara Harp Okulu, Deniz Harp Okulu güncel MSÜ taban puanları...

Egitim 24-06-2022 11:10

POMEM MÜLAKAT SONUÇLARI 2022! PA-EGM 28. dönem POMEM sınav sonuçları açıklandı

POMEM mülakat sonuçları için heyecanlı bekleyiş Polis Akademisi Başkanlığı'ndan yapılan açıklama ile sona erdi. 10 Haziran Cuma günü PA-EGM 28. dönem POMEM sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen vatandaşlar internette araştırma yapmaya devam ediyor. İşte POMEM mülakat sonuçları sorgulama ekranı...

Haber 10-06-2022 11:51

MSÜ sözlü mülakat aşamaları neler? MSÜ sözlü mülakatı nasıl yapılır? İşte MSÜ sözlü mülakat tavsiyeleri!

2022 MSÜ yazılı sınavı geçtiğimiz haftalarda sona ermişti. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün sınav sonuçlarının açıklandığını ilan etti. Şimdi de adaylar MSÜ mülakatında ter dökecek. MYO adayları MSÜ sözlü mülakat aşamalarını ve sorularına büyük ilgi gösteriyor. Peki MSÜ sözlü mülakatı nasıl yapılır? İşte MSÜ mülakatına dair merak edilen soruların yanıtları!

Haber 14-04-2022 10:12

POMEM mülakatları ne zaman 2022? 28. dönem POMEM sözlü mülakat yerleri ve tarihleri açıklandı mı? İşte Sınav giriş belgesi sorgulama ekranı!

POMEM mülakatları ile ilgili Polis Meslek Eğitim Merkezleri için başvuruda bulunmuş olunup mülakata hak kazanmış olan adaylar araştırma yapıyor. Bu kapsamda POMEM mülakatları ne zaman? 28. dönem POMEM sözlü mülakat yerleri ve tarihleri açıklandı mı? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İşte sınav giriş belgesi sorgulama ekranı ve detaylar...

Haber 04-03-2022 12:42

28. Dönem POMEM mülakat yerleri nasıl sorgulanır? POMEM mülakat yerleri açıklandı mı? İşte mülakat yeri ve giriş belgesi sorgulama!

POMEM mülakat yerleri merak ediliyor. Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) için başvuruda bulunmuş olan ve mülakata hak kazanmış olan adaylar, "28. Dönem POMEM mülakat yerleri açıklandı mı?" sorusunu merak ediyor. Dün akşam saatlerinde adayların erişimine açılmış olan sorgulama ekranı üzerinden sözlü sınav yeri ve sınav giriş belgesi alınabilmekte. Peki POMEM mülakat yerleri nasıl sorgulanır? İşte POMEM mülakat yeri ve giriş belgesi sorgulama!

Haber 03-03-2022 18:26

BİLSEM öğretmen mülakat sınavı yerleri açıklandı mı 2022? Tarih, saat ve yer bilgileri belli oldu mu? MEB BİLSEM sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanacak?

BİLSEM öğretmen mülakat sınavı yerleri açıklandı mı? sorusunun yanıtı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamanın ardından merak konusu oldu. Bakanlık, yaptığı duyuruda sınav giriş belgesi ile ilgili tarih verdi. Peki BİLSEM öğretmen mülakat sınavı yerleri açıklandı mı 2022? Tarih, saat ve yer bilgileri belli oldu mu? MEB BİLSEM sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Haber 02-03-2022 12:35

ASDEP sonuçları ne zaman açıklanacak? ASDEP sonuçlarında son durum nedir?

Adaylar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurularını ocak ayında gerçekleştirdi. İşlemlerin tamamlanmasının ardından ASDEP sonuçlarının ne zaman açıklanacağı sorgulanmaya başlandı. Sonuçlar, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın resmi internet adresi olan, 'www.aile.gov.tr' üzerinden sorgulanacak. Peki ASDEP sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haber 09-02-2022 17:38

Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda yeni detaylar! Aday öğretmenler için sınav yerine eğitim geliyor... Mülakat yok

Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda detaylar netleşti. Binlerce kişiyi ilgilendiren düzenlemeyle birlikte aday öğretmenlerle ilgili önemli değişikliklere gidiliyor. Buna göre aday öğretmenler için sınav yapılmayacak, 240 saat mesleki eğitim verilecek. TBMM'de kabul edilen kanunun uygulamaya geçilmesiyle birlikte 240 saatlik eğitimi tamamlayan aday öğretmenlere herhangi bir mülakat ya da kanaat belirtme olmayacak. Eğitimlere katılmayanlar 3 yıl görev alamayacak.

Haber 09-02-2022 09:20

Diyanet'ten 'mülakat listesi' açıklaması! Herkes bilsin ki...

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen, Başkanlık mülakatları için milletvekillerince liste gönderildiği iddiasına ilişkin açıklamada bulundu. İşliyen, "Sınava giren, yakını, tanıdığı, dostu, seçmeni olan herkes bilsin ki Diyanet İşleri Başkanlığında mülakata girenlerin sadece ehliyetine bakılır, onun dışındakiler etkili olmaz. Yorulup da 'Efendim böyle birilerine ulaşayım' diye bir çaba içerisinde olmanın bir karşılığı yoktur" dedi.

Haber 08-02-2022 09:30

2022 Diyanet mülakat sonuçları nasıl sorgulanır? Sonuçlar açıklandı! Diyanet personel alımı tercih başvurusu ne zaman?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Kur'an kursu öğreticisi, imam hatip ve müezzin kayyım pozisyonlarına 7 bin 800 personel alımı yapılması bekleniyordu. Beklenen mülakat sonuçları ise açıklandı. Alımlar için yapılan sınavlar kısa süre önce tamamlanmıştı. Peki 2022 diyanet mülakat sonuçları nasıl sorgulanır? Diyanet personel alımı tercih başvurusu ne zaman? İşte sorgulama yöntemi...

Haber 02-02-2022 08:20

Son dakika | KPSS'deki mülakatlara müdahale var mı? Milli Eğitim Bakanı Özer'den dikkat çeken açıklamalar

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, KPSS'de yapılan mülakatlara müdahale edildiği iddialarıyla ilgili konuştu. Söz konusu iddiaları net bir şekilde yalanlayan ve "KPSS ile mülakat sonuçları yüzde 97 oranında örtüşüyor" diyen Bakan Özer, KPSS’de birinci olup mülakatta elenen isim ile ilgili ise sürecin devam ettiğini belirtti. Bakan Özer, mülakatın kaldırılıp kaldırılmayacağıyla ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber 13-01-2022 10:09

SON DAKİKA | Kılıçdaroğlu'nun iddiaları gündem olmuştu! Danıştaydan MEB'e mülakatlara ilişkin yanıt

Son dakik haberi: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun “Danıştay’ın verdiği bir karar var. Mülakatta artı 3 eksi 3 puan verebilirsiniz diyor” iddialarıyla ilgili Danıştaydan açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanlığının talebi üzerine yapılan açıklamada "Yazılı sınav puanının üç puan altında veya üstünde puan verilebileceğine ilişkin bir Danıştay kararına rastlanmamıştır" denildi.

Haber 06-01-2022 15:11

Danıştaydan MEB'e mülakatlara ilişkin cevap yazısı:

"Kamu kurum ve kuruluşlarınca personel alımına ilişkin mülakatlarda, yazılı sınav puanının üç puan altında veya üstünde puan verilebileceğine ilişkin bir Danıştay kararına rastlanmamıştır"

Yurthaber 06-01-2022 15:03

Kılıçdaroğlu, Milli Eğitim Bakanlığı önünde açıklama yaptı:

"Bu ülkeye bu memlekete yazıktır, günahtır. Gencecik evlatlarımıza yazıktır, günahtır. Daha düne kadar mülakatlarda 'artı 3, eksi 3 aralığında puan verilecektir' şeklindeki uygulama neden terkedildi? Kimin talimatıyla terk edildi" - "Büyük haksızlık var. Evlatlarımıza haksızlık var. Bir anne babanın, evladını üniversiteye nasıl hazırladığını, sınavlara nasıl hazırladığını bilmeyeniniz var mı"

Yurthaber 30-12-2021 15:21

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, mülakatlarda elenen gençlerle basın toplantısı düzenledi:

"TBMM'nin aldığı, Milli Eğitim Komisyonu'nun aldığı karara uymayacaksınız, Danıştay kararına uymayacaksınız, keyfinize göre hareket edeceksiniz, çalışan, dereceye giren öğrencilerin hakkını yiyeceksiniz, sonra da bana adaletten, demokrasiden söz edeceksiniz" - "Bu evlatlarımızın hakkını, hukukunu korumak benim boynumun borcudur. Her türlü hukuki desteği vereceğiz. Haklarını alıncaya kadar da mücadele edeceğiz"

Yurthaber 29-12-2021 17:41

Son Dakika | KPSS sonuçlarında mülakat isyanı! 92 puan alıp atanamayınca gündem oldu! Kılıçdaroğlu Milli Eğitim Bakanı'ndan randevu istedi

Son dakika haberi: KPSS'den yüksek puan almalarına rağmen sözlü mülakatta düşük alarak atanamayanların paylaşımları gündem oldu. KPSS’den 92,7 puan almasına rağmen atanamayan Sare Halıcı’ya CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu destek verdi. Sosyal medyada öğretmen adaylarının benzer şekilde yaptığı paylaşımlar sonrası Kılıçdaroğlu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den randevu istedi. CHP lideri Bakan Özer'den ise dönüş olmadığını duyurdu. İşte "KPSS'de mülakat isyanı" ile ilgili son dakika gelişmeleri

Haber 29-12-2021 17:36

Son dakika: Sosyal medyada ‘mülakat’ isyanı! Kılıçdaroğlu da destek verdi…

Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan (KPSS) yeterli puan almalarına rağmen sözlü mülakatlardan elenen adaylar sosyal medyadan tepki gösterdi. Puanlarını paylaşan adaylara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu destek verdi.

Haber 29-12-2021 11:29

GSB temizlik görevlisi mülakat sonuçları açıklandı mı? GSB mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) bünyesinde istihdam edilmek üzere 4 bin 346 temizlik ve güvenlik görevlisinin alınacağı duyurulmuştu. Açık pozisyonları değerlendirmek isteyen adaylar GSB mülakatlarına katılım sağladı. Şimdilerde ise adayların gözleri GSB mülakat sonuçlarına çevrildi. İşte merak edilenler...

Haber 07-11-2021 16:12

GSB mülakat tarihi açıklandı mı? GSB duyuru temizlik personeli, güvenlik görevlisi mülakat yerleri belli oldu mu?

Gençlik ve Spor Bakanlığı sözlü mülakatın hangi tarihte gerçekleştirileceği, 28 Ekim 2021 Perşembe günü belge teslimini gerçekleştiren adayların gündeminde yer alıyor. Adaylar temizlik ve güvenlik personeli alımı için 2021 GSB mülakatlarına başvuru yaptı. Temizlik ve güvenlik görevlisi alımının yapılacağı GSB sözlü mülakat tarihleri bakanlık tarafından duyurulacak.

Haber 28-10-2021 15:35

İş görüşmesinde sorulacak sorular neler? İşte iş görüşmesinde başarılı olmanın sırları

Mülakatlarda başarılı olmanın sırrını paylaşan İnsan Kaynakları Profesyoneli ve Kurumsal Eğitmen Meltem Karagöz Akhisar, mülakat görüşmelerinde başarısızlığın altında yatan asıl sorunun kişilerin mülakata hazırlanmamasının yada nasıl hazırlanacağını bilmemesinin yattığını söylüyor. Mülakata davet edilenlerin özgüveni ile ilgili sıkıntı yaşamamalarını söyleyerek Akhisar, mülakat öncesi ve mülakat esnasında adayların nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlattı.

Trend 28-10-2021 08:19

27. POMEM sözlü mülakat sonuçları açıklandı mı? 27. POMEM sonuçları nasıl sorgulanır?

POMEM sonuçlarının ne zaman açıklanacağı, sözlü mülakata katılan adaylar tarafından merak konusu oldu. POMEM giriş puanı, adayın KPSS puanının %25'i, fiziki yeterlilik sınavı puanının %25'i ve POMEM mülakat sonucu puanının %50'sinin toplamını ifade ediyor. İşte merak edilenler...

Haber 27-10-2021 10:48

POMEM mülakat sonuçları açıklandı mı? POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

27 dönem POMEM alımında 8 bin polis alınacak. Başvuruda bulunan adaylar fiziki yeterlilik sınavı, ön sağlık kontrolleri ve mülakatları tamamladılar. Bunun ardından adayların gözleri, 27. Dönem POMEM mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. POMEM mülakat sonuçlarının Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinde yer alacağı belirtildi.

Haber 22-10-2021 21:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kriter Dergisine mülakat verdi: (3)

"(Paris İklim Anlaşması) Glasgow'da yapılacak Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı'ndan önce, 'karbon nötr' hedefli anlaşmanın onay aşamasını tamamlamayı planlıyoruz. Yatırım, üretim, istihdam politikalarımızda köklü değişikliğe yol açacak bu süreci, 2053 vizyonumuzun ana unsurlarından biri olarak kabul ediyoruz" - "İklim değişikliği konusunda küresel yönetişim mekanizmalarının etkin çalışmasını sağlamalıyız. Bu konuda da sadece kendimizi düşünen değil bütün insanlığı düşünen bir yaklaşıma sahip olmalıyız. Bu nedenle, her fırsatta dile getirdiğimiz 'Dünya Beşten Büyüktür' tespitini, iklim değişikliği konusunda da tekrar ediyoruz" - "Bu noktada da adil olmak zorundayız. Tabiata, havamıza, suyumuza, toprağımıza, yeryüzüne kim daha çok zararı verdiyse, kim doğal kaynakları vahşice sömürdüyse, iklim değişikliği ile mücadeleye en büyük katkıyı onlar yapmalıdır. Kimsenin 'ben güçlüyüm, bunun faturasını ödemem' deme lüksü yoktur" - "Uluslararası toplum bir 10 yıl daha Suriye krizinin devam etmesine izin veremez. Soruna, Suriye halkının beklentilerini karşılayacak şekilde, BM Güvenlik Konseyi'nin 2254 sayılı kararı temelinde siyasi bir çözüm bulunması için daha güçlü bir irade ortaya koyulması gerekiyor" - "Suriye'de bir diğer önceliğimiz elbette terörle mücadele ve bölgenin terör örgütlerinden tamamen temizlenmesidir. Ancak görüyoruz ki biz terörle mücadele ederken, birileri terör örgütleri arasında ayrım yapıyor. Bu durum kabul edilemez"

Yurthaber 05-10-2021 14:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kriter Dergisine mülakat verdi: (1)

"Batı'nın üstün olduğu şeklindeki sorun üreten anlayışın sonuna geldik. Bunu artık herkes sorguluyor ve kabul ediyor. Batı'nın kendisi bile artık bunu kabullenmeye başladı. Yüzyıllara sari Batı hegemonyası artık bitmiştir. Yeni bir uluslararası sistem ortaya çıkıyor" - "Türkiye gibi yükselen güçler artık küresel siyasette ağırlığı olan bir oyuncuya dönüştü. Sadece Türkiye değil, başka birçok orta büyüklükteki güç, daha yukarıya doğru tırmanan bir profil ortaya koydu. Yalnızca büyük güçlerin dediğinin olduğu bir dünyada yaşamıyoruz artık" - "Türkiye'ye bakın, nerelerden nerelere geldik. Kendi askeri operasyonunu kendi imkanlarıyla icra edebilen, kendi savunma sanayii mimarisini inşa eden bir güce dönüştük. İnşallah bu çizgimiz daha da yükselecek, geldiği noktayı pekiştirecek ve başka bir sıçrama yapacak" - "Bugüne kadar yüksek sesle dile getirdiğimiz hususları tarihe not düşmek adına bir kitapta bir araya getirmeye karar verdik. Sadece konuşmak ve durum tespiti yaparak eleştiri getirmek değil; aynı zamanda çözüm önerisi de sunmak istedik. Bu kitap fikri de böyle ortaya çıktı"

Yurthaber 05-10-2021 13:55

GSB sözlü mülakat ne zaman? GSB sözlü mülakat tarihleri ve yerleri belli oldu mu?

GSB sözlü mülakat tarihi ve yerleri merak ediliyor. GSB kura çekim ekranı ve sonuçları araştırma konusu oldu. Peki kura çekimleri sonrası merak edilen GSB sözlü mülakat ne zaman? GSB sözlü mülakat tarihleri ve yerleri belli oldu mu? İşte merak edilenler...

Haber 17-09-2021 02:57