Müşteri Haberleri

Denizbank’ta yeni skandal! Müşterilerin hesaplarından para çalıp kripto paraya yatırmışlar…

Seçil Erzan skandalının ardından bankadaki denetimlerini sıklaştıran Denizbank’ta yeni bir skandal daha ortaya çıktı. Antalya’nın Manavgat ilçesindeki şubede gerçekleşen olayda müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çalındığı öğrenildi. 4'ü banka personeli, 8 şüpheli tutuklanırken müşterilerin hesaplarından alınan paraların ise sanal bahis siteleri ve kripto para borsasında kaybedildiği öne sürüldü.

Finans 18-04-2024 14:35

Gastronomi kentinin 11 ay beklediği lezzet: Ramazan kahkesi

Gastronomi kenti Gaziantep'in yılın 11 ayı beklenilen lezzeti ramazan kahkesi, tezgahlardaki yerini almaya başladı.

Yurthaber 11-03-2024 14:49

Trans bireylerin Müşterimizi çaldın kavgası bir anda alevlendi! O anlar anbean paylaşıldı... Saç saç baş başa girdiler yetmedi tırmanıp üzerine atladı

Tayland’ın başkenti Bangkok’ta yaşanan bir kavga sosyal medyadan canlı yayınlanınca ülke gündemine yerleşti. Görüntülerde iki grup trans birey arasında müşteri kavgası yaşandı. 100'den fazla seks işçisinin karıştığı olay saniye saniye sosyal medyadan paylaşıldı.

Trend 06-03-2024 09:03

Restoranda 988 liralık hesaba 308 bin lira bahşiş bıraktı! Sebebini öğrenen tüm garsonlar ağladı

Restoranda bahşiş bırakmak Türkiye'de çok yaygın bir alışkanlık olmasa da bazı müşteriler garsonların hizmetinden memnun kaldıklarında bunu yapabiliyor. Bu alışkanlık ABD'de çok yaygın ancak elbette bahşişler de belirli oranlarda oluyor. Fakat Michigan eyaletinde bir müşterinin restoranda bıraktığı bahşiş herkesi çok şaşırttı ve gözyaşlarına boğdu. Hesap yaklaşık 32 dolar yani 988 lira gelmişti ancak müşteri 10 bin dolar yani 308 bin lira bahşiş bıraktı. Nedeni ise herkesi hüzne boğdu.

Kadin 19-02-2024 16:00

Kredi kartını takside düşürdü, geri veren taksiciye öfke kustu! Mağdur olmasın diye 1000 lira çektim

Son günlerde sık sık gündem olan taksici-müşteri kavgalarına bir yenisi eklendi ancak bu seferki hayli ilginç. İstanbul'da taksiye binen kadın müşteri kredi kartını araçta unuttu. Kartından para çekildiğinde taksiciye ulaştı ve ağır sözler sarf edip hırsızlıkla suçladı. Taksici ise kadına iyilik yaptığını savundu. İşte o garip tartışma...

Haber 12-02-2024 07:43

Müşterisinin konaklama ücretini paylaşan otele binlerce liralık ceza!

Bir müşterinin konaklama bilgilerini üçüncü kişilerle paylaşan otele 500 bin liralık idari para cezası verildi.

Finans 21-01-2024 11:36

Müşteri seçen taksiciyi fena benzetti! Şoförün pişkin sözleri çileden çıkardı: Seni almak zorunda mıyım oğlum?

Gün geçmiyor ki bir taksici daha müşteri beğenmeyip aracına almasın... Taksi krizinin en derin yaşandığı İstanbul'da yine bir taksici iddiaya göre yolcuyu aracına almak istemedi. Bunun üzerine öfkelenen müşteri taksi şoförünü fena halde darbetti. Küfür ve tehditler havada uçuşurken taksicinin pişkin savunması 'pes' dedirtti. Cumartesi günü trafikte ortalığın karıştığı anların görüntüsü de ortaya çıktı.

Haber 26-12-2023 11:51

'Çakmağım yok' cevabına karşı ateş etti! 'Beni bulamayacaksınız'

Bolu'da bir kafede oturan müşteriye çakmak soran şahıs, "çakmağım yok" cevabını alınca silahla havaya 2 el ateş etti.

Haber 02-12-2023 18:21

Garsonlar ve müşteriler birbirine girdi! İtalya'da garsonların müşteri dövdüğü görüntüler sosyal medyada gündem yarattı

İtalyan haber kaynağı Corriere del Veneto'nun elde ettiği görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. Viral olan görüntülerde müşteriler ve garsonlar birbirine girdi. Garsonların müşterileri dövdüğü görüntüler sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 27-09-2023 13:20

'Bana neler neler söyledi' Taksimetreyi neden açmadığını sorunca... 'Sen güzel bayansın' Taksicinin sözlü tacizi gündem olmuştu! Balili kadın konuştu

Şişli'de bindiği taksinin şoförü tarafından "para önemli değil" denilerek önce sözlü tacize ve ardından da sarkıntılığa uğrayan Bali uyruklu kadın o anları anlattı. Sosyal medyada gündem olan videoda taksicinin 'Sen güzel bayansın' sözleri de duyulmuştu. Güzellik uzmanı olduğu öğrenilen Ayu Girianjani, "Yoldayken taksimetrenin açık olmadığını görünce ben de kendisine sordum. Adam bana neler neler söyledi. Bu durum benim için hiç normal değil" dedi.

Haber 29-06-2023 09:46

'Sen güzel bayansın' Taksiciyle yabancı uyruklu kadın müşterinin diyaloğu sosyal medyada gündem oldu! 'Niye taksimetreyi açmıyorsun?'

Sosyal medyada paylaşılan ve bir taksiciyle yabancı uyruklu kadın müşteri arasında geçen diyaloğun yer aldığı video gündem yarattı. Kadın müşterinin 'Niye taksimetreyi açmıyorsun?' sözleri ve taksicinin 'Sen güzel bayansın, benim için para mühim değil' ifadeleri dikkat çekti.

Haber 28-06-2023 10:54

Kuaför müşterisinin saçında bulduğu bitleri paylaştı! 150 bit yumurtası milyonlarca kişi tarafından izlendi

Kuaförler müşterilerine yaptıkları saçları ve yaşadıkları farklı deneyimleri sosyal medya hesaplarından paylaşıyorlar. TikTok'ta müşterisinin saçında bulduğu 150 bit yumurtasını paylaşan bir kuaför yayınladığı videoyla viral oldu. Milyonlarca kişinin izlediği videoda biti nasıl temizlediğini anlattı.

Kadin 12-05-2023 09:41

Kuaför müşterisinin saçlarını kestirdikten 30 yaş genç görünmesini sağladı! Olgun kadınlar için en uygun saç kesimi

Saç kesimi görünüşümüzü değiştirerek çok daha genç veya yaşlı gözükmemize neden olabiliyor. Kuaförler her yaşa ve yüz şekline uygun olan saç kesimlerinin farklı olduğunu belirtiyor. Ünlü bir kuaför müşterisini saçlarını keserek 30 yaş genç gözükmesini sağladı.

Kadin 01-05-2023 09:04

Yüzüne yaptırdığı çil dövmesi TikTok'ta olay oldu! Uyuzu varmış gibi görünüyor

Yapılan ilgi çekici dövmeler sosyal medyada oldukça etkileşim alıyor. Dövme sanatçıları yaptıkları dövmeleri paylaşarak sosyal medya takipçilerinin yorumlamasını istiyor. TikTok'ta müşterisinin yüzüne çil yaptığı anları gösteren bir sanatçı oldukça kötü yorumlara maruz kaldı.

Kadin 23-04-2023 17:19

Müşterisine yaptığı deve kuşu kirpikler sosyal medyada viral oldu... 'Bu kadar da olmaz' dedirtti!

Kirpikler gözlerin çok daha çarpıcı ve anlamlı görünmesini sağlıyor. Kadınlar asırlardan beri kirpiklerine çeşitli uygulamalar yapıyor. Son zamanlarda giderek yayılan ipek kirpik ve takma kirpik uygulamaları başarılı sonuçlar sağladığında hayatı kolaylaştırsa da abartılı görünümler rahatsız edici olabiliyor. TikTok'ta müşterisine yaptığı kirpikleri paylaşan bir hesap eleştiri oklarının hedefi oldu.

Kadin 29-03-2023 14:24

Ağdacı nefret ettiği müşteri davranışlarını paylaştı! Lütfen hemen soyunmayın

Ağda yaptırmak istenmeyen tüylerden kısa süreli ama etkili bir şekilde kurtulmanın en iyi çözümü olarak görülüyor. Pürüzsüz bir tene sahip olmayı sağlayan ağda kadınlar için büyük önem taşıyor. Ancak ağda işlemi sırasında gerginlikler yaşanabiliyor. TikTok'ta ağdacı bir kadın müşterilerinin nefret ettiği davranışlarını paylaştı.

Kadin 03-03-2023 15:54

Kadınlar dikkat: Sayılı günler kaldı! Artık kapalı olacak 'Benim kiramı çıkartıyordu...'

Kadınlar ve kadın kuaförleri, Ticaret Bakanlığı tarafından alınan kararla 1 Ocak'tan itibaren kuaförlerin pazar günleri kapalı olacak olmasını konuşuyor. Hem kadın kuaförlerinden hem de kadın müşterilerden bu yeni düzenlemeye tepki gelirken kuaförler imza kampanyası da başlattı. Bazı kuaförler pazar günü çalıştıklarında kiralarını çıkartabildiklerini dile getirirken müşteriler ise hem düğünler için hem de çalıştıkları için pazar günü kuaförlerin açık olmasını gerektiğini belirtti.

Haber 21-12-2022 12:31

Adana'da müşterisini pompalı tüfekle öldüren işletme sahibi tutuklandı

Adana'nın Pozantı ilçesinde müşterisini pompalı tüfekle öldüren restoran sahibi tutuklandı.

Yurthaber 30-11-2022 07:29

Resmen dolandırılıyoruz! Pazarlama hilelerini bilerek onları alt edin

Alışveriş yaparken dönem dönem bilinçsizce hareket edebiliyoruz. Pazarlama uzmanları satışlarını ve tanınmalarını artırmak için çeşitli hilelere başvuruyorlar. Çok dikkatli olmadığımız müddetçe bu hileleri maalesef fark edemiyoruz. Resmen dolandırılmamıza neden olan pazarlama hilelerini fark ederek bütçenizi kurtarabilirsiniz.

Kadin 29-11-2022 17:19

Taksici ile müşteri kavga etti! Para üstü tartışması kanlı bitti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde taksici ile müşterinin para üstü tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü. S.E., eksik para üstü verdiği iddiasıyla tartıştığı taksi şoförü R.Ç.’yi darbetti, müdahale eden diğer taksi şoförü S.Ü.'yü ise bıçakla yaraladı. Saldırgan yakalanırken, yaralı taksici kaldırıldığı hastanede ameliyat edildi.

Haber 25-11-2022 00:22

Emlakçıdan akılalmaz tuzak! Ev almak isteyen müşteri başına gelenlere inanamadı…

Mersin’de gerçekleşen ve ev almak isteyen herkesin dikkat etmesi gereken olayda emlakçı, müşterisinin paralarını akılalmaz bir tezgahla çaldı. Ev alması için aracı oldukları müşterinin bankadan kredi olarak çektiği paranın araçta bırakılan 1 milyon lirasını, hazırladıkları tuzakla ele geçirdiler. Paraları çalan 2 emlakçı çalışanı ile birlikte suç ortağı 4 kişi yakalandı.

Haber 19-11-2022 13:03

Ev sahiplerinin Arap müşteri hayali duvara tosladı! Sosyal medya fenomeni hakkında şoke eden iddia…

Konut fiyatlarının artması ile dolandırıcılar da yeni yöntemlerle tuzaklarını kurmaya başladılar. Türkiye’den evlerine alıcı bulamayan ve daha yüksek fiyatlarla Arap müşterilere evini satabileceğini sanan fırsatçıları tuzağa düşürdüğü iddia edilen kişinin ise İstanbul’da yaşayan sosyal medya fenomeni O.E. olduğu iddia edildi. “Evlerinizi iki katı değere Araplara satalım” vaadi ile kandırılan ev sahipleri büyük tuzağa düştü.

Haber 19-11-2022 07:51

Müşteri eş anlamlısı nedir? Müşteri kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Bir kelimenin, farklı yazılan başka bir bir kelimeyle aynı anlamda olmasına eş anlamlılık durumu denir. Türkçede eş anlamlı kelimelerin sayısı fazladır ve ifadelerde sıkça kullanılır. Eş anlamlıların bu kadar fazla olmasının sebebi Türkçenin kelime haznesinin geniş olmasıdır. Arapça kökenli olan müşteri kelimesi de eş anlamlılık durumu gösteren bir kelimedir. Peki, müşteri kelimesinin eş anlamlısı olan sözcük nedir, cümle içinde nasıl kullanılır?

Egitim 28-10-2022 16:30

Konya'da soğuk çay nedeniyle tartıştığı müşterisini öldüren sanığın yargılanması sürüyor

Konya'da "soğuk çay" nedeniyle tartıştığı müşterisini öldüren sanığın yargılanması sürüyor

Yurthaber 17-08-2022 16:30