Nefes Darlığı Haberleri

Yurdu etkisi altına aldı! O kişileri olumsuz etkiliyor... 'Gerekmedikçe dışarı çıkmayın'

Yurdu etkisi altına alan toz taşınımının insan sağlığını olumsuz yönde etkilediğine dikkat çeken Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. İlker Özsaraç, özellikle astım, KOAH gibi nefes darlığı hastalığı olanların gerek olmadıkça dışarı çıkmamaları konusunda uyardı.

Haber 29-03-2024 07:39

Nefes darlığına ne iyi gelir? Nefes darlığı neden olur, nasıl geçer?

Nefes darlığı, pek çok kişinin çeşitli rahatsızlıklar nedeniyle hayatında birkaç kez yaşadığı rahatsızlık veren bir durumdur. Nefes darlığı, akciğerlerin havayı çekerken zorlanması durumuna denilir. Sigara tüketen kişilerde daha çok görülen bir sağlık problemidir. Nefes darlığı sorunu yaşayan kişilere tıbbi ve bitkisel tedaviler önerilir. Peki, nefes darlığına ne iyi gelir? Nasıl geçer?

Haber 28-01-2024 17:00

Nefes darlığı testi nasıl yapılır? Nefes darlığı nasıl anlaşılır?

Nefes darlığı testi solunum sistemiyle ilgili problemlerin teşhis edilmesi ve değerlendirilmesi amacıyla kullanılan bir tıbbi yöntemdir. Nefes darlığı kişinin normal solunum sürecinin kısıtlandığı ve hava akışının zorlaştığı bir durumu ifade eder. Bu şikayet birçok farklı nedenden kaynaklanabilir ve solunum sistemi hastalıklarının bir belirtisi olabilir. Nefes darlığı testi bu sorunun altında yatan nedenleri tespit etmek ve doğru teşhisi koymak için önemli bir araçtır.

Haber 30-06-2023 00:26

Kalp krizinin aylar önce ortaya çıkan belirtisi! Kardiyolog kalp krizinin ilk işaretine karşı uyardı

Dünya üzerinde en fazla ölüme sebep olan sağlık durumları arasında yer alan kalp krizi hakkında bilinçli olmak hayati önem taşıyor. Kalp krizi belirtisi denildiğinde ilk akla gelen göğüs sıkışması olsa da kalp krizinden aylar önce ortaya çıkan bir belirtinin uyarıcı işaret olduğu öğrenildi. İşte kalp krizinin ilk belirtisi...

Haber 22-05-2023 16:45

Önemsiz görmeyin! Kalp krizinin yaklaştığını gösteren fark etmediğiniz 5 işaret

Kalp krizi her yıl milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine neden olmaktadır. Oldukça riskli durumlar yaratan kalp krizi aniden gelişse de bir ay öncesinden belirti gösterebilir. Uzmanlar yaklaşan kalp krizinin fark etmediğiniz 5 semptomunu açıkladı. Bu belirtilere dikkat etmek hayatınızı kurtarabilir.

Haber 28-10-2022 15:01

Her şey bir ay önceden başlıyor! Kalp krizinde bu belirtilerin önemsiz görülmesi risk taşıyor

Her yıl kalp krizi ve kalp hastalıkları nedeniyle milyonlarca insan hayatını kaybediyor. Bu sayı gün geçtikçe artıyor. Uzmanlar kalp krizinin belirtileri hakkında bilinçli olmanızın hayatınızı kurtaracağını savunuyor. Günlük hayatta yaşadığımız ve önemsiz gördüğümüz rahatsızlıklar kalp krizi belirtileri olabilir.

Haber 30-09-2022 07:33

Kimse bu etkilerini bilmiyor! Doğal ağrı kesici olan defne tohumunun faydaları saymakla bitmiyor

Sağlık sorunları için bitkisel ürünleri kullananların sayısı gün geçtikçe artıyor. Ancak birçok bitkinin faydaları bilinmiyor. Defne tohumu da oldukça faydalı olmasına rağmen etkileri bilinmeyen bitkiler arasında yer alıyor. Defne tohumu birçok sağlık sorununa karşı etkili çözümler sağlıyor.

Haber 11-09-2022 13:13

Sürekli olarak tekrarlanıyorsa hemen doktora başvurun! Gırtlak kanserinin büyük belirtisi

Kanser en çok görülen hastalıklar arasında bulunuyor. Oldukça ciddi sonuçlara yol açan kanserin bir sürü çeşidi bulunuyor. Her kanser türünün farklı farklı belirtileri bulunuyor. Eğer ki uzun süreli şikayetleriniz varsa mutlaka doktora görünmeniz gerekiyor.

Haber 01-09-2022 14:41

Herkes için geçerli! Yanından geçerken bile dikkatli olun, kalp krizi riskini artırıyor

Kalp krizi aniden gelişerek tüm yaşamı etkileyebiliyor. Her yıl milyonlarca insan kalp krizi nedeniyle hayatını kaybediyor. Kalp krizine neden olan birçok etken bulunuyor. Hem hastalıklar hem de çevresel faktörler kalp krizi geçirme riskini artırabiliyor. Uzmanlar kalp krizinden korunmak için daha sağlıklı bir yaşam düzeni seçmenizi öneriyor.

Haber 24-08-2022 14:45

Önemsiz görmeyin! Akciğer kanserinin yaygın belirtisi

Öksürük ve ses kısıklığı toplumda en sık karşılaşılan rahatsızlıklardan. Boğazda istenmeyen durumlara yol açan bu rahatsızlıklar oldukça can sıkıcı olabiliyor. Genellikle boğazın soğuk içeceklerden dolayı tahriş olmasından ve enfeksiyonlardan dolayı olsa da geçmeyen öksürükler ve ses kısıklığı akciğer kanserinin belirtisi olabilir.

Haber 22-08-2022 15:04

Erken uyarı veriyor! Akciğer kanseri için bu belirtiyi göz ardı etmeyin…

Kanser çağımızda en sık yaşanan hastalıklar arasında yer alıyor. Kanseri önlemek ve etkilerini azaltmak adına sağlıklı beslenmek büyük önem taşıyor. Uzmanlar toplumun kanser belirtilerine karşı bilinçli olmasının önemini vurguluyor. Kanser belirtilerine karşı bilinçli olarak bu hastalığı erken teşhis etmek mümkün olabiliyor.

Haber 27-06-2022 11:01

Her 3 kişiden birinde görülüyor! Bu belirtilere sahipseniz…

Tansiyon hastalığı toplumda en sık görülen hastalıklardan. Oldukça ciddi sonuçlara yol açabilen tansiyon hastalığına sahip birçok kişi bu hastalığın etkilerinin farkında değil. Tansiyon hastalığının sağlık problemlerine yol açmaması için aşağıda bulunan belirtilere dikkat edebilirsiniz.

Haber 20-06-2022 11:36

Önemsiz diyerek geçmeyin! Geceleri uyutmuyorsa mutlaka doktora gidin

Kalp krizi her sene milyonlarca insanın ölümüne sebep oluyor. Kalp krizi ani yaşansa da öncesinde bazı belirtiler gösterebiliyor. Bu belirtilerin genellikle kalpta ağrı ve sıkışma hissi olduğu düşünse de bir neden olmadan terlemek de ciddi bir belirti olarak görülüyor.

Haber 13-06-2022 17:56

Dikkat! Eğer bu belirti varsa astım olabilirsiniz

Astım nefes darlığına neden olan yaşamı oldukça rahatsız eden bir hastalıktır. Astım hastası olan birçok insan vardır. Astımı önceden teşhis etmek için gösterilen uyarıcı belirtilere dikkat etmek gerekmektedir. Bu belirtiler hakkında bilinçlenerek astım hastalığınızı önceden teşhis edebilir ve yaşam alışkanlıklarınızı değiştirebilirsiniz.

Haber 28-05-2022 09:32

Nefes darlığına ne iyi gelir? Nefes darlığı nedenleri nelerdir, tedavisi nasıl yapılır?

Nefes darlığı, kişinin efor sırasında zorlanma veya daha fazla hava ihtiyacı duyması ile tanımlanır. Fiziksel etkinliklerimizi kısıtlayan nefes darlığı yaşam kalitesini olumsuz olarak etkiler. Bu yüzden önemsenmeyen nefes darlığı, zamanla daha ciddi rahatsızlıklar doğurabilir. Bu sebeple nefes darlığı nedenlerini çok iyi bilmek gerekir. Nefes darlığına ne iyi gelir? Gelin detaylı bir şekilde inceleyelim.

Kadin 16-05-2022 17:36

Bu belirtiler astımın habercisi!

Astım her yaştan insanda görülebilen yaşamı etkileyen hastalıklar arasında bulunuyor. Astımın tedavisini aksatmamak gerekiyor. Astımı tetikleyen birçok neden bulunuyor. Bazı belirtiler astımın habercisi olabiliyor. Öksürüğe ve nefes darlığına dikkat ederek astıma erkenden müdahale etmek gerekiyor.

Haber 25-04-2022 11:23

Bir fincanı yeter! Astım hastalarının nefes almasını kolaylaştırır

Solunum yolu hastalıklarından olan astım, kişilerin hayatlarında ekstra dikkat etmelerine neden olur. Astımda, hava yolu etrafındaki düz kaslar, alerjenler, duman, soğuk hava veya egzersiz gibi tetikleyicilere yanıt olarak kasılır ve mukus adı verilen yapışkan salgının üretimi artar; bu durum hava yolunun daralmasına neden olur. Çeşitli tetikleyicilere yanıt olarak gelişen astım atakları hırıltıya, nefes darlığına ve öksürüğe neden olabilir.

Haber 02-04-2022 07:38

Kağıt toplayıcısını, hastaneye ulaştırmak için dakikalarca ikna etmeye çalıştı

Kağıt toplayıcısını, hastaneye ulaştırmak için dakikalarca ikna etmeye çalıştı

Yurthaber 03-03-2022 15:44

Nefes darlığı çeken adam, burnunda büyüyen dişi öğrenince şoke oldu

İsmi açıklanmayan 38 yaşındaki bir adam tıp dünyasını şaşkınlığa uğratan hastalığı sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yıllardır nefes darlığı yaşadığını dile getiren adam hastaneye giderek muayene olmak istedi. Sağ burun deliğinde büyüyen bir dişin olduğunu öğrendiğinde ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Trend 22-02-2022 12:08

3 padişah ve 12 cumhurbaşkanı görmüştü... 120 yaşında hayatını kaybetti

Amasya'da, 3 padişah ve 12 cumhurbaşkanı dönemine tanıklık eden 120 yaşındaki Şeker Aslan, nefes darlığı ve organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi.

Haber 10-02-2022 19:18

Demir eksikliğinde bu belirtilere dikkat: Toprak veya buz yeme isteği görülebilir

Dünya nüfusunun 4’te 1’inde demir eksikliği bulunduğunu belirten Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Özlem Mutluay Soyer, “Çocuklar, gebeler, doğurganlık çağındaki kadınlar ve yaşlılar demir eksikliği açısından risk taşımaktadırlar. Demir eksikliği olanlarda halsizlik, çabuk yorulma, nefes darlığı, çarpıntı, baş dönmesi, kulak çınlaması, saç dökülmesi görülebilmektedir” dedi. Ayrıca, Doç. Dr. Soyer, demir eksikliğinin görüldüğü kişilerde toprak veya buz yeme isteğinin görülebileceğini açıkladı.

Haber 13-09-2021 10:46

Doğumdan sonraki 36 saat içinde ortaya çıkıyor! Pnömotoraks nedir, belirtileri ve tedavisi

Çocuklarda solunum sorunlarına neden olan pnömotoraks hastalığı belirtileri arasında hızlı nefes alma, hırıltılı solunum, soluk veya mavimsi ten rengi bulunur. Hastalığa yönelik tüm bilinmesi gerekenleri Göğüs Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Özkan Demirhan, pnömotoraks tedavisi hakkında da bilgi verdi.

Haber 12-09-2021 12:32

Bronkoskopi nedir, nasıl yapılır? Çocuklarda bronkoskopi hangi durumlarda yapılır?

Bronkoskopi, hekimler tarafından nefes borularının içerisini aletle gezerek görmek demektir. Bunu sağlayan fiber optik cihazlar vasıtasıyla, cismin yönlendirildiği bölgelerde gelişen doku değişiklikleri veya yabancı cisimler görülebilmektedir. Nefes borularının ve akciğerin içi görülebilir. Bir nevi akciğer içerisine kabloyla seyahat anlamına gelmektedir. Peki bronkoskopi çocuklarda nasıl uygulanır? Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Elif Dağlı anlattı.

Kadin 06-07-2021 14:05

Nefes darlığı neden olur? Nefes darlığı belirtisi hangi hastalıklarının habercisi?

Nefes darlığı yaşandığında koronavirüs belirtisi olduğu düşünülse de bazı hastalıklar nefes darlığına neden olabiliyor. Bazı hastalıklarda hafif ve geçici olarak yaşanan nefes darlığı, bazı hastalıklarda ise şiddetli ve uzun süreli devam edebiliyor. Peki nefes darlığı hangi hastalıklarda ortaya çıkıyor? İşte konu ile ilgili bilinmesi gerekenler...

Haber 18-05-2021 11:37

Dünyada 13, Türkiye'de ise 4 kişide var! 2 kardeş de burunsuz dünyaya geldi

Antalya'nın Serik ilçesinde Çetin ailesinin çocukları Amine (13) ile 9 aylık Erva, doğuştan burunları olmadan dünyaya geldi. Naile Çetin, çocuklarının rahatsızlığının dünyada 13, Türkiye'de ise 4 kişide görüldüğünü söyleyerek, "Çocuklarımın nefes almasını istiyorum. Kızlarım nefes alsın" diyerek yardım istedi.

Haber 13-03-2021 16:09

Doktorları bile şaşırttı! 'Karnında bomba taşıyordu'

İstanbul’da yaşayan 73 yaşındaki Sefer Altan, nefes darlığı ve uykusuzluk sorunları yaşamaya başladı. Daha öncesinde bypass olan ve kalbine pil takılan yaşlı adamın rutin muayenesinde karın içinde 9.5 santimetrelik bir aort anevrizması tespit edildi. Doktorlar yaşlı adama, “Karnında adeta bir bomba taşıyorsun” dedi. Altan’ın operasyonunu gerçekleştiren Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Bilgi Erdoğan, “Bu çok nadir rastladığımız bir durumdu” diye konuştu.

Haber 13-03-2021 11:57

Nefes darlığı ve şiddetli ağrı çeken hastanın ciğerinden Arnavut biberi çıktı

Karabük’te 10 gün önce arkadaşları ile birlikte yediği döner sonrası şiddetli ağrı ve nefes darlığı şikayetiyle hastaneye başvuran kadının yediği döner içindeki Arnavut biberinin ciğerlerine kaçtığı ortaya çıktı. Ciğerlerdeki biber yapılan operasyonla çıkartıldı.

Haber 03-03-2021 17:18

Diyafram yüksekliği belirtileri neler? Nefes darlığı ve taşikardi yaşayanlar dikkat!

Diyafram yüksekliği belirtileri ile ilgili bilgi veren uzmanlar, tanısı çoğu zaman tesadüfen konulan diyafram yüksekliği ile ilgili mutlaka tedavi edilmesi gereken bir rahatsızlık olduğuna dikkat çekti. Diyafram yüksekliği nedeniyle nefes darlığı ve taşikardi şikayetlerinin ortaya çıkabileceğini söyleyen Göğüs Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Özkan Demirhan, konuyla ilgili bilgi verdi.

Haber 02-03-2021 16:19

Guatr nedeniyle nefes alamıyordu! 8 yıl sonra sağlığına kavuştu

Multinodüler guatr rahatsızlığı bulunan 77 yaşındaki Zehra Erdoğan, soluk borusuna baskı yapan nodül nedeniyle 8 yıldır rahat nefes alamıyordu. Zorlu bir ameliyat geçiren Erdoğan, tedavinin ardından sağlığına kavuştu.

Haber 18-02-2021 17:51

Kasım ayında koronavirüs geçiren Dr. Evren: Eski kas gücümün olmadığını hissediyorum

Kasım ayında Covid-19'a yakalanan Dr. Bahri Evren, hala zorlandığını söyledi. 'Bir iki kat çıkınca zorlandığımı görüyorum, nefesle ilgili problemim oluyor' diyen Dr. Erkan Özdemir, bu süreçte güçlü bağışıklık sisteminin ve sağlıklı beslenmenin büyük önem taşıdığını söyledi.

Haber 16-02-2021 14:12

Sıkça araştırılan mitral yetmezlik nedir?

Mitral yetmezliği nedir, belirtileri ve nedenleri nelerdir? Bu soruların cevaplarını yazımızda tüm detaylarıyla bulabilirsiniz.

Haber 24-12-2020 09:57

Akciğer hastalarına hareket önerisi! Az hareket nefes darlığını artırıyor mu?

Pandemi sonrası solunum problemi yaşayanlar çözüm için arayış içine girerken uzmanlar nefes darlığı ile ilgili uyarılarda bulunmaya devam ediyor. Nefes darlığı sebebiyle hastaların az hareket ettiğini söyleyen uzmanlar, az hareketin nefes darlığını daha da artırdığına dikkat çekiyor.

Haber 04-12-2020 15:43

Koronavirüsle ilgili korkutan detay: Yorgunluk ve nefes darlığı 6 ay devam ediyor

Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Tutku Taşkınoğlu, yapılan bir çalışmaya dikkat çekerek, "Koronavirüs enfeksiyonu geçirmiş hastaların yüzde 60'ında 6 ay boyunca yorgunluk ve nefes darlığı gibi semptomların devam ettiğini fark etmişler. Bu da hastanın hala tam olarak iyileşmediği anlamına gelebilir" dedi.

Haber 17-07-2020 10:05

Nefes darlığının nedeni astım mı, psikolojik mi?

Nefes darlığı nedeniyle hastaneye başvuranların sayısında artış olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu, “Bize nefes darlığı şikayetiyle başvurular hızla artmaya başladı. Bunların büyük bir kısmını psikolojik kabul ediyoruz. Altında herhangi bir organik neden söz konusu değil” dedi.

Haber 09-07-2020 11:14

Nefes darlığı: Neden olur, nasıl geçer?

Nefes darlığı, nefes alıp vermede solunum zorluğu çekme sorunudur.

Haber 24-06-2020 10:29

KOAH gelişiminde biyoyakıt dumanı tehlikesi

KOAH Hastaları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mecit Süerdem, KOAH'ın en önemli nedenlerinden birinin de kırsal bölgede yemek yapmak, ekmek pişirmek ve ısınmak amacıyla çalı, tezek ve odun kömürü gibi organik maddelerin yakılmasıyla oluşan biyoyakıt dumanının solunması olduğunu söyledi.

Trend 20-11-2019 11:31

Aort damarına ameliyatsız müdahale

BEAH Kalp ve Damar Cerrahi Kliniği Şefi Prof. Dr. Mehmet Ali Kaygın: - "Normalde bu tür müdahaleler göğüs kafesi tamamen açılarak yapılır, lakin biz hastanemizde bölgede de ilk olmak üzere 'minimal invazif' dediğimiz 4 santimlik küçük bir kesi açarak hastamızın aort değişimini başarılı şekilde gerçekleştirdik" - Hasta Fatma Örs: - "Hastaneye ilk geldiğimde nefes alamıyordum. Şimdi çok şükür önce Allah'ın izni, sonra doktorumun kıymetli emekleri ile ayaktayım. Hiçbir sorunum yok"

Yurthaber 22-05-2019 16:21

Aort damarına ameliyatsız müdahale

BEAH Kalp ve Damar Cerrahi Kliniği Şefi Prof. Dr. Mehmet Ali Kaygın: - "Normalde bu tür müdahaleler göğüs kafesi tamamen açılarak yapılır, lakin biz hastanemizde bölgede de ilk olmak üzere 'minimal invazif' dediğimiz 4 santimlik küçük bir kesi açarak hastamızın aort değişimini başarılı şekilde gerçekleştirdik" - Hasta Fatma Örs: - "Hastaneye ilk geldiğimde nefes alamıyordum. Şimdi çok şükür önce Allah'ın izni, sonra doktorumun kıymetli emekleri ile ayaktayım. Hiçbir sorunum yok"

Haber 22-05-2019 16:20

İstirahatte olan nefes darlığı, en ağır nefes darlığıdır

Medicana Bahçelievler Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doktor Öğretim Üyesi Hande İkitimur: - "Nefes darlığı, hastaların solunum sistemi hastalıkları ile ilgili olarak hekimlerine söyledikleri öksürük, balgam çıkarma, göğüs ağrısı gibi yakınmalardan biridir" - "Kişinin egzersiz kapasitesi nefes darlığının derecesini yansıtmaktadır. İstirahatte olan nefes darlığı, en ağır nefes darlığıdır" - "Nefes darlığı, sadece solunum sisteminin bir yakınması değildir. Ayrıca, kalp ile ilgili hastalıklar, kansızlık gibi kan hastalıkları, kas güçsüzlüğü ile seyreden nörolojik hastalıklarda da sıklıkla karşımıza çıkmaktadır" - "Nefes darlığı; kansızlık, tiroid bezi hastalıkları, kas hastalıkları gibi birçok hastalık için de haberci bir yakınmadır. Obezite, yani şişmanlık da önemli nefes darlığı nedenlerindendir"

Haber 14-03-2019 09:31

İstirahatte olan nefes darlığı, en ağır nefes darlığıdır

Medicana Bahçelievler Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doktor Öğretim Üyesi Hande İkitimur: - "Nefes darlığı, hastaların solunum sistemi hastalıkları ile ilgili olarak hekimlerine söyledikleri öksürük, balgam çıkarma, göğüs ağrısı gibi yakınmalardan biridir" - "Kişinin egzersiz kapasitesi nefes darlığının derecesini yansıtmaktadır. İstirahatte olan nefes darlığı, en ağır nefes darlığıdır" - "Nefes darlığı, sadece solunum sisteminin bir yakınması değildir. Ayrıca, kalp ile ilgili hastalıklar, kansızlık gibi kan hastalıkları, kas güçsüzlüğü ile seyreden nörolojik hastalıklarda da sıklıkla karşımıza çıkmaktadır" - "Nefes darlığı; kansızlık, tiroid bezi hastalıkları, kas hastalıkları gibi birçok hastalık için de haberci bir yakınmadır. Obezite, yani şişmanlık da önemli nefes darlığı nedenlerindendir"

Yurthaber 14-03-2019 09:30

Nefes darlığı ve taşikardi 'diyafram yüksekliğini' işaret ediyor olabilir

Yetişkinlerde nadir görülen bir durum olan diyafram yüksekliği zamanla yürüyüş ve efor esnasında nefes darlığı ve taşikardi şikayetlerini ortaya çıkarabiliyor. Uzmanlar tanısının çoğu zaman tesadüfen tespit edildiğini belirterek diyafram yüksekliğinin mutlaka tedavi edilmesi gereken bir hastalık olduğuna vurgu yapıyor.

Haber 28-01-2019 09:20

Sağlık görevlilerinin karda hasta taşıma mücadelesi

Adıyaman'da kar nedeniyle ambulansın giremediği köydeki hasta, sağlık ekiplerince yaklaşık 500 metre branda sedyeyle taşınarak ambulansa ulaştırıldı

Yurthaber 20-01-2019 18:46

Sağlık görevlilerinin karda hasta taşıma mücadelesi

Adıyaman'da kar nedeniyle ambulansın giremediği köydeki hasta, sağlık ekiplerince yaklaşık 500 metre branda sedyeyle taşınarak ambulansa ulaştırıldı

Haber 20-01-2019 18:45

Hava Kirliliği Astım Krizlerini Tetikliyor!

Toz, duman, koku alerjenler gibi çok çeşitli uyaranlar ile temas sonrası öksürük, nefes darlığı ve göğüste baskı hissi gibi yakınmalar ortaya çıkar.

Haber 08-01-2018 10:31

Akciğer kanserinde tehdit büyüyor!

Son yıllarda hızla yaygınlaşan akciğer kanseri, gerek dünyada gerekse ülkemizde kansere bağlı ölümlerde başı çekiyor.

Haber 17-11-2016 14:31

Çanakkale’de salgın paniği

Çanakkale'de, yüksek ateş, öksürük ve nefes darlığı şikayetiyle hastaneye başvuran 3 kişinin hayatını kaybetmesi paniğe neden oldu.

Haber 03-03-2015 16:46

Milas’ta şüpheli ölüm

Milas'ta bir gün önce nefes darlığı şikayetiyle devlet hastanesine başvuran gece bekçisi, Milas Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde nöbet dönüşü motosikletinin yanında ölü bulundu.

Haber 11-04-2013 11:41

Kalbinden tümör çıkartıldı

Nefes darlığı ve çarpıntı şikayeti ile başvuran 47 yaşındaki hastanın kalbinde, tümör tespit edildi. İyi huylu tümör başarılı bir ameliyatla çıkartıldı.

Haber 24-05-2012 13:17

Acılarına dayanamayarak intihar etti

Adana'da böbrek yetmezliği ve nefes darlığı rahatsızlığı olan 83 yaşındaki kadın, 3. kattaki evinin penceresinden atlayarak intihar etti.

Haber 16-02-2012 12:21