Ramazan Ayinin Son Cuma Mesajlari Haberleri

17 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 17 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 2024-05-17 09:20:08

Altın fiyatlarında son durum! Kritik veriler hareketlendirdi, haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor (17 Mayıs güncel altın fiyatları, gram altın çeyrek altın)

Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki grafiği takip etmeye devam ediyor. Kritik veriler sonrası 17 Mayıs 2024 Cuma günü gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 2024-05-17 09:18:15

10 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 10 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 10 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 10 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 2024-05-10 09:20:08

Yarın 81 ilde okullar tatil mi? MEB'den açıklama geldi... Müdür cinayeti sonrası öğretmenler karar almıştı

Son dakika haberi: Okullar 10 Mayıs cuma günü (yarın) tatil mi diye merak edilirken, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. MEB'den yapılan açıklamada söz konusu tatil iddiaları yalanlandı. İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan öğrenci tarafından öldürülmesi sonrası bazı sendikalar yurt genelinde yarın için protesto kararı almıştı.

Egitim 2024-05-09 15:54:07
meb

03 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 03 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 03 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 03 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 03-05-24 09:20

Son dakika: LPG’ye indirim geldi! Otogazın litresi 1 lira 64 kuruş geriledi: (3 Mayıs Cuma güncel benzin, mazot, LPG fiyatları)

Son dakika haberi: Araç sahipleri akaryakıta indirim ya da zam haberlerini yakından takip ediyor. Geçtiğimiz hafta motorin fiyatları için yapılan indirimin ardından bugün de LPG fiyatları değişti. Otogaz litre fiyatı için bugünden geçerli olmak üzere büyük bir indirim yapıldı. Peki 3 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir benzin, motorin (mazot), LPG fiyatları ile haberin detayları…

Finans 03-05-24 07:54

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu kapak kızı oldu! Pozlarına beğeni yağdı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Dizideki rol arkaşı Mert Ramazan Demir ile aşk yaşayan Saraçoğlu bu defa son pozlarıyla olay oldu. Ünlü ismin pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 01-05-24 13:15

Altın fiyatlarında rüzgar terse döndü, üst üste düşüşler yaşamıştı, yeniden yükselişte! İslam Memiş kritik seviyeleri açıkladı! '1 Mayıs'a kadar... '

Altın fiyatlarında ibre terse döndü, birkaç gündür düşüşte olan altın yükselmeye başladı. Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) enflasyonla mücadelede politika alanının daraldığına yönelik korkuların varlık fiyatları üzerinde etkili olduğunu belirterek, para piyasalarındaki fiyatlamaların da bankanın ilk faiz indirimine yönelik toplantıyı yılın son çeyreğine doğru ötelemeye devam ettiğini ifade etti. 26 Nisan Cuma günü gram altın, çeyrek altın ne kadar?

Finans 26-04-24 10:40

26 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Nisan Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 26 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Nisan Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 26-04-24 09:20

19 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 19 Nisan Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 19 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 19 Nisan Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 19-04-24 09:20

Orta Doğu'da işler karışıyor! Gündem olan iddia dünyayı sarstı: İran İran'dan mı vuruldu?

Tüm dünya cuma sabahına İsrail'in İran'ı vurmasıyla uyandı. Geçtiğimiz günlerdeki İran'ın saldırısına misilleme olduğu belirtilen saldırıyla ilgili çok konuşulacak detaylar ortaya çıkmaya başladı. Saldırılardan İran çok etkilenmedi. Son olarak İran Uzay Kurumu Sözcüsü Hüseyin Dalirian'ın İran’a yapılan saldırıda kullanılan İHA’ların kısa menzilli olduğunu belirterek, bu İHA’ların İran içerisinden havalanmış olabileceğini aktarması kafaları karıştırdı. İşte detaylar...

Haber 19-04-24 09:07

İran-İsrail gerilimi yeniden tırmandı, piyasalarda dengeler değişti! Altından yeni rekor

Orta Doğu'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Gerilim yeniden tırmandı. İsrail'de geçtiğimiz günlerdeki İran saldırısına misilleme geldi. Misilleme sonrası küresel piyasalarda da hareketlenme yaşandı. Altından yeni rekor geldi! (19 Nisan 2024 Cuma, güncel gram altın, çeyrek altın fiyatları, ne kadar oldu?)

Finans 19-04-24 08:14

Son dakika! İsrail'den İran'a misilleme saldırısı! Misilleme yapılacak mı? İşte İran'dan gelen açıklama

Tüm dünya gözünü Orta Doğu'ya çevirdi! İsrail geçtiğimiz günlerdeki İran saldırısının misillemesini Cuma sabahının erken saatlerinde başlattı. İsrail'de sirenler çalarken İran'da tüm uçuşlar iptal edildi. Gözler İran'a çevrilmişken dikkat çeken bir açıklama geldi. İranlı yetkili saldırıyı kimin yaptığının bilinmediğini ve misilleme planları olmadığını belirtti. İşte büyük gerilimdeki tüm detaylar...

Haber 19-04-24 06:22

Bayramın en tartışmalı konusu olmuştu! Selektörle radar uyarısı yapmak suç mu? Son noktayı uzman isim koydu

9 günlük Ramazan Bayramı tatili sırasında Düzce'de denetim yapan trafik polislerinin radarlarından kaçmak için bazı sürücüler diğer sürücülere selektör yaparak uyarıda bulunmuşlardı. Bu şekilde uyarıda bulunan 66 sürücüye para cezası kesilmiş ve bu durum sosyal medyada çok konuşulmuştu. Selektörle radar uyarısı yapmak suç mu sorusunun cevabını uzman isim yanıtladı. İşte tüm detaylar!

Haber 15-04-24 17:20

Memur ve emekli zammında Cuma gününe dikkat! Merkez Bankası açıklayacak: Yüzde 44,19’luk kritik sınır

Ramazan Bayramı bitti ancak 9 günlük tatil halâ devam ediyor. Ancak piyasaları tatil sonrası yoğun bir ekonomi gündemi bekliyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Cuma günü hem emekli zammı hem memur maaşı zammı için çok kritik bir ipucu açıklayacak. Banka 2024 yılı için enflasyon tahminini duyuracak. İşte gelecek hafta ekonomiye damga vuracak veriler…

Finans 13-04-24 11:21

12 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 12 Nisan Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 12 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 12 Nisan Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 12-04-24 09:20

CHP lideri Özel'den Ramazan Bayramı mesajı: Gazze başta olmak üzere mezalimin son bulmasını diliyorum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Özgür Özel mesajında Gazze'deki katliama dikkat çekti.

Haber 09-04-24 16:29

Tavuk döner mi lahmacun mu tartışması son buldu! Zirve değişmedi ama tatlıda büyük sürpriz var

Türkiye’nin Ramazan ayı lezzet tercihleri belli oldu. İftarda geçen yıl olduğu gibi tavuk lezzetleri ilk sırada yer alırken, sahurda ise lahmacun zirveye geri döndü. Çorbalarda mercimek birinciliğini korudu. Fırın sütlaç popülerliğini devam ettirse de soğuk baklava sürpriz bir çıkış yaptı. İşte Türkiye'nin ramazan ayı yemek tercihleri...

Finans 09-04-24 11:14

Son dakika | Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı! Enflasyonla mücadele için parantez açtı: 'Net şekilde göreceğiz'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında enflasyonla mücadele vurgusu yaparken "Ekonomi cephesinde hayat pahalılığı ve enflasyonla mücadele en hassas olduğumuz konudur" ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-24 11:03

Ramazan'ın son günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere pratik ve hafif tarifler!

Ramazan ayının son gününde de iftar menüsü fikirleri araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında her gün menü fikri bulma zorluğundan dolayı hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne yapsam?' diye düşünenlerdenseniz pratik ve hafif tariflerle dolu ramazan menüsüne bir şans verebilirsiniz. İşte ramazanın 30. ve son gününe özel menü fikri...

Yemek 09-04-24 08:28

Ramazan'ın 27. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere pratik ve lezzetli tarifler burada!

'Bugün iftara ne yapsam?' sorusuna ramazanın son günlerinde de iftara hazırlık yapan birçok kişi tarafından yanıt arıyor. Ramazan ayının 27. gününde hem pratik hem de lezzetli tariflerden oluşan bu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. 6 Nisan 2024 Cumartesi gününe özel hazırlanan ramazan iftar menüsü yediden yetmişe herkesin damak zevkine uyuyor. Ramazan menüsüne haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 06-04-24 10:07

Bayram tatili başladı, vatandaşlar yollara düştü! Düzce ve Bolu'da trafik yoğunluğu oluştu

Ramazan Bayramına günler kala, 9 günlük bayram tatili haftanın son iş günü olan bugün itibarıyla başladı. İstanbul'da bayram tatili nedeniyle trafik yoğunluğu da yaşandı. Öte yandan Ramazan Bayramı'nın 9 günlük tatilini memleketlerinde, tatil bölgelerinde ve yurt dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, İstanbul havalimanları ile Büyük İstanbul Otogarı'nda yoğunluk oluşturdu. Ayrıca Düzce ve Bolu'da bayram nedeniyle araç yoğunluğu yaşandı.

Haber 05-04-24 17:04

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere muhteşem tarifler! Ramazan'ın 26. gününe özel iftar menüsü

Ramazan ayının son günleri yaşanırken menü fikirleri de hız kesmeden araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız bu birbirinden lezzetli ve pratik tariflerle dolu ramazan menüsünü deneyebilirsiniz. İşte ramazanın 26. gününe özel hazırlanan menü fikri ve detaylı tarifler...

Yemek 05-04-24 10:48

Prof. Dr. Orhan Şen 'Umduğunu bulamayacaklar' deyip paylaştı! Bayramda hava nasıl? Tatil planlayanlar dikkat... Meteoroloji'den son dakika 5 - 9 Nisan hava durumu

Bayram tatilinde hava nasıl? 5 Nisan - 9 Nisan arası hava nasıl olacak? Ramazan bayramına günler kala vatandaşlar hava durumu ile ilgili gelişmeleri merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahmin raporunu paylaşırken Prof. Dr. Orhan Şen de "Bayram tatili havası" başlıklı paylaşımlarıyla tahminlerini aktardı. Peki, bayramda tatil yapmayı düşünenleri nasıl bir hava bekliyor? İşte son dakika il il hava durumu tahminleri...

Haber 05-04-24 09:35

05 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 05 Nisan Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 05 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 05 Nisan Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 05-04-24 09:20

Borsa İstanbul’da hissesi olanlar dikkat! Son gün bugün, kaçırırsanız paranızı en erken o tarihte alabileceksiniz!

Ramazan Bayramı ve bayram tatiline sayılı günler kaldı. Yatırımcılar da Borsa İstanbul'un 8 Nisan Pazartesi ve 9 Nisan Salı günü çalışıp çalışmadığını merak ediyor. Borsa pazartesi ve salı açık mı/kapalı mı? Takas yapmak içinse kritik gün bugün...

Finans 04-04-24 12:52

SON DAKİKA | 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' cinayetinde yeni gelişme! Erkan Baykut için istenen ceza belli oldu

Son dakika haberi: Sosyal medyada "Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin’in Fatih'te işlettiği çay ocağında bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. Savcılık, sanık Erkan Baykut hakkında “Kasten öldürme" suçundan müebbet hapis istemiyle iddianame hazırladı. Baykut ifadesinde, Pişkin'i, geçmişte kendisine zarar verdiğini öne sürdüğü Saboor Muradı olarak tanıdığı kişi zannettiğini, bu nedenle maktulün iş yerine giderek bıçakladığını anlattı. İşte detaylar...

Haber 29-03-24 16:38

Ramazanın 19. günü iftar menüsü: 'İftara ne pişirsem?' diyenlere enfes tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 19. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 29 Mart Cuma iftar menüsünde mercimek çorbası, tavuklu bezelye, pirinç pilavı, kaşık salatası ve şekerpare tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 29-03-24 10:12

29 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 29 Mart Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 29 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 29 Mart Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 29-03-24 09:20

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan açıklama! Vatandaşlar dikkat: Son tarih 5 Nisan

Gelir İdaresi Başkanlığınca (GİB), 1 Nisan 2024 günü sonuna kadar verilmesi gereken 2023 takvim yılına ait "Yıllık Gelir Vergisi" beyannamelerinin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine tahakkuk eden vergilerin ödeme süreleri 5 Nisan 2024 Cuma gününe kadar uzatıldı.

Finans 28-03-24 22:12

Altın fiyatları ABD verilerine odaklandı! Gram altın zirveye tırmanıyor (28 Mart 2024 Perşembe, gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?)

Altında son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları ABD büyüme rakamlarına ve cuma günü saat 15.30'da açıklanacak Fed'in enflasyon göstergesi olarak dikkate aldığı kişisel tüketim harcamalarına odaklanı. (28 Mart 2024 Perşembe, gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 28-03-24 10:37

Zam haberi almayan emeklilere milletvekilinden 'ek iş' tavsiyesi! 1980'li yılları örnek gösterdi: Sadece devletten beklemek yerine...

Son olarak seyyanen zam hayalleri yıkılan emeklilere MHP'li milletvekili Ramazan Kaşlı'dan tavsiye geldi. Emeklilere 'ek iş' yapabileceklerini salık veren Kaşlı tavsiyesinde 1980'li yılları örnek gösterdi, bir de "sadece devletten beklemek yerine" vurgusu yaptı.

Finans 26-03-24 15:19

Son dakika | Gazze'de ateşkes tasarısı BM'den geçti! İsrail'den ABD'ye tepki, iptal ettiler

BM Güvenlik Konseyi'nde Gazze'de kalıcı ve sürdürülebilir ateşkese dönüşecek şekilde ramazan ayında acilen ateşkes sağlanması talep edilen karar tasarısı kabul edildi. Tasarı, 14 "evet" ve 1 "çekimser" oyla kabul edildi. ABD çekimser oy kullandı. Türkiye'den açıklama gelirken, kararın ardından İsrail Başbakanı Netanyahu, İsrail heyetinin Washington'a yapacağı ziyareti iptal etti.

Haber 25-03-24 17:49

Aleyna Tilki sosyal medyadan dua etti! Oruç tutmak beni çok iyi hissettiriyor

Son dönemde sahnelere çıkmasının engellendiğini iddia eden Aleyna Tilki ramazan paylaşımı yaptı. Genç popçu paylaşımında "Oruç tutmak beni çok iyi hissettiriyor" dedi.

Magazin 25-03-24 07:17

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere birbirinden lezzetli tarifler! Ramazan'ın 12. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 12. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 22 Mart Cuma iftar menüsünde yayla çorbası, bohça kebabı, arpa şehriye pilavı, mevsim salatası ve sütlü nuriye tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 22-03-24 15:30

Dolardaki düşüşün ilk etkisi motorinde! Akaryakıta bir indirim bir zam (22 Mart Cuma güncel benzin, mazot, otogaz fiyatları)

Son dakika: Araç sürücülerini üzecek haber! Petrol fiyatlarında artış ve döviz kurlarındaki yükseliş sonrası akaryakıtta tabela dün değişmişken bir zam haberi de otogazdan geldi. 23 Mart 2024 itibarıyla motorinde indirim beklenirken, benzin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik haberi bulunmuyor. Peki 22 Mart 2024 Cuma güncel benzin mazot fiyatı, ne kadar kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları ve haberin detayları…

Finans 22-03-24 09:36

22 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 22 Mart Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 22 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 22 Mart Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 22-03-24 09:20

Nihat Hatipoğlu'na regl sorusu! Özür dileyerek söylüyorum...

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programlarıyla merak edilen soruları yanıtlıyor. Son olarak regl sorusu alan Nihat Hatipoğlu "Özür dileyerek söylüyorum" diyerek bu konudaki fikrini açıkladı.

Magazin 21-03-24 08:34

'Ramazan' sahnesi tepki çekmişti! Kızıl Goncalar’ın senaristinden olay sözler

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz'ın canlandırdığı Mira karakteri arasında geçen diyalog damga vurmuştu. 'Ramazan' sahnesi izleyenlerin tepkisini çekmişti. Dizinin senaristi sessizliğini bozdu.

Magazin 20-03-24 11:40

Kızıl Goncalar'daki o sahne sosyal medyayı salladı! Mira ve Cüneyd arasındaki 'Ramazan' diyaloğu gündem oldu

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizideki her sahne sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz'ın canlandırdığı Mira karkteri aarasında geçen 'Ramazan' diyaloğu damga vurdu...

Magazin 19-03-24 08:30

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere bayram ikramiyesi açıklaması: 2 ila 5 Nisan arasında yatırmış olacağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı'nda açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Geçen sene emeklilerimizden gelen talepler doğrultusunda her bir emeklimize tek seferlik 5'er bin liralık ödeme gerçekleştirdik. Bu yıl emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik" şeklinde konuştu. Erdoğan, emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Haber 16-03-24 20:39

15 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 15 Mart Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 15 Mart 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 15 Mart Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 15-03-24 09:20

Kızılcık Şerbeti'nde ortalık yine karışacak! Doğa'ya bomba partner

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkı ile imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. İzleyenlerin tepkisi çekmeye başlayan dizi hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Doğa'nın partneri belli oldu...

Magazin 15-03-24 08:39

Araç sahiplerini üzecek haber! Akaryakıtta tabela değişti, benzin ve motorine zam geldi! (15 Mart 2024 Cuma günü benzin- motorin fiyatları)

Son dakika: Geçtiğimiz haftalarda peş peşe indirim ile araç sahiplerinin yüzünü güldüren akaryakıt fiyatlarına çifte zam geldi! Petrol ve döviz fiyatlarındaki hareketlilik akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç rafineri satış fiyatı bulunuyor. Peki 15 Mart 2024 Perşembe güncel benzin mazot fiyatı, ne kadar kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları...

Finans 15-03-24 07:18

Mahalleyi son kez sahura kaldırdı, kazada hayatını kaybetti

Aydın’ın İncirliova ilçesinde Ramazan ayında davul çalarak mahalleyi sahura kaldıran 4 çocuk babası Hakkı Eğe, sabah sebze haline giderken at arabasına otomobil çarpması sonucu yaralanarak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 13-03-24 15:50

Yasak aşkıyla imam nikahı kıymış sosyal medya ayağa kalkmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen tesettüre girdiği anları yayınladı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkıyla imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. Ünlü oyuncu tesettüre girdiği anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 12-03-24 10:27

Oruç Baba Türbesi nerede? Oruç Baba Türbesi'ne nasıl gidilir? Oruç Baba Türbesi adresi ve yol tarifi

Oruç Baba Türbesi, Müslümanların, bilhassa Ramazan ayının ilk günü ve son haftası sıklıkla ziyaret ederek iftar yaptığı, manevi bir değere sahip mekânlardan sadece birisidir. Oruç Baba'nın hakkında kesin bilgiler olmasa da kendisinin çeşitli hikâyeleri bulunan bir derviş olduğu bilinir. İstanbul'un Fatih ilçesinde yer alan ve her yıl binlerce kişi tarafından ziyaret edilen Oruç Baba türbesi, Ramazan ayında ise yoğun ilgi görmektedir. Peki, Oruç Baba Türbesi'ne nasıl gidilir?

Haber 10-03-24 19:15

Ramazan tatlısı tarifi: Ramazan tatlısı nasıl yapılır?

Ramazanda kurulan sofralar, çeşit çeşit yemeklerle, tatlılarla ve atıştırmalıklarla dolar taşar. Ramazan tatlısı tarifimiz ise hem hafif hem de son derece lezzetli. Siz de ramazanda sağlığınızı korumak isteyenlerdenseniz bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 10-03-24 16:10

Abdigör köftesi tarifi: Abdigör köftesi nasıl yapılır?

Türk mutfağının yöresel ve hikâyesi olan lezzetlerinden biri ise Abdigör köftesidir. Ağrı şehri ile özdeşleşmiş olan bu köfte, ramazan boyu sofraların vazgeçilmez yemekleri arasında bulunur. Abdigör köftesi tarifi son derece kolaydır ve genel olarak pilavla ve garnitürlerle servis edilir. Anadolu'nun en eski diyet yemeği olarak bilinen abdigör köftesi tarifini aşağıda bulabilir, bu tarifi siz de deneyebilirsiniz.

Yemek 08-03-24 20:36