Sabah Haberleri

Doktor olarak sabah kalktığında asla yapmadığı şeyi açıkladı! Eskiden bunu o kadar çok yapardım ki hayatıma olan etkisinden habersizdim

Sosyal medyada faydalı paylaşımlar yapan Dr. Serra Altuntaş, "Doktor olarak sabah kalktığımda asla ama asla yapmadığım o şeyi açıklıyorum." diyerek sözlerine başladığı paylaşımıyla dikkat çekti. Altuntaş, eskiden bu hatayı çok fazla yaptığını ve hayatına olan etkisinden habersiz olduğunu dile getirdi.

Kadin 30-01-2024 08:39

Sabahları yorgun uyananlar dikkat! Özellikle o kişilerde görülüyor, sürekli alarm ertelemenizin nedeni bu hastalık olabilir

Gece boyunca deliksiz bir uyku çekenler buna rağmen bitkin bir şekilde uyanabiliyor. Uzmanlar bilhassa çok çalışan ve stres altındaki kişilere dikkat çekip uyarıda bulundu. Sabahları yorgun uyanmak hastalık habercisi olabilir.

Haber 11-12-2023 11:33

Yalova Valiliği'nden açıklama geldi! 'Sabah 08.00'a kadar yasak'

Yalova Valiliği, fırtına sebebiyle scooter ve motosikletlerin trafiğe çıkışının yarın sabah saat 08.00’e kadar yasaklandığını duyurdu.

Haber 19-11-2023 20:50

Sabahları yorgun kalkıyorsanız dikkat! Tüketince yeniden doğmuş gibi olacaksınız

Her akşam vaktinde yatmanıza ve yeterli uyku aldığınızı düşünmenize karşın sabahları yorgun bir şekilde uyanıyorsanız neden, vitamin eksikliği olabilir. Uzmanlar, uykusuzluğa neden olabilen 5 vitamin eksikliğine dikkat çekip tüketmeniz gereken besinleri açıkladı.

Haber 30-10-2023 07:29

Sabah

Sabah Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sabah Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sabahları yaşanan bu belirtiye dikkat! Risk onlarda çok fazla, her sene milyonlarca kişi yaşamını yitiriyor

Uzmanlar, sabahları vücutta birçok farklılığın yaşandığını belirtip uykunun vermiş olduğu rahatlamayla görülen bazı durumlara dikkat çekti. Yaşanan belirtilerin bazı hastalıkların habercisi olduğunu vurgulayan bilim insanları bilhassa erken müdahale gerektiren bir hastalık konusunda uyarıda bulundu.

Haber 17-10-2023 15:04

Güne yorgun başlıyorsanız dikkat! Uykusuz kalkmanın nedeni meğer buymuş, hemen kontrol ettirin

Uzmanlar en verimli uyku saatlerinin 23.00-03.00 arası olduğunu belirtiyor. Yapılan açıklamalara göre yetişkin bir insanın ortalama 6-8 saat uyuması gereklidir. Bunlara rağmen güne enerjik bir başlangıç yapamayanları uyaran uzmanlar dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Uykusuzluğun asıl nedeni bu olabilir...

Haber 22-09-2023 07:26

Sabahları zor uyanıyorsanız dikkat! Tehlikeli hastalığın önemli belirtisi olabilir

Sabahları sıcak yataktan çıkıp işe, okula gitmek oldukça zorlayıcı olabiliyor. Sürekli ertelenen alarmlar günlük hayatımıza geç kalmamıza yol açabiliyor. Bu durum normal görülse de sürekli olarak tekrarlanması sağlık için tehlikeler hakkında uyarabiliyor. Uzmanlar sabah zor uyanma probleminin önemli bir hastalığın belirtisi olabileceğini açıkladı.

Haber 03-05-2023 09:01

81 yaşındaki Martha Stewart'ın yaşlanma karşıtı bakımı! Genç görünmenin yolu oldukça basit

Yıllara meydan okuyan Martha Stewart, yaptığı konuşmalarda sağlıklı yaşam rutinini açıklayarak cildinde yarattığı gençlik iksirini gösteriyor. 81 yaşındaki Martha Stewart'ın yaşına göre genç ve dinamik görünümü oldukça dikkat çekiyor. Hayranları Martha'nın genç gözükmesini sağlayan güzellik sırlarını merak ediyor. Martha Stewart yaşlanma karşıtı rutinini açıklayarak kadınlara ilham oluyor.

Kadin 25-04-2023 10:36

Sabahları bu şekilde uyanıyorsanız dikkat! Kanserin önemli belirtisi

Kanser çağımızın tehlikeli hastalıkları arasında yer alıyor. Yıkıcı sonuçlar yaratabilen kanserin etkilerinden korunmak için erken belirtilerine dikkat etmek gerekiyor. Uzmanlar en riskli kanser türleri arasında yer alan akciğer kanserinin sabahları görülen uyarıcı işaretlerine karşı uyarıyor.

Haber 17-04-2023 09:06

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu her sabah tüketiyor! Günde 1 kaşık vücudu hastalıklara karşı koruyor

Vücudun direncini ve sağlığını korumak için yenilen gıdalara dikkat etmek gerekiyor. Özellikle kahvaltıda tüketilen bazı yiyecekler sağlığı riske atarken bazıları ise birçok sağlık sorununa şifa dağıtıyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu her sabah tükettiği mucizevi şifa kaynağını açıkladı.

Haber 12-04-2023 09:05

Kocasını üç yıldır kandırdığını itiraf etti! Her gün erkenden uyanarak...

Makyaj kadınların çok daha iyi hissetmesini sağlayabiliyor. Birçok kadın makyajsız markete bile çıkmadığını belirtiyor. Oldukça sık yapılan makyajların ardından doğal görüntü hem kişinin kendisini hem de çevresini şaşırtabiliyor. TikTok'ta kocasını üç yıldır kandırdığını paylaşan bir kadın her sabah uyguladığı rutini gösterdi.

Kadin 11-04-2023 15:01

Sabahları yaşanan bu belirtiye dikkat! İnmenin önemli uyarıcısı

Sabahları uyanınca vücutta birçok farklılık yaşanıyor. Genellikle uykunun vermiş olduğu rahatlamayla görülen bu farklılıklar çeşitli hastalıkların büyük uyarıcısı olabiliyor. Erken teşhis edilmesi gereken inmenin önemli belirtisinin genellikle sabahları görülen ağrısız bir belirti olduğu belirtiliyor.

Haber 09-03-2023 09:00

56 yaşındaki Salma Hayek botokssuz doğal yaşlanmanın sırrını açıkladı! Sabahları asla yapmadığı önemli adım...

Salma Hayek, oyunculuğu ve Hollywood standartlarına uymayın güzelliğiyle dikkat çekiyor. Kadın oyunculara dayatılan güzellik baskılarından ayrı bir profil çizen Salma Hayek'in yaşlanma karşıtı sırları merak ediliyor. 56 yaşındaki Salma Hayek, doğal yaşlanmanın sırlarını paylaştı.

Kadin 05-03-2023 10:28

Her sabah gün doğmadan uyanmasını sağlayan 2 yöntemini açıkladı! Tam zamanında kalkmak için...

Sabahları erken saatlerde uyanmak oldukça zorlu olabiliyor. Özellikle uykusuz kalınan gecelerden sonra günlük rutine geçişi zorlayan bu durumu aşmak için çeşitli yöntemler aranıyor. TikTok'ta her sabah 5.30'da uyanmasını sağlayan yöntemini paylaşan bir kadın oldukça etkileşim aldı.

Haber 02-03-2023 11:59

Sabahları yaşanan bu duruma dikkat! Beyin tümörünün en önemli belirtisi

Sabahları uykudan uyanmak oldukça zorlayıcı anlar yaşanmasına neden olabiliyor. Sabahları görülen bazı sağlık problemleri yetersiz uyku, stres gibi nedenlerden kaynaklansa da tekrarlanan bu problemler ciddi hastalıkların habercisi olabiliyor. Beyin tümörü hastalarının yüzde 60'ı sabahları aynı belirtiyi yaşadığını belirtti.

Haber 03-02-2023 09:08

Sabahları bu şekilde uyanıyorsanız dikkat! Vücudunuzun iltihaplandığını gösteren ilk belirti

Uykudan uyandığımızda vücudumuzda yaşanan bazı farklılıklar önemli hastalıkların belirtileri arasında bulunuyor. Uzmanlar tekrarlayan belirtilerin göz ardı edilmemesi gerektiğini savunuyor. Artrit belirtileri ilk olarak sabahları ortaya çıkıyor. Bu belirtilerin görmezden gelinmesi dayanılmaz ağrılara neden olabiliyor.

Haber 29-01-2023 09:14

Böyle uyanıyorsanız dikkat! Kanserin ilk belirtisi sabahları ortaya çıkıyor

Kansere neden olan çok çeşitli faktörler bulunuyor. Kanser riskini artıran yaşam alışkanlıklarını uygulamak ve kanserin belirtilerini görmezden gelmek çok riskli durumlara yol açabiliyor. Kanseri erken teşhis etmek bu hastalık için büyük önem taşıyor. Uzmanlar sabah yaşanan bir durumun kanserin önemli işareti olduğunu belirterek uyarıyor.

Haber 16-01-2023 08:39

Sabahları yaşanan bu rahatsızlığa dikkat! Artık görmezden gelmeyin

Sabah erken saatlerde uyanmak birçok kişi için işkence olarak görülüyor. Erken saatlerde uyanınca uykusuz ve mutsuz olmak tüm vücudu etkiliyor. Sabahları yaşanan bazı sağlık problemleri genellikle göz ardı ediliyor. Ancak bu sorunların altında çeşitli hastalıklar bulunabiliyor. İşte sabahları mide bulantısına neden olan o etkenler...

Haber 05-01-2023 09:14

Sabahları sakın yapmayın! En ölümcül kalp krizinin nedeni

Sabahları yaşanan değişimler önemsiz görülse de bu rahatsızlıklar birçok hastalığın belirtisi olabiliyor. Uzmanlar yaptıkları araştırmalarda kalp krizinin en ölümcülünün sabahları yaşandığını belirtiyor. Sabahları yaşanan kalp krizinin risk faktörlerini artıran ve sık sık yapılan birçok hata bulunuyor. İşte sabah kalp krizine yol açabilen o hatalar...

Haber 29-12-2022 09:13

TikTok'ta paylaştı: Neden sabahları asla kahve içmemeniz gerekiyor?

Kahve en sevilen içecekler arasında bulunuyor. Birçok insan sabahları kahve içmeden ayılamadığını belirtiyor. Uzmanlar kahvenin oldukça fazla yararı olduğunu belirtse de sabahları içilen kahvenin zararı şaşırtıyor. Bir beslenme terapisti TikTok hesabında sabahları kahve içmenin zararını açıkladı.

Haber 06-11-2022 10:38

Her sabah yediği kahvaltılık yüzünden canından oluyordu! Bu gıdayı evinize sokmayın

Kahvaltının önemi her fırsatta belirtiliyor. Kahvaltı yapmak günün çok daha zinde ve sağlıklı geçmesini sağlıyor. Ancak kahvaltıda yenilen gıdaların içeriği de oldukça önem taşıyor. Sevilerek yenilen birçok gıda vücudu içten içe bitiriyor. 51 yaşındaki Chris Kirk'in kahvaltı alışkanlığı yüzünden başına gelenler göz korkuttu.

Haber 25-10-2022 07:59

Bu şekilde görünüyorsa sorun büyük! Dışkının miktarı ve şekli sağlık hakkında bilgi veriyor

İnsanların tuvalet alışkanlıkları yediklerine ve dönemsel durumlarına göre değişiklik gösteriyor. Anormal görülen bazı dışkılamalar sağlık hakkında uyarıcı olabiliyor. Bu durumların göz ardı edilmesi sağlığı tehlikeye atıyor. Uzmanlar hastalıklar hakkında erken önlem almak için dışkınızı kontrol etmeniz gerektiğini belirtiyor.

Haber 30-09-2022 09:14

Uzmanlar öneriyor! Gün içerisinde daha üretken olmanın yolu buradan geçiyor

Cinsel ilişkilerin de saati olur mu demeyin! Cinsel ilişki genellikle yorucu günün ardından geç vakitlerde yapılıyor. Sabah seksi için birçok insanın tabusu bulunuyor. Ancak uzmanlar sabah yapılan seksin gününüzü çok daha etkili bir hale getirdiğini belirtiyor.

Haber 09-09-2022 14:52