Selahattin Paşalı Haberleri

Ömer dizisine Avukat Nehir geliyor! Kurtlar Vadisi'nin yıldızı kadroda

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'e yeni bir isim dahil oluyor. Daha önce Kurtlar Vadisi Gladio, Bir İstanbul Masalı ve Hatırla Sevgili gibi dizilerde rol alan ünlü isim Ömer dizisinde Avukat Nehir rolüne hayat verecek. Dizide Gamze ile Ömer'in başvuracağı Avukat Nehir'in dizinin seyrini nasıl değiştireceği ise merak konusu.

Magazin 28-02-2024 18:48

Kardeşini emzirme sahnesiyle uzun süre konuşulmuştu! Ömer'in Emine'si Çağla Naz Kargı performansıyla alkış topladı! 'Oynamamış yaşamış...'

Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın başrolünü paylaştığı Ömer dizisi dün akşam 41. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümüne Çağla Naz Kargı'nın hayat verdiği Emine karakterinin performansı damga vurdu. Daha önce kardeşini emzirme sahnesiyle adından söz ettiren Kargı yine alkış topladı.

Magazin 30-01-2024 15:56

Ömer dizisinde bomba ayrılık! O isim projeye veda ediyor

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın başrollerini paylaştığı Ömer dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Her bölümü sosyal medyada gündem olan Ömer dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. O isim projeye veda edecek.

Magazin 16-01-2024 14:57

Sosyal medya bu fotoğrafı konuşuyor! Icardi, Burak Özçivit ve Teoman aynı karede...

GQ Dergisi'nin ödül töreninde ünlü isimler katıldı. GQ ödülleri gecesine bir fotoğraf damga vurdu. Sosyal medyada akşam saatlerinde Icardi, Taro Emir Tekin, Selahattin Paşalı, Burak Özçivit ve Teoman'ın birlikte yer aldığı fotoğraf gündem oldu. Fotoğrafa binlerce yorum geldi.

Magazin 18-12-2023 23:00

Ömer dizisine bomba transfer! Gönül Dağı'nın yıldızı kadroda

Star Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Ömer her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Barış Falay'ın başrollerini paylaştığı diziye yeni bir isim dahil oldu. Gönül Dağı'nın yıldızı kadroya katıldı.

Magazin 07-12-2023 13:04

Ömer'in yıldızı Selahattin Paşalı'dan samimi itiraflar! Başka odada yatıyorum

Star Tv'nin sevilen dizisi Ömer'in yıldızı Selahattin Paşalı samimi açıklamalarda bulundu. Lara Paşalı ile evliliğinden Pera adında bir kızı olan ünlü oyuncu, baba olduktan sonra hayatının nasıl değiştiğini anlattı.

Magazin 11-11-2023 12:49

Ömer 24. bölüm fragmanında Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın ateşli sahnesi sosyal medyayı salladı

Ömer dizisi sezona hızlı başladı. Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın başrolde olduğu Ömer dizisi 24. bölüm fragmanı sosyal medyayı salladı. Dizide Ömer ve Gamze'nin ateşli sahnelerine yorum yağdı.

Magazin 21-09-2023 14:26

Ömer dizisinden bomba fragman! Ömer'in değişimini görenler çok şaşırdı! Günah işliyorum

Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır’ın başrollerini paylaştığı Ömer dizisi her hafta pazartesi akşamları ekrana geliyor. Sezon finaline giren dizinin yeni sezon bölümünden ilk fragman izleyici karşısına çıktı. Fragman’da Selahattin Paşalı’nın hayat verdiği Ömer karakterinin değişimini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 05-09-2023 15:26

ÖMER yeni sezon ne zaman başlıyor? ÖMER dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu? STAR TV yayın akışı

Ömer yeni sezonun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Bir süredir ekranlarda olmayan Ömer dizisi 2. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Başrollerini Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın paylaştığı Ömer son dönemin en çok izlenen yapımları arasında yer aldı. Peki, Ömer yeni sezon ne zaman başlıyor? Ömer yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Star TV yayın akışı...

Magazin 05-09-2023 00:11

Ömer dizisine Tozluyaka'dan bomba transfer! O isim kadroya dahil oldu

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Ömer'in ikinci sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Barış Falay'ın yer aldığı diziye ikinci sezonda bomba bir isim dahil oldu. Tozluyaka'nın yıldızı Ömer'in kadrosuna katıldı.

Magazin 29-08-2023 12:49

Ömer'in yıldızı Selahattin Paşalı'nın eşi Lara ve kızı Pera'yla set pozu olay oldu! Paşalı ailesine yorum yağdı

paylaşan Selahattin Paşalı, eşi Lara ve kızı Pera ile pozunu paylaştı. Netflix dizisi 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' dizisinin 2. sezon çekimlerine eşi ve kızıyla katılan Selahattin Paşalı'nın gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 22-08-2023 15:19

Ömer’in yıldızı Selahattin Paşalı’nın eşi güzelliğiyle hayran bıraktı! Yerli Barbara Palvin

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Ömer’in başrollerini Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı paylaşıyor. Oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Selahattin Paşalı’nın hayatı merak konusu oldu. Ünlü ismin eşini görenler adeta hayran kaldı.

Magazin 19-08-2023 15:54

Ömer'in yıldızı Selahattin Paşalı'nın aylık kazancı dudak uçuklattı! Bölüm başı aldığı ücret ortaya çıktı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Ömer'deki performansıyla çok beğenilen Selahattin Paşalı rol aldığı yapımlardaki başarısı ve yakışıklılığıyla dikkat çekiyor. Şimdilerde sezon finali arası veren dizinin 22 Ağustos'ta yeniden sete çıkması bekleniyor. Dizide Ömer karakterine hayat veren Selahattin Paşalı'nın aylık kazancı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun bölüm başı aldığı ücret dudak uçuklattı.

Magazin 15-08-2023 14:34

ÖMER SEZON FİNALİ tek parça izle! Star Tv Ömer dizisi sezon finalinde neler olacak, nasıl bitecek? İşte 21. bölüm fragmanı!

Ömer dizisi sezon finali yaparak ekranlara bir süre ara verecek. Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Merve Dizdar, Barış Falay, Zerrin Sümer, Gülçin Kültür gibi oyuncuların yer aldığı dizi her pazartesi akşamları yayınlanıyor. 21. bölümü ile sezon finali yapacak dizinin nasıl biteceği ise merak konusu oldu. Peki, Star Tv Ömer dizisi sezon finalinde neler olacak, nasıl bitecek?

Magazin 12-06-2023 20:09

Ömer dizisinin başrolü Selahattin Paşalı'nın final yemeği tarzı olay oldu! Şalvarla mı gelmiş?

Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın başrolleri paylaştığı "Ömer" dizisi sezon finali partisi yaptı. Ömer dizisinin başrol oyuncularından Selahattin Paşalı geceye tarzıyla damga vurdu. Yakışıklı oyuncunun şalvarlı tarzı dikkat çekti.

Magazin 12-06-2023 09:50

Ömer dizisine Kuruluş Osman'dan bomba transfer! Gamze'nin eski eşine hayat verecek isim belli oldu

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar gibi ünlü isimlerin yer aldığı Ömer dizisi pazartesi akşamları izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Her bölümüyle büyük yankı uyandıran diziye geçtiğimiz haftalarda Kuruluş Osman'a veda eden başarılı oyuncu transfer oldu. Ünlü oyuncu dizide Gökçe Bahadır'ın hayat verdiği Gamze karakterinin eski eşini canlandıracak.

Magazin 26-05-2023 16:12

Ömer dizisinin Zerrin'i Aybike Turan'dan olay itiraf! Maymun taklidi ile işi kaptı

Ömer dizisinde canlandırdığı Zerrin karakteriyle adından söz ettiren Aybike Turan bir YouTube programında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Yıllar önce Maymun taklidiyle 50 bölümlük iş aldığını söyleyen ünlü oyuncunun itirafı; Alican Yücesoy, Barış Kıralioğlu, Yeliz Kuvancı'yı kahkahaya boğdu.

Magazin 21-05-2023 09:06

Prömiyerini Cannes’ta yapmıştı! Vizyonda gişe rekorları kırmıştı... Şimdi yeniden görücüye çıkıyor

Yönetmenliğini ve senaristliğini Emin Alper’in üstlendiği Kurak Günler filmi vizyondaki ve uluslararası festivallerdeki başarısının ardından bu kez de Netflix’te görücüye çıkacak. Başrollerinde Selahattin Paşalı ve Ekin Koç’un yer aldığı film 19 Mayıs’ta Netflix’te izleyicisiyle buluşacak.

Trend 25-04-2023 15:49

SİYAD 55. Türk Sineması Ödülleri sahiplerini buldu! Selahattin Paşalı ve Farah Zeynep Abdullah'a en iyi oyuncu ödülleri

Sinema Yazarları Derneği'nin düzenlediği, 'SİYAD 55. Türk Sineması Ödülleri' törenle sahiplerini buldu. En İyi Film Ödülü'nü Emin Alper'in yazıp yönettiği 'Kurak Günler' kazandı. Selahattin Paşalı, Kurak Günler'deki başarılı oyunculuğuyla 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü, Bergen'deki performansıyla Farah Zeynep Abdullah 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü kazandı.

Magazin 05-04-2023 02:37

Selahattin Paşalı'dan güzeller güzeli eşine romantik kutlama! Bu nasıl aşk...

Ömer dizisindeki performansıyla gündemden düşmeyen Selahattin Paşalı, eşiyle de oldukça konuşuluyor. Başarılı oyuncu, bakanın bir daha baktığı eşi Lara Paşalı'nın doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı, sosyal medyadan beğeni yağdı.

Magazin 04-04-2023 17:00

Ömer’in yıldızı Selahattin Paşalı’nın eşi güzelliğiyle bakana bir daha baktırdı! “Ne şanslı adamsın”

Ömer dizisi her hafta pazartesi akşamları ekrana geliyor. Yeni bölümün ardından dizide Ömer karakterine hayat veren Selahattin Paşalı merak konusu oldu. Paşalı’nın eşini görenlerin ağızları adeta açık kaldı.

Magazin 01-03-2023 16:12

Ömer dizisinin Süreyya'sı Simay Barlas kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Ömer'in Süreyya'sı Simay Barlas'ın bilinmeyenleri

Ömer dizisinde Süreyya karakterine hayat veren Simay Barlas, dizinin yeni bölümünün yayınlanmasıyla gündem oldu. Selahattin Paşalı'nın canlandırdığı Ömer karakteri ile sözlenen Süreyya yani Simay Barlas'ın hayatı, dizinin izleyicileri tarafından merak edildi. Peki Ömer dizisinin Süreyya'sı Simay Barlas kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Ömer'in Süreyya'sı Simay Barlas'ın bilinmeyenleri

Magazin 23-02-2023 23:37

Ömer'in Süreyya'sı Simay Barlas'ın bikinili pozlarına yorum yağdı! 'Gökçe bunu beğenmedi'

Aziz dizisinden sonra bir süre ekrana ara veren Simay Barlas, başrollerinde Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın yer aldığı Ömer dizisiyle sevenlerini heyecanlandırdı. Ömer dizisinde Süreyya karakterine hayat veren Simay Barlas'ın kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu.

Magazin 02-02-2023 15:27

Ömer dizisinde bomba ayrılık! Ünlü oyuncu diziye veda ediyor

Başrollerini Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın paylaştığı Ömer dizisinin ilerleyen bölümlerinde ses getiren bir vedanın yaşanacağı konuşuluyor.

Magazin 02-02-2023 12:10

Ömer 4. bölüm tek parça izle! Star Tv Ömer 4. bölüm fragmanı ile son bölüm özeti!

Ömer bu akşam 4. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Geçtiğimiz hafta Ömer dizisinde, Ömer ile Gamze’nin kalpleri birlikte atmaya başladığı anda, Reşat’ın bakışlarıyla karşılaşan Gamze, bu aşkın imkansızlığını yeniden acı bir şekilde fark etmiş ve Ömer’den uzak durmaya karar vermişti. Ömer 4. bölümü izleyecekler yeni bölümde yaşanacakları araştırmaya başladılar. Dizinin 4. son bölümünde başka birine evlenme teklifi eden Ömer ile Gamze arasında ipler geriliyor. İşte kesintisiz Ömer 4. bölüm...

Magazin 30-01-2023 19:28

Sevinç Erbulak Ömer dizisinin yıldızları Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı’yı övmelere doyamadı... “Dudakları pörtlemiş, alnı kırışmayan...”

Ömer dizisinin başrol oyuncuları Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı projein başarısından sonra dikkatleri üzerine bir kez daha çekmeyi başardı. Televizyon ekranlarına verdiği arayı Ömer dizisiyle bozan Gökçe Bahadır ve dizideki partneri Selahattin Paşalı için sosyal medyadaki övgülerden sonra meslektaşları Sevinç Erbulak da bir yorumda bulundu. Erbulak’ın yorumu bir anda gündem yaratmayı başardı.

Magazin 21-01-2023 08:05

Ömer dizisinin Emine'si sosyal medya pozlarıyla beğeni topladı

Başrollerini Barış Falay, Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı gibi isimlerin paylaştığı Ömer dizisiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Çağla Naz Kargı, duru güzelliğiyle ilgi odağı oldu. Sosyal medyada aktif olan Çağla Naz Kargı'nın pozlarına övgü dolu yorumlar yapıldı.

Magazin 17-01-2023 14:56

Ömer dizisinin yıldızı Selahattin Paşalı'nın eşi güzelliğiyle hayran bıraktı! 'Yerli Barbara Palvin!'

Star TV'nin yeni dizisi Ömer, dün akşam ilk bölümüyle seyircinin karşısına çıktı. Kadrosunda Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay gibi isimlerin yer aldığı Ömer dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve alışılmışın dışında hikayesiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Ömer dizisinin başrol oyuncusu Selahattin Paşalı'nın kameralar ardındaki hayatı merak konusu oldu.

Magazin 10-01-2023 14:24

Ömer dizisi ilk bölümüyle sosyal medyada gündem oldu! Barış Falay imam, Selahattin Paşalı müezzin rolünde

Star TV'nin yeni dizisi Ömer ekrana gelen ilk bölümüyle gündem oldu. Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Zerrin Sümer'in başrollerde oynadığı Ömer dizisine Ekşi Sözlük ve Twitter'da yorum yağdı. Barış Falay'ın imamlık yapan Reşat karakterine hayat verdiği dizide, müezzin Ömer ile terk ettiği mahallesine yıllar sonra geri dönen Gamze'nin aşkları anlatılıyor. Ömer'in senaryo ve dini içerik uzmanlığını ise Emre Dorman üstleniyor.

Magazin 10-01-2023 00:30

Ömer dizisi nerede çekiliyor, cami nerede? Ömer dizisi gerçek mi, uyarlama mı?

Ömer dizisi bu akşam Star Tv'de yayın hayatına başlıyor. Yayınlanan ilk fragmanıyla büyük ses getiren Ömer dizisi konusu ile dikkat çekiyor. Ömer dizisinde görülen caminin nerede olduğu ve dizinin çekildiği yer merak edildi. Seyircilerin merak ettiği bir diğer sorulardan biri de Ömer dizinin uyarlama olup olmadığı oldu. Peki, Ömer dizisi nerede çekiliyor, cami nerede? Ömer dizisi gerçek mi, uyarlama mı?

Magazin 09-01-2023 21:51

Ömer dizisi Selahattin Paşalı kimdir, kaç yaşında? Selahattin Paşalı aslen nereli, evli mi?

Star Tv'nin heyecanla beklenen yeni dizisi Ömer bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Dizide Ömer karakterine Selahattin Paşalı hayat veriyor. Ömer dizisinin tanıtımına Selahattin Paşalı'nın ezan okuduğu sahne damga vurmuştu. Peki, Ömer dizisi Selahattin Paşalı kimdir, kaç yaşında? Selahattin Paşalı aslen nereli, evli mi? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 09-01-2023 21:46

Ömer dizisi nerede çekiliyor, hangi kanalda? Ömer dizisinin konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu

Ömer dizisi Star TV ekranlarında seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Tanıtımıyla sosyal medyada büyük ses getiren Ömer dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin çekim mekanları, konusu ve oyuncu kadrosu araştırılıyor. Peki Ömer dizisi nerede çekiliyor? Ömer dizisinin konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu...

Magazin 09-01-2023 21:44

Ömer dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak? Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın yeni dizisi için tarih belli oldu

Ömer dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Başrollerini Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın paylaştığı dizi ilk tanıtımı ile büyük yankı uyandırmıştı. Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer'in ilk yayın günü de belli oldu. Peki, Ömer dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 02-01-2023 11:47

Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın yeni dizisi Ömer'in kadrosu yıldızlar geçidi! Ömer dizisi ne zaman başlayacak, konusu ne?

Star Tv'nin heyecanla beklenen yeni dizisi Ömer'in bugün okuma provası yapılıyor. Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'yı buluşturan dizinin kadrosu resmen yıldızlar geçidi. Cem Karcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor. Peki, Ömer dizisi ne zaman başlayacak, konusu ne? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 06-12-2022 14:17

Selahattin Paşalı'nın Ömer dizisindeki partneri Gökçe Bahadır oldu! Barış Falay ise dizide bakın hangi rolde...

OGM Pictures’ın Star TV için çekeceği üçüncü dizinin Ömer için kadro hazır! Selahattin Paşalı'nın Ömer dizisindeki partneri Gökçe Bahadır olurken başarılı oyuncu Barış Falay ise dizide cami imamını oynayacak.

Magazin 28-11-2022 17:27

Başrollerini Selahattin Paşalı ve Ekin Koç’un paylaştığı “Kurak Günler” filminden yeni klip geldi

“Tepenin Ardı", "Abluka", "Kız Kardeşler" ve "Alef" gibi yapımlarla tanınan yönetmen Emin Alper'in yeni filmi "Kurak Günler", dünya prömiyerini 75. Cannes Film Festivali’nde yapmıştı. Başrollerinde Selahattin Paşalı ve Ekin Koç'un üstlendiği film vizyona girmeden yeni bir klip paylaşıldı.

Trend 19-08-2022 17:32

Selahattin Paşalı'nın eşi Lara Paşalı'dan emzirme pozu! Ağlamaktan helak olmuştum

Oyuncu Selahattin Paşalı'nın eşi Lara Paşalı kısa süre önce kızını kucağına almıştı. Kızı Pera ile poz veren Lara Tümer paylaşımında göğsünü emojiyle sansürledi. Emzirme pozunu paylaşan ünlü oyuncunun eşi Lara'ya beğeni yağdı. Lara Paşalı açkılamasında "Ne zor şeymiş emzirmek/emzirmeyi öğrenmek" dedi.

Magazin 11-08-2022 15:11

Selahattin Paşalı Lara Tümer çiftinden müjdeli haber! Böyle duyurdular

'Aşk 101' dizisinde canlandırdığı 'Osman' karakteriyle yıldızı parlayan Selahattin Paşalı, uzun süredir aşk yaşadığı Lara Tümer ile üç ay önce nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çift, kızlarının dünyaya geldiğini duyurdu.

Magazin 06-07-2022 14:12

Selahattin Paşalı bebeğine rol aldığı dizisinin ismini verdi! Selahattin Paşalı bebeğine ne isim verdi? Selahattin Paşalı'nın bebeğinin ismi ne oldu?

Selahattin Paşalı bebeğinin ismini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Lara Tümer ile dünya evine giren başarılı oyuncu Selahattin Paşalı, baba olma heyecanı da yaşıyor. Paşalı, dizisinin ismini dünyaya gelecek bebeğine verdi. İşte Selahattin Paşalı'nın bebeğinin ismi!

Magazin 21-04-2022 23:28

Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra Selahattin Paşalı da bebeğine rol aldığı dizinin adını verdi

Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra oyuncu Selahattin Paşalı da çocuğunun adını rol aldığı diziden esinlenerek koydu. Lara Tümer ile nikah masasına oturan ve ilk bebeğini kucağına almak için gün sayan Paşalı, başrol oynadığı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinden esinlenerek kızına "Leyla Pera" adını vereceklerini söyledi.

Magazin 21-04-2022 09:42

Dünyaevine giren Selahattin Paşalı kimdir? Selahattin Paşalı kaç yaşında ve nerelidir? Selahattin Paşalı kimle evlendi?

Selahattin Paşalı, sevgilisi Lara Tümer ile dünyaevine girdi. Aşk 101 dizisinde canlandırdığı Osman karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Selahattin Paşalı evlendi. Selahattin Paşalı, evlilik haberinin ardından gündeme bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu hakkında yapılan araştırmalar bu haberden sonra hız kazandı. İşte Selahattin Paşalı'ya dair merak edilen detaylar!

Magazin 17-04-2022 17:30

Selahattin Paşalı 7 aylık hamile Lara Tümer ile evlendi! Damat da gelinlik giymiş

Daha önce 'Kalp Atışı', 'Leke', 'Babil' ve 'Aşk 101' gibi dizilerde rol alan Selahattin Paşalı, 7 aylık hamile olan sevgilisi Lara Tümer ile Bodrum'da evlendi. Paşalı'nın düğünde tercih ettiği kıyafeti sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 17-04-2022 07:34

Uluslararası ödüllü yönetmen Emin Alper imzası taşıyan “Kurak Günler” filmi 75. Cannes Film Festivali’nde gösterilecek

Uluslararası ödüllü yönetmen Emin Alper’in dördüncü uzun metrajlı filmi “Kurak Günler” 75. Cannes Film Festivali’ne seçildi. Türkiye-Fransa-Almanya-Hollanda-Yunanistan-Hırvatistan ortak yapımı filmin dünya galası Cannes’ta yapılacak.

Trend 15-04-2022 17:34

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi uyarlama mı? Pera Palas'ta Gece Yarısı hangi kitaptan uyarlandı?

Netflix'te ekran macerasına başlayan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. İlgiyle takip edilen dizi İstanbul’un büyüleyici atmosferinde geçiyor ve Kurtuluş Savaşı yıllarını konu ediniyor. Dizinin başrollerinde ise Hazal Kaya, Selahattin Paşalı ve Tansu Biçer gibi oyuncular rol alıyor. Peki Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi uyarlama mı? Pera Palas'ta Gece Yarısı hangi kitaptan uyarlandı? İşte dizi hakkında merak edilenler!

Magazin 10-03-2022 13:27

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi oyuncuları kimler? Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi konusu nedir?

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi 3 Mart itibariyle Netflix'te ekran macerasına başladı. İlgiyle takip edilen dizi İstanbul’un büyüleyici atmosferinde geçiyor ve Kurtuluş Savaşı yıllarını konu alıyor. Peki başrollerinde Hazal Kaya, Selahattin Paşalı ve Tansu Biçer’in rol aldığı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi oyuncuları kimler? Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi konusu nedir? İşte dizi hakkında merak edilenler!

Magazin 10-03-2022 13:27

Hazal Kaya kimdir, aslen nereli ve eşi kim? Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın Esra'sı Hazal Kaya kaç yaşında?

Netflix'te izleyicilerle buluşan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin yayınlanmasıyla birlikte dizide Esra karakterini canlandıran Hazal Kaya'nın hayatı, memleketi ve evli olup olmadığı merak edildi. Ünlü isim bir dönem Aşk-ı Memnu ve Adını Feriha Koydum dizileriyle akıllarda yer etmişti. Peki Hazal Kaya kimdir, aslen nereli ve eşi kim? Hazal Kaya kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilenler!

Magazin 08-03-2022 15:45

Selahattin Paşalı kimdir, aslen nereli? Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin Halit'i Selahattin Paşalı kaç yaşında ve sevgilisi kim?

Aşk 101 dizisinde de rol almış olan oyuncu Selahattin Paşalı, bu kez yine Netflix yapımı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi ile gündeme geldi. Dizide Halit karakterini canlandıran Selahattin Paşalı'nın hayatı, memleketi ve hamile haberleriyle gündeme gelen sevgilisinin kim olduğu merak edildi. Peki Selahattin Paşalı kimdir, aslen nereli? Selahattin Paşalı kaç yaşında ve sevgilisi kim? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 08-03-2022 13:34

Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon var mı? Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon çekilecek mi?

Başrollerinde Hazal Kaya, Selahattin Paşalı gibi popüler oyuncuların yer aldığı bir Netflix dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı ilk sezonuyla seyircilerden tam not aldı. Hikayesi ve karakterleriyle izleyenleri hayran bırakan dizi Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın 2. sezonunun çekilip çekilmeyeceği merak konusu oldu. Pera Palas'ta Gece Yarısı, Charles King'in ''Midnight at the Pera Palas'' isimli kitabından uyarlandı. İşte merak edilenler...

Trend 07-03-2022 15:47

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde Atatürk'ü kim canlandırdı? Hakan Dinçkol kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Hakan Dinçkol hangi filmlerde oynadı? Yargı dizisinde hangi karakteri canlandırıyor?

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde Mustafa Kemal Atatürk'ü kimin canlandırdığı merak konusu oldu. 3 Mart Perşembe günü Netflix'te izleyici ile buluşan dizi, bir hayli beğenildi. Peki Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde Atatürk'ü kim canlandırdı? Hakan Dinçkol kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Hakan Dinçkol hangi filmlerde oynadı? Yargı dizisinde hangi karakteri canlandırıyor? Ünlü oyuncunun hayatı, biyografisi ve kariyeri ile ilgili detaylar haberimizde...

Magazin 05-03-2022 12:21