Seray Kaya Haberleri Ve Son Dakika Seray Kaya Haberleri

Seray Kaya Haberleri Ve Son Dakika Seray Kaya Haberleri

4 Şubat 1991 İstanbul doğumlu Seray Kaya oyuncudur. İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuğa adım atışı 2012 senesinde Atv’de yayımlanan Huzur Sokağı dizisi ile olmuştur. Bu dizide Rezzan karakterini canlandırmasının ardından Kocamın Ailesi dizisinde bir diğer yardımcı karakter olan Miray’ı oynamıştır. Bunu Gülümsel Yeter ve Kadın dizilerindeki başrolleri takip etmiştir. Kuruluş Osman dizisinde ise Lena Hatun karakterine hayat vermiştir. Televizyon dizilerinin yanında 2019 yapımı Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filminde başrol oynamıştır.

Seray Kaya Haberleri

Seray Kaya’nın yeni imajı olay oldu! Son hali sosyal medyayı ikiye böldü

En son Bir Küçük Gün Işığı'nda hayat verdiği 'Elif' karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Seray Kaya dizisinin final yapmasının ardından imaj değiştirdi. Kaya'nın son haline beğeni yağdı.

Magazin 20-09-2023 07:56

Seray Kaya sere serpe uzandı! Bikinili pozlarındaki notu dikkat çekti

En son Bir Küçük Gün Işığı dizisinde rol alan Seray Kaya sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Güzelliği ve oyunculuğuyla ilgi odağı olan Kaya, sere serpe uzanarak bikinili poz verdi. Ünlü ismin fotoğraftaki notu dikkat çekti.

Magazin 31-08-2023 13:25

Bomba aşk iddiası! Ünlü oyuncu Seray Kaya'nın müzisyen sevgilisi bakın kim çıktı

Genç oyuncu Seray Kaya'nın aşk yaşadığı iddia edilen müzisyen isim ortaya çıktı. Kadın, Mahkum ve Bir Küçük Gün Işığı gibi dizilerde canlandırdığı roller ile adından söz ettiren başarılı oyuncu Seray Kaya bu kez aşk hayatıyla gündeme geldi. İşte Seray Kaya ve aşk yaşadığı iddia edilen şarkıcı sevgilisi...

Magazin 06-08-2023 17:12

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör ile Seray Kaya aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi

Sıla Türkoğlu ile başrolünde yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih karakterine hayat veren Doğukan Güngör, son yılların yükselen isimlerinden biri. Doğukan Güngör'ün adı meslektaşı Seray Kaya ile anılmıştı. Ünlü oyuncu Seray Kaya aşk sorusuna son noktayı koydu. Bakın ne dedi..

Magazin 31-05-2023 10:09

Bir Küçük Gün Işığı'nın başrolü Seray Kaya çok kızdı! 'Felaket diliyorum' deyip hemen sildi

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin başrol oyuncusu Seray Kaya, binlerce vatandaşın vefat ettiği Kahramanmaraş depremiyle dalga geçenlere ateş püskürdü. Ünlü oyuncu, deprem sürecinde bile kötü niyetli davrananlara beddua edip paylaşımını sildi.

Magazin 09-02-2023 12:51

Bir Küçük Gün Işığı'nın yıldızı Seray Kaya dekolteli ayna pozunu paylaştı! 'Bana yaz lazım...'

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı'nda hayat verdiği 'Elif' karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Seray Kaya, yazdan kalma pozunu paylaştı. Göğüs dekoltesi dikkat çeken Seray Kaya'nın beyazlar içinde stiline yorum yağdı.

Magazin 13-12-2022 10:38

Bir Küçük Gün Işığı'nın Elif'i Seray Kaya iç çamaşırlı pozunu paylaştı! Tamamen transparan

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde 'Elif' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Seray Kaya, iddialı ayna pozuyla bakana bir daha baktırdı. Seray Kaya'nın transparan bir büstiyer tercih etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 25-11-2022 15:25

Bir Küçük Gün Işığı'nın Elif'i Seray Kaya'nın eski sevgilisi de çok ünlü çıktı! Görenler şaşırıyor

Seray Kaya, ATV'nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı'nda Elif karakterini canlandırıyor. Her hafta ilgiliyle izlenen Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Berk Oktay ile başrolü üstlenen Seray Kaya'nın başarılı oyunculuğu ilgi çekiyor. Seray Kaya'nın eski sevgilisinin de oldukça ünlü olduğu öğrenildi.

Magazin 07-11-2022 20:00

Bir Küçük Gün Işığı'nın yıldızı Şeyma Korkmaz'ın eşi de çok ünlüymüş! Kendisinden 19 yaş büyük oyuncuyla...

En son Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği Prenses Mari karakteriyle akıllara kazınan güzel oyuncu Şeyma Korkmaz, şimdilerde Bir Küçük Gün Işığı dizisinde kamera karşısına geçiyor. Özel yaşamıyla merak konusu olan Şeyma Korkmaz'ın eşi de ünlü çıktı.

Magazin 26-10-2022 17:36

Mahkum'un yıldızı Onur Tuna'nın kendisinden 12 yaş küçük sevgilisi bakın kim çıktı! Görenin nutku tutuldu

Final olacağı konuşulan Mahkum dizisinde İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu gibi isimlerle kamera karşısına geçen yakışıklı oyuncu Onur Tuna'nın sevgilisi Son Yaz dizisinin yıldızı çıktı.

Magazin 24-10-2022 10:39

Bir Küçük Gün Işığı'nın Fulya'sı Gizem Ünsal kimdir? Gizem Ünsal kaç yaşında, nereli? Kardeşi de ünlü çıktı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde 'Fulya' rolüyle karşımıza çıkan Gizem Ünsal hakkındaki detaylar merak konusu oldu. Güzel oyuncu Gizem Ünsal'ın oyuncu Sinem Ünsal ile benzerliği akıllara kardeş mi sorusunu getiriyor. Gizem Ünsal'ın yaşı, memleketi, kardeşi gibi detaylar sorgulanıyor. Peki, Bir Küçük Gün Işığı'nın Fulya'sı Gizem Ünsal kimdir? Gizem Ünsal kaç yaşında, nereli?

Magazin 17-10-2022 22:09

Bir Küçük Gün Işığı dizisinden ilk kareler geldi! Çekimler İtalya'da devam ediyor

Bologna şehrinde başlayan ve Venedik'te devam eden Bir Küçük Gün Işığı dizisinin çekimlerden ilk kareler geldi. Başrol oyuncuları Seray Kaya ve Berk Oktay İtalya sokaklarında poz verdi.

Magazin 21-07-2022 01:32

Mahkum'un Cemre'si Seray Kaya gömleğinin düğmelerini açtı! Sütyenli pozuyla olay oldu

Reyting rekortmeni Mahkum dizisinde Cemre rolüyle ekranlara gelen Seray Kaya sosyal medya pozuyla adından söz ettirdi. Instagram'da 950 bin takipçisi olan Kaya, gömleğinin düğmelerini açarak poz verdi.

Magazin 28-06-2022 16:05

Mahkum dizisinde Cemre öldü mü? Son sözü ne oldu? Mahkum dizisinin Cemre'si Seray Kaya diziden ayrıldı mı?

Mahkum dizisinde Cemre öldü mü? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen televizyon izleyicileri, FOX TV'nin heyecanla takip edilen dizisinin son bölümünün ardından internette araştırma yapmaya başladı. Seray Kaya'nın hayat verdiği karakterin akıbeti merak konusu oldu. Peki Mahkum dizisinde Cemre öldü mü? Son sözü ne oldu? Mahkum dizisinin Cemre'si Seray Kaya diziden ayrıldı mı? İşte Mahkum dizisi ile ilgili merak edilen konuya dair detaylar...

Magazin 15-04-2022 12:20

Mahkum dizisinin Cemre'si Seray Kaya kimdir? Seray Kaya nereli ve kaç yaşında?

Mahkum dizisinin Cemre'si Seray Kaya dizinin son bölümünün ardından merak konusu oldu. Ünlü oyuncunun canlandırdığı Cemre karakterinin hikayesi sona erdi. Peki Mahkum dizisinin Cemre'si Seray Kaya kimdir? Seray Kaya nereli ve kaç yaşında? İşte ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi...

Magazin 15-04-2022 09:00

Mahkum'un Avukat Cemre'si Seray Kaya rol arkadaşı Onur Tuna'nın kucağına oturup poz verdi!

FOX ekranlarında izleyiciyle buluşan Mahkum dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan verici hikayesiyle perşembe akşamlarının iddialı yapımları arasında yer alıyor. Mahkum dizisinin başrol oyuncuları Seray Kaya ve Onur Tuna'nın kucak pozu sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-03-2022 11:49

Seray Kaya'dan kış günü bikinili poz!

Ünlü oyuncu Seray Kaya, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. Şimdilerde Mahkum adlı diziyle ekranlarda boy gösteren 31 yaşındaki Seray Kaya, Instagram'ını oldukça aktif kullanıyor. 800 bini aşkın takipçisiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Seray Kaya, soğuk havalarda bikinili fotoğraf paylaştı.

Magazin 07-03-2022 14:55

Seray Kaya babasının doğum gününü mezarı başında pasta üfleyerek kutladı

'Kadın' dizisinde canlandırdığı 'Şirin' rolüyle ünlenen başarılı oyuncu Seray Kaya, 2019 yılında hayatını kaybeden babası Hasan Kaya'nın doğum gününü mezarı başında pasta üfleyerek kutladı. Kaya, o anları 'İyi ki doğdum baba' notuyla sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 04-02-2022 13:45

Mahkum bu akşam var mı? Mahkum dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu ve Seray Kaya'nın paylaştığı Mahkum dizisi, sıra dışı hikayesiyle büyük beğeni topluyor. Dizinin, 13 Ocak Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. İzleyiciler, ''Mahkum bu akşam var mı?'' ve ''Mahkum yeni bölüm ne zaman?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

Magazin 13-01-2022 17:19

Mahkum'un Cemre'si Seray Kaya iddialı pozlarıyla beğeni topladı!

Kadrosunda Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu ve Melike İpek Yalova gibi isimlerin yer aldığı Mahkum dizisi, ilk bölümünden itibaren seyirciyi ekrana kilitledi. Dizide 'Cemre' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Seray Kaya, iddialı Instagram paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 06-01-2022 16:29

Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu estetik güzeli çıktı! Eski hali şaşkına çevirdi

Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova'nın yer aldığı Mahkum dizisi, geçtiğimiz günlerde ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizide 'Sasha' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, estetiksiz haliyle gündem oldu.

Magazin 20-12-2021 16:03

Cinsel istismar açıklamasından sonra oyuncu Seray Kaya kötü yorumlara isyan etti: Hemcinslerimin yapması üzücü

Elmalı davasının ardından, arkadaşının babasının cinsel istismarına uğradığını açıklayan ünlü oyuncu Seray Kaya, açıklamalarının sonrasında hakkında yapılan kötü yorumlara ateş püskürdü. Kaya, bu yorumların en çok hemcinslerinden gelmesine üzüldüğünü belirterek, "Üstelik hemcinslerimden gördüğüm bu yaklaşım son derece üzücü" ifadelerini kullandı.

Magazin 30-06-2021 17:34

Seray Kaya kimdir, kaç yaşında? Seray Kaya nereli? Cinsel istismara uğradığını açıklamıştı...

Antalya'da yaşanan cinsel istismar olayına karşı tepkiler çığ gibi büyüyor. Televizyon ekranında tanıdık simalardan olan oyuncu Hafsanur Sancaktutan olay sonrası dedesi tarafından cinsel istismara uğradığını açıklamıştı. Sancaktutan'ın ardından oyuncu Seray Kaya da sosyal medya hesabı üzerinden cinsel istismara uğradığını açıkladı. Peki Seray Kaya kimdir, kaç yaşında? Seray Kaya nereli? İşte ayrıntılar...

Magazin 30-06-2021 01:57

Elmalı davasının ardından oyuncu Seray Kaya da istismarcısını ifşa etti

Antalya'da 7 ve 10 yaşındaki 2 kardeşin cinsel istismar davasında sanıkların tutuksuz yargılanma kararının ardından tepkiler çığ gibi büyüyor. Oyuncu Seray Kaya, sosyal medyada hesabından yaptığı paylaşımda arkadaşının babası tarafından cinsel istismara uğradığını söyledi.

Magazin 30-06-2021 01:11

Seray Kaya'dan tatil paylaşımı! Tatil modundayım, dinlenmem lazım

Geçtiğimiz yıl Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf sonrası yaşadığı sağlık sorunu ortaya çıkan genç oyuncu Seray Kaya, alışveriş turunda objektiflere yansıdı.

Magazin 25-06-2021 11:42

Kuruluş Osman 56. son bölümde Savcı Bey'e hain pusu! Dizinin Lena'sı Seray Kaya ile Kanbolat Görkem Aslan Kuruluş Osman'dan ayrıldı

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman 56. son bölümünde şoke eden ayrılıklar yaşandı. Savcı Bey, Kalonoz tarafından haince sırtından hançerlenmesi damga vurdu. Savcı Bey'in öldürülmesiyle ünlü oyuncu Kanbolat Görkem Aslan diziye veda etti. Kuruluş Osman'da Lena karakterini canlandıran Seray Kaya da diziye veda etti. Seray Kaya Instagram hesabından veda paylaşımı yaptı. Kuruluş Osman'ın 57. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Magazin 29-04-2021 02:32

Seray Kaya yeni yaşını babasının mezarında geçirdi!

Oyuncu Seray Kaya doğum gününü babasının mezarı başında geçirdi. Seray Kaya'nın paylaşımı yürekleri dağladı.

Magazin 04-02-2021 13:31