Sinem Reyhan Kiroglu Kimdir Haberleri

Arka Sokaklar'ın Birce'si Sinem Reyhan Kıroğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sinem Reyhan Kıroğlu'nun oynadığı diziler!

Arka Sokaklar dizisi için geri sayım devam ederken dizide Birce Yaman karakterini canlandıran ünlü oyuncu Sinem Reyhan Kıroğlu da vatandaşlar tarafından arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Rıza ve ekibiyle Narkotik Şubede görevliyken tanışan ve ekibin başarılarını duyduktan sonra dahil olan Birce Yaman karakterinin izleyiciler tarafından beğenilmesi bekleniyor. Peki, Sinem Reyhan Kıroğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Arka Sokaklar'ın Birce'si Sinem Reyhan Kıroğlu'nun dizileri...

Magazin 2023-09-01 19:58:14

Şef Sinem Özler kimdir, kaç yaşında? Sinem Özler'in restaurantı nerede? MasterChef'e konuk oluyor!

Şef Sinem Özler ile ilgili aramalar MasterChef'e konuk olması sonrasında hız kazandı. Sevilen yemek yarışmasının izleyicileri 'Şef Sinem Özler kimdir?, Şef Sinem Özler restaurant' ekranlarını sorguluyor. MasterChef'e her hafta farklı bir şef konuk oluyor. Peki, Şef Sinem Özler kimdir, kaç yaşında? Sinem Özler'in restaurantı nerede? MasterChef'e konuk oluyor!

Magazin 2023-08-05 21:21:07

Sinem Üretmen kimdir, kaç yaşında öldü? Eski manken Sinem Üretmen neden öldü? İşte detaylar

Sinem Üretmen ile ilgili son dakika haberi gündemde yer alıyor. Ünlü manken ve oyuncu Sinem Üretmen hayatını kaybetti. Haberi Deniz Pulaş sosyal medya hesabından duyurdu. Peki, Sinem Üretmen kimdir, kaç yaşında ve neden öldü?

Magazin 2022-10-24 15:28:42

Bir Küçük Gün Işığı'nın Fulya'sı Gizem Ünsal kimdir? Gizem Ünsal kaç yaşında, nereli? Kardeşi de ünlü çıktı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde 'Fulya' rolüyle karşımıza çıkan Gizem Ünsal hakkındaki detaylar merak konusu oldu. Güzel oyuncu Gizem Ünsal'ın oyuncu Sinem Ünsal ile benzerliği akıllara kardeş mi sorusunu getiriyor. Gizem Ünsal'ın yaşı, memleketi, kardeşi gibi detaylar sorgulanıyor. Peki, Bir Küçük Gün Işığı'nın Fulya'sı Gizem Ünsal kimdir? Gizem Ünsal kaç yaşında, nereli?

Magazin 2022-10-17 22:09:43

Sinem Uslu'nun annesi Ferhan Zuhal Öztürk kimdir? Sinem Uslu'nun annesi Ferhan Zuhal Öztürk neden hayatını kaybetti, kaç yaşındaydı?

Sinem Uslu'nun annesi Ferhan Zuhal Öztürk acı haber sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü oyuncu Sinem Uslu sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Cenazemiz yarın ikindi namazından sonra Mudurnu'da defnedilecektir" ifadesine yer verdi. Peki Sinem Uslu'nun annesi Ferhan Zuhal Öztürk kimdir? Ferhan Zuhal Öztürk neden hayatını kaybetti, kaç yaşındaydı?

Magazin 28-08-22 20:55

Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşındadır? Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal'ın sağlık durumu nasıl?

Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterine hayat veren Sinem Ünsal'ın kim olduğu birçok kişi tarafından araştırılmaya başladı. Dizinin yayınlandığı dönemdeki performansıyla dikkat çeken güzel oyuncu, gelen talihsiz haberle sevenlerini üzdü. Trafik kazası geçirdiği öğrenilen Sinem Ünsal'ın sağlık durumu merak edilmeye başladı. Peki, Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşındadır? Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal'ın sağlık durumu nasıl?

Magazin 01-06-22 12:32

Adı Sevgi Gülendam kimdir? Adı Sevgi dizisinin Gülendam'ı Reyhan Asena Keskinci kimdir? Asena Keskinci kaç yaşında ve nerelidir?

Adı Sevgi dizisi ATV'nin yeni yapımlarından biri olarak yayın hayatına başladı. Dizinin konusu kadar oyuncu kadrosu da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Adı Sevgi dizisinin Gülendam karakteri beğenilen karakterden biri oldu. Gülendam karakterine genç oyuncu Reyhan Asena Keskinci hayat veriyor. İzleyiciler Adı Sevgi dizisinin Gülendam'ı Reyhan Asena Keskinci'yi araştırmaya başladı.

Magazin 14-03-22 15:16

Sinem Yüksel kimdir? Hayatını kaybeden Ahmet Çalık’ın nişanlısı Sinem Yüksel aslen nereli ve kaç yaşında?

Geçtiğimiz günlerde trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık'ın nişanlısı Sinem Yüksel'ın hayatı merak edildi. Konyaspor'da forma giyen milli futbolcu nikah günü almaya giderken geçirdiği trafik kazasında vefat etmişti. Çalık'ın nişanlısı Yüksel'den duygusal bir paylaşım geldi. Peki Sinem Yüksel kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? İşte ünlü futbolcunun nişanlısının hayatı...

Spor 12-02-22 18:42

Elbet Bir Gün dizisi Gizem kimdir? Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında?

Elbet Bir Gün dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor. İlgiyle takip edilen dizide Gizem karakterine daha önce Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterini canlandıran Sinem Ünsal hayat veriyor. Peki Elbet Bir Gün dizisi Gizem kimdir? Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında? İşte merak edilenler...

Magazin 07-11-21 21:23

Elbet Bir Gün dizisinin oyuncuları kimler? İşte Elbet Bir Gün dizisinin karakterleri...

Bugün FOX TV'de ekrana gelecek olan ve Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk gibi pek çok başarılı ismin rol aldığı Elbet Bir Gün dizisinin oyuncu kadrosu ve karakterleri merak ediliyor. Peki Elbet Bir Gün dizisinin oyuncuları kimdir? İşte Elbet Bir Gün dizisinin karakterleri...

Magazin 07-11-21 19:42

Sinem Yıldız kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hayat hikâyesi nedir?

Katıldığı programlarla gündeme gelen Sinem Yıldız, İstanbul’da doğup büyüdü. 5 yaşındayken bale eğitimi almaya başlayan Sinem Yıldız, görsel iletişim bölümünden mezun oldu.

Magazin 09-04-21 10:00

Sinem Yıldız kimdir, kaç yaşında, nereli? Demet ve Alişan'a konuk olan Sinem Yıldız kimdir?

Katıldığı programlarla zaman zaman gündeme gelen Sinem Yıldız, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oluyor, Peki, Sinem Yıldız kimdir, kaç yaşında, nereli? Demet ve Alişan'a konuk olan Sinem Yıldız kimdir ?

Magazin 06-04-21 14:32

Mucize Doktor Muhsin kimdir? Serkan Keskin kimdir, kaç yaşında ve nereli?

FOX'un sevilen dizisi Mucize Doktor'un oyuncu kadrosuna Muhsin karakteri ile ünlü oyuncu Serkan Keskin dahil oldu. Başrolde Taner Ölmez'in yer aldığı Mucize Doktor dizisinin oyuncu kadrosunda Reha Özcan, Onur Tuna, Sinem Ünsal gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Ali Vefa’nın hikayesinin anlatıldığı diziye son olarak dahil olan Serkan Keskin hakkında ise diziyi yakından takip edenler, Serkan Keskin kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? sorularına yanıt arıyor. İşte, Serkan Keskin'in hayatı...

Magazin 29-03-21 19:42

Reyhan Korkmaz kimdir? Zeynel Korkmaz kimdir? Çocuklarının önünde bıçaklanarak öldürüldü!

Ankara'da Zeynel Korkmaz isimli şahıs, eşi Reyhan Korkmaz'ı 4 çocuğunun gözü önünde boğazından bıçaklayarak öldürdü. Vahşi cinayeti işlemeden önce komşusunu arayan cani adam "Çocuklarım önce Allah'a sonra size emanet" dedi.

Haber 07-03-21 15:07

Sinem Umaş kimdir? Sinem Umaş neden hapse girdi? Sinem Umaş kaç yaşında, nereli? Sinem Umaş ne iş yapıyor?

Bir dönemin popüler gelin aday Sinem Umaş, son olarak cezaevine girmesiyle gündeme gelmişti. Umaş şimdi, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oluyor. Açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Umaş yaşadıklarını ilk kez anlatıyor. Bir yandan ünlü isimle ilgili çok sayıda detay da merak ediliyor. Peki, Sinem Umaş kimdir? Sinem Umaş kaç yaşında, nereli? Sinem Umaş neden hapse girdi? Sinem Umaş ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Magazin 10-11-20 10:34

Sen Anlat Karadeniz'e yeni sezonda hangi oyuncular katıldı?

Yeni sezon çekimleri Trabzon'da başlayan Sen Anlat Karadeniz dizisinin kadrosuna 3 yeni isim dahil oldu. Sinem Reyhan Kıroğlu, Beran Soysal ve Ali Ersan Duru yeni sezonda izleyiciyle buluşacak.

Trend 09-08-19 02:14

Burak Dakak kimdir? Diriliş Ertuğrul dizisine katılan Burak Dakak kimi canlandıracak? Hangi dizilerde oynadı?

Burak Dakak, Diriliş Ertuğrul dizisi kadrosuna katıldı. TRT 1'de çarşamba akşamları yayınlanan ve reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'a Burak Dakak ile birlikte yeni oyuncuların da ilave edildiği öğrenildi. Bu haber sonrasında dizinin hayranlarını Burak Dakak kimdir merak etmeye başladı. Burak Dakak ile birlikte Diriliş Ertuğrul'a Engin Öztürk, Sinem Uslu ve Hasan Küçükçetin dahil oldu. Peki Burak Dakak kimdir? Hangi dizilerde oynamıştır? Kaç yaşındadır? Dizide hangi karakteri canlandıracak

Magazin 27-02-18 15:21

Halit Ergenç ile Bergüzar Korel galada el ele

Melike Güner, Faruk Barman ve Sinem Reyhan Kıroğlu'nun rol aldığı "Medet" adlı tiyatro oyununun galası önceki akşam yapıldı.

Magazin 24-02-16 08:37

Sinem Kobal, Özge Özpirinççi, Serenay Sarıkaya üçünün de ortak özelligi var

Uzun ilişkilerden çıkıp da birdenbire mutluluğu bulan, yüzü pırıl pırıl ışıldayan insanların sırrını merak ediyorsanız, açıklıyorum. Basit: Sadece enerji vampirlerinden kurtuluyorlar! Peki nedir, kimdir bu vampirler?

Magazin 24-01-16 09:00

Sinem Kobal kimdir?

Sinem Kobal, 14 Ağustos 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Haber 09-01-14 11:47