Sirkeli Su Haberleri

Evdeki güvelerden sonsuza kadar kurtulun! Güvelerin kökünü kurutan yöntem

Evde oluşan güveler hem sağlık hem de hijyen açısından rahatsız edici olabiliyor. Özellikle kıyafetlerin ve yiyeceklerin arasında bulunan güveler için temizlik yöntemleri aranıyor. İşte güvelerden kurtulmanın en kolay yolu...

Kadin

Saçtan bit ve sirke nasıl temizlenir? Saçta bit ve sikre neden olur?

Saç biti ve sirkesi yaygın bir sağlık sorunudur. Bitler insan saçında yaşayan ve kan emerek beslenen küçük, kan emici böceklerdir. Sirke ise bitlerin yumurtalarıdır. Bitler doğrudan temas yoluyla kişiden kişiye bulaşabilir. Bu kafa kafaya temas, ortak kullanılan kişisel eşyalar veya giysiler yoluyla olabilir. Bitler ayrıca, kirli veya ıslak havlu veya şapka gibi ortak kullanılan eşyalar yoluyla da bulaşabilir.

Kadin

Sirkeli su idrar yolu enfeksiyonuna iyi gelir mi? İdrar yolu enfeksiyonuna iyi gelen şeyler, bitkisel yöntemler nelerdir?

İdrar yolu enfeksiyonları idrar yolundan yukarı doğru yükselen bakterilerin sebep olduğu yaygın enfeksiyonlardır. Antibiyotik tedavisi genellikle etkili bir yol olsa da bazı kişiler doğal ve bitkisel yöntemlerle de bu tür enfeksiyonlarla başa çıkmayı tercih ederler. Bu yöntemler arasında öne çıkan sirkeli su gibi bazı ev ilaçları idrar yolu enfeksiyonunun semptomlarını hafifletebilir.

Haber

Bayram temizliği için olmazsa olmaz temizlik hilesi! Camlarınız pırıl pırıl parlayacak

Kurban Bayramı’na az bir zaman kala bayram hazırlıkları da hız kazandı. Yılın ikinci dini bayramının arefe günü bu sene 27 Haziran tarihine denk geldi. Bayram ise çarşamba günü başlayacak. Bayram temizliği yapmak isteyenler için olmazsa olmaz temizlik hilesi duyanları şaşırtıyor. İşte camlarınızı pırıl pırıl parlatacak o yöntem

Kadin

Sirkeli Su

Sirkeli Su Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Sirkeli Su Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Makinede çizilen ve matlaşan bardakları tek malzemeyle parlatın! Matlaşan bardakları yeni alınmış gibi yapıyor

Bulaşık makinesi hayatımızı kolaylaştırsa da cam bardakların çizilmesine sebep olması bardağın pis görünmesine yol açıyor. Matlaşan bardakları parlatmak için ne kullanırsam kullanayım işe yaramıyor diyorsanız bunun çözümü her evde bulunan bir malzemeden geçiyor. Tek malzemeyle mat bardaklarınızı parlatmanız mümkün.

Kadin

Camda tek bir su lekesi bile bırakmayan temizlik tüyosu! Camlarınızı ayna gibi parlatacak

Cam temizliği oldukça zorlu olabiliyor. Camı ne kadar temizlersem temizleyeyim üzerinde iz kalıyor diyorsanız aşağıda yer alan temizlik tüyosunu denemeniz gerekiyor. Bu temizlik tüyosu camdaki su lekelerini geçirmekle kalmıyor camı aynı gibi parlatıyor.

Kadin

Evdeki güvelerin kökünü kurutuyor! Göremediğimiz güvelerden kurtulmak için...

Evdeki güveler hem kıyafetlerin hem yiyeceklerin kullanım ömrünü azaltıyor. Göremediğimiz birçok yerde bulunan güveler sağlığımızı da tehlikeye atabiliyor. Evdeki güvelerden kurtulmak için her mutfakta bulunan bir malzeme etkili sonuçlar sağlıyor. Güvelerden kurtulmak ve güvelerin tekrardan oluşmamasını sağlamak için bu içeriğe göz atabilirsiniz.

Kadin

Bitlenen çiçekler nasıl temizlenir, çiçek biti neden olur? Yaprak biti nasıl temizlenir, doğal yaprak biti ilaçları nelerdir?

Birçok kişi hobi olarak evinde veya uygun alanlarda bitki yetiştirmeyi çok seviyor. Ancak evde veya bahçede bitki yetiştirmek her zaman göründüğü kadar kolay bir işlem olmayabilir. Bitkilerin sağlığının korunması için doğru bir bakım yapılması gerekir. Yetiştirilen bitkilere, yaprağına gelen yaprak bitleri ve zararlı böcekler zarar verebilir. Bu bitler zamanla bitkinin hastalanmasına sebep olabilir. Peki, bitlenen çiçekler için doğal yaprak biti ilaçları nelerdir?

Kadin

Evdeki güvelerin kökünü kurutacak! Güveleri temizlemek için en doğru yöntem

Evin temizliği ve hijyeni hem sağlığımız hem de görünüm olarak önem taşıyor. Evdeki böceklerden kurtulmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Özellikle kıyafetlerin ve yiyeceklerin arasında bulunan güveler oldukça can sıkıcı olabiliyor. Güveleri basit şekilde temizlemenizin çok kolay bir yolu bulunuyor.

Kadin

Sararmış tuvalet taşlarını anında bembeyaz yapacak! Tuvaletleri beyazlatmak için en etkili çözüm

Temizlik hem sağlığımız hem de hoş bir görünüm için önem taşımaktadır. Birçok alanın temizliği kolay olsa da bazı yerleşmiş pislikleri temizlemek oldukça zorlayıcı olmaktadır. Özellikle tuvalette meydana gelen sararmalar tuvaletin pis görünmesine yol açar. Sararmış tuvaletleri beyazlatmak için aşağıdaki yöntemi deneyebilirsiniz.

Kadin

Osman Müftüoğlu, herkesin merak ettiği soruyu yanıtladı: Limonlu su mu, sirkeli su mu?

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, uzun zamandır herkesin merak cevabını merak ettiği soruyla ilgili konuştu. Kilo vermek ve metabolizmasını hızlandırmak isteyenlerin sabahları aç karnına içtiği limonlu su ve sirkeli su arasından hangisinin daha etkili olduğu merak ediliyor. Katıldığı programda bu soruya yanıt veren Prof. Dr. Müftüoğlu, beklenenlerin aksine şaşırtıcı bir yanıt verdi.

Haber