Süleyman Hurma Haberleri

Süper Lig tescil edilmeyebilir sözleri ortalığı karıştırmıştı, TFF'den jet hızında yanıt geldi!

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan olay yaratacak bir iddia ortaya atılmış, Hurma Süper Lig'in tescil edilmeme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını ifade etmişti. Bu sözlerin ardından TFF'den konuyla alakalı bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 23-04-2024 16:31

Süper Lig tescil edilmeyebilir! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan olay yaratan iddia

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan olay yaratacak bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig'in tescil edilmeme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını ifade eden Hurma'nın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 23-04-2024 12:23

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan çok sert açıklama! Galatasaray üzerimizden prim yapmasın!, Yayına bağlanırsam 1 milyon TL ceza alırım!

Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Süleyman Hurma, Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından sert bir açıklamada bulundu. İstanbul ekibinin başkanı; hakem yönetimine tepki gösterirken, "Galatasaray, bizim üzerimizden prim yapmaya çalışıyor. Yayına bağlanırsam, 1 Milyon TL ceza alırım." ifadelerini kullandı.

Spor 27-11-2023 07:08

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan MHK'ya çağrı! Sabaha kalmadan istifa edin

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma katıldığı bir canlı yayında MHK'ya istifa çağrısında bulundu. İşte detaylar...

Spor 06-11-2023 00:05

Diğer Haber Etiketleri

Süleyman Hurma

Suleyman Hurma Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Suleyman Hurma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Karagümrük'te yeni hoca kim olacak? Süleyman Hurma: 'Kulübümüze yakışacak'

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, teknik direktör Andrea Pirlo'nun ayrılığı sonrasında gelecek olan yeni hoca ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor 31-05-2023 11:23

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın annesi vefat etti

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın annesi Şükriye Hurma hayatını kaybetti.

Spor 20-02-2023 15:32

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın babası vefat etti

VavaCars Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın babası Ziya Hurma hayatını kaybetti.

Spor 15-02-2023 11:50

Yöneticiler zor sakinleştirdi! TFF'de dev gerginlik! Hamit Altıntop ve Süleyman Hurma arasındaki konuşma ortaya çıktı: Ben olsam seni tesislere almam!

Türkiye Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği arasında dün Riva'da bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Türkiye'nin, Faroe Adaları mağlubiyeti masaya gelince Süleyman Hurma ile Hamit Altıntop arasında büyük bir gerginlik yaşandı. Çıkan münakaşa sonrası diğer yöneticiler araya son anda girerken, tartışmanın nedeni belli oldu. İkili arasında karşılıklı kullanılan ifadeler de ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Spor 15-10-2022 16:54

Son dakika haberleri! Süper Lig'in başlamasına günler kala olay! Fatih Karagümrük devredilebilir...

VavaCars Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, kırmızı-siyahlı kulüple ilgili flaş bir açıklama yaptı. Stat ve tesis sorununu çözemeyen Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gerekirse kulübü başkasına devredebileceğini açıkladı.

Spor 03-08-2022 14:26

Son dakika: Emre Mor Fenerbahçe'ye mi geliyor? Süleyman Hurma açıkladı...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine Jorge Jesus'un getirilmesinin ardından Lincoln Henrique ve Armindo Bruma transferleri tamamlanmıştı. Sarı - lacivertlilerin, geride bıraktığımız sezonda Fatih Karagümrük formasıyla çıkışa geçen ve dikkatleri üzerine çeken Emre Mor'un transferini bitirdiği öne sürülmüştü. Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan açıklama geldi.

Spor 24-06-2022 23:37

Son dakika: Emre Mor, Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor? Resmi açıklama...

Son dakika haberleri: Fatih Karagümrük'te teknik direktör Volkan Demirel döneminde adeta yeniden doğan ve dikkat çeken bir performans sergileyen Emre Mor'un adı, son dönemde Fenerbahçe ile sıkça anılıyordu. Teknik direktörlüğe Portekizli Jorge Jesus'u getiren sarı - lacivertlilerin Mor için Karagümrük'e teklif sunduğu iddia edilmişti. Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, konuya ilişkin canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Spor 01-06-2022 15:21

Son dakika: Fenerbahçe, Emre Mor transferinde sona yaklaştı! Sürpriz hamle...

Son dakika haberleri: Geride bıraktığımız sezonun son haftalarında büyük bir çıkış yakalayarak Şampiyonlar Ligi ön eleme biletini cebine koyan Fenerbahçe, transferde de atağa geçti. Kısa süre içerisinde yeni teknik direktörünü açıklayacak olan sarı - lacivertliler, bu sezon ortaya koyduğu performansla yeniden adından sıkça söz ettiren Emre Mor için Karagümrük ile görüştü ve anlaşma noktasına geldi.

Spor 31-05-2022 09:19

Volkan Demirel, Fatih Karagümrük'ün başına mı geçiyor? Başkan açıkladı

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Volkan Demirel'in takımın başına geçeceği iddialarına cevap verdi. Sosyal medyada çıkan haberleri yalanlayan Hurma, şu an için böyle bir durumun olmadığını söyledi.

Spor 13-12-2021 14:49

Süleyman Hurma'dan Biglia için Fenerbahçe ve Trabzonspor açıklaması

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, transfer gündemindeki isimler hakkında konuştu.

Spor 31-05-2021 18:30

Süleyman Hurma'dan Beşiktaş maçı öncesinde flaş teşvik sözleri!

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, şampiyonluğu yakından ilgilendiren Beşiktaş - Karagümrük maçı öncesi açıklamalar yaptı. Sahaya en uygun kadroyla çıkacaklarını ifade eden Karagümrük Başkanı, "Kötü niyetli insanlar Fenerbahçe'den teşvik aldı diyecek ama önemli olan kim nasıl oynuyor, nasıl kazanıyor. Kulüplerimizi mi güzelleştireceğiz, yoksa yüreğinde insan sevgisi taşımayan, ipe sapa gelmez insanlara göre mi davranacağız?" ifadelerini kullandı.

Spor 10-05-2021 17:28

Fatih Karagümrük'ten UEFA'ya Şampiyonlar Ligi önerisi

Fatih Karagümrük Kulübü İkinci Başkanı Süleyman Hurma, Şampiyonlar Ligi'nin formatı hakkında açıklama yaptı.

Spor 10-03-2021 21:50