Titanik Haberleri

Titanik’in yönetmeni James Cameron’a Titan teklifi! Titan felaketi dizi mi oluyor?

1912 yılında bu dağına çarparak Atlantik Okyanusu’nda batan Titanik gemisinin hikayesini konu alan film tüm dünyada gişe rekorları kırmıştı. Titanik enkazına dalış yaparken kaybolan ve bir felaketle turistik gezisi sonuçlanan Titan denizaltısının hikayesini dizi olacağı iddia edildi. Hatta Titan dizisi için Titanik’in yönetmeni James Cameron’a teklif gittiği söylendi.

Trend 14-07-2023 15:54

Dünyanın konuştuğu Titan denizaltı faciasını onlar çabuk unuttu! 2024 yılı biletleri gündem yarattı... Fiyatı dudak uçuklattı

1912 yılında buz dağına çarparak batan Titanik gemisinin enkazını görmek için Atlantik Okyanusu’na turistik gezi düzenleyen Titan isimli denizaltı feci bir şekilde patlamıştı. 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan feci kaza dünya basınında geniş yankı uyandırırken OceanGate şirketi 2024 yılı yeni tur gezisi için 250 bin dolarlık (yaklaşık 6 milyon 516 bin TL) biletlerinin reklamını yapmaya devam ediyor.

Trend 04-07-2023 11:14

Trajik detaylar gün yüzüne çıktı! Titan yolcuları son anlarında neler yaptı?

Dünya Titanik enkazına dalış yapan ve talihsiz bir biçimde patlayan denizaltı 'Titan'ı uzunca bir süre konuşmuştu. Titan'dakilerin o gün son saatlerini nasıl geçirdikleri gün yüzüne çıktı. İşte bütün detaylar!

Haber 03-07-2023 11:07

Titanik enkazına dalış sırasında yüksek basınçla patlamıştı! 'Titan' denizaltısı ile ilgili yeni gelişme: Enkazında tespit edildi

Atlantik Okyanusu'nda Titanik enkazına yaptığı dalışın ardından kaybolan ve yüksek basınçla patladığı ortaya çıkan 'Titan' denizaltısı ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. 5 kişinin hayatını kaybettiği denizaltının dün enkazı çıkarılmıştı. Enkazın içinde insan kalıntıları olduğu belirtildi.

Haber 29-06-2023 13:23

Titanik

Titanik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Titanik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Titanik dalışında batan Titan denizaltısının enkazı çıkarıldı! Muşambalarla kaplı metal parçaları dikkat çekti

Atlantik Okyanusu'nda Titanik enkazına yaptığı dalışın ardından kaybolan ve patladığı ortaya çıkan 'Titan' denizaltısı 5 kişiye mezar olmuştu. Dünyanın konuştuğu olayın ardından okyanus tabanında arama çalışmaları yapıldı. Uzaktan kumandalı araçlarla yapılan çalışmaların ardından Titan'a ait parçalar karaya çıkarıldı. Turistik denizaltının parçaları da olaydan bu yana ilk kez görüldü. Muşambalarla kaplı metal parçaları ise dikkat çekti.

Haber 28-06-2023 22:51

Titan'ı araştıracaklar! Kanada Ulaştırma Güvenliği Kurulu ve ABD Sahil Güvenlik soruşturma başlatıldığını duyurdu

Titanik’in enkazına turistik bir gezi düzenleyen OceanGate şirketinin Titan adını verdiği denizaltısı kaybolduktan sonra 'katastrofik' bir patlamayla parçalara ayrıldığı ifade edildi. Kanada ve ABD'deki yetkilileri denizaltının patlamasıyla ilgili olarak soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Trend 24-06-2023 11:42

Sosyal medyada gündem yaratan görüntüler! Titanik enkazını ararken kaybolan Titan denizaltısının patlama anı canlandırıldı... “0.03 saniye içinde çöktü”

Atlantik Okyanusu’nda batan Titanik enkazını görmek için turistik bir tur düzenleyen OceanGate şirketinin Titan adını verdiği denizaltısının kaybolması dünya basınında geniş yankı uyandırmıştı. ABD Sahil Güvenliği, başarısız keşif ekibi Titanik'in enkazına doğru ilerlerken Titan denizaltısında bulunan beş kişinin su altında 'feci bir patlama' sonucu öldüğünü duyurdu. Sosyal medyada denizaltının patlama anı canlandırıldı.

Trend 24-06-2023 10:17

İlginç tesadüf! Kayıp Titan denizaltındaki İngiliz milyarderin eşinin Titanik’le bağlantısı şaşkına çevirdi... Titanik’te ölen çiftin torunu çıktı

Atlantik Okyanusu’nda batan Titanik enkazını görmek için turistik bir tu düzenleyen OceanGate şirketinin Titan adını verdiği denizaltısı kayboldu. Yeterli oksijenleri kalmadığı OceanGate firması, denizaltında bulunan 5 kişinin tamamının öldüğüne inandıklarını söyleyerek bir taziye mesajı yayınladı. Denizaltında bulunan İngiliz milyarder Stockton Rush’ın elşi Wendy Rush’ın 1912 yılında batan Titanik’te ölen çiftin torunu olduğu ortaya çıktı.

Trend 23-06-2023 08:50

TİTANİK KAYIP DENİZALTI SON DURUM: Titanik gezisinde kaybolan denizaltı bulundu mu, içinde kaç kişi var? Oksijenleri bitti!

Kayıp denizaltı ile ilgili araştırmalar yolcuların oksijenlerinin bitmesi haberiyle birlikte hız kazandı. ABD Sahil Güvenliği birimi, Atlantik Okyanusu'nda kaybolan küçük denizaltıyı bulmak için arama bölgesinin 2 kat genişletildiğini açıkladı. Kayıp denizaltındaki yolcuların 96 saatlik oksijeni bitti. Peki, Titanik gezisinde kaybolan denizaltı bulundu mu, içinde kaç kişi var? İşte son durum...

Haber 23-06-2023 07:55

SON DAKİKA | Titanik'i görüntülemek isterken kaybolmuştu... Okyanusta bir enkaz bulundu! Denizaltı şirketinden açıklama geldi: Hayatlarını kaybettiler

Son dakika haberi... Titanik'in Atlas Okyanusu’ndaki enkazına turistik amaçla sefer yaparken kaybolan denizaltıyı arama çalışmalarında son dakika gelişmesi yaşandı. Denizaltıyı bulmak için çalışma yürüten ekipler, okyanusta bir "enkaz" buldu. Öte yandan kayıp denizaltının şirketi OceanGate'den yapılan açıklamada, denizaltıdaki 5 kişinin hayatını kaybettiği duyuruldu. ABD'den ise ailelere taziye mesajı geldi.

Haber 22-06-2023 19:14

Sosyal medya bunu konuşuyor! The Simpsons (Simpsonlar) Titanik’i ziyaret eden denizaltının kaybolacağını bildi mi?

1989 yılında yayın hayatın başlayan The Simpsons (Simpsonlar) dünyanın en uzun soluklu dizisi olmanın yanında dünya genelindeki olayları tahmin etmesiyle de fenomene dönüştü. Simpsonlar’ın kehanetleri sosyal medyada dolaşırken son olarak dizinin Titanik’i ziyaret etmek için turistik gezi düzenleyen ve haber alınamayan denizaltının battığını bildiği ileri sürüldü.

Trend 22-06-2023 11:47

Titanik batığına sefer yaparken kaybolmuştu! Denizaltı için zamana karşı mücadele sürüyor

Titanik batığına dalış sırasında kaybolan denizaltıyı bulmak için zamanla yarış sürüyor. İçinde beş kişinin bulunduğu öğrenilen Titan isimli deniz aracının Çarşamba günü Türkiye saatiyle 17:00 itibarıyla 20 saatlik oksijeni olduğu iddia ediliyor. Öte yandan Titanik dalışı için turistlerin, 8 günlük gezi için kişi başı 250 bin dolar gibi bir miktar ödediği biliniyor. İşte haberin detayları...

Haber 21-06-2023 20:03

Dünyanın gözü kulağı oradan gelecek haberde! Kayıp denizaltında sadece 24 saatlik oksijen kaldı: Arama gemisinden ilk fotoğraf geldi!

Pazar günü beş yolcusuyla, Titanik gemisine dalış yapan bir denizaltının iletişimi kesildi. Denizaltıda 24 saatlik oksijenin kaldığının belirtilmesinin ardından zamana karşı yarış başladı. Bu sabah gelen yeni habere göre denizin altından bir ses duyuldu ve ekipler o bölgede çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kurtarma gemisi 'Deep Energy'den ilk fotoğraf geldi! İşte haber tüm detayları...

Haber 21-06-2023 16:16

Dünyanın gözü Atlantik Okyanusu'nda! Titanik dalışında kaybolan denizaltıda oksijen azalıyor... Su altından sesler tespit edildi

Dünyanın gözü Atlantik Okyanusu'na çevrildi. Titanik enkazında dalış yapan, aralarında ünlü İngiliz milyarderin de olduğu 5 kişiyi taşıyan denizaltının kaybolmasının ardından zamanla yarışılıyor. Fransa bölgede arama robotu gönderirken, küçük denizaltıda oksijen azalıyor. Aramaların ABD'nin Connecticut eyaletinden daha büyük olan 7 bin 600 mil karelik bir alanda arama yapıldığı ifade edilirken, su altından sesler tespit edildiği haberi geldi! İşte kaybolan denizaltıyla ilgili son durum...

Haber 21-06-2023 11:01

Titanik'in enkazını ararken Atlas Okyanusu'nda kayboldu! İngiliz milyarderin de denizaltıda olduğu ortaya çıktı

Buz dağına çarparak batan ve 1514 kişinin ölümüne neden olan Titanik'in enkazını göstermek için turistik amaçla kullanılan denizaltı araçlardan biri, Atlas Okyanusu'nda kayboldu. Dalıştan 1 saat 45 dakika sonra irtibatın kesildiği denizaltıdan 24 saatten daha uzun bir süredir haber alınamıyor. İngiliz milyarder Hamish Harding'in de Titanik enkazında kaybolan denizaltıda olduğu açıklandı.

Haber 19-06-2023 23:03

Titanik'in enkazına turist taşıyan denizaltı, okyanusta kayboldu!

Döneminin en büyük yolcu gemisi olan ve ilk seferinde buz dağına çarparak batan Titanik'in enkazına turist taşımak için kullanılan küçük turistik denizaltı, Atlas Okyanusu'nda kayboldu. Ekipler, kaybolan denizaltıyı bulmak için çalışma başlatırken, denizaltında kaç turistin olduğu henüz bilinmiyor.

Haber 19-06-2023 18:58

Titanik’in en net görüntüleri yayınlandı! Yeni bilgiler gün yüzüne çıkabilir

Dünya tarihinin batan en büyük gemilerinden Titanik’in enkazının en net görüntüleri yayınlandı. Görüntülerin, kazayla ilgili yeni bilgileri gün yüzüne çıkarması bekleniyor.

Haber 18-05-2023 16:25

Titanik’in çocuk yıldızıydı! Son halini görenler gözlerine inanamadı... 25 yıl sonra ortaya çıktı

Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet'in başrollerini paylaştığı sinema dünyasının kült filmleri arasında gösterilen Titanik’in çocuk yıldızı 25 yıl sonra ortaya çıktı. Titanik’te henüz 5 yaşındayken rol alan ve sadece 3 sahnede oynayan Reece Thompson, filmin 25 yıl sonra bile hâlâ kendisine para kazandırdığını açıkladı.

Trend 02-05-2023 15:36

Boş vakitlerinizde kaliteli seyir keyfi yaşamanızı sağlayacak en iyi yabancı filmler

Dünya sineması; farklı kültürlerin öykülerini, sanat anlayışlarını ve hayatları yansıttığı için oldukça zengin bir kaynak. Yabancı filmler, sadece yerel hikayeleri anlatmakla kalmayıp aynı zamanda farklı ülkelerin toplumsal, politik ve ekonomik durumlarını da yansıtır. Bu nedenle, yabancı filmler, uluslararası sinema endüstrisinde önemli bir yere sahip. Bu yazıda, en iyi yabancı filmlerden bazılarını sizin için seçtik. Gelin, bu filmleri birlikte keşfedelim.

Magazin 24-03-2023 17:15

Yıllardır devam eden spekülasyonlara Titanik’in yönetmeni noktayı koydu! “Ölmesi gerekiyordu”

Dünyanın en ünlü filmlerinden 1997 yapımı Titanik yayınlandığı döneme damga vurmasının yanında yıllar boyunca izlenen kült yapımlardan biri olmayı başardı. Pek çok kişi Titanik’in final sahnesini tartışmaya devam ediyor. Filmin finalinde Leonardo Di Caprio'nun canlandırdığı 'Jack' karakterinin ölümüne dair ünlü yönetmen James Cameron yıllar sonra açıklama yaptı.

Trend 19-12-2022 17:59