Yağmur Atacan Haberleri Ve Son Dakika Yağmur Atacan Haberleri

Yağmur Atacan Haberleri Ve Son Dakika Yağmur Atacan Haberleri

Türk televizyonunda büyük başarılar elde eden oyuncu Yağmur Atacan, 1983 yılında Gaziantep’te doğmuştur. Oyunculuğun yanında müzisyenlik yapan sevilen aktörün ailesi Yugoslavya göçmenidir.

Babası asker olduğu için tayini Gaziantep’e çıkmış ve Yağmur Atacan bu ilde dünyaya gelmiştir. İlkokulu Eskişehir ilinde okuyan Atacan, Lise öğrenimini Üsküdar Anadolu Lisesi’nde görmüştür.

Üniversiteyi İstanbul Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünde devam ettiren Atacan, eğitimini tamamlamadan yarıda bırakmıştır. Birçok dizi ve filmde rol alarak büyük başarılara imza atan ünlü oyuncu 2008 yılında Pınar Altuğ ile evlenerek bu evlilikten bir kız çocuğu dünyaya getirmiştir.

En çok sevilen rollerinden biri Canbaz isimli oyundaki Bebeto karakteri olan Yağmur Atacan, sanatta kendini ilerleterek ticarete de atılmış ve şuanda tekne satarak geçimini sağlamaktadır.

Yağmur Atacan Haberleri

Pınar Altuğ dekolteli elbisesiyle hayranlarını mest etti! Yıllar geçtikçe güzelleşiyor

Hem özel hayatı hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiren Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ şık tarzıyla hayranlarını mest etti. Şu sıralar tiyatroda yoğun tempoda çalışan Altuğ'ın dekolteli tarzına yorum yağdı.

Magazin 18-02-2024 13:33

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın gözlerden uzak büyüttüğü kızları Su büyüdü, kocaman oldu! Doğum günü pozuna yorum yağdı

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Eşi Yağmur Atacan’la romantik pozlarıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu bu defa gözlerden uzak büyüttüğü kızı Su ile gündem oldu. Ünlü çiftin kızını görenler çok şaşırdı.

Magazin 27-01-2024 15:27

Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan şehit haberleri sonrası isyan etti! Şuraya çok şey yazasım var...

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 23 Aralık 2023 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit sayısı 12'e yükseldi. Acı haberlerin ardından sosyal medyada hayatlarından paylaşım yapan ünlüler tepki çekerken Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan da isyan etti.

Magazin 24-12-2023 11:38

Yağmur Atacan eşi Pınar Altuğ'un o dönem daha çok kazandığını itiraf etti! Oyunculuğu bakın neden bırakmış

Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan örnek çiftler arasında yer alıyor. Bir kızları olan çift pozlarıyla da beğeni topluyor. Geçtiğimiz günlerde bir davette görüntülenen çiftten Yağmur Atacan para itirafıyla dikkat çekti.

Magazin 13-10-2023 10:25

Yağmur Atacan

Yağmur Atacan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Yağmur Atacan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Pınar Altuğ'a eşi hakkında şoke eden mesaj! Kadın eteğinde...

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken oyuncu Pınar Altuğ şu sıralar eşi Yağmur Atacan ile tatil yapıyor. Tekne ile gezen çift büyük bir tur teknesinin son ses müzikle denizde gezmesini eleştirdi. Bunun sonrasında Altuğ'e gelen mesaj ise şoke etti.

Magazin 27-08-2023 15:36

Herkes ayrılırlar sanmıştı! Pınar Altuğ Yağmur Atacan çifti 16'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Meltem karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pınar Altuğ sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Haklarından birçok kez ayrılık haberi çıkan ancak bu iddiaları her fırsatta yalanlayan Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti, evliliklerinde 16 seneyi geride bıraktı. Ünlü çift, evlilik yıl dönümlerini , sosyal medya hesaplarından yaptıkları romantik paylaşımlarla kutladı.

Magazin 15-08-2023 15:22

Pınar Altuğ'un omzundaki dövme olay oldu! Gelen yoruma bakın ne yanıt verdi

Bir döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ sosyal medya hesabını aktif kullanıyor. En son katıldığı bir düğünden pozunu paylaşan Altuğ bir takipçisinin dövmesiyle ilgili yorumuna bakın ne yanıt verdi.

Magazin 21-07-2023 17:34

Pınar Altuğ, eşi ve arkadaşlarıyla tekne tatilinde! Emekli perişan yorumuna bakın ne yanıt verdi

Haklarından birçok kez ayrılık haberi çıkan ancak bu iddiaları her fırsatta yalanlayan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti arkadaşlarıyla tekne tatiline çıktı. Tatilden pozlarını paylaşan oyuncuya gelen "Hayat size güzel emekli perişan" yorumu dikkat çekti. Altuğ bakın bu yoruma ne yanıt verdi.

Magazin 17-07-2023 12:17

Pınar Altuğ Yağmur Atacan’la romantik pozlarını paylaştı! O yoruma dayanamadı

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Eşi Yağmur Atacan’la romantik pozlarını paylaşan Altuğ bir takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamadı.

Magazin 14-07-2023 21:31

Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan ile ayrılık iddialarına tepki gösterdi! ''Evet, biz boşandık''

Haklarından birçok kez ayrılık haberi çıkan Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti, 15'inci evlilik yıl dönümlerini geçtiğimiz günlerde sosyal medyada romantik bir paylaşımla kutlamıştı. Eşiyle arasındaki yaş farkıyla sık sık gündem olan Pınar Altuğ, son olarak katıldığı bir galada muhabirlerin 'boşanma' sorusuna tepki gösterdi.

Magazin 15-06-2023 08:47

Yaş farkı çok konuşulmuştu! Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan: 15 güne ayrılır dediler...

Oyuncu Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan çifti sık sık gündeme geliyor. Uzun yıllar yaş farkı yüzünden zorbalığa maruz kalan çift paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Son olarak Yağmur Atacan, eşi Pınar Altuğ ile evlilik yıl dönümlerini romantik bir paylaşımla kutladı ve haklarında yapılan yorumlara da göndermede bulundu.

Magazin 13-04-2023 08:06

İslam düşmanısın mesajını ifşa etti! Pınar Altuğ: Söyleyecek söz bulamıyorum

Geçtiğimiz hafta Hatay'da depremzedeleri ziyaret eden Pınar Altuğ kendisine gelen bir mesajla şoke oldu. Oyuncu kendisine gelen "İslam düşmanısın" mesajını ifşa edip "Söyleyecek söz bulamıyorum" dedi.

Magazin 12-03-2023 14:22

Yağmur Atacan Fulya Öztürk'ü paylaştı! Orada kamera arkasında da...

Deprem sonrası ulaşılamayan köylere yardım ulaştıran Yağmur Atacan ilk günden beri deprem bölgelerinde olan gazeteci Fulya Öztürk'ü paylaştı! Atacan paylaşımıyla gündem oldu.

Magazin 06-03-2023 13:15

Pınar Altuğ'dan boy yorumlarına sert yanıt! Siz söyleyince...

Pınar Altuğ, arkadaşının nikahında giydiği topuklu ayakkabı nedeniyle, eşi Yağmur Atacan ise yine aynı nikahta giydiği pantolon nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu.

Magazin 05-03-2023 00:57

Yağmur Atacan İşin gücün hükümeti eleştiri sözüne sert çıktı! Kızılay halka hizmet için...

Depremlerin ardından ulaşılamayan köyler için yola çıkan ve günlerce arabasıyla köy köy gezen Yağmur Atacan Kızılay'ın çadır satmasına dair eleştiride bulundu. Yağmur Atacan "İşin gücün hükümeti eleştiri" sözüne ise sert çıktı.

Magazin 28-02-2023 09:48

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan paylaştı! Kızılay çadır ve yemeklerin parasını iade...

Oyuncu Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan deprem sonrası soluğu Hatay'da almış ve ulaşılamayan köylere yardım götürmüştü. Eski oyuncu ve eşi Kızılay'ın AHBAP'a çadır satması sonrası sosyal medyadan fikirlerini paylaştı.

Magazin 27-02-2023 15:56

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ'a büyük şok! Yağmur Atacan açtı ağzını yumdu gözünü: Hain, kansız!

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Meltem karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabının hacklendiğini duyurdu. Ünlü oyuncu, adının kullanıldığını belirtip depremzedeler için mesajlar atıldığını söyledi. Takipçilerine, dolandırıcılara kanmamaları yönünde uyarıda bulunan Pınar Altuğ'a eşi Yağmur Atacan'dan destek geldi.

Magazin 22-02-2023 13:44

Kafamı dağıtmaya çalışıyorum olmuyor demişti! Yağmur Atacan gelen mesaja anlam veremedi... İşiniz gücünüz devlete...

Kahramanmaraş ve 11 ili etkileyen büyük yıkım sonrası ulaşılamayan köylere giderek yardım götüren eski oyuncu Yağmur Atacan geçtiğimiz gün "Haberleri dinledikçe görüyorum çok şükür normalim" demişti. Bunun üzerine kendisine eleştiri mesajı gelen Atacan ve eşi Pınar Altuğ gelen mesaja anlam veremedi.

Magazin 20-02-2023 11:34

Deprem sonrası ulaşılamayan köylere gitmişti! Yağmur Atacan: Kafamı dağıtmaya çalışıyorum olmuyor

Oyuncu Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra soluğu yollarda almış ve 4 gün boyunca sabahlara kadar ulaşılamayan köylere yardım taşımıştı. Geçtiğimiz günlerde evine dönen Atacan yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 19-02-2023 14:21

Yağmur Atacan günlerdir depremden sonra ulaşılamayan köyleri dolaşıyordu! Eve vardım vicdanim rahat ama...

Oyuncu Yağmur Atacan ve arkadaşları büyük felaketin ardından off road araçlarıyla depremden etkilenen Hatay'a yardım için yola çıktı. Ulaşılamayan köyleri dolaşan Atacan felaketin yedinci gününde evine döndü ve duygularını sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 12-02-2023 12:21

Deprem sonrası ulaşılamayan köylere giden Yağmur Atacan yoldan paylaştı! Televizyonlar size görülebilecek şeyleri gösteriyorlar

Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan ve arkadaşları off road araçlarıyla deprem sonrası Hatay'da ulaşılamayan köylere giderek yardım götürüyor. Yağmur Atacan yoldan yaptığı paylaşımda "Televizyonlar size görülebilecek şeyleri gösteriyorlar" dedi.

Magazin 10-02-2023 07:41

Yağmur Atacan ve arkadaşları pikap araçlarla deprem sonrası ulaşılamayan köylere gidiyor!

Oyuncu Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan yaşanan büyük depremin ardından izinlerini alarak yola çıktı. Atacan ve 15 arkadaşı pikap araçlarla ulaşılamayan köylere yardım götürecek. Atacan yolda çektiği videolarla bazı uyarılarda bulundu.

Magazin 08-02-2023 09:59

Pınar Altuğ kocasıyla gelen pozuna aldığı yorumla şaştı kaldı! B.kuyla kavga eden...

Yağmur Atacan ile 2008 yılında nikah masasına oturan ve bu evlilikten Su Atacan adında bir kızı olan Pınar Altuğ kocasıyla bir pozunu paylaştı. Güzel oyuncuya gelen yorum ise herkesi şaşırttı. Altuğ ise bu yoruma tepkisiz kalmayarak bomba bir yanıt verdi.

Magazin 18-12-2022 13:47

Yağmur Atacan 'En iyi kız babaları bilir' deyip paylaştı! Sosyal medyada gündem oldu

Doktorlar dizisinde canlandırdığı 'Hasan' karakteriyle hafızalara kazınan Yağmur Atacan, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık adından söz ettirdi. Nisan 2008'de nikah masasına oturduğu Pınar Altuğ ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu, bu kez sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Ünlü oyuncu, Dünya Kız Çocukları Günü'ne özel bir paylaşımda bulunarak kızı Su ile bir pozunu paylaştı.

Magazin 12-10-2022 09:27

‘Pınar benim ruh eşim’ diyerek Yağmur Atacan'a saldırmıştı! Flaş gelişme

İstanbul'da haklarında cezası kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlüleri yakalamak için yapılan operasyonda 106 kişi gözaltına alındı. Yakalananlar arasında 2014 yılında Yağmur Atacan'a silahlı saldırı düzenleyen ve hakkında 7 yıl 6 ay hapis cezası kesinleşen firari Galip Topsız da bulunuyor.

Magazin 08-10-2022 14:05

Yağmur Atacan gelen mesajı ifşa etti! Haydar Dümen hocamız...

Pınar Altuğ ile yaşadığı evlilikle sık sık gündeme gelen Yağmur Atacan sosyal medyayı aktif kullanıyor. Atacan son olarak kendisine gelen bir mesajı ifşa etti. Yağmur Atacan mesajı paylaşırken düşüncelerini paylaşmayı da ihmal etmedi.

Magazin 28-09-2022 14:33

Yağmur Atacan karısına sitem etti! Pınar Altuğ Kocam sağ olsun dedi

Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ sosyal medyada oldukça aktif. Karı-kocanın paylaşımları sık sık gündeme geliyor. Atacan son olarak karısının tatilde olduğu söyleyerek şakayla karışık sitem etti. Pınar Altuğ ise "Kocam sağ olsun" dedi.

Magazin 23-09-2022 10:19

Yağmur Atacan'dan güldüren paylaşım! Pınar Altuğ Miss Turkey 2022'de jüri olunca...

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Yağmur Atacan son dönemde sosyal medyada oldukça aktif. Pınar Altuğ ile evli olan Yağmur Atacan, eşinin Miss Turkey 2022'de jüri olmasıyla ilgili yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 21-09-2022 10:53

Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan'ı isyan ettiren fiyat! Bir porsiyon...

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Yağmur Atacan son dönemde sosyal medyada oldukça aktif. Pınar Altuğ ile evli olan Yağmur Atacan bir porsiyon böreğe ödediği fiyata isyan etti.

Magazin 16-09-2022 10:38

Yağmur Atacan kendisinden 9 yaş büyük eşi Pınar Altuğ'un doğum gününü kutladı! Bir yaş daha gençleşti

Pınar Altuğ yeni yaşını kutluyor. Yağmur Atacan kendisinden 9 yaş büyük eşi Pınar Altuğ'un doğum gününü sosyal medyadan bir mesaj paylaşarak kutladı. Eski oyuncu Atacan eşi için "Bir yaş daha gençleşti" yorumunda bulundu.

Magazin 02-09-2022 09:36

Yağmur Atacan 'flaş' notuyla paylaştı! Pınar Altuğ sörf tahtasında...

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Meltem karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oldu. Altuğ, şimdi ise eşi Yağmur Atacan'ın paylaşımıyla gündeme geldi. Atacan, 2008 yılında nikah masasına oturduğu eşinin sörf tahtasıyla çekilen anları kayıt altına alarak esprili bir notla yayınladı.

Magazin 23-08-2022 15:09

Yağmur Atacan gelen mesajı ifşa etti! Senin gibisi maşallah

Doktorlar dizisinde rol aldıktan sonra başka bir sektöre geçiş yaparak gözlerden uzak olmayı tercih eden ve Pınar Altuğ ile evliliğiyle sık sık gündeme gelen Yağmur Atacan sosyal medya hesabı açtı. Eşi gibi aktif bir kullanıcı olmaya çalışan Atacan son olarak gelen bir mesajı ifşa ederek dikkat çekti.

Magazin 20-08-2022 11:30

Kocası bikinili pozunu paylaşmıştı! Pınar Altuğ denizin içinde keyif yaptı

Yaz aylarını teknesinde eşi ve kızıyla geçiren Pınar Altuğ sık sık paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Son olarak eşi Yağmur Atacan'ın bikinili pozlarını paylaşmasıyla adından söz ettiren Altuğ deniz keyfi yaparken çekilen bir karesini sosyal medya hesabına koydu.

Magazin 19-08-2022 15:00

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'dan aşk pozu! Bana 'Karım olur musun?' diye soralı 15 yıl oldu

Oyuncu Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan evlendikleri günden beri yaş farkı yüzünden eleştirilere maruz kalsa da uzun yıllardır mutlu bir ilişki sürdürüyor. Her fırsatta birbirlerini çok sevdiklerini söyleyen ünlü çift 15. yıllarını kutluyor. Çocuklar Duymasın'ın ünlü oyuncusu Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan beraber poz verip "İyi ki" dedi. İşte evlilik yıl dönümü kutlaması...

Magazin 15-08-2022 15:43

Pınar Altuğ'dan eşi Yağmur Atacan ile aşk pozu! İyi ki be kocam

Yılların oyuncusu Pınar Altuğ son zamanlarda gerek özel hayatıyla gerek açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor. Yıllara meydan okuyan Pınar Altuğ, eşiyle aşk pozunu paylaştı.

Magazin 15-08-2022 13:55

Karısının bikinili pozunu paylaşmıştı! Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ'dan tekne pozu

Geçtiğimiz gün eşi Pınar Altuğ'un bikinili halinin ve fit görüntüsünün haber alması üzerine paylaşım yapan Yağmur Atacan gündem olduktan sonra bu sefer de karısıyla birlikte verdiği pozu paylaştı. Teknede yaz aylarını geçiren çiftin pozuna "Çok güzelsiniz" yorumları yağdı.

Magazin 12-08-2022 12:35

Yağmur Atacan karısı Pınar Altuğ'un bikinili halini paylaştı! Direnemiyorum ben yaşlanacağım

Doktorlar dizisiyle tanınan Yağmur Atacan ve oyuncu Pınar Altuğ yaz aylarını kızlarıyla birlikte teknede geçiriyor. Güneşin ve denizin tadını doyasıya çıkaran çift sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Çocuklar Duymasın'ın yıldızı Pınar Altuğ teknede de sporunu aksatmıyor ve fiziğiyle yıllara meydan okuyor. Altuğ'un fiziği haber olunca eşi Yağmur Atacan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Eşinden küçük olmasıyla sık sık gündeme gelen Yağmur Atacan "Direnemiyorum ben yaşlanacağım" dedi.

Magazin 11-08-2022 15:49

Pınar Altuğ beyazlar içinde paylaştı, mini eteğiyle olay oldu! 20'lik genç kız gibisin

Çocuklar Duymasın dizisindeki Meltem rolü ile akıllara kazınan Pınar Altuğ son zamanlarda, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla göz önünde bulunuyor.

Magazin 30-07-2022 13:58

Yağmur Atacan Herkes Pınar'ı ayıplıyor dedi! Pınar Altuğ Uçakta beni rezil etti diyerek yaşadıklarını anlattı

Yaş farkı yüzünden sık sık gündeme gelen oyuncu Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın uçak hikâyesi gündem oldu. Son dönemde sosyal medya hesabı açarak eşiyle birlikte sık sık fotoğraf paylaşan Yağmur Atacan, uçakta son anda bilet bulunca olanlar oldu. Altuğ eşiyle uçakta ayrı kalınca bakın ne dedi...

Magazin 24-07-2022 15:49

Yağmur Atacan'dan Ekrem Karakaya paylaşımı: Doktorculuk bile ne kadar zor!

Pınar Altuğ'un bir dönem popüler dizi olan Doktorlar'da yer alan eşi Yağmur Atacan, öldürülen doktor Ekrem Karakaya ile ilgili bir paylaşım yaptı. "Bunun adı katliam" diyen Yağmur Atacan, açıklamasının devamında "Bizzat gördük doktorculuk bile ne kadar zor!" yorumunda bulundu. Yağmur Atacan'ın sert sözleri gündem oldu.

Magazin 07-07-2022 08:45

Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan'dan jelibon paylaşımı! Akıllara Melih Gökçek geldi

Oyuncu Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan jelibon paylaşımı yapınca akıllara, "Yer altında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş" diyen Melih Gökçek geldi. Eski oyuncu Yağmur Atacan, jelibon paylaşarak "Buna bakınca insan ikilemde kalıyor" dedi.

Magazin 30-06-2022 13:37

Yağmur Atacan 14 yıllık eşi Pınar Altuğ'u ifşa etti! Bu çamaşırlar yıkanacak

Pınar Altuğ, sosyal medyayı aktif olarak kullanırken ve paylaşımlarıyla sık sık gündem olurken Yağmur Atacan uzun bir süre Instagram'dan uzak durmuştu. Geçen günlerde kural bozan Atacan, sosyal medyaya hızlı bir giriş yaptı. Art arda paylaşımlarda bulunan ünlü oyuncu, özellikle 14 yıllık eşi Pınar Altuğ ile yaptığı paylaşımlarla gündem oldu. Atacan ilk olarak "Sonunda buldum Pınar, bu çamaşırlar yıkanacak" ifadelerini kullandığı bir videoyu yayınlayarak dikkat çekti.

Magazin 27-06-2022 13:47

Pınar Altuğ straplez detaylı elbisesiyle poz verdi! Eşi Yağmur Atacan hemen yorum yaptı

2008 yılında kendisi gibi oyuncu Yağmur Atacan'la evlenen Pınar Altuğ sosyal medyada güzelliğiyle beğeni topladı. Straplez detaylı elbisesiyle pozlarını paylaşan Pınar Altuğ'a ilk yorum da eşi Yağmur Atacan'dan geldi. Geçtiğimiz hafta Instagram hesabı açan Yağmur Atacan ve Altuğ'un diyalogu beğeni topladı.

Magazin 19-06-2022 10:43

Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan ile ilişkisini anlattı! Su bebek oldu bir genç kız

Pınar Altuğ'a özenip Instagram hesabı açan Yağmur Atacan paylaşımlarıyla dikkat çekmişti. Eşi Pınar Altuğ'un ev halini paylaşan Yağmur Atacan ile ilgili ünlü oyuncu da samimi açıklamalar yaptı. Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan ile ilişkisini anlatırken neredeyse boyuna gelen kızı Su'dan da bahsetti. Güzel oyuncu "Çok şanslıyız ki bu evlilik güzel bir kız çocuğu ile taçlandı" dedi.

Magazin 17-06-2022 14:46

Yağmur Atacan Instagram'a girdi! Karısı Pınar Altuğ dalga geçince ev halini paylaştı

Doktorlar dizisinde canlandırdığı 'Hasan' karakteriyle tanınan ve oyunculuğu bıraktıktan sonra sık sık eşi Pınar Altuğ ile arasındaki yaş farkıyla gündeme gelen Yağmur Atacan, sonunda dayanamayıp Instagram açtı. Instagram'ı kullanmayı öğrenmeye çalışan Atacan ile Pınar Altuğ dalga geçince ilginç paylaşımlar ortaya çıktı.

Magazin 16-06-2022 09:29

Pınar Altuğ mini şortlu pozuyla paylaşım yaptı! Fıstık gibisin

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ Instagram hesabından yeni bir kare paylaştı. 47 yaşındaki ünlü isim, son paylaşımı gençlere taş çıkardı. Pınar Altuğ'un bu paylaşımına "Fıstık gibisin, genç kız gibisiniz" şeklinde çok sayıda yorum yağdı.

Magazin 29-04-2022 12:05

Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan kavgalı mı? Pınar Altuğ'dan şoke eden yanıt!

İlk Aşkım, Omuz Omuza ve Çocuklar Duymasın dizileriyle ismini büyük kitlelere duyurmuş olan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medyada bir takipçisine verdiği yanıtla şaşırttı. 47 yaşındaki ünlü oyuncu, Yağmur Atacan ile 2008 yılında dünyaevine girmişti. Altuğ, paylaştığı fotoğrafa gelen Yağmur Atacan sorusuna bakın ne yanıt verdi...

Magazin 27-04-2022 15:43

Pınar Altuğ'dan flaş açıklama! Güzel bir kadın gördüğümde kocama...

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem rolü ile seyircilerin akıllarına kazınan ünlü oyuncu Pınar Altuğ bir YouTube programına konuk oldu. Sohbet havasında süren programda, Altuğ'un eşi hakkında verdiği detaylar dikkat çekti.

Magazin 13-04-2022 23:54

Pınar Altuğ'dan eşi Yağmur Atacan'ın yanında cesur poz!

2008 yılında nikah masasına oturduğu kendisinden 9 yaş küçük Yağmur Atacan ile mutlu bir evlilik sürdüren ve sosyal medyayı aktif kullanan Pınar'dan gelen aşk pozu kısa sürede gündem oldu. En cesur haliyle dikkat çeken 47 yaşındaki Pınar'ı görenler, "Kocanız yaş alıyor siz kalakaldınız" yorumunda bulundu.

Magazin 11-04-2022 07:26