Enrico Letta Haberleri

Fenerbahçe'den kiralık olarak gitti, Bundesliga'nın tozunu attırdı! Berisha'nın bonservisini alıyorlar, Sarı-Lacivertliler'e para yağacak

Fenerbahçe'den Almanya Bundesliga ekibi Augsburg'a kiralık olarak transfer edilen 24 yaşındaki oyuncu Mergim Berisha için Augsburg'tan açıklama geldi. Augsburg hocası Enrico Maassen yaptığı açıklamada 'onunla bir sonraki adımı atmak istiyoruz' ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 2023-04-10 07:38:34

Avrupa'nın göbeğinde vahşet! İtalya'da Afrikalı sokak satıcısını öldüren şahıs gözaltına alındı

İtalya'da Civitanova Marche bölgesinde Nijeryalı sokak satıcısı Alika Ogorchukwu'yu döverek öldüren adam gözaltına alındı. Solcu Demokrat Parti Başkanı Enrico Letta, "Yapılan saldırı bizi dehşete düşürdü. Eşi görülmemiş bir vahşet" ifadelerini kullandı.

Haber 2022-07-30 23:31:42

GRAFİKLİ - Kabine değişikliğinde istikrarlı ülke: İtalya

İtalya'daki hükümet krizinde Başbakan Giuseppe Conte'nin istifası, ülkede son 10 yılda görülen 6'ıncı başbakan istifası oldu - Bu dönemde "en uzun" Silvio Berlusconi, "en kısa" ise Enrico Letta başbakanlık yaptı - Koalisyon ortağı Lig Partisi'nin erken seçim talebiyle başlayan ve Conte'nin istifasıyla zirve yapan krizde, ipler artık Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella'nın elinde - Mattarella vereceği kararla, son 10 yılda ülkeye ya 7'inci hükümet ve başbakanı kazandıracak ya da 2008'den sonra ülkeyi 2'inci kez erken seçime götürecek - Mevcut parlamento düzeninde sandalye dağılımına bakıldığında, en çok sandalyesi bulunan M5S ile ana muhalefetteki sol görüşlü PD ve bazı partilerin katılımıyla yeni bir hükümetin kurulabileceği senaryoları dile getiriliyor

Haber 2019-08-21 11:06:15

Enrico Macias, PSM Caz Festivalinde sahne aldı

Enrico Macias, "PSM Caz Festivali"nde sahne aldı

Haber 2019-04-28 00:17:10

İtalyan eleştirmenden DOB'un Turandotuna tam not

İtalyan opera eleştirmeni ve prodüktörü Enrico Stinchelli, Devlet Opera ve Balesince sahnelenen Turandot Operası'nın prodüksiyonunu çok beğendiğini dile getirdi - Stinchelli: - "Büyük bir prodüksiyon olmuş. Dekor, müzik ve oyunculuk şahane. Eser sahnede adeta devleşiyor. Muazzam bir prömiyer oldu" - "Dinlemelerim ve araştırmalarımla bir şey farkettim, Türk müziği daha kompleks. Bizim müziğimiz daha sade. Opera ve Türk müziği yan yana geldiği zaman muhteşem bir şey ortaya çıkıyor"

Haber 18-03-19 11:26

Büyükelçiler Çıldır Gölü’nde

Türkiye´nin Gürcistan Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan, beraberindeki Büyükelçilerle birlikte Ardahan´ı ziyaret ederek, tarihi ve turistik yerleri gezdiler.Türkiye´nin Gürcistan Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan, beraberinde İtalya´nın Gürcistan Büyükelçisi Antonio Enrico ve eşi, Fransa´nın Gürcistan Büyükelçisi Pascal Meunier ve eşi, Letonya´nın Gürcistan Büyükelçisi Ingrida Levrence ve eşi, Avusturya´nın Gürcistan Büyükelçisi Arad Benkö ve eşi, AB Delegasyonu Gürcistan temsilcisi Carl Hartzell ve eşi ve ABD Elçisi Elizabeth Rood ile birlikte Ardahan´ı ziyaret etti.Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, eşi, Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu ve İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş ile birlikte Yanık Cami Anıtı, Kongre Binası, Ardahan Kalesi ve turistik yerleri gezen Büyükelçiler Çıldır Gölünde misafir edilerek bir süre görüşme gerçekleştirdiler.Büyükelçiler, Ardahan’da bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, gördükleri misafirperverlik ve yakın ilgi dolayısıyla Vali Mustafa Masatlı´ya teşekkür ettiler.Ardahan Valisi Mustafa Masatlı ise Büyükelçileri Ardahan’da misafir etmekten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, bu organizasyonu gerçekleştiren ülkemizin Gürcistan Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgana da teşekkür etti.

Haber 25-02-19 13:14

Büyükelçiler Ardahan’da

Gürcistan Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan, beraberindeki Büyükelçilerle birlikte Ardahan ilini ziyaret ederek, tarihi ve turistik yerleri gezdiler.Türkiye’nin Gürcistan Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan, beraberinde İtalya’nın Gürcistan Büyükelçisi Antonio Enrico ve eşi, Fransa’nın Gürcistan Büyükelçisi Pascal Meunier ve eşi, Letonya’nın Gürcistan Büyükelçisi Ingrida Levrence ve eşi, Avusturya’nın Gürcistan Büyükelçisi Arad Benkö ve eşi, AB Delegasyonu Gürcistan temsilcisi Carl Hartzell ve eşi ve ABD Elçisi Elizabeth Rood ile birlikte Ardahan’ı ziyaret etti.Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, eşi, Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu ve İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş ile birlikte kentte, Yanık Cami Anıtı, Kongre Binası, Ardahan Kalesi ve turistik yerleri gezen Büyükelçiler Çıldır Gölünde misafir edilerek bir süre görüşme gerçekleştirdiler.Büyükelçiler, Ardahan’da bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, gördükleri misafirperverlik ve yakın ilgi dolayısıyla Vali Mustafa Masatlı’ya teşekkür ettiler.Vali Mustafa Masatlı ise Büyükelçileri ilimizde misafir etmekten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, bu organizasyonu gerçekleştiren ülkemizin Gürcistan Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan’a da teşekkür etti.

Yurthaber 25-02-19 09:20

Türkiye'nin süper çocukları (2)

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın heyecanı tüm yurdu sararken, farklı bölgelerde yetenekleriyle ön plana çıkan çocuklar, spor, sanat ve bilimdeki başarılarıyla Türkiye'nin adını tüm dünyaya duyuruyor - O çocuklardan biri olan ve henüz 12 yaşındayken İtalya'da düzenlenen 13. Uluslararası Enrico Mercatali Klasik Gitar Yarışması'nda birinci olarak adından söz ettiren 14 yaşındaki gitarist Aylin Çelik, genç yaşına önemli başarıları sığdırmaya devam ediyor - Çekya'nın Prag şehrinde düzenlenen "PhDr Josef Micka Uluslararası Keman Yarışmasında" ikinci olup, "PhDr Josef Micka" adına düzenlen özel ödüle layık görülen 12 yaşındaki Mersinli kemancı İdil Olğar da genç yaşına rağmen elde ettiği başarılarla göz dolduruyor - Kayseri'de yaşayan görme engelli yüzücü 10 yaşındaki Cemre Ateş, hobi olarak başladığı yüzme sporunda son 4 yılda 14 madalya kazanarak, yaşından daha fazla ödül almanın mutluluğunu yaşadı - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşayan 12 yaşındaki Muhammed Emin Battal, izlediği bir aksiyon filminden etkilenerek başladığı kick boksta, 2. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'nda birinciliği elde etti

Haber 22-04-18 11:17

CRR 4. Caz Şubatı başlıyor

CRR 4. Caz Şubatı etkinliği kapsamında Terje Rypdal, Ketil Bjornstad, Fred Frith, Roberta Gambarini, David Sanborn, CRR Caz Orkestrası, Enrico Rava New Quartet, Trio Elf ve Hijazz Project sahne alacak. CRR 4. Caz Şubatı, Zerrin Özer ile Jazz Band'i aynı sahnede buluşturan "Dünden Bugüne" konseriyle sona erecek.

Magazin 02-02-17 18:20

Klasik gitarın 12 yaşındaki 'yıldızı'

13. Uluslararası Enrico Mercatali Klasik Gitar Yarışması'nda birinci olan Aylin Çelik, başarısını uluslararası yarışmalar ve dünya çapındaki konserlerle sürdürmeyi istiyor.

Magazin 31-05-16 10:03

Enrico Masias To Sing In Istanbul

- Enrico Macias, who captured hearts throughout the world with memorable songs such as “Zingarella,” “La Guitare,” “Aie Aie Aie,”

Yurthaber 23-09-15 08:06

İtalya’da erken seçim ihtimali

İtalya’da önceki gün Başbakan Enrico Letta’nın görevden ayrılmasının ardından ortaya çıkan hükümet krizini çözmek için Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano devrede.

Haber 17-02-14 11:38

İtalya'daki hükümet krizi

Başbakan Enrico Letta'nın istifasının ardından Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano, yeni hükümet için istişarelerine başladı.

Haber 14-02-14 22:51

İtalya: 'Ölçüsüz hırslı' belediye başkanı başbakanı devirdi

İtalya Başbakanı Enrico Letta, bugün istifa etti. Yerine kendisini koltuğundan eden partidaşı Matteo Renzi'nin gelmesi bekleniyor. Peki bu ikilinin arasındaki sorun neydi? Gazeteci Övgü Pınar, Roma'dan bakışı anlatıyor.

Haber 14-02-14 18:30

İtalya'da yeni hükümet arayışı

İtalya hükümetinin büyük ortağı Demokrat Parti'deki görüş ayrılığı nedeniyle Başbakan Enrico Letta'nın bugün istifasını sunmasının ardından, yeni hükümeti kurma çalışmasını partinin genç Genel Sekreteri Matteo Renzi'nin üstlenmesi bekleniyor.

Haber 14-02-14 16:45

İtalya sil baştan

Demokrat Partili İtalya Başbakanı Enrico Letta, parti içi oylamada genel başkan Matteo Renzi tarafından devrildi. Renzi 2011'den sonra halkın seçmediği üçüncü İtalya Başbakanı olacak.

Haber 14-02-14 12:05

İtalya başbakanından istifa kararı

İtalya’da koalisyon hükümetinin büyük ortağı Demokratik Parti’deki iktidar kavgası, Başbakan Enrico Letta’nın yenilgisiyle sonuçlandı ve Letta, partisinin görevi bırakması yönünde karar alması üzerine, yarın cumhurbaşkanına istifasını sunacağını açıkladı.

Haber 13-02-14 20:30

Baskılara dayanamadı, istifa ediyor

İtalya'da kendi partisinin desteğini kaybeden Başbakan Enrico Letta'nın yarın Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano'ya istifasını sunacağı bildirildi.

Haber 13-02-14 20:21

İtalya'da Letta hükümetinin geleceği tartışılıyor

alya'da, Başbakan Enrico Letta, "İtalya Taahütnamesi" adını verdiği ülke ekonomisini canlandırma hedefini taşıyan yeni çalışma planını açıkladı

Haber 12-02-14 22:58

İtalya'da Letta hükümetinde bir istifa daha

İtalya'da Enrico Letta liderliğindeki geniş çaplı koalisyon hükümetinde Tarım-Gıda ve Ormancılık Bakanı Nunzia De Girolamo da istifa etti.

Haber 27-01-14 08:23

İtalya Başbakanı Letta İran’a geliyor

İtalya Başbakanı Enrico Letta'nın yeni yılın başında İran'ı ziyaret edeceği bildirildi.

Haber 30-12-13 11:25

İtalya hükümeti, güvenoyu aldı

İtalya'da Enrico Letta liderliğindeki hükümet, 379'a karşı 212 oyla parlamentodan güvenoyu aldı.

Haber 11-12-13 17:43

İtalya: Lampedusa kurbanlarına devlet töreni

İtalya Başbakanı Enrico Letta, Lampedusa Adası yakınlarındaki tekne faciasında hayatını kaybeden 274 göçmenin cenazesi için devlet töreni düzenleneceğini açıkladı.

Haber 09-10-13 15:43

İtalya'da hükümet güvenoyu aldı

İtalya Başbakanı Enrico Letta, Silvio Berlusconi'nin son anda tavır değiştirmesi sayesinde güvenoyu almayı başardı.

Haber 02-10-13 16:56

İtalya'da kritik güven oylaması

İtalya parlamentosunun koalisyon hükümeti hakkında bugün yapacağı güven oylamasının arefesinde Başbakan Enrico Letta'nın elinin güçlendiği işaretleri alındı.

Haber 02-10-13 08:18

İtalya'da hükümet krizi

İtalya'da, Silvio Berlusconi'nin partisine mensup bakanların, Enrico Letta liderliğindeki koalisyon hükümetinden istifa etmesini istemesi üzerine hükümet krizi çıktı.

Haber 28-09-13 22:41

Erdoğan, İtalya Başbakanı ile görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Enrico Letta ile bu akşam bir telefon görüşmesi yaptı.

Haber 21-08-13 21:14

Erdoğan, İtalya Başbakanı Letta Ile Telefon Görüşmesi Yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Enrico Letta ile bu akşam bir telefon görüşmesi yaptı.Başbakanlık...

Yurthaber 21-08-13 21:09

Erdoğan, İtalya Başbakanı Letta İle Telefonda Görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Enrico Letta ile bir telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede, iki...

Yurthaber 21-08-13 20:58

'Avrupa’nın ekonomik sıkıntılarını...'

İtalya’nın yeni Başbakanı Enrico Letta, Avrupa’nın ekonomik sıkıntılarını çözebilmesi için bütün üyelerinin desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi.

Haber 02-05-13 02:59

İtalya'nın kriz çıkmazı

İtalya'nın yeni başbakanı Letta, Berlin ziyaretinde AB'den kemer sıkma politikalarından vazgeçmesini istedi.

Haber 30-04-13 21:00

İtalya'nın kriz çıkmazı

İtalya'nın yeni başbakanı Letta, Berlin ziyaretinde AB'den kemer sıkma politikalarından vazgeçmesini istedi.

Haber 30-04-13 21:00

Letta'nın ilk gezisi Berlin’e

İtalya’da ekonomik krizle mücadelede umutların bağlandığı Başbakan Enrico Letta, iş başına geldikten sonra ilk resmi gezisini bugün Alma ..

Haber 30-04-13 10:40

İtalya’da yeni hükümet

İtalya’da Başbakan Enrico Letta liderliğinde yeni koalisyon hükümeti kuruldu.

Haber 28-04-13 12:50

İtalya'da Letta hükümeti kuruldu

İtalya'da siyasi çıkmazla sonuçlanan genel seçimden iki ay sonra anlaşma sağlanarak yeni hükümet kuruldu.

Haber 27-04-13 19:35

Enrico Letta İtalya'nın yeni başbakan adayı

İtalya'da iki aydır süren hükümet krizi sona eriyor. Siyasi partiler merkez soldan Letta başkanlığında koalisyona sıcak bakıyor.

Haber 24-04-13 15:07

Maçka Küçükçiftlik Park, Enrico İglesias Konserine Hazır

İstanbul Maçka'daki Küçükçiftlik Park, saat 22.00’da başlayacak olan Enrique İglesias konserine hazır. Türkiye’nin çeşitli yerlerinden...

Yurthaber 24-10-12 18:27

Deniz Seki Suskunluğunu Bozmadı

Fransız şarkıcı Enrico Macias’ı dinlemek için Bodrum'a gelen ünlü popçu Deniz Seki, kendisi hakkında çıkan...

Yurthaber 22-07-12 13:05

Enrico Macias Şarkılarıyla Büyüledi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir otelin açılışına katılan ünlü Cezayir asıllı Fransız şarkıcı Enrico Macias dinleyenleri...

Yurthaber 22-07-12 12:53

Ankara'da Festival Coşkusu Ajda Pekkan Ve Enrico Macias Konseri Ile Sona Erdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, bu yıl ilkini düzenlediği Shopping Fest(Alışveriş Festivali) ile beşincisini düzenlediği Büyük Ankara...

Yurthaber 02-07-12 13:40

Ajda Pekkan Ile Fransız Sanatçı Enrico Macias, Gökçek’i Ziyaret Etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ajda Pekkan ve dünyaca ünlü Fransız Sanatçı Enrico Macias'ı...

Yurthaber 02-07-12 11:22
Haber 29-11-07 16:36