Avrupa Haberleri

UEFA Ülke Puanı sıralamasına müthiş başladık! Rakiplerimize gözdağı...

Avrupa Kupalarına bu sezon 5 takımımızla katılmamız büyük avantaj elde edecekken, temsilcilerimizin oynadığı maçlar sonuçlandı. Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir'in galibiyetleri sonrası ülke puanında değişiklikler meydana geldi.

Spor

Avrupa Ligleri, FIFA'ya karşı yasal işlem başlatıyor!

Trendyol Süper Lig'in de aralarında bulunduğu 39 Avrupa birinci liginin temsil edildiği Avrupa Ligleri kuruluşu ile Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPRO), uluslararası maç takvimiyle ilgili olarak FIFA'ya karşı Avrupa Komisyonu'na ortak şikayette bulunacaklarını açıkladı.

Spor

Trabzonspor ve Başakşehir'in tur atlaması durumunda olası rakipleri belli oldu!

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor ile UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden Başakşehir'in tur atlamaları halinde karşılaşacakları olası rakipleri belli oldu. İşte detaylar...

Spor

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde La Fiorita ile karşılaşacak

RAMS Başakşehir'in UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turundaki rakibi San Marino ekibi La Fiorita oldu.

Spor

Avrupa

Avrupa Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Avrupa Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Tadic'ten sevenlerini üzecek açıklama geldi! ''Milli takıma veda ediyorum ama bir gün yeniden orada olacağıma inanıyorum''

Fenerbahçe formasını giyen Sırp hücum oyuncusu Dusan Tadic, milli takımdan emekli olduğunu açıkladı.

Spor

Thomas Müller, Almanya Milli Takımı’nı bıraktı

Alman futbolcu Thomas Müller, milli takım kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

Spor

EURO 2024'ün en iyi çıkış yapan 11'i açıklandı! Listede 3 Türk oyuncu bulunuyor...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) mutlu sona ulaşan İspanya Milli Takımı, kupasını kaldırdı. İspanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Marca, EURO 2024'ün en iyi çıkış yapan oyuncularını listeledi. Yayınlanan listede 3 Türk futbolcu da yer aldı.

Spor

Harry Kane'in kupa laneti devam ediyor! Kariyerindeki kazandığı kupa sayısı: SIFIR

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) finalinde İspanya'ya yenilen İngiltere'de taraftar, kupayı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Dünya futbolunun en önemli golcüleri arasında gösterilen Harry Kane'in kupa laneti devam etti.

Spor

EURO 2024 şampiyonluğu işte böyle geldi! Maçın 90. dakikasında inanılması güç pozisyon

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) finalinde İspanya, İngiltere’yi 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Mücadelenin son anlarında yaşanan karambol izleyenlerin nefesini kesti.

Spor

Saygılarla Luis de la Fuente! İspanya'nın tecrübeli hocası, alttan gelerek tüm kupaları teker teker süpürdü...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Finali’nde İspanya, İngiltere’yi 2-1 mağlup ederek 4. kez şampiyonluğa ulaştı. Luis de la Fuente bu kupayla birlikte koleksiyonuna bir kupa daha ekleyerek tüm dünyanın saygısını kazandı.

Spor

EURO 2024'ün kazananı İspanya! Avrupa Şampiyonasını en çok kazanan ülke oldular...

Avrupa futbolunun ülke düzeyinde en önemli turnuvasında şampiyon belli oldu. Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024'te şampiyon İspanya oldu. İngiltere ile finalde karşılaşan İspanyollar kupayı müzelerine götürerek rekor kırdı. Bugüne kadar 3 kez kupayı kazanan İspanya, Almanya ile birlikte zirveyi paylaşıyordu. EURO 2024'ün kazanılmasıyla birlikte İspanya 4 kupayla zirvede yer aldı.

Spor

EURO 2024 finalinde, kırılması imkansız olan rekor kırıldı! Pele artık zirvede değil...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) finalinde İspanya ile İngiltere karşılaştı. İspanya'nın genç çocuğu Lamine Yamal, yıllardır Pele'de olan ve kırılması çok zor gözüken rekoru kırdı.

Spor

EURO 2024'ün şampiyonu belli oluyor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) finalinde yarın İspanya ile İngiltere karşılaşacak.

Spor

EURO 2024'te finale çıkan İngiltere'de Harry Kane rekora koştu! Artık liderlik tahtı Alan Shearer ile birlikte onun...

İngiltere, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın (EURO 2024) yarı finalinde Hollanda’yı 2-1 mağlup etti ve finale yükseldi. İngiltere finalde İspanya ile karşılaşacak. Mücadelede takımının ilk golünü atan Harry Kane, Alan Shearer ile birlikte İngiltere'nin Avrupa Şampiyonası tarihinde en çok gol atan iki oyuncusundan biri oldu.

Spor

EURO 2024'te finalin adı İngiltere-İspanya! 90. dakikada attıkları golle finale çıktılar...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2024) ikinci yarı final maçında Ronald Koeman'lı Hollanda ile Gareth Southgate'li İngiltere karşı karşıya geldi. İspanya'nın finalde rakibi olmak isteyen iki ekip de müthiş bir oyun ortaya koydu. İngiltere, 90. dakikada attığı golle Hollanda'yı 2-1 devirdi ve finale yükseldi.

Spor

İspanya'ya 2-1 mağlup olarak elendiler! Fransız yıldız Mbappe'den maç sonu itiraf

2024 Avrupa Şampiyonası'nda İspanya karşısında 1-0 öne geçse de rakibine 2-1 mağlup olan Fransa'da yıldız isim Mbappe'den mücadelenin ardından bir itiraf geldi. İşte detaylar...

Spor

İspanya'da maçın oyuncusu Lamine Yamal seçildi!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) yarı final maçında Fransa'yı 2-1 yenen İspanya adını finale yazdırdı. UEFA, maçın oyuncusu olarak 16 yaşındaki Lamine Yamal'ın seçildiğini açıkladı.

Spor

Merih Demiral 'içimde bir yara' dediği Fenerbahçe yolunda! EURO 2024'ün olay adamı Süper Lig'e dönüyor

2024 Avrupa Şampiyonası'nın en çok konuşulan isimlerinden olan Merih Demiral'in ismi transferde de sıklıkla anılmaya başlanırken, tecrübeli oyuncu Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'e dönebilir. İşte detaylar...

Spor

UEFA'ya dilekçe yağıyor! Taraftarlar İspanya-Almanya maçı için kampanya başlattı... 'Bu maç hileli, tekrar edilsin'

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda heyecan tüm hızıyla sürerken, ev sahibi Almanya 119. dakikada yediği golle mağlup olarak İspanya'ya kaybetmiş ve turnuvadan elenmişti. Panzerlerin vedasının yankıları sürerken, Alman taraftarlar karşılaşmanın tekrar edilmesi için bir kampanya başlattı. İşte detaylar...

Spor

Milliler çeyrek finalde EURO 2024'e veda etse de turnuvanın en çok konuşulanı oldu! Oyucularımızın performansı büyük alkış aldı

2024 Avrupa Şampiyonası'na Hollanda karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyetle çeyrek final aşamasında veda eden A Milli Takımımız, gösterdiği performansla otoriterlerden büyük alkış alırken, turnuvaya en çok renk katan ekiplerin başında geldi. Bireysel performanslarla da öne çıkan Ay-Yıldızlılar'da bazı isimler turnuvayla birlikte değerlerine değer kattı. İşte o detaylar...

Spor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Fenerbahçe'ye transfer tavsiyesi, Mourinho'ya seslendi: O isim satılmalı...

Hollanda ile oynanan EURO 2024 çeyrek final mücadelesini stattan takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlarken performansıyla dikkat çeken isimlerden olan Ferdi Kadıoğlu için dikkat çeken bir tavsiyede bulundu. İşte detaylar...

Spor

Ronaldo 41 yaşını işaret etti, Dünya Kupası için herkesi şaşırtan bir açıklamada bulundu!

2024 Avrupa Şampiyonası'nda boy gösteren ancak turnuvayı golsüz tamamlayan Ronaldo 41 yaşında olacağı Dünya Kupası için açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor

A Milli Futbol Takımımız yurda döndü! Cenk Tosun: 'Buradaki yaptıklarımız sadece bir fragmandı'

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Çeyrek Final maçında Hollanda’ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda eden A Milli Futbol Takımımız, gece saatlerinde İstanbul’a geldi. Ülkeye sevinç yaşattıkları için mutlu olduğunu söyleyen milli futbolcu Cenk Tosun, "Genç ve yetenekli bir jenerasyonumuz var. İnşallah bir dahaki turnuvada da olmak istiyoruz. Buradaki yaptıklarımız sadece bir fragmandı diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Spor

Fransa'nın gol atamadan yarı finale çıkması sinirleri bozdu! Olan Milli Takımımıza oldu...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) yarı finale kadar yükselen Fransa Milli Takımı, akan oyunda gol atamadı.

Spor

Uluslararası basında birinci sıradayız! Hollanda mağlubiyeti bile bizi durduramadı...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2024) çeyrek finalde Hollanda'ya 2-1 yenilerek veda eden Türkiye, uluslararası basında geniş yer buldu. Dünya basınında manşetlerde ilk sırada yer alan Milli Takımımız, yenilse bile bizi gururlandırmaya devam etti.

Spor

Sinan Engin'den Hollanda maçının hakemine ağır sözler! ''Utanmaz, şerefsiz hakem''

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda’ya 2-1 yenildi ve turnuvaya veda etti. Karşılaşmanın Fransız hakemi Clement Turpin'in verdiği kararlar eleştirilirken, futbol yorumcusu Sinan Engin açtı ağzını yumdu gözünü...

Spor

Hollanda'nın hocası haddini biraz aştı! ''Türkiye küçük bir futbol ülkesi''

Hollanda Teknik Direktörü Ronald Koeman, Türkiye maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bu akşam birazcık zorlandık ama bizim için basit bir başarı olmadı. Türk Milli Takımı bugün ellerinden geleni yaptı. Biz de büyük bir yürekle maçı oynadık" dedi. Koeman'ın bu sözlerinin ardından kullandığı ifadeler sosyal medyada tepki çekti.

Spor

Virgil van Dijk, Barış Alper'i öve öve bitiremedi

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Çeyrek Final karşılaşmasında Hollanda'ya 2-1 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti. Hollanda'nın kaptanı Virgil van Dijk, Barış Alper Yılmaz'ı öve öve bitiremedi.

Spor

Hakan Çalhanoğlu, Montella'yı hedef aldı! ''Keşke geri çekilmeseydik'' diyerek sitem etti...

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda’ya 2-1 yenildi ve turnuvaya veda etti. Maçın ardından konuşan Hakan Çalhanoğlu, taktik anlayışımızı eleştirdi.

Spor

EURO 2024’te yarı final eşleşmeleri belli oldu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) yarı final eşleşmeleri belli oldu.

Spor

Bunu başaran sadece 3 isim vardı! Arda Güler tarihe geçti...

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'na çeyrek finalde veda eden A Milli Takımımız'da Arda Güler tarihe geçti. İşte detaylar...

Spor

Yaşattığınız her şey için teşekkürler! Millilerimiz, EURO 2024'e çeyrek finalde veda etti...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında A Milli Futbol Takımı, Hollanda ile karşılaştı. Teker teker rakiplerimizi devirip geldiğimiz çeyrek final mücadelesinde de harika bir oyun ortaya koyan milliler, Hollanda karşısında da 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda yediğimiz talihsiz goller sonrası turnuvaya 2-1'lik skorla veda ettik.

Spor

Yarı finale son 45 dakika! Hollanda karşısında devreyi 1-0 önde kapattık

Son dakika... EURO 2024 çeyrek final mücadelesinde Hollanda ile karşılaşan Ay-Yıldızlılar zorlu rakibi karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Spor

Almanya kafayı Türklere taktı! Mağlubiyet sonrası yorumlar teker teker engellendi

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Almanya'yı uzatmaların son dakikasında attığı golle 2-1 yenen İspanya, yarı finale çıktı. Mağlubiyet sonrası Alman Milli takımının resmi hesabında gizlenen yorumlar dikkatlerden kaçmadı.

Spor

Avrupa sokaklarında yalnız kurt! 'Bozkurt' işareti tartışmaları sürerken, viral olan görüntü

Merih Demiral'a bozkurt işareti yaptığı gerekçesiyle UEFA tarafından 2 maç ceza verilmesi Türkiye'yi ayağa kaldırırken, Avrupa'da kaydedilen bir görüntü sosyal medyada viral oldu. Fransa’nın başkenti Paris’te çekilen görüntüler hızla yayıldı.

Trend

SON DAKİKA: 2024 Avrupa Şampiyonası'nda ilk yarı finalist İspanya oldu! Ev sahibi Almanya turnuvaya veda etti

Son dakika... EURO 2024 çeyrek final mücadelesinde İspanya ile Almanya karşı karşıya gelirken, mücadelenin 90 dakikasında kazanan çıkmadı. Uzatmalara giden karşılaşmada kazanan taraf 119. dakikada bulduğu golle İspanya oldu.

Spor

Önce Merih Demiral şimdi Alperen Berber! Güreşte Avrupa Şampiyonu oldu, bozkurt işareti yaptı

Merih Demiral'in Euro 2024'te yaptığı bozkurt işareti bir anda tüm dünyanın gündemine otururken, bu kez de milli güreşçimiz Alperen Berber, zaferini bozkurt işaretiyle kutladı. Sırbistan’da düzenlenen U20 Avrupa Şampiyonası’nda grekoromen stil 82 kilogramda şampiyon olan milli sporcumuz Berber, bozkurt işareti yaptı.

Spor

Ünlü iş insanı Nevzat Aydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla milli takımı eleştirdi!

A Milli Takımımızın Avusturya zaferinin yankıları sürerken, ünlü iş insanı Nevzat Aydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çok konuşuldu. İşte detaylar...

Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Milli Takım’a tebrik telefonu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EURO 2024’te çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımı’na tebrik telefonu açtı. İşte detaylar...

Spor

Tüm dünya bizi konuşuyor... Türkiye'nin turlaması sonrası şaştılar! Uzun süre hatırlanacak bir gece

A Milli Takımımız Avusturya'yı turnuva dışına iterek adını çeyrek finale yazdırarak Hollanda'nın rakibi oldu. Ay-yıldızlıların bu galibiyeti dünyada da geniş yankı uyandırırken, dikkat çeken manşetler ortaya çıktı. İşte o manşetler...

Spor

Avusturya zaferi sonrası çiftetelli ve horonlu kutlama! Soyunma odasından taşan coşku tüm Türkiye ve Avrupa meydanlarında…

EURO 2024'te Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale çıkan A Milli Takım, mücadele sonrası büyük coşku yaşadı. Soyunma odasında çiftetelli oynayan, horon tepen millilerin eğlenceli anları kameraya yansıdı. Öte yandan Avusturya zaferi hem Türkiye'yi hem de Avrupa'daki gurbetçileri sokaklara döktü. Kutlamalar gece boyunca sürdü.

Spor

Milliler tarih yazıyor tarih! Avusturya'yı 2-1 mağlup ettik, 16 yıl sonra çeyrek finaldeyiz...

Son dakika... EURO 2024 son 16 turunda Avusturya ile karşılaşan A Milli Takımımız mücadeleden 2-1 galibiyetle ayrılarak 16 yıl sonra Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finale adını yazdırmayı başardı. Millilerin iki golü de tecrübeli isim Merih Demiral'dan geldi. İşte detaylar...

Spor

Maça saatler kala Avusturya'nın antrenmanını ifşa ettiler! Milli takıma skandal sözler: Sadece rol yaparlar

Avusturya karşısında son 16 turunda kritik bir maça çıkacak olan A Milli Takımımız mücadele öncesi son hazırlıklarını tamamlarken, Avusturya basınında maç önü dikkat çeken yazılar kaleme alındı. İşte detaylar...

Spor

85 milyon tek yürek! Milli takım çeyrek final yolunda Avusturya karşısında: Muhtemel 11'ler belli oldu! Arda ve Kenan...

Milliler, bugün Euro2024'ün son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Almanya'nın Leipzig kentinde oynanacak karşılaşma için 85 milyon kenetlenmiş durumda. Eğer bu akşam kazanırsak çeyrek finalde Hollanda-Romanya eşleşmesinin galibiyle oynayacağız. Türkiye ile Avusturya 18. randevusuna çıkacak. Bu maçlardan 9'unu Avusturya, 7'sini Türkiye kazandı. Maç öncesi milli takımın muhtemel 11'inde bir sürpriz de var! İşte karşılaşmanın tüm detayları!

Spor

Doğal favori Fransa, Belçika'yı son dakikada attığı golle mağlup ederek çeyrek finale yükseldi!

Avrupa Şampiyonası’nda favoriler arasında gösterilen Fransa, son 16 turunda Belçika'yı 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Spor

UEFA, Bellingham’a soruşturma başlattı! Yıldız oyuncunun başı belaya girebilir...

UEFA, İngiltere’nin yıldız oyuncusu Jude Bellingham’ın Slovakya maçında yedek kulübesine yaptığı hareket sebebiyle soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Spor

İspanya Gürcistan'ı farklı mağlup etti, çeyrek finalde Almanya'nın rakibi oldu!

Son dakika... EURO 2024'ün favorilerinden İspanya son 16 turu mücadelesinde Gürcistan ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma İspanyollar'ın 4-1'lik üstünlüğü ile sona ererken, İspanya çeyrek finalde Almanya'nın rakibi oldu. İşte detaylar...

Spor

Bellingham yine yapacağını yaptı! Uzun yıllar unutulmayacak... EURO 2024'ün en muazzam golü atıldı

EURO 2024 son 16 turu mücadelesinde İngiltere Slovakya'yı uzatmalarda 2-1 mağlup ederken, 90+5'te Bellingham uzun yıllar unutulmayacak bir gole imza attı. İşte detaylar...

Spor

Slovakya için dramatik son! Bellingham İngiltere'yi ipten aldı, İngilizler çeyrek finalde İsviçre'nin rakibi oldu!

Son dakika... 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda son 16 turu mücadelesinde Slovakya ile karşılaşan İngiltere rakibi karşısında 1-0 geriye düşse de 90+5 ve uzatmalarda attığı golle rakibini 2-1 mağlup etti ve çeyrek finalde İsviçre'nin rakibi olmayı başardı. İşte detaylar...

Spor