Johannes Hoesflot Klaebo Haberleri

Türkiye'de yakalanmıştı! 'Kara Mamba' için karar verildi

Kırmızı bültenle aranırken Türkiye'de yakalanan ve ev hapsini ihlal ettiği gerekçesiyle ikinci kez tutuklanan uyuşturucu baronu Hollandalı Joseph Johannes Leijdekkers'ın sağ kolu olduğu iddia edilen 'Kara Mamba' lakaplı Isaac Bignan'ın Hollanda'ya iadesine karar verildi. İade talebine ilişkin söz verilen Isaac Bignan, "Hollanda'ya geri dönmek istemiyorum. Bu suçlamanın içinde olmak istemiyorum. Tekrar yargılama şansını vermeleri mümkün değil" dedi. İşte detaylar...

Haber 2023-10-06 10:30:56

Kırmızı bültenle aranıyordu! 'Kara Mamba' yakalandı

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronu Hollandalı Joseph Johannes Leijdekkers'ın sağ kolu 'Kara Mamba' lakaplı İsaac Bignan yurt dışına kaçmaya çalışırken Büyükçekmece'de gözaltına alındı. Bignan çıkarıldığı mahkemece yeniden tutuklandı.

Haber 2023-09-17 18:46:55

Uyuşturucu baronunun sağ kolu 'Kara Mamba' kaçamadı! Türkiye'de olduğu belirlendi, yakalanıp İstanbul'a getirildi

Uyuşturucu baronu Hollandalı Joseph Johannes Leijdekkers, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranıyor. Leijdekkers'ın paralarını aklayan şüphelilere yönelik İstanbul'da operasyon düzenlendi. Bu sırada, Leijdekkers'ın sağ kolu olan, 'Kara Mamba' lakaplı Isaac Bignan'ın da Türkiye'de olduğu belirlendi. Yatla Türkiye'den kaçırılma hazırlığında olduğu öğrenilen 'Kara Mamba', kaçtığı Isparta'da yakalanarak gözaltına alındı ve İstanbul'a getirildi.

Haber 2023-07-03 10:02:52

Avusturya'dan Kovid-19 kararı! Tüm tedbirleri kaldırıyorlar

Avusturya Sağlık Bakanı Johannes Rauch, Kovid-19 salgını kapsamında alınan çeşitli tedbir ve yürürlükteki uygulamaların, kademeli olarak 30 Haziran'a kadar tamamen kaldırılacağını ve salgın öncesine dönüleceğini söyledi.

Haber 2023-02-01 23:10:51

ETÜ’nün Avrupa Birliği Projesi desteklendi

Erzurum Teknik Üniversitenin Avrupa Birliği Erasmus Plus Programı çerçevesinde Ulusal Ajans Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan Ortaklıklar Faaliyeti kapsamında 2020 yılı teklif çağrısı döneminde sunulan 2020-1-TR01-KA227-ADU-098071 numaralı ve “Intergenerational Learning for Adult Learners through STEAM: From the point of Hofstede’s 6D Model (STEAM Plus)” başlıklı AB Projesi kabul edildi.Proje süresinin 24 ay olup 164 bin 939 Avro hibe tutarına sahip olduğu belirtilen proje ETÜ’nün koordinatörlüğünü üstlendiği projede Avusturya’dan Linz Johannes Kepler Üniversitesi (JKU), Slovakya’dan E-Code, Finlandiya’dan Experience Workshop ve Türkiye’den ise Erzurum Olgunlaşma Enstitüsü ortak olarak yer alıyor.ETÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğretim üyesi Prof.

Yurthaber 26-02-21 09:57

Selçuk Yaşar Ödülü, Ord. Prof. Dr. Niyazi Serdar Sarıçiftçi’nin oldu

Selçuk Yaşar Ödülü’nün bu yılki sahibi, 1996 yılında Avusturya hükümetinden ordinaryüs profesörlük unvanını alan, Johannes Kepler Üniversitesi Fizikokimya Kürsü ve Enstitüsü Başkanı Ord. Prof. Dr. Niyazi Serdar Sarıçiftçi oldu - Ord. Prof. Dr. Niyazi Serdar Sarıçiftçi: - "Ülkemizin güneşi hem Türkiye’nin enerjisini hem de bu enerjiden elde ettiğimiz başarıları yurt dışına satabilmemize yetecek kapasitede. Bir sene içinde, bir metrekareye Türkiye’nin pek çok yerinde 1000 kilowatt saatten fazla enerji gider. Bu enerjiyi toplayıp bizim için kullanabilecek bir durumda elektrik enerjisine ve hatta kimyasal enerjiye dönüştürebilirsek dışa bağımlılığımız tümüyle azalacak ve kendi içimizde yeterlilik sağlanacaktır"

Yurthaber 26-11-20 10:28

Avusturya Ankara Büyükelçisi Johannes Wimmer Vali Tavlı’yı ziyaret etti

Avusturya Ankara Büyükelçisi Johannes Wimmer, Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterinin imzalanmasının ardından yapılan görüşmede Vali Orhan Tavlı, Büyükelçi Johannes Wimmer’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iki ülke arasında var olan ilişkilerin bu tür ziyaretler ile daha da gelişeceğini ifade etti.

Yurthaber 16-10-20 11:39

Resident Evil yeniden filme uyarlanıyor: İşte yeni kadro

Resident Evil oyunu yeniden filme uyarlanıyor. Johannes Robert’ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin oyuncu kadrosu belli oldu.

Trend 07-10-20 11:07

Bu kelebek aslında Johannes Stötter tarafından vücudu boyanmış bir kadın

İnternette dolaşırken bu fotoğrafa rastlarsanız, muhtemelen ayçiçeğinin ortasına konmuş bir kelebeğin ustaca çekilmiş bir fotoğrafı olduğunu düşünürdünüz. Oysa bu fotoğraftaki gerçek şaheseri görmek için daha yakından bakarsanız, kelebeğin aslında bir insan olduğunu görebilirsiniz.

Trend 29-04-20 11:32

Avusturya Büyükelçisi Wimmer’dan ATO Başkanı Baran’a ziyaret

Avusturya’nın Ankara Büyükelçisi Johannes Wimmer, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret etti.Avusturya’nın Ankara Büyükelçisi Johannes Wimmer ile Ticaret Ataşesi Christian Maier, Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’ı makamında ziyaret etti.

Finans 10-01-20 11:47

Otelde fenalaşan Hollandalı turist öldü

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde eşiyle birlikte tatil yapan Hollandalı Johannes Franciscus Lamers (77),  otelde fenalaşması üzerine götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.

Haber 30-11-19 13:05

Avusturya Milli Günü Ankara'da kutlandı

Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Johannes Wimmer: - "Avusturya'ya Türkiye'de hizmet ederken, iki ülkenin ortak yanlarına katkı sunmayı temel sorumluluk olarak görüyorum"

Yurthaber 05-11-19 21:58

Avusturya Milli Günü Ankara'da kutlandı

Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Johannes Wimmer: - "Avusturya'ya Türkiye'de hizmet ederken, iki ülkenin ortak yanlarına katkı sunmayı temel sorumluluk olarak görüyorum"

Haber 05-11-19 21:57

Büyükelçiler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güven mektubu sundu

Avusturya’nın Ankara Büyükelçisi Johannes Wimmer, Şili Büyükelçisi Armin Ernesto Andreya Latorre ile Karadağ Büyükelçisi Perisa Kastratoviç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güven mektubu sundu.Avusturya’nın Ankara Büyükelçisi Johannes Wimmer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güven mektubu sundu.

Haber 24-10-19 17:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabulü

Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Johannes Wimmer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a güven mektubu sundu

Haber 24-10-19 14:51

Akılalmaz olay! Çatalca'da ölen kişi ile Güney Afrikalının cenazeleri karıştı

İstanbul Çatalca'da 85 yaşında ölen Bedri Ayhan ile Güney Afrikalı Jacobus Johannes Nelson'un (66) cenazeleri otopsi için getirildikleri Adli Tıp Kurumu'nda karıştı. Olay, Johannes Nelson'un yakınlarının cenazelerini almaya gelmesiyle ortaya çıktı.

Trend 09-10-19 13:07

ÇATALCA'DA ÖLEN KİŞİ İLE TATİLE GELEN GÜNEY AFRİKALI'NIN CENAZELERİ ADLİ TIP'TA KARIŞTI (1)

ÇATALCA'da  85 yaşında ölen Bedri Ayhan ile Güney Afrikalı Jacobus Johannes Nelson(66) cenazeleri otopsi için getirildikleri  Adli Tıp Kurumu'nda karıştı.

Haber 09-10-19 13:04

ÇATALCA'DA ÖLEN KİŞİ İLE TATİLE GELEN GÜNEY AFRİKALI'NIN CENAZELERİ ADLİ TIP'TA KARIŞTI (1) (Ek görüntülerle) 

ÇATALCA'da  85 yaşında ölen Bedri Ayhan ile Güney Afrikalı Jacobus Johannes Nelson(66) cenazeleri otopsi için getirildikleri  Adli Tıp Kurumu'nda karıştı.

Haber 09-10-19 13:00

- Çatalca'da ölen kişi ile tatile gelen Güney Afrikalı'nın cenazeleri Adli Tıp'ta karıştı (1)

ÇATALCA'da  85 yaşında ölen Bedri Ayhan ile Güney Afrikalı Jacobus Johannes Nelson'un (66) cenazeleri otopsi için getirildikleri  Adli Tıp Kurumu'nda karıştı.

Haber 09-10-19 12:53

ÇATALCA'DA ÖLEN KİŞİ İLE TATİLE GELEN GÜNEY AFRİKALI'NIN CENAZELERİ ADLİ TIP'TA KARIŞTI (1) 

ÇATALCA'da  85 yaşında ölen Bedri Ayhan ile Güney Afrikalı Jacobus Johannes Nelson(66) cenazeleri otopsi için getirildikleri  Adli Tıp Kurumu'nda karıştı.

Haber 09-10-19 12:46

Çatalca'da ölen kişi ile tatile gelen Güney Afrikalı'nın cenazeleri Adli Tıp'ta karıştı (1)

ÇATALCA'da  85 yaşında ölen Bedri Ayhan ile Güney Afrikalı Jacobus Johannes Nelson(66) cenazeleri otopsi için getirildikleri  Adli Tıp Kurumu'nda karıştı.

Haber 09-10-19 12:39

Almanya'nın iklim paketi yıllık 4-5 milyar avroya mal olacak

Almanya Sosyal Demokrat Partisi Federal Meclis Üyesi Johannes Kahrs: - "İklim koruma paketi Alman hükümetine başlangıçta her yıl 4-5 milyar avroya mal olacak"

Haber 16-09-19 14:21

Alanya'daki safari cipi kazasında ölen turistin kimliği belirlendi (3)

SÜRÜCÜ TUTUKLANDI Antalya'nın Alanya ilçesinde, Hollandalı Rudey Johannes Kerkhof'un yaşamını yitirdiği, 11 kişinin de yaralandığı kazada safari cipini kullanan Nazmi Kaplan, tedavisinin ardından ifadesi için jandarma tarafından karakola götürüldü.

Haber 07-08-19 16:17

Alanya'daki safari cipi kazasında ölen turistin kimliği belirlendi (2)

YARALILARIN KİMLİKLERİ DE BELLİ OLDU Antalya'nın Alanya ilçesinde, Hollandalı Rudey Johannes Kerkhof'un yaşamını yitirdiği safari cipinin şarampole yuvarlandığı kazada yaralanların kimlikleri de belli oldu.

Haber 07-08-19 12:40

Alanya'daki safari cipi kazasında ölen turistin kimliği belirlendi

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde safariye çıkanları taşıyan cipin 20 metrelik uçurumdan yuvarlandığı kazada yaşamını yitiren turistin Hollandalı Rudey Johannes olduğu belirlendi.

Haber 07-08-19 09:01

Belgrad-Priştine diyaloğu bölgenin gelişiminde kilit role sahip

AB Komisyonunun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn: - "Bu (Belgrad-Priştine) diyalog, Batı Balkanlar'ın gelişiminde kilit role sahip. Kalıcı çözüm bulunması elzemdir"

Haber 26-07-19 13:41

AK Parti MKYK Toplantısı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: (3) - "Türkiye'nin milli muhalefet konusunda çok ciddi bir cari açığı vardır. Maalesef bu milli muhalefet konusundaki cari açık bir türlü kapanmamaktadır" - "S-400 gibi savunma ihtiyacımızı karşılayacak hassas bir konuda maalesef bu milli duruşu, bu partiden (CHP) göremiyoruz" - "(AB'nin genişlemeden sorumlu komiseri Johannes Hahn'ın 'Türkiye, Rusya ve Çin Balkanlar'da rakibimiz' açıklaması) Avrupa Birliği'nin bir genişleme komiseri değil de Avusturya'da Dışişleri Bakanlığında sıradan bir memur gibi konuşuyor. Avusturya'nın tezlerini gündeme getirmek için AB'nin önemli bir makamını istismar ediyor"

Haber 11-07-19 20:02

Polonya'da Batı Balkanlar Zirvesi

Poznan'da düzenlenen iki günlük zirveye, AB yetkilileri ile Batı Balkan ülkelerinden bakanlar katılıyor - AB Komisyonunun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn: - "Batı Balkanlar, Avrupa'nın bir parçasıdır. Ortak geçmiş, coğrafya ve kültür mirasının yanı sıra ortak imkan ve sorunları da paylaşıyoruz"

Haber 04-07-19 17:51

AB'den Kuzey Makedonya ve Arnavutluk'a yeşil ışık

AB Komisyonunun Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn, Kuzey Makedonya ve Arnavutluk ile katılım müzakerelerinin başlatılmasını önerdi

Haber 29-05-19 14:04

Hahn: İstanbul’da seçimin yenilenmesi bir güldürü

Avrupa Komisyonu’nun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn, İstanbul’da seçimin yenilenmesinin bir “fars” (güldürü) olduğunu söyledi.

Haber 11-05-19 11:24

AB'den Kosova'ya gümrük vergisi eleştirisi

AB Komisyonu'nun Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn: - "Kosova'nın Bosna Hersek ve Sırbistan'dan ithal edilen ürünlere yüzde 100 gümrük vergisi uygulaması bölgesel iş birliğine zarar veriyor"

Haber 29-03-19 12:43

AB'den Bosna Hersek'e hükümet kurma şartı

AB Komisyonunun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn: - "Bosna Hersek'in ay başında teslim ettiği soru kitapçığına ilişkin rapor, devlet düzeyinde hükümetin kurulması şartıyla mayıs sonunda açıklanabilir"

Haber 28-03-19 18:20

Bakan Çavuşoğlu’ndan AB’ye ‘çifte standart’ eleştirisi -1

  Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,  Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini ve AB Komisyonunun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn, AB-Türkiye Ortaklık Konseyi'nin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Haber 15-03-19 17:47

Bakan Çavuşoğlu’ndan AB’ye ‘çifte standart’ eleştirisi

  Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,  Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini ve AB Komisyonunun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn, AB-Türkiye Ortaklık Konseyi'nin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Haber 15-03-19 17:14

DHA DIŞ

  Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,  Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini ve AB Komisyonunun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn, AB-Türkiye Ortaklık Konseyi'nin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Haber 15-03-19 17:11

AB-Türkiye Ortaklık Konseyi

AB Dışişleri ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini: -"Türkiye-AB iş birliği sadece mülteciler için değil Suriye'de siyasi çözüm için de önemli" - "PKK, AB'nin terör örgütleri listesindedir ve bu husus tartışmaya açık değildir" - AB Komisyonu Üyesi Johannes Hahn: - "Türkiye, AB için son derece önemli stratejik partnerdir. Bu diyaloğu sürdürmek bizim için çok önemli"

Haber 15-03-19 15:04

Bakan Çavuşoğlu: Belçika’daki yargı adeta PKK’yı aklamak için çaba sarf ediyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Belçika’daki yargı adeta PKK’yı aklamak için çaba sarf ediyor" dedi.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini ve Avrupa Komisyonunun Avrupa Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn ile birlikte Belçika’nın başkenti Brüksel’de ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haber 15-03-19 14:43

Çavuşoğlu, AB Komisyonunun Komşuluk Politikasından Sorumlu Üyesi Hahn ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Londra’da AB Komisyonunun Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn ile görüştü.İngiltere’de düzenlenen “Ürdün’ün Ekonomik Büyümesi Ve Fırsatlar: 2019 Londra Girişimi” programına katılmak üzere başkent Londra’da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB Komisyonunun Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn ile görüştü.Temasları hakkında sosyal medya hesabı üzerine açıklama yapan Hahn, “Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile Ürdün’ün büyümesi ve Ürdün’e yapılacak yatırımların desteklenmesi üzerine gerçekşeştirilen konferansta değerli bir fikir alışverişinde bulunduk” ifadelerini kullandı.

Haber 28-02-19 19:01

MKE Ankaragücü'nde, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıkları

Sakatlıkları süren Yalçın Ayhan, Erdem Özgenç, Johannes Hopf ve Thomas Heurtaux idmana katılmadı

Yurthaber 28-01-19 22:42

AB'den Kosova'ya gümrük vergisi çağrısı

AB Komisyonu Üyesi Johannes Hahn, Sırbistan ve Bosna Hersek'ten ithal edilen ürünlere yüzde 100 gümrük vergisi uygulama kararı alan Kosova'ya bölgesel iş birliğinin önündeki engelleri kaldırmaya çağırdı

Haber 03-12-18 18:09

Türkiye- AB Yüksek Düzeyli siyasi Diyalog Toplantısı ortak açıklaması

DIŞİŞLERİ Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu ile AB Dış Politika Yüksek Temsilcisi / AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Federica Mogherini ve Komşuluk Politikaları ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu Komiser Johannes Hahn, Ankara’da bugün düzenlenen 'Türkiye-AB Yüksek Düzeyli Siyasi Diyalog Toplantısı'nın ardından, ortak bir açıklama yaptılar.

Haber 22-11-18 20:37

TÜRKİYE-AB YÜKSEK DÜZEYLİ SİYASİ DİYALOG TOPLANTISI ORTAK AÇIKLAMA

Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu ile AB Dış Politika Yüksek Temsilcisi / AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Federica Mogherini ve Komşuluk Politikaları ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu Komiser Johannes Hahn, Ankara’da bugün düzenlenen 'Türkiye-AB Yüksek Düzeyli Siyasi Diyalog Toplantısı'nın ardından, ortak bir açıklama yaptılar.

Haber 22-11-18 18:52

Çavuşoğlu-Mogherini-Hahn ortak basın toplantısı

Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden sorumlu AB Komiseri Johannes Hahn: - "AB'nin Suriyeliler için Türkiye'ye sağladığı maddi desteğin etkin şekilde kullanıldığından eminiz" - "(AB'ye üyelik süreci) Değer temelli bir yaklaşımımız var. Gerçekçi hedeflerimiz var. Vizyonumuzu gözden kaçırmamak lazım. Somut sonuçlar alınması gerekiyor" - "(Gümrük Birliği anlaşmasının güncellenmesi) Bu, her iki tarafın da menfaatine"

Haber 22-11-18 14:23

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan vize muafiyeti hakkında önemli açıklama

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ankara'ya gelen AB heyetiyle açıklamada bulundu. Çavuşoğlu, Federica Mogherini ve Avrupa Birliği Komisyonu Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden sorumlu Üyesi Johannes Hahn ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Haber 22-11-18 12:40

Sürdürülebilir Şehirler Projesi açılış toplantısı

Dünya Bankası Türkiye Direktörü Johannes Zutt: - "Türkiye'ye ilk kredimiz 1952'de onaylanmıştı, o zamandan bu yana 41 milyar dolarlık finansman sağladık. Kentsel hizmetler için de 4,5 milyar dolarlık bir finansman sağlamış olduk" - "Türkiye hükümetiyle çalışarak kentleşmenin faydalarını maksimize etmek konusunda büyük bir kararlılık gösteriyoruz"

Finans 19-11-18 12:27

Alman basını yazdı: Bu durum Erdoğan'a yarayacak

AB Komisyonu'nun genişlemeden sorumlu üyesi Johannes Hahn'ın Türkiye ile müzakerelerin sonlandırılması çağrısı Alman basınında geniş yer bulurken, bu durumun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın işine yarayacağı aktarıldı.

Haber 07-11-18 11:53

Başkentte korsana darbe

Keçiören ilçesinde bir depoya düzenlenen baskında, kitap, kitap kapağı ve kitap formalarının bulunduğu 81 bin 331 korsan materyale el konuldu - Polis kamerasına, Alman anatomist Johannes Sobotta'nın yazdığı İnsan Anatomisi Atlası'nın da aralarında olduğu yabancı yazarlara ait birçok kitabın satışa sunulmak üzere kutulanarak depolandığı yansıdı

Haber 06-11-18 21:57

‘AB Türkiye ile Müzakereleri Bitirmeli’ 

Avrupa Birliği’nin Genişlemeden Sorumlu üyesi Johannes Hahn, uzun vadede Türkiye ile müzakerelerin sonlandırılmasının daha dürüstçe olacağını söyledi

Haber 06-11-18 19:46

Ticaret Bakanlığı ile Dünya Bankası arasında mutabakat zaptı

Ticaret Bakanlığı ile Dünya Bankası arasında davranışsal kamu politikaları alanında ortak çalışma yapılmasına yönelik mutabakat zaptı imzalandı - Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur: - "Davranışsal metotların özellikle kamuda kullanımının ne kadar faydalı olduğunun farkındayız. Davranışsal metotlar, maliyetleri çok düşürüyor ve işleri daha verimli yapmak için birçok alan açıyor" - Dünya Bankası Türkiye Direktörü Johannes Zutt: - "Nudge Turkey'in kanıt odaklı politika vurgusundan memnunuz, Nudge Turkey ile girişimcilik, yeni iş gücü oluşturma, işe alım süreçleri ve bunların çıktılarının geliştirilmesiyle sağlık konularında daha çok çalışma yürüteceğiz"

Finans 03-10-18 13:19