Kocaeli Buyuksehir Belediyesi Genel Sekreteri Bayram Haberleri

Son dakika | Emekliye bayram ikramiyesi artıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni rakamı duyurdu

Son dakika haberi: Yerel seçimlere yönelik söylemlerinde sık sık 'merkezi yönetim - yerel yönetim' vurgusu yapan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim olmadığımız bir büyükşehir belediyesi doğal gazı nasıl getirecek? Biz varsak doğal gaz var, biz yoksak doğal gaz yok" sözleriyle dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli bayram ikramiyesinin de 3 bin TL olacağını açıkladı.

Haber 2024-02-16 14:50:03

Tarihi Gar Binalarında restorasyon sürüyor

Tarihi tren garı binalarını dev bir sanat merkezine dönüştürecek restorasyon ve yeniden ihya çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Küçükkaptan, “Bu yapılar, Başkanımız Yücel Yılmaz’ın, şehrimizin kültür ve sanat tarihine bir armağanı olacak” dedi.

Yurthaber 2024-01-05 14:01:21

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinde genel sekreterin de aralarında olduğu 3 yönetici görevinden uzaklaştırıldı

İçişleri Bakanlığının, "depremzedelerin seçimden hemen sonra kaldıkları otelden çıkarılmaya çalışıldığı" iddialarına yönelik Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve diğer sorumlular hakkında yürüttüğü soruşturma kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kurtoğlu ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı İsa Karadağ geçici süre görevlerinden uzaklaştırıldı.

Yurthaber 2023-06-05 15:27:33

SON DAKİKA | Depremzedelere tebligat iddiaları sonrası harekete geçildi! Soruşturma başlatıldı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, otele yerleştirilen depremzedelerin, seçimlerden hemen sonra bulundukları otelden çıkarılma girişiminde bulunulduğu yönündeki iddialar üzerine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Haber 2023-05-17 16:04:39

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu kimdir? Balamir Gündoğdu kaç yaşında ve nereli? MasterChef ekibi Kocaeli'ye konuk oldu!

Yemek programı MasterChef'in dış çekimleri bu hafta Kocaeli'de yapıldı. Programda konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu'nun kariyeri merak edildi. Gündoğdu 2019'dan beri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev alıyor. Peki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu kimdir? Balamir Gündoğdu kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 08-12-22 19:57

İBB'nin, 2023 bütçe tahmin raporunu zamanında bakanlığa göndermediği öne sürüldü

İBB Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz: - "Çemişgezek Belediyesi sisteme yüklemiş, tüm belediyeler yüklemiş, İBB bütçe raporunu bakanlığa teslim edememiş. Yani bu acziyet, büyük bir beceriksizlik göstergesidir" - İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar: - "Özellikle ekonomik parametrelerin günbegün değiştiği bu süreçte, bütçemiz zamanında hazırlanmış ve önceki yıllarda olduğu gibi ilgili bakanlığın sistemi açıldığında paylaşılmıştır"

Yurthaber 09-10-22 16:06

Kocaeli'de Sıfır Atık Festivali düzenlenecek

Kongre Merkezi'nde 14-16 Ekim tarihlerinde düzenlenecek organizasyonda, israfın önlenmesi ve kaynakların daha verimli kullanılması konuları ele alınacak - Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu: - "Atıksız bir yaşamın ülkemizin, dünyamızın geleceği için ne kadar önemli olduğunu herkese anlatacağız, onları çözümün bir parçası olmaya davet edeceğiz"

Yurthaber 04-10-22 14:09

Şampiyon adayı karpuzlar festival için korunuyor

Diyarbakır'da 21 Eylül'de düzenlenecek "Karpuz Festivali" için tarladan toplanan "şampiyon adayı" karpuzlar soğuk hava deposunda muhafaza ediliyor - Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi: - "Festivalde, 30 kilogram üzerindeki 137 karpuz yarışmaya dahil edildi"

Yurthaber 15-09-22 11:27

Mardin'de 8 milyon 760 bin lira bütçeli 4 proje için iş birliği protokolü

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen: - "Daha önce 17 projede 37 milyon lira çiftçiye destek sağladık. Bu projelerle 21 olacak. GAP ve diğer kurumlarla toplamda 45 milyon liralık sadece tarım alanında destek sunulmuş olacak"

Yurthaber 23-06-22 13:46

Van'da yaylada 15 bin hayvanın su ihtiyacını karşılayacak çalışma tamamlandı

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel: - "Bölgede hayvancılığı daha da arttırmamız lazım. Çünkü bölgede hayvancılık ciddi geçim kaynağı. Biz de bu geçim kaynağına ciddi anlamda katkı sunmak istiyoruz"

Yurthaber 12-11-21 12:05

Bakırköy Belediyesi işçileri grevlerinin 14. gününde

Belediye-İş Sendikası genel merkez yöneticisi Bayram Özkan: - "Masaya gelip bu toplu sözleşmeyi bitirene kadar demokratik ve yasal olan grevimizi sonuna kadar sürdüreceğiz"

Yurthaber 08-11-21 12:14

Kocaeli tıbbi ve aromatik bitki üreticiliğinin merkezi olma yolunda

Katma değeri yüksek tıbbi ve aromatik bitki üreticiliğini teşvik amacıyla ekilen tıbbi nane, biberiye ve oğul otunun hasadı kadınlar tarafından yapılıyor - Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık: - "Sadece ilimizde değil, tüm Marmara, yakın bölge illerinin de bu tür ürünlerinin işleme kapasitesini oluşturacağız. TÜBİTAK ile bunları ülkemizde işleyip katma değerin kalmasını sağlayacak bir sistem kurduk" - Üretici Rıfat Dursun: - "Tıbbi aromatik bitkilerin ismini duymuştum ama ekmemiştim. Belediyeye güvendik ve faydalı olacağını düşündük. Şu anda 20 işçi çalışıyor tarlada. Onlar için de büyük bir gelir kaynağı oluyor"

Yurthaber 09-10-21 11:43

Güney Ege yerli turistle bayram etti

Muğla Valisi Orhan Tavlı: - "Yeryüzü cenneti Muğla'nın güzellikleri yerli turistin tercihi oldu. Bu değerlerimizi koruyalım. İnsanlar Muğla'nın yeşiline ve mavisine koştu" - TÜROFED Yönetim Kurulu üyesi ve FETOB Başkanı Bülent Uysal: - "Tatilini Fethiye'de geçirenlerin ilgisi, otelcileri ve esnafımızı çok mutlu etti. İlçemizdeki konaklama tesisleri neredeyse yüzde yüz doluluğa ulaştı" - BODER Genel Sekreteri Yiğit Girgin: - "Bayram öncesi başlayan yoğunluğumuz hala devam ediyor. Talebin bayram sonrasında da devam edeceğini ve sektörümüzün Bodrum'u tercih eden tatilcilere en iyi şekilde hizmet vereceğini biliyoruz"

Yurthaber 23-07-21 11:03

Villa turizmine Kurban Bayramı dopingi

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Batı Antalya Bölge Başkanı Rıza Perçin: - "Salgından sonra izole tatil yapmak isteyen yerli turistlerin bayram için de villalara talebi çok fazla" - Uluslararası Helal Turizm Derneği Genel Sekreteri Emrullah Ahmet Turhan: - "15 Eylül'e kadar neredeyse villalarda hiç boş yer yok. Ancak iptal ya da iade olursa müşterilerin talebini karşılayabiliyoruz" - Kaş Kalkan'da villa turizmi hizmeti veren firmanın sahibi Fatih Ünal: - "Bayramda Kaş, Kalkan ve çevresindeki mahallelerde villalar yüzde 99 doluluk oranına ulaştı"

Yurthaber 09-07-21 11:09

Van ve Bitlis'teki 11 belediye Van Gölü için ortak hareket edecek

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel: - "Van Gölü'nün etrafında yaşam ve hizmet kalitesini arttıracağız. Bu kapsamda göle kıyısı olan bütün belediyelerimizle çalışma yürütüyoruz. Katı atık tesisleri inşa ediyoruz. Atık su arıtma tesisi olmayan ilçelerimiz kalmayacak" - Edremit Belediye Başkanı İsmail Say: - "Van Gölü kirlenmesin söylemi yetmiyor. Bunu bir uygulamaya dökmek gerekir. Bu anlamda son yılların en önemli çalışmalarını yürütüyoruz" - Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani: - "Makinelerini geçen yıl yenilediğimiz İlleri Biyolojik Arıtma Tesisi'ni yüzde 100 verimli çalışır hale getirdik. Altyapıya dahil olmayan 2 caddemizi de sisteme entegre ettik. Altyapının bitmesiyle atıklar yüzde 100 arıtılarak göle bırakılacak"

Yurthaber 01-07-21 11:24

Mardin’de “Turizm Platformu” oluşturuldu

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, turizm potansiyelini güçlendirmek amacıyla kurulan Turizm Platformu Tanıtım Toplantısı’nda konuştu.Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) konferans salonunda gerçekleşen Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Artuklu Üniversitesi ve Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) öncülüğünde oluşturulan platformun tanıtım toplantısına; Vali Demirtaş’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Gürsel Temurci, Artuklu Üniversitesi Rektörü İbrahim Özcoşar, DİKA Genel Sekreteri Dr.

Yurthaber 06-04-21 19:11

Kocaeli ve Sakarya'da yaşayan çifte vatandaşlar Bulgaristan'daki genel seçimler için oy kullanıyor

BALTÜRK Onursal Başkanı Bayram Çolakoğlu: - "Yaşadığımız yer Türkiye olsa da seçimlerde oy kullanmak, Bulgaristan'la bağımızı koparmadığımız anlamına geliyor"

Yurthaber 04-04-21 12:02

Kandıra’da altyapı çalışmaları başlayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesindeki 20 milyon TL’lik altyapı çalışmalarına başlayacak.2021 yılında Kocaeli genelinde 470 milyon TL yatırım programı belirleyen İSU Genel Müdürlüğü, bu kapsamda ilçelerde yapacağı çalışmaların projelerin ihalelerini gerçekleştiriyor.

Yurthaber 04-04-21 11:11

Hatay’da TÜRKSOY Mesire Alanı hizmete girdi

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Türki Cumhuriyetlerini simgeleyen TÜRKSOY Mesire Alanı’nın açılışı Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin mehter takımı eşliğinde gerçekleşti.TÜRKSOY Mesire Alanı’nın açılışına, TÜRKSOY Genel Sekreteri Düşen Kaseinov, Azerbaycan Büyükelçisi Hazar İbrahim, Kırgızistan Büyükelçisi Kurbaniçbek Ömüraliyev, Özbekistan Büyükelçisi İslam Kerimov, Türkmenistan Büyükelçisi İşankule Amaliyev ve Kazakistan Büyükelçisi Abzal Spanbekuly katıldı.Açılış saygı duruşu ve akabinde Türkiye, Azerbaycan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan, Kazakistan’ın milli marşlarının söylenmesiyle başladı.Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yaptığı konuşmada, “Ülkemizle birlikte 5 Türk Cumhuriyetlerinin isimlerini birleştiği, 7 bin metre kare üzerine yaptığımız TÜRKSOY Mesire Alanının açılışını gerçekleştireceğiz.

Yurthaber 03-04-21 10:48

İlçe koordinasyon toplantılarının 9. durağı Yeşilyurt oldu

2021 Yılı Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı’nın dokuzuncusu, Yeşilyurt İlçesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve muhtarların katıldığı toplantıyla gerçekleştirildi.Büyükşehir Belediyesi Nikâh Sarayı’nda yapılan toplantıya, Gürkan’ın yanı sıra, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Yeşilyurt Belediyesi Başkanvekili Oktay Özevren, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay, Genel Sekreter Yardımcıları, siyasi parti ilçe başkanları ve daire başkanları katıldı.2021 yılı Yeşilyurt İlçesi Muhtarlar Toplantısı’nda açılış konuşmalarını yapan Yeşilyurt Belediye Başkanvekili Oktay Özveren, Yeşilyurt Belediyesi ekibi olarak toplantıya katılım sağladıklarını ve yapılan toplantıda muhtarların istek ve taleplerini değerlendireceklerini söyledi.“Bu toplantılar muhtarlarımızın sorunları giderme adına önemli”Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı’nın Yeşilyurt adına verimli bir toplantı olacağını dile getiren AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca da, “ Büyükşehir Belediyemiz kendi ekipleriyle gerek şehir merkezindeki gerekse kırsal mahallelerimizin ihtiyacını, değerlendirmesini, tespitini ve etüdünü yapıyor.

Yurthaber 02-04-21 17:37

İlçe koordinasyon toplantılarının 8. durağı Arapgir oldu

2021 yılı Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı’nın sekizincisi, Arapgir İlçesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve muhtarların katıldığı toplantıyla gerçekleştirildi.Toplantıya, Gürkan’ın yanı sıra Arapgir Kaymakamı Mustafa Dilekli, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, AK Parti İl Başkanvekili İsmail Hakkı Pekel, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay, Genel Sekreter Yardımcıları, siyasi parti ilçe başkanları ve daire başkanları katıldı.Arapgir Muhtarlar Koordinasyon Toplantısında açılış konuşmalarını yapan Arapgir Muhtarlar Dernek Başkanı Turhan Onar, “Paşalar diyarı Arapgir ilçemiz, kendi has kültürü, tarihi ve coğrafi özellikleri itibariyle Malatya’nın en güzide ilçelerinden bir tanesidir.

Yurthaber 01-04-21 17:52

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanan Algın’a Gürün’de veda programı düzenlendi

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve Sivas Vali Yardımcılığı görevine atanan Kadir Algın’a Gürün’de veda programı düzenlendi.Sivas’ın Gürün ilçesinde kaymakamlık görevini yürüttüğü süre boyunca ilçe halkı tarafından sevilen Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kadir Algın’a Gürün Belediyesi tarafından veda programı düzenlendi.

Yurthaber 31-03-21 10:02

Tortum yüzen adalar turizme kazandırılıyor

“Sektörel Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Altyapı Programı” kapsamında desteklenen ve Tortum Belediyesi tarafından uygulanacak olan “Tortum Yüzen Adalar Turizme Kazandırılıyor” projesinin protokolü, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven ve Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider arasında imzalandı.Kent merkezine 54 kilometre uzaklıktaki Tortum ilçesi Zökün Gölü’nde bulunan yüzen adaların kent ve ülke turizmine kazandırılması için başlatılan yatırım çalışmaları sürüyor.

Yurthaber 30-03-21 12:21

“Arpalı’da Çoruh Turizme Akıyor” projesinin destek sözleşmesi imzalandı

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın “Sektörel Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Altyapı Programı” kapsamında destek almaya hak kazanan ve Arpalı Belediyesi tarafından yürütülecek olan “Arpalı’da Çoruh Turizme Akıyor” isimli projeye ilişkin destek sözleşmesi KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven ve Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur arasında imzalandı.Proje kapsamında; Arpalı Beldesi sınırları içerisinden geçen Çoruh Nehri’nin ana kollarından biri üzerine kafe ve restoran olarak kullanılacak 50 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğinde bir cam köprü inşa edilecek.

Yurthaber 30-03-21 09:34

İlçe koordinasyon toplantılarına Akçadağ’da devam edildi

2021 yılı Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı’nın beşincisi, Akçadağ İlçesi’nde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve muhtarların katıldığı toplantıyla gerçekleştirildi.Toplantıya, Akçadağ Kaymakamı Hulusi Teke, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay , Genel Sekreter Yardımcıları, siyasi parti il ve ilçe başkanları ve daire başkanları katıldı.Akçadağ Turgut Özal Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunda gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz dönem içerisinde Akçadağ İlçesinde yapılan çalışmaları ve gelecek dönemde yapılacak çalışmalarıyla ilgili istişarelerde bulunuldu.“Selahattin başkanın yolu yolumuzdur”Muhtarlar Koordinasyon Toplantısına katılan Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, “ İlçemizde gerçekleştirilen istişare toplantısına muhtarlarımız ve belediye meclis üyelerimiz eksiksiz olarak katılım sağladı.

Yurthaber 28-03-21 12:42

KUDAKA’dan termal turizme destek

Olur Belediyesi tarafından hazırlanan ve Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın “Sektörel Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Altyapı Programı” kapsamında destek almaya hak kazanan “Ilık Kaynak Kaplıca Projesi”nin protokolü imzalandı.KUDAKA hizmet binasında gerçekleşen imza törenine; Ajans Genel Sekreteri Oktay Güven, Olur Kaymakamı İlker Eker ve Olur Belediye Başkanı Sıddık Demircan katıldı.

Yurthaber 28-03-21 11:47

İzmit’te altyapı projesi başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, İzmit ilçesinin altyapı hatlarının yenilenmesi için çalışmalarına başlıyor.İzmit ilçesinin muhtelif mahallerinin altyapı problemleri ile eksikliklerini gidermek için hazırlanan "İzmit İlçesi 2021 Yılı Muhtelif İçme suyu, Kanalizasyon, Yağmursuyu ve Dere Islahı İnşaatı" projesinin ihalesi gerçekleştirildi.

Yurthaber 28-03-21 10:47

Dede korkut kültürel mirasına KUDAKA desteği

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın “Sektörel Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Altyapı Programı” kapsamında Bayburt Belediyesi tarafından yürütülecek olan 2,6 milyon TL bütçeli “Bamsı Beyrek (Beyböyrek) Seyir Terası” projesinin destek sözleşmesi, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven arasında imzalandı.UNESCO Dünya Somut Olmayan Kültür Mirası listesinde yer alan Dede Korkut hikâyelerinin başkahramanı olan Bamsı Beyrek’in ismini taşıyan seyir terası projesi, şehrin hâkim noktası konumundaki Duduzar tepesinde uygulanacak ve bu sayede kültürel mirasın yaşatılarak gelecek nesillere aktarılmasına katkı sağlanacak.Bayburt ilinin sahip olduğu kültür ve turizm değerlerinin etkin bir şekilde tanıtılmasına güçlü bir zemin oluşturulması amacıyla hazırlanan proje kapsamında, Duduzar tepesi eteklerinde 50 metrekarelik seyir terası ve 500 metrekare alana sahip kır kahvesi inşa edilecek.

Yurthaber 24-03-21 15:54

“Bamsı Beyrek Seyir Terası” projesinin destek sözleşmesi imzalandı

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın “Sektörel Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Altyapı Programı” kapsamında Bayburt Belediyesi tarafından yürütülecek olan 2,6 milyon TL bütçeli “Bamsı Beyrek (Beyböyrek) Seyir Terası” projesinin destek sözleşmesi, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven arasında imzalandı.UNESCO Dünya Somut Olmayan Kültür Mirası listesinde yer alan Dede Korkut hikâyelerinin başkahramanı olan Bamsı Beyrek’in ismini taşıyan seyir terası projesi, şehrin hâkim noktası konumundaki Duduzar tepesinde uygulanacak ve bu sayede kültürel mirasın yaşatılarak gelecek nesillere aktarılmasına katkı sağlanacak.Bayburt ilinin sahip olduğu kültür ve turizm değerlerinin etkin bir şekilde tanıtılmasına güçlü bir zemin oluşturulması amacıyla hazırlanan proje kapsamında, Duduzar tepesi eteklerinde 50 metrekarelik seyir terası ve 500 metrekare alana sahip kır kahvesi inşa edilecek.

Yurthaber 24-03-21 15:54

Erzurum’un turizm altyapısına KUDAKA desteği

“Sektörel Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Altyapı Programı” kapsamında desteklenen ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülecek olan “Dağ Safarisi, İp Parkı, Yapay Çim kayağı/Erzurum Turizm Altyapısına Destek Projesi” ile “Erzurum Turizm Altyapısına Destek Kent Estetiği Projesi” isimli projelerin sözleşmeleri, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven tarafından imzalandı.Yılın 150 günü karla örtülü olması, 3200 metreye varan zirvesi, dünyadaki tüm kayak merkezleri arasında şehre en yakın merkez olma özelliği ile Türkiye’nin en önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken Kayak Merkezi’nde turist sayısı ve çeşitliliğini artırma çalışmaları sürüyor.

Yurthaber 22-03-21 12:43

Erzurum’un turizm altyapısına KUDAKA desteği

“Sektörel Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Altyapı Programı” kapsamında desteklenen ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülecek olan “Dağ Safarisi, İp Parkı, Yapay Çim kayağı/Erzurum Turizm Altyapısına Destek Projesi” ile “Erzurum Turizm Altyapısına Destek Kent Estetiği Projesi” isimli projelerin sözleşmeleri, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven tarafından imzalandı.Yılın 150 günü karla örtülü olması, 3200 metreye varan zirvesi, dünyadaki tüm kayak merkezleri arasında şehre en yakın merkez olma özelliği ile Türkiye’nin en önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken Kayak Merkezi’nde turist sayısı ve çeşitliliğini artırma çalışmaları sürüyor.

Yurthaber 22-03-21 12:43

Kocaeli’ye 10 fosseptik kuyusu inşa edilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü 3 ilçede 10 fosseptik kuyusu ve altyapı hatları inşa edecek.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, İzmit, Gölcük ve Karamürsel ilçelerine bağlı 10 kırsal mahallede 10 adet fosseptik kuyusu ile beraber toplamda 22 bin metre uzunluğunda içme suyu ve kanalizasyon hattı imalatı gerçekleştirecek.

Yurthaber 22-03-21 11:22

Doğanşehir’de ilçe koordinasyon toplantısı yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2021 yılı Muhtarlarla Koordinasyon Toplantısı’nın üçüncüsünü, Doğanşehir Muhtarlarının geniş katılımıyla gerçekleştirdi.Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksek Okulu’nda gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş, Genel Sekreter Yardımcıları, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri, Daire Başkanları ve STK temsilcileri katıldı.“Büyükşehir belediyesi ile uyum içerisinde çalışıyoruz”2021 yılı Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı’nın açılışında konuşan Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, “2020 yılı istişare ve koordinasyon toplantısını rahmetli Vahap Küçük Başkanımız ve meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirmiştik.

Yurthaber 21-03-21 16:51

MTSO’da Malatya yemekleri tanıtıldı

Bu yıl ilki düzenlenen Kayısı Çiçeği Şenliği kapsamında Malatya’ya gelen konuklara kentin yemeklerini tanıtan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “İlimizin sanayisini büyütürken, gastronomi turizmi ile ticari hayatı da canlı tutmak için girişimlerde bulunarak projeler üretiyoruz” dedi.Malatya Gastronomi Turizm ve Tanıtım Derneği tarafından düzenlenen “Malatya Kayısı Çiçeği Şenliği” kapsamında Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda “Malatya Mutfağı Tanıtımı Programı” düzenlendi.Programa; Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya Gastronomi Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı Zeki Saygı, Malatya Kültür ve Turizm İl Müdürü Çetin Şişman, TKDK İl Koordinatörü Murat Tunç, FKA Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu, Malatya TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Dündar ve Ömer Dinç, Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği Genel Başkanı Okan Geçgel, Malatya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç, Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Fatih Kerimoğlu, şenlik kapsamında Malatya’ya davet edilen şefler, gurmeler, yazarlar, gazeteciler ve seyahat acentelerinin yetkilileri katıldı.Programın açılış konuşmasını yapan Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu, “9 milyona yakın kayısı ağacının bulunduğu Malatya’mızda kayısısının çiçeklenme döneminde düzenlenen bu şenlik, Avrupa Birliği (AB) coğrafi işaret belgesi olan kayısımızın ve şehrimizin tanıtımı açısından oldukça önemli.

Yurthaber 20-03-21 18:38

Hastane içerisindeki alternatif yolda çalışmalar sürüyor

Malatya’da kent içi trafik ulaşımında yeni açtığı yollarla ulaşımın rahatlamasını sağlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile birlikte Eğitim ve Araştırma Hastanesinin olduğu bölgede yaşanan yoğunluğu azaltmak için alternatif yol açma çalışmalarını sürdürüyor.Malatya’da yaşanan trafik ve ulaşım sorununa kalıcı çözümler getiren ve bu noktada yeni bulvarlar, yeni yollar ve alternatif yolları şehre kazandıran Büyükşehir Belediyesi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ve Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bulunduğu bölgede, hasta ve ziyaretçi yoğunluğunun azaltılması amacıyla hastane giriş ve çıkışlarında yaşanan trafik sorununu çözüme kavuşturmak için alternatif yol açma çalışmalarına devam ediyor.Kısa sürede hizmete açılacak olan yolda yapılan çalışmaları inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Selahattin Gürkan’a, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay ve ilgili daire başkanları eşlik etti.“Hasta ve ziyaretçiler daha rahat ve kolay hastaneye ulaşacak”Hastane içerisinde ve çevresinde yapılan çalışmalarla birlikte ziyaretçi ve hastaların hastaneye ulaşımının daha rahat ve daha kolay olacağını belirten AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, “Eğitim ve Araştırma Hastanemizin yanına Kadın Doğum ve Çocuk Hastanemizin yapılmasıyla hem hasta hem de ziyaretçi sayısı yoğunluğu arttı.

Yurthaber 17-03-21 16:29

Gürkan Darende belediyesi ve kaymakamlığını ziyaret etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2021 yılında yapılacak olan çalışmaların değerlendirilmesinin yapıldığı Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı için gittiği Darende İlçesi’nde, Darende Belediyesini ve Darende Kaymakamlığını ziyaret etti.Gürkan’a AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay, Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları eşlik etti.Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı’nın 2021 yılı ilk toplantısını yapmak için Darende ilçesini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları ile birlikte ilk olarak Darende Belediyesi Başkanvekili Tuncer Çalık’ı ziyaret etti.Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve beraberindeki heyetin ilçeye yaptıkları ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getiren Darende Belediye Başkanvekili Tuncer Çalık, Büyükşehir Belediyesinin Darende’ye yaptığı çalışmalardan dolayı Darende halkı olarak memnun olduklarını ve bundan sonra yapılacak olan çalışmalardan dolayı Başkan Gürkan’a teşekkür ettiklerini belirtti.“Toplantıların sonuçlarını yaz aylarında alacağız”Darende Belediyesi ziyaretinde açıklamalarda bulunan AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, “ Darende ilçemiz bizler için önemlidir.

Yurthaber 16-03-21 18:41

Büyükşehir’den abonelere 2021 yılında 125 milyon lira destek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’nün 2021 yılı 1.

Yurthaber 16-03-21 18:35

Tercan Canlı Hayvan Pazarı projesi hayata geçiyor

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın “Sektörel Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Altyapı Programı” kapsamında destek almaya hak kazanan “Tercan Canlı Hayvan Pazarı” projesinin protokolü, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven ve Tercan Belediye Başkanı Lokman Gültekin arasında imzalandı.Tercan Belediyesi tarafından yürütülecek olan proje kapsamında; Tercan ilçesinde hayvan hareketinin kayıt altına alınması, kontrolsüz satışların önlenmesi amacıyla, hayvancılık alanında faaliyet gösteren veteriner hekim, muhtar, çiftçi, ilgili kurum ve işletmecilerin "Hayvan Hareketi Kontrolü", "Salon Satış Sistemi", "Gıda Güvenliği ve İyi Hijyen Uygulamaları" konusunda eğitilmesi ve bilinç düzeylerinin arttırılmasına katkı sağlanması hedeflenmekte.Toplam bütçesi 933 bin TL olan projenin, ilçe ekonomisine ve bölgede hayvancılığın gelişimine katkı sunması planlanmakta.

Yurthaber 16-03-21 08:45

İSU, Başiskele Selahattin Eyyübi Caddesi’nde çalışmalarını tamamladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Başiskele Belediyesi ve Kaymakamlığının bulunduğu Selahattin Eyyübi Caddesi’nde altyapı çalışmalarını tamamladı.İSU Genel Müdürlüğü, bir yandan ihale yolu ile bir yandan da kurum imkanları ile altyapı hattı imalatları gerçekleştiriyor.

Yurthaber 13-03-21 11:17

Soma projeleri, Ankara’da görüşüldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Ankara’da Soma ilçesinde hayata geçirilecek olan destekleyici projeler ve sera projelerinin görüşüldüğü toplantıya katıldı.Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Tarım ve Orman Bakanlığını ziyaret etmesinin ardından, Soma ilçesine yapılacak olan yeni yatırımların görüşüldüğü toplantıya katıldı.

Yurthaber 11-03-21 16:11

Soma projeleri, Ankara’da görüşüldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Ankara’da Soma ilçesinde hayata geçirilecek olan destekleyici projeler ve sera projelerinin görüşüldüğü toplantıya katıldı.Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Tarım ve Orman Bakanlığını ziyaret etmesinin ardından, Soma ilçesine yapılacak olan yeni yatırımların görüşüldüğü toplantıya katıldı.

Yurthaber 11-03-21 16:11

İSU, şehir merkezinde çalışma yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSU Genel Müdürlüğü İzmit şehir merkezi Cengiz Topel Caddesi’nde altyapı çalışması yapacak.

Yurthaber 05-03-21 16:40

İSU, şehir merkezinde çalışma yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSU Genel Müdürlüğü İzmit şehir merkezi Cengiz Topel Caddesi’nde altyapı çalışması yapacak.

Yurthaber 05-03-21 16:40

Ordu’da dinamik denetim

Ordu’da salgınla mücadelede “kontrollü normalleşme” sürecine girilmesiyle birlikte iki binden fazla personelin katılımıyla 19 ilçede sıkı bir denetim gerçekleştirildi.İl merkezinde Vali Tuncay Sonel, Vali Yardımcıları Bayram Gale, Zafer Karamehmetoğlu, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan ve bazı kurum müdürlerinin başkanlığında, emniyet, jandarma, zabıta, sağlık, tarım, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden oluşturulan 13 ayrı denetim ekibi, Altınordu ilçesinin tüm cadde ve sokaklarında denetimlerde bulundu.Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin’den oluşan denetim ekibi, Altınordu ilçesinin Atatürk Bulvarı, Sırrıpaşa, Süleyman Felek, İsmetpaşa, Alparslan Türkeş ve Okullar Caddeleri ile 329, 323, 324 nolu sokaklarında faaliyet gösteren işyerlerini denetledi.

Yurthaber 04-03-21 16:11

Gebze alt yapısına 28,5 milyon yatırım yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2021 yılında Gebze’de 28,5 milyon TL değerinde altyapı hattı, içme suyu deposu, dere ıslahı ve foseptik yatırımı yapılacak.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, 2021 yılında da Gebze ilçesinde altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Yurthaber 04-03-21 09:36

Büyükşehir’in kurmayları Aziziye ilçesindeydi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin kurmayları, AK Parti Aziziye İlçe Başkanlığı’nda teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Remzi Ertek, Genel Sekreter Yardımcısı Murat Altundağ ve diğer yetkililerin katıldığı toplantıyla ilgili bilgi veren AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun, “İlçe teşkilatımızda düzenlediğimiz haftalık olağan toplantımızda Büyükşehir Belediyemizin üst yönetimi, Meclis Üyelerimiz, İlçe Yönetim Kurulumuz, İlçe Koordinatörümüz Rıza Altunayar ve mahalle başkanlarımızı ağırladık.

Yurthaber 04-03-21 09:16

Mardin’de savaş mağduru Suriyelileri konu alan tiyatro sahnelendi

Yunus Emre Enstitüsü ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi ortaklığında, Yunus Emre Enstitüsü Azez Kültür Merkezinde Suriyelilerden oluşturulan tiyatro ekibinin hazırladığı ’Zeytin Ağacı’ oyunu sahnelendi.Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Sanat Akademisinde sahnelenen Zeytin Ağacı tiyatro oyununa Mardin Valisi Vali Yardımcısı Gürsel Temurci, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Yunus Emre Enstitüsü yöneticileri, daire başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Yurthaber 03-03-21 13:51

Yaşam Vadisi’nde gerçekleştirilecek projenin protokolü imzalandı

Sinop’un Türkeli ilçesi Yaşam Vadisi’nde sosyal donatı alanları oluşturulmak üzere hazırlanan projenin protokolü imzalandı.Türkeli ilçesi Metin Bostancıoğlu Caddesi’ndeki Yaşam Vadisi’nin sosyal donatı alanlarında kullanılmak üzere Türkeli Belediyesi tarafından hazırlanan proje doğrultusunda Sinop İl Özel İdaresi ile yapılacak ortak projenin protokolü, Sinop İl Özel İdaresi toplantı salonunda Belediye Başkanı Veysel Şahin ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl tarafından imzalandı.En kısa sürede proje ihalesinin yapılması akabinde başlatılacak yapım çalışmalarının yaz sezonuna yetiştirilmesi öngörülüyor.

Yurthaber 01-03-21 18:50

3 ilçeye 11 adet içme suyu deposu yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gebze, Dilovası ve Körfez ilçelerinde muhtelif kapasitede toplam 11 adet yeni içme suyu deposu inşa edecek.Sanayi kenti Kocaeli’nin artan işgücü ile birlikte nüfusu 2 milyona dayandı.

Yurthaber 28-02-21 11:29