Oficina Central De Estadisticas De Palestina Haberleri

Türklerin de bulunduğu gemi kaçırılmıştı! ABD'den açıklama: 'Balistik füze fırlattılar'

Aden Körfezi'nde içinde Türk mürettebatın da olduğu İsrail'e ait Central Park isimli gemi kaçırılmıştı. 15 saat sonra gemi ve mürettebatın kurtarıldığı ifade edildi. ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM), olayla ilgili yaptığı açıklamada Husilerin bulunduğu bölgeden SS Mason ve Central Park gemilerinin olduğu yöne 2 balistik füze fırlatıldığını ifade etti.

Haber 2023-11-27 09:25:38

Elon Musk'tan çok konuşulacak hamle! O hesabı kapattı, nedeni ise tartışmalara neden oldu

Twitter'ı satın alan ve gündemden düşmeyen milyarder Elon Musk'ın adı bu kez de 'hesap kapatma' ile anılıyor. Musk, özel jetinin uçuş bilgilerini paylaşan Twitter hesabını askıya aldı. Musk ayrıca, 500 bin takipçisi bulunan hesabın sahibi, Central Florida Üniversitesinde ikinci sınıf öğrencisi Jack Sweeney'i, dava açmakla tehdit etti. İşte haberin detayları...

Haber 2022-12-15 20:54:34

Türkiye için korkutan senaryo: 2 yıl içinde 20-30 milyon göç alabilir

Prof. Dr. Levent Kurnaz, ABD merkezli Climate Central adlı organizasyonun küresel ısınma ile ilgili hazırladığı yeni çalışmayı değerlendirdi. Kurnaz, Türkiye için en kötü senaryonun kuraklık ve Pakistan, Mısır, Etiyopya gibi ülkelerde yaşanan sıcaklık artışları sonrası Türkiye'nin 2 yıl içinde 20-30 milyonu bulacak göç dalgasıyla karşı karşıya kalması olduğunu belirtti. Kurnaz, bu senaryonun gerçekleşmesi durumunda diğer tüm sorunların ikinci planda kalabileceğini de ekledi.

Haber 2021-10-15 11:30:23

EKOTÜRK Stüdyo VOA 2 Eylül

ABD’nin güneydoğu eyaletlerinde büyük yıkıma yol açan Ida kasırgası, sonradan tropik fırtına düzeyine düşse de ülkenin kuzeyine ilerledikçe can kayıpları ve tahribata devam ediyor. New York ve çevresinde ölenler var. Central Park ve New York metrosunu su bastı. Başkan Biden yarın Ida kasırgasının vurduğu Louisiana’ya giderek incelemelerde bulunacak. ABD’den koşullu da olsa tahliyeler için Taleban’la görüşmeye yeşil ışık. Teksas eyaletinde tartışmalı kürtaj yasası yürürlükte. ABD’de 15 milyon...

Haber 2021-09-03 00:21:06

Ankaralılar 30 Ağustos’ta Millet Bahçesi’ne kavuşacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen 303 millet bahçesi projesinin 80 tanesi tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunuldu. Bu kapsamda 81 ilde 2023'e kadar projelerini gerçekleştireceklerinden bahseden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Atatürk Kültür Merkezi'nin de içinde yer aldığı Millet Bahçesi projesini ağustos ayı içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Çok örnek bir proje olacak, çok önemsiyoruz. Ankara'nın Central Parkı diyebiliriz” dedi.

Finans 10-05-21 15:36

TMSF, kayyumluğunu yürüttüğü şirketlerin satışı için hukuki süreçlerin tamamlanmasını bekliyor

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal: - "Koza Altın'ı eğer hukuki süreçleri kesinleşirse Türkiye Varlık Fonuna devredebiliriz, bu bir opsiyon. Erciyes Anadolu Holding'de çok ciddi bir yapılanmaya gittiler, markaları ayırdılar. Halka arz bir metot olabilir. Pırıl pırıl şirketlerimiz var, şartlar oluştuktan sonra satış da gündeme gelebilir" - "2021'de Aynes Gıda, Alfemo Mobilya, Aker Tekstil, MarkAntalya AVM'nin ve Central Hospital'ın satışı düşünülüyor" - "Özellikle imalat ve üretim sektöründe faaliyet gösteren firmalarımız pandemiye rağmen 2020'yi çok iyi geçirdiler, yıl sonu itibarıyla büyümeleri bir önceki yılın büyümesinden fazla"

Yurthaber 17-01-21 12:32

Nikotinin zararlı etkilerini azaltan 10 besin

Milyonlarca insan her ne kadar sigaranın zararlı etkilerini bilse de bir türlü nikotin kullanımından vazgeçemiyor. Uzmanlar, bazı besinlerle nikotinin zararlı etkilerinin azaltılabileceğini söylüyor. Central Hospital’dan Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Buket Yavuz Koçoğlu, vücuttaki nikotinleri temizleyen ve dışarı atılımını kolaylaştıran besinleri açıklıyor.

Yemek 06-12-19 09:40

Hong Kong'daki gösterilerde 70 yaşındaki temizlik işçisi öldü

Bugün de Central, Tai Koo, Causeway Bay ve Wong Chuk Hang bölgelerinde yüzlerce kişinin katılımıyla gösteriler düzenleniyor

Haber 15-11-19 11:03

15 Ülkeden 150 bisikletçinin katıldığı Tour Of Central Anatolia Yarışları Sürüyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde 3 gündür devam eden Tour of Central Anatolia Turu’nun son etabı bu sabah başladı.15 ülkeden 150 sporcunun katıldığı Tour of Central Anatolia Turu’nun 152 kilometrelik son etabı Vali Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, Türkiye Bisiklet Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi Mehmet Luzumlar’ın da katılımıyla start verildi.2020’de Japonya’da yapılacak Tokyo Olimpiyat Oyunlarına puan veren son yarışlar olma özelliği taşıyan yarışlara Kayseri ev sahipliği yaptı.

Yurthaber 08-09-19 11:35

Hong Kong'daki gösteriler devam ediyor

Hong Kong'da on binlerce kişi bugün de suçluların Çin'e iadesi tasarısının iptali talebiyle protesto gösterisi düzenledi - Sivil İnsan Hakları Cephesi grubu yetkililerinden Bonnie Leung: - "Çin'in askeri birlikleri (Hong Kong'a) gönderildiğinde her şey sona erecek ve Hong Kong yok olacak. Bu sadece Hong Kong için değil Çin için de kötü olur" - Victoria Park'ta başlayan gösteride protestocular, Central semtine doğru ilerliyor

Haber 18-08-19 14:01

Hong Kong'da protestolar devam ediyor

Hong Kong'da suçluların Çin'e iadesi tasarısının iptali talebiyle yaklaşık 2 ay önce başlayan protestolar bugün de sürdü - Central, Hun Hom, Mong Kok semtlerindeki hükümet karşıtı grupların protestolarına karşılık, hükümet binalarının bulunduğu Admiralty bölgesinde hükümet yanlıları toplandı

Haber 17-08-19 17:06

TİKA’dan, Kolombiya Catatumbo bölgesindeki okul ve sağlık merkezlerine ekipman desteği

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kolombiya’nın Norte de Santander departmanındaki farklı bölgelerde bulunan üç okul ve iki sağlık merkezine teknik ekipman desteği verdi.Kolombiya’da iç çatışma, terör ve göçmen sorunlarından en çok etkilenen bölgelerdeki öğrencilerin ve halkın, eğitim ve sağlık hizmetlerinden yeterince faydalanabilmeleri için sağlanan destek Kolombiya Ulusal Ordusu Bütünleşik Harekât ve Kalkınama Birimi işbirliğinde gerçekleştirildi.TİKA, Catatumbo olarak adlandırılan bölgede, ulaşımı oldukça zor ve kaynaklara erişimi son derece kısıtlı olan ‘Mi Linda Infancia’, ‘La Angalia’ ve ‘Vetas Central’ adlı okullara; eğitici kitap, sözlük, bilgisayar, sıra ve sandalye takımları, spor ekipmanı temin etti.

Haber 16-08-19 11:43

Venezuela Merkez Bankası’nda kriz başladı

Venezüela’daki altın rezervinin tutulduğu Merkez Bankası (Banco Central de Venezuela) çalışanlarının küçük isyanlar çıkardığı ve önemli banka işlemlerini imzalamayı reddettikleri ifade edildi.

Haber 04-02-19 12:08

DHA DIŞ - Venezuela Merkez Bankası’nda kriz başladı

Venezüela’daki altın rezervinin tutulduğu Merkez Bankası (Banco Central de Venezuela) çalışanlarının küçük isyanlar çıkardığı ve önemli banka işlemlerini imzalamayı reddettikleri ifade edildi.

Haber 04-02-19 12:07

Central Park'ta Fayton Keyfi Tarihe Karışacak

New York’ta 59. Sokak ve 7. Cadde’nin köşesi 1871’den bugüne kadar faytonla Central Park’ı gezmek isteyenlerin uğrak noktası. Bu gelenek belki de önümüzdeki yıl faytonlar ve faytonseverler için tarih olacak

Haber 28-11-18 00:35

Herkes onu görmek için Central Park'a gidiyor

New York'un gözde turizm merkezlerinden Central Park'ta birdenbire ortaya çıkan Mandarin ördeği görenleri hem şaşırtıyor hem de kendine hayran bırakıyor. Genellikle Doğu Asya'da görülen bir tür olan Mandarin ördeği Central Park'ta ziyaretçilerin dikkatini çekiyor.

Haber 15-11-18 09:06

İstanbul'un Fethi Özel Programı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (2) - "Biz iktidara geldiğimizde, doğru Sabiha Gökçen'e uçak falan inmiyordu. Aklımda kaldığı kadarıyla 750 milyon dolara mal oldu orası. Ama uçak inmeyen Sabiha Gökçen'e biz geldikten sonra uçak inmeye başladığı gibi yetmez hale geldi. Yetmez hale geldiği için de yeni pistler, yeni terminal binaları yapmaya başladık ey Kılıçdaroğlu. Bu iş öyle durup dururken olmuyor" - "İstanbul'un şehir içi metro hatlarının uzunluğunu bin kilometreye çıkaracağız. Bunun yanında önümüzdeki dönemde daha pek çok yatırımla İstanbul'a hizmet etmeyi de sürdüreceğiz" - "Atatürk Havalimanı'nın olduğu yeri, Osmanlı'da olduğu gibi Millet Bahçesi haline getiriyoruz. O dev arazi Central Park'ın 3 katıdır. Fazlası var azı yok. High Park'ın 8-9 katı. Öyle bir Millet Bahçesi'ne inşallah İstanbul'umuz sahip olacak"

Haber 29-05-18 23:06

Controversia en Chile: hermano del presidente es nombrado embajador

La Cancillería chilena defiende el nombramiento de Pablo Piñera quien militó en la Democracia Cristiana hasta diciembre de 2017 y fue miembro del Banco Central de Chile y gerente general del Banco Estado.

Haber 20-04-18 17:19

Hamas instó a la Liga Árabe a 'llevar los crímenes de Israel ante la CPI

El presidente de la Oficina Política de Hamas, Ismail Haniyeh, hizo un llamado a la Liga Árabe para que sean juzgados los crímenes de Israel en la Corte Penal Internacional.

Haber 03-04-18 03:13

Chile podría crecer entre un 3% y un 4% en 2018

El Banco Central (BC) de Chile hizo la optimista proyección económica que, de cumplirse, sería el mejor crecimiento desde 2013.

Haber 21-03-18 19:04

La Organización para la Liberación de Palestina cuestiona los planes de EEUU

El secretario general de la Organización para la Liberación de Palestina (OLP), Saib Uraykat, afirmó que Estados Unidos está listo para establecer un Estado separado en la Franja de Gaza.

Haber 16-03-18 19:30

Catar dona USD 50 millones a agencia de la ONU para Palestina

Hace poco, Washington recortó USD 65 millones de ayuda para la agencia de la ONU para Palestina.

Haber 15-03-18 23:01

Reunión de cancilleres de Argentina y Palestina dificulta las relaciones con Israel

Ambos diplomáticos resaltaron la importancia de la cooperación entre ambos países en temas como la agricultura, la ganadería, el deporte y servicios de salud, entre otros.

Haber 13-03-18 16:23

New York’un Türk faytoncuları Başkan’a karşı

New York Belediye Başkanı Bill de Blasio’nun iki yıl önceki seçim kampanyasında Central Park’taki faytonları kaldıracağını açıklamasıyla başlayan tartışmalar yeniden alevlendi

Haber 25-01-16 21:45

Hong Kong'da büyük protesto

Binlerce kişi 'Occupy Central' hareketi altında, Pekin yönetiminin 2017'de yapılacak Hong Kong özel yöneticisi seçimindeki kısıtlamalarına karşı protesto düzenliyor.

Haber 28-09-14 22:21