Astral Seyahat Nasil Yapilir Haberleri

Yusuf Güney kıyametin kopacağı tarihi verince sosyal medyada dalga konusu oldu

Son dönemde astral seyahat açıklamalarıyla dile düşen Yusuf Güney, şimdi de "Bu zamana kadar yaşanan her şey fragmandı" diyerek kıyametin kopacağı tarihi verdi. Elbette bu açıklamalar dalga konusu oldu.

Magazin 2024-06-09 07:16:59

Astral seyahat nedir, nasıl yapılır? Astral seyahat gerçek mi?

Son dönemde adı sıklıkla gündeme gelen astral seyahatin ne olduğu ve nasıl yapıldığı, özellikle de bu kavramı ilk kez duyanlar kişiler tarafından araştırılmaktadır. Astral seyahat terimi spiritüalizm, okültizm ve teozofi konularıyla ilgilenen kişilere ise yabancı bir kavram değildir. Peki, astral seyahat nedir, nasıl yapılır? Hepsinden de önemlisi, astral seyahat gerçek mi?

Haber 2024-04-23 22:32:49

“Astral seyahatle Ay'a gittim” demişti! Gri pardösülülerden bahseden Yusuf Güney'in açıklamaları şoke etti: 'Ben onlarla tanıştım'

Geçtiğimiz yıllarda "Astral seyahatle Ay'a gittim, geldim" çıkışıyla gündem olan şarkıcı Yusuf Güney, Emel Özuğur'un YouTube programına konuk oldu. Programdaki açıklamalarıyla herkesi şaşırtan ünlü şarkıcı astral seyahat sırasında karşılaştığı gri pardösülülerden bahsetti. Güney'in açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2023-07-08 16:20:11

DEPREM DAYANIKLILIK TESTİ NEDİR, NASIL YAPILIR? Evim depreme dayanıklı mı? 6,4 ve 5,8'lik Hatay depremleri sonrası risk tespiti işlemi

Deprem dayanıklılık testinin nasıl yaptırılacağı 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden tam 14 gün sonra, Hatay'da 6 kişinin hayatını kaybettiği 6,4 ve 5,8'lik depremler sebebiyle tekrar merak konusu oldu. Herkesin aklında tek bir soru var: Evim depreme dayanıklı mı? İstanbul ve Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan kişiler internette araştırma yapıyor. Peki, deprem dayanıklılık testi nedir, nasıl yapılır?

Haber 2023-02-21 08:56:45

2022 YKS EK TERCİH İŞLEMİ NASIL YAPILIR? YKS ek tercih ücreti ne kadar?

YKS ek tercih süreci ÖSYM tarafından yapılan açıklamanın ardından 7 Eylül 2022 Çarşamba günü başladı. Üniversitelerin 2 ve 4 yıllık bölümlerine yerleşemeyen adaylar tarafından araştırılıyor. YKS ek tercih süreci ile ilgili son dakika açıklaması 7 Eylül 2022 Çarşamba günü ÖSYM tarafından yapıldı. Peki, YKS ek tercih işlemi nasıl yapılır, YKS ek tercih ücreti ne kadar?

Egitim 08-09-22 09:18

Astral seyahat açıklamalarıyla çok konulmuştu! Yusuf Güney şarkıcı olmadan önce bakın ne iş yapıyormuş

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney geçtiğimiz aylarda yaptığı astral seyahat açıklamalarıyla oldukça konuşulmuştu. Astral seyahat ile uzaya gittiğini söyleyen Yusuf Güney, gelen tepkilerin ardından, ülkenin bu tarz şeylere hazır olmadığını ifade etmişti. Yusuf Güney bakın şarkıcı olmadan önce ne iş yapıyormuş.

Magazin 05-12-21 17:07

Astral Seyahat nedir, nasıl yapılır? Astral Seyahat zararlı mı?

Son yıllarda sıkça duyduğumuz astral yolculuk halk arasında ruhun bedenden ayrılması olarak biliniyor. Peki astral seyahat nedir ve nasıl yapılır? İşte astral seyahat hakkında tüm merak edilenler ve detaylar...

Trend 05-11-20 10:43

Astral seyahat nedir, nasıl yapılır?

Parapsikolojik bir kavram olan astral seyahat, son zamanların en popüler konularından biri haline geldi. Astral seyahat, en kısa ve sade tanımıyla ruhun bedenden geçici olarak ayrılması şeklinde ifade edilir. Spiritüalizm, okültizm ve teozofi kapsamının ortasında yer alan astral seyahat nedir, nasıl yapılır, teknikleri nelerdir diyenler için ruhun bedenden geçici olarak ayrılma konusunu detaylı bir şekilde ele alıyoruz. Kemerlerinizi takın sevgili okur, seyahate hazırlanıyoruz!

Trend 21-01-20 14:50

Astral seyahat konulu ilk film vizyonda

Türkiye’de astral seyahati anlatan ilk film İblis Esir-i Beden vizyona girdi.

Trend 04-09-19 14:59

Astral seyahat konulu ilk film vizyonda

Türkiye’de astral seyahati anlatan ilk film İblis Esir-i Beden geçtiğimiz hafta vizyona girdi.

Haber 04-09-19 14:46

Astral seyahat nasıl yapılır? Bu seyahatin bileti nedir?

Son zamanlarda parapsikolojik bir kavram olan astral seyahat kavramı merak edilen ve konuşulan konular arasında yer alabiliyor. Bu içerikte astral seyahatle ilgili merak ettiğiniz tüm sorulara yanıt bulacaksınız.

Trend 24-07-19 10:26

Astral Seyahat'ten yeni fragman

Yeni korku filmi Astral Seyahat'ten ilk fragman paylaşıldı. Fragmanda astral seyahat aracılığıyla ruhları başka bir yere göç eden insanların hikayesine tanıklık ediyoruz.

Trend 14-05-19 07:23

Astral Seyahat Hakkında Bilinmeyenler

Farklı Bir Deneyime Hazır Mısınız?

Trend 01-04-15 17:05