sümeyye aydoğan Haberleri

Gaddar’ın Aydan’ı Sümeyye Aydoğan’ın ağlama sahnesi sosyal medyanın diline düştü! 'En kötü performans'
Şimdilerde Çağatay Ulusoy ile başrolünü paylaştığı Gaddar dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Sümeyye Aydoğan oyunculuğuyla eleştirilerin hedefi oldu. Aydoğan dizisinin son bölümündeki ağlama sahnesiyle sosyal medyanın diline düştü.
Yayın Tarihi: 10-02-2024 13:19
Gaddar konusu ne, oyuncuları kim ve ne zaman başlayacak? Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan'lı Gaddar'dan ilk tanıtım!
Gaddar konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yakında FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Gaddar dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Başrollerinde uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına dönen Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan'ı buluşturan dizinin yayın hayatına başlayacağı tarih araştırılmaya başladı. Peki, Gaddar konusu ne, oyuncuları kim ve ne zaman başlayacak?
Yayın Tarihi: 13-12-2023 00:03
Çağatay Ulusoy'un Gaddar'daki partneri belli oldu! Dönence'nin yıldızı kadroda
Son dönemlerde internet dizi ve filmlerinde başarısıyla adından söz ettiren Çağatay Ulusoy ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Fox Tv'de yayınlanacak olan Gaddar dizisi için hazırlara devam eden Ulusoy'un partneri sonunda belli oldu. Dönence'nin yıldızı Gaddar dizisinin kadrosuna katıldı.
Yayın Tarihi: 28-10-2023 14:15
Sümeyye Aydoğan'ın sevgilisiyle pozuna beğeni yağdı! Yazdığı not dikkat çekti
Dönence dizisinde rol alan Sümeyye Aydoğan güzelliği ve oyunculuğuyla son dönemin parlayan yıldızları arasında yer alıyor. Kendisi gibi ünlü olan Atakan Hoşgören ile beraber olan Aydoğan romantik pozlarını paylaştı. Güzel oyuncunun paylaşımındaki not dikkatlerden kaçmadı.
Yayın Tarihi: 06-10-2023 13:06
Dönence'nin setinden aşk çıktı! Sümeyye Aydoğan ile Atakan Hoşgören'in aşkı belgelendi
Kanal D ekranlarının yazlık dizisi Dönence'nin setinden aşk çıktı. Dizide Gece karakterini canlandıran Sümeyye Aydoğan ve Miro'ya hayat veren Atakan Hoşgören'in aşk yaşadığı iddiası ortaya çıkmıştı. Ünlü çiftin aşkı resmen belgelendi.
Yayın Tarihi: 11-08-2023 12:07
Çekimlerine ara verilen Dönence'nin setinde kriz çıktı! Rol arkadaşları kavga etti
Kanal D ekranlarının yaz dizisi Dönence her salı akşamı izleyiciyle buluşuyor. Reytinglerde yüksek başarı elde eden dizinin ekibinde geçtiğimiz pazar günü gerginlik yaşandı. Dizinin kadın başrol oyuncularından Sümeyye Aydoğan ve Nazlı Çetin arasında kavga çıktı. Dizinin yapım şirketi senaryo çalışması nedeniyle sete 1 hafta ara verildiğini bildirdi.
Yayın Tarihi: 02-08-2023 20:03
Ortalık karıştı! Caner Topçu'ya eski partneri Rabia Soytürk'ten terbiye ayarı! Sende olmayan şeyin...
Duy Beni dizisinin partnerleri Caner Topçu ve Rabia Soytürk arasında ipler gerildi. Şu sıralar Dönence dizisinde Sümeyye Aydoğan ile partner olan Caner Topçu, açıklamalarıyla Rabia Soytürk'ü kızdırdı.
Yayın Tarihi: 21-07-2023 21:27
Bir set aşkı daha! Dönence'nin yıldızları Sümeyye Aydoğan ve Atakan Hoşgören aşk mı yaşıyor? 'Bunu hep yapıyor'
Yaz dizileri sezona bir hızlı giriş yaparken Kanal D'de yayınlanan Dönence dizisinden bir set aşkı haberi geldi. Yayınlandığı ilk bölümden beri sevilerek takip edilen dizide Gece ve Miro karakterini canlandıran Sümeyye Aydoğan ve Atakan Hoşgören'in aşk yaşadığı iddiası ortalığı karıştırdı.
Yayın Tarihi: 16-07-2023 22:46
DÖNENCE 1. BÖLÜM tek parça izle! Kanal D DÖNENCE dizisi ilk ve yeni bölümünde neler olacak?
Dönence dizisi birinci ve yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Dönence'nin oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören ve Didem İnselel gibi başarılı isimler yer alıyor. Dizi, 4 Temmuz Salı akşamı yayın hayatına başlayacak. Peki, Dönence ilk bölümde neler olacak? Dönence konusu nedir, oyuncuları kimler?
Yayın Tarihi: 04-07-2023 19:46
Dönence'nin yıldızı Sümeyye Aydoğan'ın babasını görenler şaştı kaldı! ''Film yıldızı gibi''
Son olarak İsmail Hacıoğlu'nun başrolünde yer aldığı Taçsız Prenses dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Sümeyye Aydoğan şimdilerde Dönence dizisiyle ekrana dönüyor. Emre Kınay'ın başrolünde yer aldığı dizi bu akşam ilk bölümüyle seyircisiyle buluşacak. Dizide Gece rolüne hayat veren Sümeyye Aydoğan'ın babasını görenler çok şaşırdı. Aydoğan'ın babası yakışıklılığıyla gündem oldu.
Yayın Tarihi: 04-07-2023 19:45
Dönence'nin Gece'si Sümeyye Aydoğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sümeyye Aydoğan'ın oynadığı diziler
Dönence dizisinin Gece'si Sümeyye Aydoğan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D'nin yeni yaz dizisi bugün görücüye çıkıyor. Ünlü oyuncu, Caner Topçu ile başrolü paylaşıyor. Dönence'de Didem İnselel, Ülkü Hilal Çiftçi, Can Kızıltuğ, Doğa Karakaş gibi isimler de yer alıyor. Kanal D'nin yeni dizisi, "Exceptional" isimli İsrail yapımından uyarlandı. Peki, Dönence'nin Gece'si Sümeyye Aydoğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Sümeyye Aydoğan'ın hayatı ve biyografisi...
Yayın Tarihi: 04-07-2023 19:40
Transparan giyen Sümeyye Aydoğan dekolteli pozuyla büyüledi! Gören Serenay Sarıkaya sandı
Taçsız Prenses dizisinde İsmail Hacıoğlu'yla başrolü paylaşan Sümeyye Aydoğan Y güzelliği ve oyunculuğu ile beğeni topluyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isim transparan kıyafet giydiği bir pozunu paylaştı. Güzel oyucuyu görenler Serenay Sarıkaya sandı.
Yayın Tarihi: 06-05-2023 09:35
Transparan giyen Sümeyye Aydoğan dekolteli pozuyla nefes kesti
Taçsız Prenses dizisinde İsmail Hacıoğlu'yla başrolü paylaşan Sümeyye Aydoğan Yağmur karakterine hayat veriyor. Duru güzelliği ile dikkat çeken Aydoğan transparan kıyafeti ile göğüs dekolteli poz verdi.
Yayın Tarihi: 19-04-2023 12:37
Sümeyye Aydoğan dar tulumuyla poz verdi! Beğeni butonu çöktü
Taçsız Prenses dizisinde rol alan Sümeyye Aydoğan Kaz Dağları’nda yaptığı tatilinden pozlarını peş peşe paylaştı. Güzel oyuncunun paylaşımlarına yorum yapanlar arasında Kızılcık Şerbeti dizisinin yıldızı da yer aldı.
Yayın Tarihi: 18-03-2023 16:59
Taçsız Prenses'in Yağmur'u Sümeyye Aydoğan'ın sevgilisi rol arkadaşı çıktı! Duyan inanamadı
Duy Beni dizisinde yakaladığı çıkıştan sonra İsmail Hacıoğlu ile Taçsız Prenses dizisinde rol alan Sümeyye Aydoğan'ın kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu.
Yayın Tarihi: 17-01-2023 17:43
Taçsız Prenses dizisi nerede çekiliyor? Taçsız Prenses dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?
Taçsız Prenses adlı yeni dizi FOX Tv ekranlarında yayın hayatına merhaba dedi. Annesinin kalp hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırılmasıyla soğuk ve gerçekçi bir dünyanın içine hapsolan Masal'ın hikayesini anlatan Taçsız Prenses konusu ile dikkat çekiyor. Öte yandan Taçsız Prenses'in nerede çekildiği, uyarlama olup olmadığı gibi detaylar merak ediliyor. Peki, Taçsız Prenses dizisi nerede çekiliyor? Taçsız Prenses dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?
Yayın Tarihi: 10-01-2023 20:05
Güzel oyuncu Sümeyye Aydoğan'ın yatak pozlarına yorum yağdı!
Geçtiğimiz haftalarda final bölümüyle ekrana gelen Duy Beni dizisiyle dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Sümeyye Aydoğan, Instagram hesabından paylaştığı yatak pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu.
Yayın Tarihi: 30-12-2022 13:21
Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan iç çamaşırlı pozunu paylaştı! Ünlü isimler övmeye doyamadı
Star TV'nin sevilen dizisi Duy Beni ile büyük bir çıkış yakalayan güzel oyuncu Sümeyye Aydoğan, bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Sümeyye Aydoğan'ın iddialı pozlarına ünlü isimlerden yorum yağdı.
Yayın Tarihi: 09-11-2022 09:27
Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan süper minisiyle poz verdi! Takipçileri sessiz kalamadı
Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisinde hayat verdiği 'Melisa' karakteriyle büyük bir hayran kitlesi kazanan güzel oyuncu Sümeyye Aydoğan, Instagram hesabından paylaştığı süper minili pozuyla takipçilerini büyüledi.
Yayın Tarihi: 22-10-2022 10:10
Duy Beni Melisa kimdir? Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan kaç yaşında, nereli?
Sümeyye Aydoğan'ın hayatı merak ediliyor. Star Tv'nin gençlik dizisi Duy Beni'de 'Melisa' rolüne can veren Sümeyye Aydoğan seyircilerin dikkatini çeken oyuncular arasında yer alıyor. Dizinin sıkı takipçileri Sümeyye Aydoğan hakkında merak ettikleri soruları ama motorlarında sorguluyor. Peki,Duy Beni Melisa kimdir? Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan kaç yaşında, nereli?
Yayın Tarihi: 01-10-2022 14:54
Duy Beni dizisinin Melisa'sının giydiği elbiseye alternatif öneriler
Duy Beni dizisinde rol alan Sümeyye Aydoğan, giydikleriyle gündemden düşmeyen isimlerden biri. Geçtiğimiz günlerde giydiği pembe elbise, hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Volanlı eteği ve fiyonk detayı ile çok hoş görünen bu mini elbiseyi ve alternatif modelleri arıyorsanız doğru yerdesiniz. Haydi gelin, sizler için seçtiğimiz birbirinden kaliteli ve güzel ürünleri beraber inceleyelim.
Yayın Tarihi: 30-09-2022 16:55
Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan balkonda mini elbisesiyle poz verdi! Bu güzellik nedir?
Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisinde Melisa karakterine hayat veren Sümeyye Aydoğan, hem oyunculuk performansıyla hem de sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde pembe renkli takımıyla takipçilerini büyüleyen isim bu kez balkonda poz verdi.
Yayın Tarihi: 28-09-2022 13:19
Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan mini şortlu paylaşımıyla mest etti!
Star TV'de yayınlanan Duy Beni dizisinde Melisa karakterine hayat veren ve rolü ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Sümeyye Aydoğan, hem oyunculuk performansıyla hem de sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde pilates yaptığı anları takipçileriyle paylaşan isim bu kez mini şortlu paylaşımıyla büyüledi.
Yayın Tarihi: 23-09-2022 12:45
Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan taytıyla pilates pozu verdi!
Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisinde Melisa karakterini canlandıran ve bu rol ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Sümeyye Aydoğan, oyunculuk performansıyla sık sık gündeme gelen isimler arasında yer alıyor. Son olarak dizide yer alan sahnelerle sosyal medyayı sallayan genç isim, pilates yaptığı anları takipçileriyle paylaştı.
Yayın Tarihi: 13-09-2022 13:12
Duy Beni'nin Melisa'sı Sümeyye Aydoğan göbeği açık pozuyla büyüledi! Bu ne güzellik
Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisinde rol alan ve Melisa rolüyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Rabia Soytürk, oyunculuk performansıyla sık sık gündeme gelen isimler arasında yer alıyor. Son olarak dizide yer alan sahnelerle sosyal medyayı sallayan genç oyuncu, göbeği açık paylaşımıyla takipçilerini büyüledi.
Yayın Tarihi: 02-09-2022 22:00