Taro Emir Tekin Haberleri

Yalı Çapkını'nı Kaya'sı Taro Emir Tekin'in İsrail askeri paylaşımı tepki toplayınca özür diledi!
Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Kaya karakteriyle adından söz ettiren Taro Emir Tekin poligonda atış yaparken verdiği pozlarını "İsrail askeri" konulu bir içerikle X hesabından paylaştı. Paylaşımı dolayısıyla tepkilere maruz kalan Tekin'den özür gecikmedi. Daha sonra paylaşımını da profilinden sildi.
Yayın Tarihi: 17-04-2024 20:58
Şevval Sam'dan oğlu Taro Emir Tekin'in Yalı Çapkın'ı setine ziyaret! 'Gelinimle tanışın'
Ünlü oyuncu Şevval Sam, oğlu Taro Emir Tekin'in rol aldığı, ekranların ilgiyle izlenen dizisi Yalı Çapkını'nın setini ziyaret etti. Sam, o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
Yayın Tarihi: 22-12-2023 17:56
Taro Emir Tekin'in ödül törenine giydiği kıyafet çok konuşuldu! Gören Nuri Alço sandı
Ünlü Sanatçı Şevval Sam'ın kendi gibi oyuncu oğlu Taro Emir Tekin GQ Dergisi'nin ödül töreninde boy gösterdi. Gecede 'Yılın Stil Sahibi Erkeği' ödülüne layık görülen Taro Emir Tekin'in bornoza benzetilen kostümü magazin gündemine bomba gibi düşerken kimi sosyal medya kullanıcıları Tekin'i Nuri Alço'ya benzetti.
Yayın Tarihi: 18-12-2023 23:32
Sosyal medya bu fotoğrafı konuşuyor! Icardi, Burak Özçivit ve Teoman aynı karede...
GQ Dergisi'nin ödül töreninde ünlü isimler katıldı. GQ ödülleri gecesine bir fotoğraf damga vurdu. Sosyal medyada akşam saatlerinde Icardi, Taro Emir Tekin, Selahattin Paşalı, Burak Özçivit ve Teoman'ın birlikte yer aldığı fotoğraf gündem oldu. Fotoğrafa binlerce yorum geldi.
Yayın Tarihi: 18-12-2023 23:00
Yalı Çapkını'nın Kaya'sı Taro Emir Tekin'den kas şov! Üstsüz pozuyla sosyal medyayı salladı
Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'na yeni sezonda dahil olan Taro Emir Tekin başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren ünlü isim bu defa kas şov yaptı. Üblü oyuncunun üstsüz paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı.
Yayın Tarihi: 01-11-2023 13:22
Yalı Çapkını'nın yıldızı Taro Emir Tekin'in babası da çok ünlü çıktı! Görenler şaştı kaldı
Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını’nda yeni sezona katılan Taro Emir Tekin, Kaya karakterine hayat veriyor. Dizinin dikkat çeken isimleri arasına giren ve annesi ünlü isim Şevval Sam olan Tekin’in babasının kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.
Yayın Tarihi: 12-10-2023 16:50
Yalı Çapkını’nın yıldızları Afra Saraçoğlu ve Taro Emir Tekin'in dansları olay oldu! Ferit'in kabuslarına benzemiş
Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu ve diziye yeni sezonda dahil olan Taro Emir Tekin'in dansları sosyal medyada gündem oldu. Ekip eğlencesinde ünlü isimler dans ederken Mert Ramazan Demir’in oturması dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada "Mert bakmamak için savaş veriyor" yorumları yapıldı.
Yayın Tarihi: 22-09-2023 10:34
Yalı Çapkını'nda yeni sezon öncesi bomba isim! Tüm dengeler değişecek
Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda yeni sezon öncesi birçok ayrılık yaşandı. Ayrılık haberleriyle gündemden düşmeyen Yalı Çapkını'na bu defa bomba bir isim dahil oldu. Diziye yeni sezonda tüm dengeleri değiştirecek bir karakter olan Halis Ağa’nın torunu gelecek. Halis Ağa’nın torununa hayat verecek o isim artık kesinleşti.
Yayın Tarihi: 11-08-2023 15:23
Yalı Çapkını'nda yaprak dökümü! 2 oyuncunun hikayesi biterken bomba bir isim dahil olacak
Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazanan Yalı Çapkını'nın yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı yapımın Eylül ayında ekrana gelmesi planlanıyor. Dizinin yeni sezonunda 2 oyuncunun hikayesi biterken bomba bir isim dahil olacağı söyleniyor. İşte dizinin yeni sezonuna dair tüm merak edilenler...
Yayın Tarihi: 02-08-2023 16:07
Taro Emir Tekin ile Dilan Çiçek Deniz aşk mı yaşıyor? Fotoğraflı yanıt gecikmedi!
Dilan Çiçek Deniz ile Tarık Emir Tekin'in aşk yaşadığı iddiaları magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı. Deniz ile Thor Saevarsson aşkı yaklaşık 2 ay önce sona erdi. Nişanlı olan ve evlenmeleri beklenen ikilimin bu ayrılık kararı oldukça şaşırtmıştı. Taro Emir Tekin'den aşk iddialarına fotoğraflı yanıt gecikmedi...
Yayın Tarihi: 28-01-2023 15:20
Bir Peri Masalı ne zaman? Bir Peri Masalı dizisi hangi güne alındı? Sevilen dizinin yeni yayın günü...
Bir Peri Masalı adlı FOX Tv'nin yeni sezon dizisinin yayın günü değişti. Başrollerine Alina Boz ve Taro Emir Tekin'in yer aldığı dizi dram türünü ele alıyor. Bir Peri Masalı'nın final yapacağı haberi hayranlarını üzmüştü. Son olarak diziden yayın günü değişikliği haberi geldi. Peki, Bir Peri Masalı ne zaman? Bir Peri Masalı dizisi hangi güne alındı? Sevilen dizinin yeni yayın günü...
Yayın Tarihi: 20-12-2022 19:57
Taro Emir kimdir, kaç yaşında ve nereli? Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül alan Şevval Sam'ın oğlu Taro Emir'in hayatı!
Taro Emir, Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'Yıldızı parlayanlar' ödülünü aldı. Ünlü isim, oyuncu Şevval Sam ve Metin Tekin'in oğludur. Yaklaşık iki senedir ekran önünde olan ünlü oyuncu, şu an Bir Peri Masalı dizisinde Onur Köksal karakterini canlandırıyor. Peki Taro Emir kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde ödül alan Taro Emir'in hayatı ve biyografisi...
Yayın Tarihi: 05-12-2022 08:12
Bir Peri Masalı'nın yıldızı Alina Boz'un Rus annesi Olga güzelliğiyle büyüledi! Takipçileri övmeye doyamadı
Bir Peri Masalı dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Alina Boz, Rus bir anne ve Türk bir babanın kızı... Alina Boz'un annesi Olga Boz, güzelliğiyle bakana bir daha baktırdı.
Yayın Tarihi: 14-11-2022 17:23
Bir Peri Masalı'nın Neslihan'ı Hazal Filiz Küçükköse kimdir? Hazal Filiz Küçükköse kaç yaşında, hangi yapımlarda rol aldı?
Bir Peri Masalı dizisinde Köksalların kızı olan Neslihan Köksal karakterine can veren Hazal Filiz Küçükköse'nin biyografisi merak edildi. Bir Peri Masalı dizisi FOX TV'nin yeni başlayan yapımlarından biri. Dizide rol alan başarılı oyuncu Hazal Filiz Küçükköse hakkında bazı detaylar araştırılıyor. Peki, Bir Peri Masalı'nın Neslihan'ı Hazal Filiz Küçükköse kimdir? Hazal Filiz Küçükköse kaç yaşında, hangi yapımlarda rol aldı?
Yayın Tarihi: 12-10-2022 22:02
Bir Peri Masalı dizisi hangi kanalda? Bir Peri Masalı dizisi saat kaçta başlayacak?
Bir Peri Masalı adlı yeni dizi sezonun iddialı dizileri arasında yer alıyor. Senaryosunu Deniz Akçay’ın yazdığı ve Merve Çolak’ın yönetmenliğini yaptığı Bir Peri Masalı dizisi seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Fragmanları ilgi çeken Bir Peri Masalı dizisinin ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak edildi. Peki, Bir Peri Masalı dizisi hangi kanalda? Bir Peri Masalı dizisi saat kaçta başlayacak?
Yayın Tarihi: 28-09-2022 19:22
Bir Peri Masalı dizisinin Onur'u Taro Emir Tekin kimdir, aslen nereli? Taro Emir Tekin kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?
FOX TV'de ekrana gelecek olan Bir Peri Masalı dizisinde Onur karakterine hayat veren Taro Emir Tekin'in hayatı ve memleketi gibi konular merak ediliyor. Alina Boz, Nazan Kesal gibi isimlerin de yer aldığı dizide Onur'u canlandıracak olan Taro Emir, daha önce Sadakatsiz dizisinde rol almıştı. Peki Bir Peri Masalı dizisinin Onur'u Taro Emir Tekin kimdir, aslen nereli? Taro Emir Tekin kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı...
Yayın Tarihi: 28-09-2022 19:04
Bir Peri Masalı dizisi oyuncuları kimler? Bir Peri Masalı dizisi konusu nedir?
Senaryosunu Deniz Akçay’ın yazdığı ve Merve Çolak’ın yönetmenliğini yaptığı Bir Peri Masalı dizisi FOX TV'de bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. Fragmanları ve yeni bölümü ilgiyle takip edilen dizide Alina Boz ve Taro Emir Tekin gibi isimler rol alacak. Peki Bir Peri Masalı dizisi oyuncuları kimler? Bir Peri Masalı dizisi konusu nedir? İşte ayrıntılar...
Yayın Tarihi: 28-09-2022 16:24
Sadakatsiz'in Selçuk'u Taro Emir'in babasına benzerliği görenleri şoke etti!
Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Selçuk karakteriyle geniş kitlelerce tanınan yakışıklı oyuncu Taro Emir Tekin'in, babası Metin Tekin'e olan benzerliği, sosyal medyayı salladı.
Yayın Tarihi: 23-11-2021 11:10
Beşiktaş'ın efsane golcüsü Metin Tekin'den Sadakatsiz'in yıldızı Taro Emir itirafı!
'Sarı Fırtına' lakabıyla tanınan Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Metin Tekin, NTV'nin Kırılma Anı programına konuk oldu. Tekin, Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği 'Selçuk' karakteriyle adından söz ettiren oğlu Taro Emir hakkında konuştu.
Yayın Tarihi: 08-11-2021 10:53
Sadakatsiz'in ele avuca sığmaz Selçuk'u Taro Emir'den şaşırtan itiraf! ''İnanılmaz utanıyorum!''
Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Selçuk karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan yakışıklı oyuncu Taro Emir, rol arkadaşı Nazlı Bulum ile hayranlarının sorularını cevapladı.
Yayın Tarihi: 01-11-2021 11:10
Leman Sam torunu Taro Emir’le sokakta karşılaştı
Usta sanatçı Leman Sam, Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterini canlandıran torunu Taro Emir’le sokakta karşılaştı. Sokakta fotoğraf çektiren ikiliden Leman Sam fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.
Yayın Tarihi: 07-09-2021 12:05
Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı! Asya ve Derin'e büyük şok!
Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz dizisinin merakla beklenen 26. yeni bölümünden fragmanlar yayınlandı. Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde Derin'in kaçırılmasındaki gizemi yavaş yavaş çözen Volkan'ın karşısına hiç ummadığı bir gerçek çıkıyor. Fakat Volkan ne yaparsa yapsın olacakların önüne geçemiyor. Sadakatsiz'in yeni bölümünde ise bu sefer Asya kaçırılıyor. Asya, kendine geldiğinde, yanında Derin'i buluyor...
Yayın Tarihi: 14-04-2021 12:36
Sadakatsiz’in son bölüm fragmanı yayınlandı | Derin harekete geçiyor
Sadakatsiz dizisinin 23. bölüm fragmanı gündeme bomba gibi düştü. Sadakatsiz'in son yayınlanan bölümünde Volkan'ın Asya'ya söylediklerini duyan Derin çılgına döndü. Yeni bölüm fragmanında ise Derin, Volkan'a karşı harekete geçti. Sadakatsiz'in son bölümü merakla bekleniyor.
Yayın Tarihi: 24-03-2021 11:08