Ahu Yağtu Haberleri Ve Son Dakika Ahu Yağtu Haberleri

Ahu Yağtu Haberleri Ve Son Dakika Ahu Yağtu Haberleri

11 Temmuz 1978 İzmir doğumlu Ahu Yağtu, oyuncudur. Modelliğe çocuk yaşta başlayan Yağtu İstanbul’a taşınmış ve Akademi İstanbul Gösteri Sanatları Bölümü, Sahika Tekand Oyunculuk Atölyesi, Antony Bova Workshop, Sally Johnson Studio Workshop, Stella Adler Workshop, Abdullah Oğuz Oyunculuk Workshop’da oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuğa 2001 yılında 90-60-90 yapımı ile adım atmış bunu Arka Sokaklar, Kavak Yelleri, Paramparça, Kadın, Arif v 216, Kardeşlerim gibi sevilen yapımlar takip etmiştir. 2012 yılında Cem yılmaz ile evlenmiş ancak çift 2013’te boşanmıştır.

Ahu Yağtu Haberleri

10 bin dolarlık nafaka krizi ile gündemdeydi! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya olay sözler

Son dönemde özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü komedyen Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu ile arasındaki nafaka krizini bir türlü çözemedi. 10 bin dolarlık nafakayı çok bulan Cem Yılmaz bu durumu artık diline doladı.

Magazin 18-04-2024 07:48

Mahkemeden Cem Yılmaz'a şok! Eski eşi Ahu Yağtu'ya dolar kurundan dolayı nafaka indirimi için dava açmıştı

Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği 10 bin dolarlık nafakanın azaltılıp Türk lirası olarak ödenmesi talebi kısmen kabul edilerek 70 bin Türk lirasına düşürüldüğü mahkeme kararını istinaf mahkemesi reddetti. İstinaf mahkemesi 70 bin Türk lirası olarak kabul edilen kararı bozarak, 10 bin dolar nafaka ödemesine hükmetti.

Magazin 29-11-2022 12:11

Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu süper minili pozuyla hayran bıraktı! 'Ne kaybettiğine dön bir bak...'

Cem Yılmaz ile 1 yıl evli kalan güzel oyuncu Ahu Yağtu, yıllara meydan okuyor. 44 yaşındaki yıldızın Instagram hesabından paylaştığı süper minili poza takipçileri övgü yağdırdı.

Magazin 26-11-2022 12:29

Ahu Yağtu eski eşi Cem Yılmaz'ı icraya verdi

Komedyen Cem Yılmaz'ın oğlu Kemal için eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği 10 bin dolarlık nafakayı mahkeme kararı ile 70 bin liraya düşürmüştü. Mahkemenin talebi onaylamasının ardından Ahu Yağtu harekete geçti. Yağtu, eski eşi Cem Yılmaz’ı icraya verdi.

Magazin 03-08-2022 14:49

Ahu Yağtu

Ahu Yağtu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ahu Yağtu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kardeşlerim dizisinin Suzan'ı Ahu Yağtu'nun eli ayağına dolandı! Ne diyeceğini şaşırıp tepki gösterdi: Önce bir haber verseniz!

Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Suzan karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ahu Yağtu, önceki akşam bir mekanın kapısında erkek arkadaşıyla konuşurken objektiflere yansıdı. Bir anda flaşlar patlayınca ne yapacağını şaşıran ünlü oyuncu Ahu Yağtu, yalnızca arkadaş olduklarını ifade ederek magazin muhabirlerinin durumu yanlış aktarmamasını rica etti.

Magazin 21-05-2022 16:11

Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu'nun nafakasını azaltmak istemişti! Mahkeme karar verdi

Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu'ya 10 bin dolar nafaka öderken bu nafakanın azaltılmasını talep ederek mahkemeye gitmişti. Nafakanın 40 bin TL olmasını isteyen Cem Yılmaz için mahkeme karar verdi. Mahkeme, Cem Yılmaz'ın talebini kısmen kabul ederek 70 bin TL nafaka ödenmesini uygun buldu.

Magazin 31-03-2022 15:01

GQ Men Of The Year 2021 Ödül Töreni’nde Ahu Yağtu'nun talihsiz anları! Ayağı takılınca yere düştü

Kardeşlerim dizisinin Suzan'ı Ahu Yağtu, katıldığı GQ Men Of The Year 2021 Ödül Töreni’nde talihsiz anlar yaşadı. Kırmızı elbisesiyle göz kamaştıran Yağtu, ödül vermek için sahneye çıktığı sırada ayağı takılınca yere düştü. Yağtu'nun yardımına ise sunucu Fadik Sevin Atasoy yetişti.

Magazin 17-12-2021 03:14

Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu'nun davasında yeni gelişme! Nafakayı dolar yerine Türk Lirası olarak ödemek istemişti

Ünlü komedyen ve sinemacı Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu'ya açtığı nafakanın azaltılması davasında, 1996 Türkiye Güzeli Pınar Özçapkın da tanık olarak dinlendi. Cem Yılmaz'ın Yağtu'ya aylık ödediği 10 bin dolarlık nafakanın 40 bin liraya düşürülmesi istediği davada, mahkeme tapudan vergi kayıtlarının beklenmesini istedi. Duruşmaya Yılmaz ve Yağtu ise katılmadı.

Magazin 16-12-2021 21:13

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu çiftinin oğulları Kemal büyüdü! Gören ''bu ne yakışıklılık'' diyor!

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu çiftinin oğulları Kemal, kocaman oldu. Ahu Yağtu, oğlu Kemal'le olan sevgi dolu pozlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Magazin 14-10-2021 17:03

Kardeşlerim dizisinde külotlu çorap krizi! Sosyal medyadan şikayet yağdı

Atv’nin geçtiğimiz sezon kısa sürede büyük bir çıkış yakalayan dizisi Kardeşlerim, ikinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin hayranları, Kardeşlerim’le ilgili ilginç bir konuyu gündeme taşıdı. Bu ilginç konu ise; Asiye ve Aybike’nin giydiği külotlu çoraplardı!

Magazin 18-08-2021 10:28

Gözde Türker kimdir? Gözde Türker kaç yaşında? Kardeşlerim dizisinin Harika’sı evlendi!

Kardeşlerim dizisindeki Harika rolü ile dikkat çeken Gözde Türker, uzun süredir birlikte olduğu Anıl Güler ile evlendi. 25 yaşındaki başarılı oyuncu, muhteşem bir düğünle dünya evine girerken, rol arkadaşları da Gözde Türker’i yalnız bırakmadı. ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisindeki rolü ile oldukça beğenilen Türker, nişanlısı Anıl Güler ile dün akşam hayatını birleştirdi. Peki, Gözde Türker kimdir?

Magazin 25-07-2021 11:16

Gözde Türker ve Anıl Güler evlendi! İşte düğünden fotoğraflar

'Kardeşlerim' dizisinde 'Harika' rolünü oynayan oyuncu Gözde Türker, uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı Anıl Güler ile evlendi. Çifti bu mutlu günlerinde, Türker'in rol arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Magazin 25-07-2021 11:13

Ünlü komedyen Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği nafakanın düşürülmesini talep etti!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu'ya oğlu Kemal için ödediği aylık 10 bin dolarlık nafakanın düşürülmesi için mahkemeye başvuruda bulundu. Yılmaz'ın talebi üzerine görülen davada mahkeme, ünlü komedyenin çocuğunun eğitim ve sağlık giderlerini karşılayıp karşılamadığına dair delillerin toplanması için duruşmayı bir sonraki tarihe erteleme kararı verdi.

Magazin 01-06-2021 15:04