Altındağ Belediyesi Haberleri

Altındağ Belediyesi, Osmaniye'de depremzedelere sahur ve iftar sofrası kurdu

Ankara'nın Altındağ Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye'de afetzedelere sahur ve iftar verecek.

Yurthaber 24-03-2023 11:40

Türkiye Klasik Otomobil Festivali Ankara'da başladı

Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen festivale, Türkiye'nin çeşitli illeri ve KKTC'den 400'den fazla klasik otomobil katılıyor - 1980'li yıllarda ABD'de çekilen ve Türkiye dahil dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan televizyon dizisi "Kara Şimşek"te kullanılan otomobil festivalin gözdesi oldu

Yurthaber 25-06-2022 13:26

Başkent Millet Bahçesi'nde dört gün sürecek 19 Mayıs etkinlikleri başladı

Altındağ Belediyesince düzenlenen "Altınfest" kapsamında sahne ve spor gösterileri sergilenecek, İlyas Yalçıntaş, Tuğba Yurt ve Kıraç Yurt konser verecek

Yurthaber 19-05-2022 14:37

Bedensel engelli Ayşe Gök, çalışma hayatında da annelikte da engel tanımıyor

Yürüme yetisini 13 yaşındayken geçirdiği hastalık sonucu kaybeden ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan Ayşe Gök, ilkokul 4'üncü sınıfta okuyan kızını okula bırakıyor, 3 yaşındaki oğluyla beraber el işi eğitimi aldığı kurslara katılıyor - Bebekler için patik, yelek, battaniye ve eldiven ören Gök, elde ettiği gelirlerle aile bütçesine katkıda bulunuyor - Ayşe Gök: - "Kadının engeli yoktur, kadın her türlü kadındır. Genç olarak, anne olarak, bayan olarak evini kalkındırması için kadın ayakta durmalıdır. Yani çalışmak engele bakmıyor. Engelli insan da bir şey yapabilir. 'Ben engelliyim' diyerek kimse evde oturmamalıdır. Bence çalışmalıdır, hayata tutunmalıdır"

Yurthaber 07-03-2021 11:21

Altındağ Belediyesi

Altındağ Belediyesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Altındağ Belediyesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.