Ayça Ayşin Turan Alp Navruz Haberleri

Ayça Ayşin Turan ile ayrılan Alp Navruz'dan ihanet açıklaması

Dizi setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan çifti ayrıldı. Turan'ı aldattığı ileri sürülen Navruz, sosyal medya hesabından hakkındaki iddiayı yalanlayarak "Kötü niyetli ağızlardan çıkan bu söylentiler, saygısızlık ötesi bir boyuta ulaşmıştır. Bu asılsız çirkin söylentilerle ilgilisi yoktur. Saygıyla konuşarak ilişkimizi noktaladık" dedi.

Magazin 19-10-2022 14:02

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ayrıldı mı? Yürek Çıkmazı dizisinin Halil'i Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan sosyal medyada takibi bıraktılar mı? Ünlü çifte nazar değdi!

Alp Navruz - Ayça Ayşin Turan çifti ayrılık söylentileri sebebiyle gündem olmuştu. Ünlü oyuncunun spor salonunda kendisine ilgi gösteren kadınlarla yakınlaştığı ve sevgilisinin bu duruma tepki gösterdiği öne sürülmüştür. Ayrıca, başarılı oyuncunun 3 milyon TL'lik reklam teklifi sonrası kız arkadaşıyla barışmak için yakın arkadaşlarını araya soktuğu iddia edilmişti. Peki, Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ayrıldı mı? Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan çiftine nazar değdi.

Magazin 18-10-2022 06:30

Alp Navruz kıskançlık iddialarına cevap verdi! “Ayça Hanım da krize girdi”

Başarılı oyuncu Alp Navruz’un sevgilisi Ayça Ayşin Turan’ı oyuncu Ekin Koç’tan kıskandığı iddia edilmişti. Verilen iddialara göre Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’un yakınlaşma sahnelerini görerek kıskançlık krizine girdiği belirtilmişti. Alp Navruz sosyal medya hesabından kıskançlık krizi iddialarına cevap verdi.

Magazin 09-08-2022 16:53

Ayça Ayşin Turan Alp Navruz

Ayça Ayşin Turan Alp Navruz Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ayça Ayşin Turan Alp Navruz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.