Bebek Bezi Haberleri

Philips Avent, Prima, Chicco... Anne ve Bebek Ayına Özel Fırsatlar başladı

Anne adayları, çiçeği burnunda ebeveynler buraya! Philips Avent, Prima ve Chicco gibi markaların ürünlerini indirimli fiyatlarla sizlerle buluşturan Amazon'un Anne ve Bebek Ayına Özel Fırsatlar kampanyası başladı. Hem kendiniz hem de bebekleriniz için ihtiyaç duyduğunuz ürünleri uygun fiyatlarla satın almak isterseniz, sizin için seçtiğimiz indirimlere mutlaka göz atmalısınız. İşte detaylar!

Kadin 02-02-2024 11:53

Plajlarda özel eşyalarınızı korumak için kullanabileceğiniz yararlı ve yaratıcı ürünler

Yaz aylarının bitmesine günler kalsa da hala herkesin aklında deniz ve havuzda geçireceği güzel zamanlar var. Tatil çantanızı hazırlayıp deniz kenarında birkaç gün geçirmek için gün sayıyor olabilirsiniz. Peki denize girerken eşyalarınızın güvende olmasını sağlayacak ürünlere de sahip misiniz? Size eşyalarınızı güvende tutabileceğiniz bazı önerilerimiz var. Bu ürünleri birlikte incelemeye ne dersiniz? İşte detaylar!

Kadin 24-08-2023 16:35

Çocuk gibi görünüyor ama 20 yaşında! Nadir görülen hastalığı yüzünden hala bebek bezi kullanıyor

Nadiren görülen hastalıklar sadece sağlığı değil görünüşü de etkileyebiliyor. Bedeninin fazla büyümesine veya küçük kalmasına neden olabilen bu hastalıklar dikkat çekiyor. 20 yaşındaki Aboli Jarit isimli genç kadın da nadiren görülen hastalığı nedeniyle çocuk gibi görünüyor. Ancak Aboli, hastalığının onu havalı gösterdiğini düşünüyor.

Haber 02-04-2023 11:41

Çiçeği burnunda annelere özel rehber: Yenidoğanın altı nasıl değiştirilir, nelere dikkat edilmelidir?

Bebek bezi değiştirmek, birçok annenin bebek sahibi olmadan önce endişelendiği konulardan biri. Eğer siz de çiçeği burnunda bir anne ya da anne adayıysanız ve daha önce bir bebeğin altını değiştirmediyseniz merak etmenize hiç gerek yok. Rehber niteliğindeki yazımızla bebeğinizi kirli bezlerinden kurtarmayı kolayca öğrenebilirsiniz.

Kadin 24-02-2023 16:19

BİM 21 Şubat Aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Çamaşır suyu 18,50 TL'den, bebek bezi 59,00 TL'den satılacak!

Hesaplı alışverişin adreslerinden biri olan BİM mağazalarında, 21 Şubat Salı günü itibarıyla geçerli olacak aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM'de çamaşır suyu 18,50 TL'den, bebek bezi ise 59,00 TL'den satışa sunulacak. İşte BİM 21 Şubat Aktüel ürünler kataloğu...

Finans 22-02-2023 09:20

Sosyal medya üç aylık bebeğine tuvalet eğitimi veren kadını konuşuyor! Bebek bezi masrafını bitirdi

Tuvalet eğitimi hem anne hem de bebekler için oldukça zorlayıcı olabiliyor. Ebeveynler tuvalet eğitimine kaç yaşında başlanılması gerektiğini ve tuvalet eğitimi için etkili sonuçları araştırıyor. TikTok hesabında üç aylık bebeğine tuvalet eğitimi verdiğini paylaşan bir kadın milyonlarca ebeveyne fikir verdi.

Kadin 18-01-2023 12:04

A101’den dev kampanya! 2023 ürünün fiyatını sabitledi! Ayçiçek yağı, şeker, tuvalet kağıdı, bebek bezi indirim fırsatı

A101 indirim kampanyaları yakından takip ediliyor. En ucuz ürünü almak isteyen vatandaşlar zincir marketler tarafından yapılan kampanyaları merak ediyorlar. A101 tarafından yapılan açıklamada 2023 ürünün fiyatının ocak ayı boyunca sabitlendiği duyuruldu. Bu ürünler arasında ayçiçek yağı, şeker, çay, tuvalet kağıdı ve bebek bezi de bulunuyor. İşte A101 aktüel kataloğunda yer alan indirim fırsatları

Finans 06-01-2023 11:58

Bebeğinizin cildine zarar vermeden onu çepeçevre saracak 2022 yılının en iyi bebek bezleri

Bebeğinin konforuna önem veren ebeveynlerin en çok araştırdığı konuların başında bebek bezi markaları geliyor. Siz de en iyi bebek bezi markalarını yakın markaja almak ister misiniz? Öyleyse doğru yerdesiniz! 2022 yılında en çok satılan ve ebeveynler tarafından en güvenli bulunan bebek bezi markalarını araştırdık ve harika bir liste oluşturduk. İşte detaylar!

Kadin 19-12-2022 18:31

Bebeğinin bezi bir anda kanlar içinde kaldı! Hastanedeki teşhis karşısında şok yaşadı

Bebeklerin sağlığı için ebeveynlerin oldukça sorumluluk sahibi olması gerekiyor. Bebeklerde ve çocuklarda görülen en ufak değişimler ciddi hastalıkların belirtisi olabiliyor. Sarah Regan, 9 aylık bebeğinin bezinin kanla dolu olduğunu görünce dehşete kapıldı. Hastanede yapılan teşhisin ardından bebeğin annesi ve teşhisi duyan herkes şok yaşadı.

Kadin 23-11-2022 10:28

Yeni doğan bebekler ve annelerinin acil ihtiyaçları Türk Kızılaydan

Türk Kızılay Niğde Şubesi, Niğde ve Bor devlet hastanelerinde oluşturduğu odalarda, yeni doğum yapan ihtiyaç sahibi anne ve bebeğine elbise, bebek bezi, biberon, emzik, ıslak mendil gibi gereksinimleri ücretsiz verecek - Türk Kızılay Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu: - "İhtiyaç sahipleri devlet hastanemizdeki başhekimliğe başvurarak, standımızdaki eşyaları ücretsiz alabilecek"

Yurthaber 09-10-2022 11:10

Bebek bezi masrafına son: Tuvalet eğitimine 8 haftalıkken başladı! Bebekleri tuvalete alıştırmak için yapılacaklar

Bebek bezi fiyatları her geçen gün artıyor. Bu da ev ekonomisini oldukça zorluyor. Bebek bezi masrafından kurtulmak için bebekleri tuvalete alıştırmak gerekiyor. Bebeklerin tuvalete alışmasının zor olacağını düşünen ebeveynler bu konuda yanılıyor. Bebeğine 8 haftalıktan itibaren tuvalet eğitimi veren kadın bu konudaki deneyimlerini paylaştı.

Kadin 22-09-2022 09:52

Sadece 2 haftalıkken tuvalete alıştı! Bebek bezi masrafından kurtaracak etkili çözüm

Bebek bakımında ebeveynlerin oldukça dikkatli olması gerekiyor. Yapılan ufak hatalar veya ihmaller bebeğin sağlığını etkileyebiliyor. Bebeklerin tuvalete alıştırılması da bebek sağlığı konusunda önemli bir yer taşıyor. Bebeği tuvalete alıştırma yöntemleri sıklıkla aranan konulardan. Bir çift bebeklerine iki haftalıkken başladıkları tuvalet eğitim sürecini anlattı.

Kadin 05-09-2022 11:17

Bebek bezine uyuşturucu saklayan 2 kişi tutuklandı

Bebek bezine uyuşturucu saklayan 2 kişi tutuklandı

Yurthaber 20-08-2022 13:20

Bebeğinin cildine değer verenler için cilt dostu ve dayanıklı bebek bezi çeşitleri

Bebek sahibi olanların en önem verdiği konu, bebeğinin cildine zarar vermeyen kaliteli ve dayanıklı bir bebek bezi kullanmak. Hassas cilde sahip bir bebeğiniz varsa kullanacağınız bezin içeriğini incelemeniz son derece önemli. Bebeğinizin cildine önem veriyor, sizler için özenle seçtiğimiz kaliteli içeriğe sahip bebek bezlerini incelemek istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin!

Kadin 18-07-2022 16:53

Yeni doğan bebeklerinizin cildine zarar vermeden onları koruyacak en iyi yenidoğan bebek bezleri

Yenidoğan bebeklerin cildi, çok hassas ve narin olur. Onların hassas cildine zarar gelmemesi için doğumdan sonraki ilk 1 aylık süreçte aileler, yenidoğan bebek bezi tercih eder. Doğum telaşı yaşanırken biraz da yeni doğacak olan bebeğin heyecanı ile hangi ürünün alınacağına karar vermek zor olabilir. Eğer siz de böyle bir heyecanlı sürecin içindeyseniz size yardımcı olalım.

Haber 17-06-2022 10:27

Sleepy bebek bezi kullananlar ve yorumlarını sizler için derledik

Bebek bezleri, çocukların hijyeni açısından oldukça önemli. Doğumdan tuvalet eğitimine kadar kullanılan ürünlerin birçok farklı çeşidi bulunuyor. Hemen hemen her şeyde olduğu gibi bebek bezi seçiminde de tercihiniz doğal olandan yanaysa Sleepy Natural Yenidoğan Bebek Bezi'ni çok sevebilirsiniz. Ürünü birlikte detaylı olarak incelemeye ne dersiniz?

Haber 24-05-2022 11:11

Bebeğinin sağlığına önem verenler için Molfix Bebek Bezi incelemesi ve kullanıcı yorumları

Çocukların doğduğu andan tuvalet eğitimine kadar kullandıkları bebek bezleri, hijyen için büyük bir önem taşıyor. Birçok farklı marka tarafından üretilen ürünlerin çocuğunuzun sağlığı için en iyisi olması şart değil mi? Çok sevilen ürünler arasında yer alan Molfix Yenidoğan Bebek Bezi'ni sizler için detaylı olarak inceledik. Birlikte göz atmaya ne dersiniz?

Haber 23-05-2022 17:47

Fetişi çocuklarını görmesine engel oldu! Mahkemeye başvurunca ortalık karıştı

Avusturalya’da yaşayan ve ismi açıklanmayan bir adam yetişkin bezi fetişi nedeniyle çocuklarını görememekten isyan etti. Çocuk bezi giymeyi sevdiği için mahkeme tarafından çocuklarını görmesi yasaklanan Avustralyalı bir babanın mahkemeye yaptığı itiraz reddedildi.

Trend 09-05-2022 11:40

Bebeğinizin cildini hiç üzmeyecek ve onu günün her dakikası koruyacak en iyi bebek bezleri

Anne babalar bebekleri için her şeyin en iyisini ister. Bu nedenle onlar daha dünyaya gelmeden kullanacakları ürünlerin arayışına başlarlar. Bebek bezi de bu ürünler arasında yer alır. Bebeğin sürekli kullanacağı, uyurken bile çıkarmayacağı bebek bezlerinin kalitesi oldukça önemli. Siz de bebeğinizi üzmeyecek, onu sürekli koruyacak kaliteli bir ürün arayışındaysanız en iyi bezlerin yer aldığı listemizi mutlaka incelemelisiniz.

Kadin 04-02-2022 15:05

Hastalığı nedeniyle bez takmak zorunda kalan adam aşkı bulma konusunda zorluk yaşadığını söyledi

Marc Spaganuolo tıbbi bir durum nedeniyle yetişkin bezleri giymek zorunda. Flört etmeyi ve aşkı bulmayı zorlaştırsa da sonunda bundan artık utanmadığını söyledi.

Trend 22-01-2022 15:19

15 günde fiyatı yüzde 50 arttı! Taneyle satılmaya başlandı

Son gelen zamlardan bebek bezi de nasibini aldı. Dolar/TL kurunda yaşanan hareketliliğin etkili olduğu fiyat artışlarından dolayı, bebek bezinin fiyatında son iki haftada yüzde 50 artış oldu. Öte yandan bazı marketler taneyle bebek bezi satmaya başladı.

Finans 08-12-2021 10:24

Bebeklerin sağlıklı gelişimi için mutlaka incelemeniz gereken sağlık ürünleri

Yeni dünyalarına yavaş yavaş adapte olan bebekleriniz için birbirinden sağlıklı ürünler sizler için bir araya getirdik.

Kadin 12-08-2021 13:08

Bebeklerde pişik neden olur? Önlemek için ne yapmalı?

Bebeklerde pişik sıkça karşılaşılan sorunlar arasında gelir. Bezin temas ettiği bölgelerde kızarıklık ve döküntü gibi yaralara neden olan pişik bebeğin rahatsız olmasına sebep olur. Bu nedenler bebeklerde pişik olmaması için çabalamak önemlidir. Bebeklerde pişik neden olur, nasıl önlenir sorularının cevabını bilmek de pişik sorunu yaşanmaması için önemlidir. Konuyla ilgili tüm detayları Hamile Eğitmeni Esra Ertuğrul anlattı.

Kadin 08-06-2021 09:49

Bebeklerde alt değiştirme sıklığı ne kadar olmalı, ne zaman değiştirilmeli?

"Bebeklerde alt değiştirmenin doğru yapılması, bez seçimi kadar ne zaman ve ne sıklıkta değiştirildiği de önemlidir" diyen Hamile Eğitmeni Esra Ertuğrul günde 7-8 kez altı değiştirilmesi gereken bebeklerde bezin beslenme öncesi değiştirilmesinde yarar olduğunu söyledi.

Kadin 02-06-2021 09:36