Berber Haberleri

Dün gece can verdiği sandalyede sabah saatlerinde bulundu! Antalya'da esrarengiz olay: Masadaki kare dikkat çekti

Antalya'da sabah saatlerinde erkek berberi önündeki sandalyede oturan hareketsiz beden görenlerin dikkatini çekti. Görgü tanıklarına göre aynı sandalyede dün akşam saatlerinde berber dükkanının sahibi Adem Askan oturuyordu. Sandalyenin önündeki masada yiyecek ve içecek kutuları vardı. Çevredekiler uyandırmaya çalıştı ama kahreden gerçek ortaya çıktı, geriye o masadan dikkat çeken bir de fotoğraf karesi kaldı.

Haber 07-02-2024 13:29

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 03-01-2024 16:32

Saç sakal kesimi bin lirayı geçti, Antalya'da rekor zam gündemde: Altın makasla mı kesiyorlar

Yeni yılla birlikte Antalya'daki berberlerin de tarifleri zamlandı. Kentte saç kesim fiyatları yüzde 80 arttı. 20 yılı aşkın süredir kentte 4 farklı tarifeyle fiyat listesi oluşturuluyor. Fiyatlar sosyal medyada gündem oldu. İşte yeni tarife...

Finans 03-01-2024 13:34

Bu da 100. yıl tıraşı! Sosyal medyada paylaştı

Bolu'da bir berber, saç tıraşına gelen müşterisinin kafasına Cumhuriyetin 100. yıl dönümü nedeniyle "100. yıl" simgesini kazıdı.

Haber 29-10-2023 09:58

Görüntüler dehşete düşürmüştü! Kan donduran işkence için mahkemeden dikkat çeken karar

Antalya'da berber çırağı M.A. (14), çalıştığı berberin kedisine şiddet uyguladı. Dehşete düşüren o anlar, saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Kediyi dakikalarca tekmeleyip duvara ve yere çarpan M.A. hakkında mahkemenin verdiği karar ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 11-10-2023 10:15

Antalya'da Rus ve Ukraynalılardan 'VIP' hizmet! Esnaftan 'fahiş fiyat' isyanı: 'Vergi falan hiçbir şey yok'

Son dönemde Antalya'da evde hizmet adı altında merdiven altı kuaförlük yapılmaya başlandı. Rus ve Ukraynalılar vergi vermeden fahiş fiyatlara işlem yapıyorlar. Türk berberler sektörün dengesiyle oynuyorlar diyerek yapılan usulsüzlüğe tepki gösterdi.

Haber 02-10-2023 07:37

Elinde sopayla çıraklarını yerde süründürmüştü! Iğdır Valiliği duyurdu: Berber gözaltına alındı

Iğdır'da çıraklarına yarı çıplak halde şınav çektirip süründüren berberin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Elinde sopayla çıraklarına "Bundan sonra karşı geleni, saygısızlık yapanı affetmeyeceğim" diye de bağıran berber E.D. için Iğdır Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Valilikten yapılan açıklamada adli süreç başlatıldığı bildirildi.

Haber 27-09-2023 18:42

Iğdır'daki skandala sosyal medyada çığ gibi tepki yağıyor: Affetmeyecekmiş! Dövmek istemiyorum, sürün kardeşim

Yarı çıplak haldeki çıraklarına ahkam kesen kişi elinde sopayla utanmadan hepsine eziyet etti, "Bundan sonra karşı geleni, saygısızlık yapanı affetmeyeceğim" diye de tehdit etti. Iğdır'da berber olduğu söylenen kişinin imza attığı rezaletin görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. O kişi skandal sonrası bir de "Şaka yaptık" diye açıklama yaptı.

Haber 27-09-2023 09:57

Berberde yediği yumruk sonu oldu! 18 yaşındaki gencin feci ölümü kamerada! O sözü her şeyi başlattı...

Kartal'da bir berberdeki sıra tartışması ölümle sonuçlandı. Arkadaşıyla birlikte berbere gelen 18 yaşındaki Türkican Yıldırım, berberdeki sıra tartışmasından sonra çıkan kavgada atılan yumrukla yere yığıldı. Mehmet Emin Öz'ün attığı yumrukla yaralanan ve 3 gün boyunca yoğun bakımda kalan Yıldırım, hayatını kaybetti. Berberin önündeki yumruklu kavga ise saniye saniye kameraya yansıdı. İşte detaylar...

Haber 07-09-2023 09:46

'Berber'den ilk kare geldi! Mert Yazıcıoğlu Burak Özçivit'le paylaşım yaptı, tarzına beğeni yağdı! Her şekilde iyi olamazsın ama

Aşk hayatıyla son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Mert Yazıcıoğlu, Burak Özçivit ile beraber rol aldığı Berber dizisinden ilk kareyi paylaştı. Farklı tarzıyla oldukça dikkat çeken Yazıcıoğlu beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 18-08-2023 23:34

Esenyurt'ta 100, Nişantaşı'nda 500 TL! İstanbul'da saç kesimi ilçeden ilçeye değişiyor

İstanbul'da berber fiyatları ilçeden ilçeye farklılık gösteriyor. Esenyurt'ta 100 TL olan saç kesimi birinci sınıf berberlerin bulunduğu Nişantaşı ve Bebek gibi yerlerde 500 TL'yi buluyor. Esnaf her hafta fiyat tarifelerinde değişiklik olduğunu ifade ederken, mümkün olduğu kadar fiyat artışlarını müşterilere yansıtmamaya çalıştıklarını aktardı.

Finans 11-08-2023 14:49

Bir mahalle şaşkın! Yıllardır gittikleri berber... Şok gerçek ortaya çıktı 'Sonradan duyuldu'

İstanbul Fatih'te bir mahalleyi şaşkına çeviren olay meydana geldi. Mahallelinin yıllardır gittiği berber torbacı çıktı. Mahalleli yaşanan olay karşısında büyük şaşkınlık yaşadığını ve hiç beklemediğini söylerken şahsın iş yerinde ve evinde yapılan aramalarda 5 kilo uyuşturucuyla ruhsatsız silah ele geçirildi. Söz konusu berber ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 20-04-2023 07:34

Kastamonu'da berberler depremzedeler için seferber oldu

Kastamonu'da berberler, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından kentte misafir edilen depremzedelerin kişisel bakım ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayıp moral veriyor.

Yurthaber 05-04-2023 15:42

Hataylı depremzede berber, iş yerini otomobiline taşıdı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'da, berber dükkanında ağır hasar oluşan Ekrem Doğru, otomobiliyle mahalleleri gezerek afetzedeleri tıraş ediyor.

Yurthaber 03-04-2023 12:01

TBMM’nin 20 yıllık berberi AK Parti’den aday adayı oldu! İşte ilk sözleri…

14 Mayıs seçim sürecinde partilerin milletvekili aday adayları da dikkat çekmeye devam ediyor. Bu kapsamda en çok konuşulan adaylardan biri de TBMM’de 20 yıldır berber olarak görev yapan Mümtaz Aslan oldu. Aslan, AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu belirterek “Berber olduğum için siyasetin içindesin demektir. Halkın sorunlarıyla ilgilenmekte güzel bir şey. Vekil olursam onların sıkıntılarıyla da ilgileneceğim” dedi.

Haber 24-03-2023 11:51

Kırklareli'nde gönüllü berber ve kuaförler depremzedelerin saçını kesti

Kırklareli'nde berber ve kuaförler, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenerek kentte misafir edilen depremzedelerin saç bakımını yaptı.

Yurthaber 23-03-2023 14:49

Depremzede berber kendi imkanlarıyla yaptığı kulübede hizmet veriyor

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası iş yeri yıkılan Yunus Emre Gül, ailesinin de desteğiyle tahta ve sac parçalarından yaptığı kulübede depremzedeleri tıraş ediyor.

Yurthaber 13-03-2023 14:01

Depremde dükkanı yıkılan berber, kaldığı kruvaziyerde gönüllü çalışıyor

Asrın felaketi" olarak nitelenen depremlerde, Hatay'ın İskenderun ilçesindeki iş yeri yıkılan, evi de ağır hasar gören berber, depremzedeleri ağırlamak için limana demirleyen "Gemini" isimli kruvaziyerde gönüllü hizmet veriyor.

Yurthaber 28-02-2023 11:08

Kuaför, berber ve güzellik salonlarıyla ilgili yeni karar! 1 Ocak bekleniyordu, 1 Temmuz'a ertelendi

Kuaför, berber ve güzellik salonlarının haftada 1 gün kapalı kalma kararının 1 Ocak 2023 itibarıyla yürürlüğe girmesi bekleniyordu. İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Ticaret Bakanlığından bilgi aldığını belirterek, "1 Ocak itibarıyla uygulamaya alınacak bu kararın 1 Temmuz 2023'e ertelendiği bilgisini aldım." ifadelerini kullandı.

Finans 28-12-2022 20:18

Berbere gitti, hayatı kurtuldu! Kafasında fark etti, ilk başta ben zannetti ama...

Adana'da bir kişinin hayatı, gittiği berber sayesinde kurtuldu. Berber, saç tıraşı için gelen bir kişinin kafasında kene olduğunu fark etti. Gencin kafasındaki kene cımbızla alınırken berber "Doktorlar berberde kenenin fark edilmemesi halinde şahsın hayatının tehlikeye gireceği söylenmiş. Bir nevi gencin hayatını kurtardık" diye konuştu.

Haber 30-11-2022 10:04

Yurt dışından bile gelen var! Müşterilerinin kafasına terlikle vuruyor: Vurdukça ben de stres atmaya başladım

Adana'da bir berber, müşterisinin kafasına 'anne terliğiyle' vurarak masaj yapmasını istemesi sonrasında gündem oldu. O anlara şahit olan diğer müşteriler de terlikle masaj yaptırmaya başladı. İlk başta bu istek karşısında çok şaşırdığını ifade eden berber Ercan Ocaklı, "Adam bayağı bir terapiye girdi ve stres attığını söyledi. Bu olay benim de hoşuma gitti çünkü vurdukça ben de stres atmaya başladım" diye konuştu.

Haber 07-11-2022 14:43

Müşterinin isteği berberi şaşkına çevirdi! Beni döver misiniz

Adana’da bir berberin müşterilerine anne terliğiyle masaj yapması yoğun ilgi görüyor.

Haber 07-11-2022 11:57

Çorum'da akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı

Çorum'da akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı

Yurthaber 12-10-2022 12:35

Müşterisinin saçını kuruturken bir anda fön makinesi patladı! Berber ve müşterisi hayatını kaybetti

Sosyal medyada bir berber dükkanının güvenlik kamerasından çekilen görüntüler paylaşıldı. Saç kurutma makinesini prize takan bir berber müşterisinin saçını kurutmak isterken korkunç bir kaza yaşadı. Berberin elinde fön makinesi bir anda bomba gibi patladı ve yanmaya başladı. Kısa sürede berber dükkanının alev alması sonucunda iki kişi hayatını kaybetti.

Trend 14-09-2022 13:13

Bu berber çok farklı! Erkeklerin özel bölgelerindeki kılları şekillendiriyor

Aslen Avustralyalı olan 31 yaşındaki Rodney Williamson isimli bir berber, sıradan bir saç stilisti olmaktan çok daha fazlası. Londra’da yaşayan Williamson, hizmetinin saç ve sakal kesmenin dışında müşterilerinin özel bölgelerini da kapsadığını söyledi. Erkeklerin özel bölgelerindeki kılları şekillendirdiğini ifade eden Williamson girişiminin müşterileri tarafından memnuniyetle karşılandığını söyledi.

Trend 05-09-2022 10:37

Kağıthane'de bir kişi berberde tıraş olurken silahla ayağından yaralandı

Kağıthane'de bir kişi berberde tıraş olurken silahla ayağından yaralandı

Yurthaber 26-08-2022 23:29

Tıraş olurken hayatının şokunu yaşadı! Maskeli şüpheliler her yerde aranıyor

İstanbul'da öğle saatlerinde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Kağıthane'de tıraş olan 37 yaşındaki Emrah Özbek maskeli iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Özbek bir anda kanlar içinde yere yığılırken saldırganlar olaydan hemen sonra kaçtı. Polis ekiplerinin arama çalışmaları devam ederken Özbek hastaneye kaldırıldı.

Haber 26-08-2022 21:35

Defalarca konsolosluktan arayıp dönmesini istediler, roketler düşerken bile ayrılmadı! Bir ülke o berberi konuşuyor

Yaklaşık 45 yıllık berber olan ve son 4 senedir mesleğini Libya’nın başkenti Trablus’un en işlek caddelerinden birinde sürdüren Turhan Aslan’ın hayat hikayesi dikkat çekiyor. 2020 yılında başkent Trablus’a roketlerin düştüğü zamanlarda bile orada bulunduğunu belirten Aslan, çatışma dönemlerinde Trablus’taki konsolosluktan Türkiye’ye dönmesi için defalarca arandığını söyledi. Her şeye rağmen ekmek teknesini bırakmadığını aktaran Aslan, şu anda rahat bir ortamın olduğunu belirtti.

Haber 15-08-2022 18:19

Dünya berberleri İstanbul'da bir araya geldi

Dünya berberleri İstanbul'da bir araya geldi

Yurthaber 14-06-2022 15:34

11 yıl önce berbere gitti hayatı karardı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yaşayan 2009 doğumlu Koray Halil, 2010 yılında ailesi tarafından saçlarını kestirmek için berbere götürülünce hayatı karardı. Berberden döndükten bir süre sonra saçları tamamen dökülen ve yaklaşık 11 yıldır saçı olmayan 13 yaşındaki Koray Halil için Kuşadası Belediyesi seferber oldu. İstanbul'a tedavi için gelen Koray Halil için umut dolu bekleyiş sürüyor.

Haber 03-06-2022 08:12

Şanlıurfa'da iş yerinden hırsızlık güvenlik kamerasında

Şanlıurfa'da iş yerinden hırsızlık güvenlik kamerasında

Yurthaber 12-05-2022 11:07

Mesaileri başladı! Bayram namazına kadar sürecek

Adana'daki berber ve kuaför dükkanları, Ramazan Bayramı arifesinin ilk saatlerinden itibaren yoğunluk yaşamaya başladı. Vatandaşlar, bayrama hazır olmak için berberlerden günlerdir randevu almaya çalıştıklarını söyledi. Yoğunluk karşısında vatandaşları mağdur etmek istemeyen kuaförler ise sabah saat 7.00'den itibaren müşteri kabul etmeye başladı. Kentteki berber dükkanlarının bayram namazına kadar açık olacağı öğrenildi.

Haber 01-05-2022 10:22

Kahramanmaraşlı berber zam yerine indirim yaptı! 15 günde bir tıraş olanlar kuyruğa girdi: Şovun alemi yok

Kahramanmaraş'ta berberlik yapan Murat Taşdemir, artan maliyetleri vatandaşa yansıtmak yerine indirime gitti. Saç ve sakal tıraşını 20 TL’ye yapan berber Murat Taşdemir, “Bazı büyükşehirlerde ve Kahramanmaraş’ın bazı bölgelerinde fiyat tarifelerinin 200-250 TL olduğunu duyuyoruz. Biz de buna inat 20 TL’ye düşürdük. Makas aynı makas. Tıraş aynı tıraş, ustura aynı ustura. Şov yapmanın alemi yok. 20 TL’ye tıraş olunuyor” diye konuştu.

Haber 04-04-2022 11:53

Berber dükkanına kurşun yağdırdılar: 1 ölü 1 ağır yaralı

Gaziantep'te bir berber dükkanına gelen silahlı saldırgan, içerideki müşterilerin üzerine kurşun yağdırarak dehşet saçtı. Saldırıda kurşunların hedefi olan fabrika işçisi 2 arkadaştan Yasin Demir (25) hayatını kaybetti, Muhammet Can ise yoğun bakımda tedaviye alındı. Polis ekipleri olayın ardından kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Haber 22-03-2022 22:46

Berberden ilginç saç modeli! Dolar ve eurodaki düşüşler kafalara kazındı

Dolar ve eurodaki düşüş, berberlerdeki saç modellerine de yansıdı. 2010 yılında 24 saatte 366 kişiyi tıraş ederek Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Berber Ercan Buyruk, dolardaki sert düşüşü sembol olarak müşterilerinin saçına modelledi. Türk Bayrağının ön planda olduğu saç modelinde, dolar ile euro ayak altında simgelendi.

Haber 22-12-2021 03:19

Berberde korku dolu anlar! Tıraş olurken kalp krizi geçirdi

Adana’da bir genç berberde tıraş olurken kalp krizi geçirdi. İlk müdahaleyi berberin yaptığı genç ambulansla hastaneye kaldırıldı. O anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Haber 14-12-2021 11:28

14 yaşındaki çırağa yanlış tıraş dayağı! Copla vurdu, tehdit savurdu: Komalık ederim seni

Konya’da 2 hafta önce berberde çırak olarak işe başlayan E.K. (14), iddiaya göre müşterinin favori ve ensesini eğri kestiği için ustası Z.B.G. tarafından demir copla dövüldü. Bacaklarında morluklar oluşan E.K., ''Ben daha tıraş yapmayı bilmiyorum, dedim. O da ‘Yapacaksın’ dedi. Sakal tıraşını yanlış yapınca enseme ve yüzüme tokat attı. Ağlamaya başladım. ‘Ağlama, 'Saç tıraşına geç. 'Seni komalık edene kadar döverim' dedi. Yanlış kesince copla bacaklarıma vurdu'' şeklinde konuştu.

Haber 13-11-2021 14:19

Cumhurbaşkanı'nın berberiyim! Bu sokağın sahibiyim demişti! Okan Kurt'un bir kişiye saldırdığı anlar kamerada

Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt geçtiğimiz günlerde Beykoz'da anlaşmazlık yaşadığı kişiyle arbede yaşamış ve olayda alıkonulduğu ileri sürülmüştü. Çıkan tartışmaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Okan Kurt'un tartıştığı kişiye yerinden kalkarak saldırdığı görülüyor.

Magazin 19-10-2021 10:54

Okan Kurt'un rehin alındığı kavganın sebebi ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı'nın berberiyim! Ben bu sokağın sahibiyim demişti

Demet Akalın'ın hayat arkadaşı Okan Kurt, dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kuaförü olarak bilinen Özgür Usta tarafında rehin aldığı ileri sürüldü. Emniyet güçlerinin olay yerine akın ettiği kavganın nedeninin Kurt'un yapılan sözleşmeye uymaması ve yasak olmasına rağmen kardeşine ait mekanda düğün yapması olarak gösterildi.

Magazin 18-10-2021 16:22

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'tan kavga açıklaması! Cumhurbaşkanı'nın berberiyim! Ben bu sokağın sahibiyim diyor

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, sahibi olduğu restoranda yan komşusuyla kavga etti. Ünlü şarkıcı, sosyal medyadan yardım talebinde bulunarak eşinin dışarı çıkartılmadığını ve polisin de içeri girmesine izin verilmediğini ifade etti. Olayın ardından Okan Kurt, "Yandaki arkadaşlar tehdit edince aramızda bir arbede çıktı. Burada bir arkadaş var, ben 'Cumhurbaşkanı'nın berberiyim' diyor. 'Ben bu sokağın sahibiyim' diyor. Bizi buradan çıkaracaklarmış. Aileme de tehditte bulundular" dedi.

Magazin 18-10-2021 09:26

Taliban yönetimi Helmand vilayetinde sakal kesimini yasakladı

Taliban, Şeriat yasalarına uygun olmadığı gerekçesiyle Afganistan'ın Helmand vilayetinde berberlere sakal kesme yasağı getirdi.

Haber 27-09-2021 05:33

Ünlü oyuncular Adem Terzi’de Türk tıraşı oldu

Ünlü oyuncular Halil İbrahim Ceyhan ve Saruhan Hünel, Türk tıraşının mucidi Adem Terzi’de tıraş oldu.

Magazin 02-08-2021 15:09

2 üniversite bitiren berberin şaşkına çeviren uygulaması! Ağlayanlar oluyor

İstanbul’da 2 üniversiteden mezunu olmasına rağmen baba mesleği olan berberliği seçen Kadir Alkan, kullandığı sanal gerçeklik uygulaması ile evinden gelmeden müşterilerine saçını hangi modelde keserse nasıl olacağını gösteriyor. Sanal gerçeklik uygulamasıyla müşterilerin yakınlarına şaka yaptığını da kaydeden Alkan, ''Bir müşterimiz saçlarını kazıtmış gibi gösterdi. O kadar gerçekçi bir görüntü var ki eşi telefonda ağlamaya başladı. Bu tarz durumlarda oluyor'' şeklinde konuştu.

Haber 28-07-2021 10:20

Kilis'te kan donduran olay! Çocuğunun tıraşını beğenmeyen baba, berberi öldürdü

Kilis’te çocuğunun tıraşını beğenmeyen kişi ile berber arasında çıkan kavgada, berber Ali Osman Karabalık pombalı tüfekle vurularak, öldürüldü.

Haber 18-07-2021 14:49

Son Dakika: Salgın yönetimi rehberi güncellendi

Sağlık Bakanlığı, Kovid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi'nde yaptığı güncellemeyle, AVM, berber, kuaför, güzellik salonu, kırtasiye ve benzeri tüm iş yerlerinde daha önce 1 metre olan sosyal mesafenin 2 metreye çıkarılmasını önerirken, birçok sektörde de HES kodu kontrolü zorunluluğunu getirdi.

Haber 01-07-2021 17:22

Tüm Türkiye bekliyor! 1 Temmuz'da başlıyor

Yarından itibaren tüm Türkiye'de normalleşme sürecine tekrar geçilecek. Bu süreçle birlikte koronavirüs pandemisinden dolayı konulan birçok yasak da sona erecek. "Destekler de bitti, artık herkesin kendi ayaklarının üzerinde durabileceği bir dönem başlıyor. Kurban Bayramı da yaklaşıyor. Bu da bir hareketlilik getirecek." yorumunu yapan TESK Başkanı Palandöken, yeni dönemden umutlu olduğunu belirtti.

Finans 30-06-2021 10:24

Pandemi berberleri vurdu, evde tıraşın artmasıyla işler yarı yarıya azaldı

Pandemi nedeniyle uzun süre kapalı kalan berberler yeniden açılmaya rağmen evde tıraşın artması nedeniyle eski günlerine dönmekte zorlanıyor.

Finans 28-06-2021 16:44

Maske takmamaya direnen müşteri berberi makasla yaraladı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bir berber, müşterisi tarafından makasla yaralanarak hastanelik oldu.

Haber 24-06-2021 21:23

Head& Shoulders ve NR1 Video Müzik Ödülleri sahiplerini buldu! Türk tıraşının mucidi Adem Terzi, özel ödüle layık görüldü

Türk tıraşını dünyaya tanıtan ünlü kuaför Adem Terzi, ‘Özel ödül’ kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Trend 04-06-2021 17:28