Berkin Gokbudak Haberleri

Aslı Enver kızı Elay'ın yüzünü ilk kez gösterdi! Maşallah güzellik anneden

Geçtiğimiz yıl ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Aslı Enver kızı Elay'ın yüzünü ilk kez gösterdi. Berkin Gökbudak ile evli olan oyuncunun kızının güzelliğine yorum yağdı.

Magazin 2024-03-10 15:10:40

Aslı Enver eşi Berkin Gökbudak ile poz verdi! Romantik karelere beğeni yağdı

Geçtiğimiz aylarda ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Aslı Enver, eşi Berkin Gökbudak ile yıl dönümlerini kutladı. Güzel oyuncunun 'İyi ki sen' notu ile paylaştığı romantik karelerine binlerce beğeni ve yorum geldi.

Magazin 2023-11-13 12:24:58

Aslı Enver kızı ve eşiyle poz verdi! Mutlu aile karesine beğeni yağdı

Kavak Yelleri dizisindeki rolüyle hafızalarımıza kazınan Aslı Enver yaklaşık bir yıl kadar önce Berkin Gökbudak ile dünyaevine girdi. Ünlü çift, üç ay önce anne- baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Şimdilerde vaktini bebeğine ayıran Enver, eşi ve kızıyla pozunu takipçileriyle paylaştı.

Magazin 2023-10-18 11:19:46

Çiçeği burnunda anne Aslı Enver kızı Elay'ı paylaştı! Beğeni yağdı

Kısa bir süre önce ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Aslı Enver, kızı ve eşi Berkin Gökbudak ile çekildikleri bir fotoğrafı sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Enver'in bu paylaşımı büyük ilgi gördü ve beğeni yağdı.

Magazin 2023-08-02 14:52:30

Sessiz sedasız evlenmişti... Aslı Enver anne oldu! İşte Aslı Enver'in kızının adı

Berkin Gökbudak'la apar topar nikah masasına oturan oyuncu Aslı Enver'den güzel haber geldi. Ünlü oyuncu, dün akşam bebeğine kavuştu. Aslı Enver'in kızının adı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-07-23 14:09

Aslı Enver doğum yaptı mı, kızının ismi ne? Elay isminin anlamı nedir, ne demektir?

Aslı Enver'in doğum haberinin ardından kızının ismi hakkında araştırmalar hız kazandı. Kısa bir süre önce Berkin Gökbudak'la nikah masasına oturan Aslı Enver'den güzel haber geldi. Ünlü oyuncu, dün akşam bebeğine kavuştu. İlk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşayan ikilinin bebeklerinin adı da ortaya çıktı. Peki, Aslı Enver doğum yaptı mı, kızının ismi ne? Elay isminin anlamı nedir, ne demek? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 04-07-23 12:37

Aslı Enver'den karnı burnunda poz! Tarzına beğeni yağdı! “Asalet budur”

İstanbullu Gelin, Kavak Yelleri gibi sevilen dizi ve filmlerde rol alan Aslı Enver, kasım ayında Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız evlenmişti. Bir süre sonra hamile olduğunu açıklayan Enver yeni dizisi Arayış’ın galasına katıldı. Pozlarını peş peşe paylaşan ünlü ismin tarzına beğeni yağdı.

Magazin 07-06-23 09:01

Aslı Enver Londra'dan döndü! Doğumun nerede olacağını açıkladı

Geçtiğimiz yıl kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ile evlenen ve kısa bir süre sonra da hamile olduğunu açıklayan Aslı Enver, bebeğini hangi ülkede doğuracağını açıkladı.

Magazin 17-03-23 09:06

Doğum için Türkiye'den gitti! Oyuncu Aslı Enver bebek için o ülkeye gitti

Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız evlendikten sonra hamile olduğu ortaya çıkan oyuncu Aslı Enver Türkiye'yi terk etti. İngiltere'de doğup büyüyen Aslı Enver, kızını da Londra'da dünyaya getirmeyi planlıyor.

Magazin 14-03-23 11:28

Aslı Enver hamileliği hakkında konuştu! Bebeğin cinsiyeti belli mi?

Geçtiğimiz kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ile dünyaevine giren Aslı Enver, hamileliği hakkında konuştu.

Magazin 13-01-23 15:07

Aslı Enver'e sorulan soru Mine Tugay'ı kızdırdı! Hamile bir kadına böyle çirkin bir soru...

Aslı Enver, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla Berkin Gökbudak'la evlenmişti. Evlilik sonrası hamile olduğu iddia edilen Aslı Enver sorular karşısında ne diyeceğini bilemedi. "Çok yeni bir konu" diyen Enver'e sorulan soru ise meslektaşı Mine Tugay'ı kızdırdı.

Magazin 15-12-22 15:08

Bebeğini kucağına almaya hazırlanan Aslı Enver'den yeni paylaşım!

Kavak Yelleri, Suskunlar, Kayıp ve İstanbullu Gelin projelerle adından söz ettiren Aslı Enver, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla Berkin Gökbudak'la evlenmişti. Evlilik sonrası hamile olduğu ortaya çıkan Enver, Instagram hesabından sırt dekolteli pozlarını takipçileriyle paylaştı. 38 yaşındaki oyuncunun yeni kareleri dikkat çekti.

Magazin 12-12-22 14:51

Aslı Enver'den bebek açıklaması: Geçmişteki bazı davranışlarımın...

Berkin Gökbudak'la aile arasında bir törenle evlenen oyuncu Aslı Enver, bir zamanlar gelecek korkusu yaşadığını itiraf ederek çarpıcı ifadeler kullandı.

Magazin 26-11-22 15:48

Sürpriz bir nikâhla evlenen Aslı Enver, hamile olduğu için o diziden ayrıldı

Geçen hafta sevgilisi Berkin Gökbudak ile nikâh masasına oturan Aslı Enver'le ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Başarılı oyuncu Aslı Enver'in bebek beklediği için "Benim Adım Farah" dizisinden ayrıldığı ortaya çıktı.

Magazin 20-11-22 21:33

Aslı Enver ile Berkin Gökbudak evlendi! Aslı Enver'in gelinliğine yorum yağdı

Oyuncu Aslı Enver, bir süredir beraber olduğu sevgilisi Berkin Gökbudak’la sessiz sedasız evlendi. Çiftin nikahı aile arasında küçük bir organizasyonla gerçekleşti. Aslı Enver'in gelinliği sosyal medyada beğeni topladı. Akla ise Demet Özdemir'in gelinlikleri geldi.

Magazin 13-11-22 11:27

Aslı Enver evlendi mi? Aslı Enver ve sevgilisi Berkin Gökbudak’tan sürpriz nikah!

Aslı Enver ve sevgilisi Berkin Gökbudak'ın aşkı gündem oldu. Berkin Gökbudak; Kavak Yelleri, Suskunlar, Kayıp ve İstanbullu Gelin dizilerinde sergilediği oyunculuk performansıyla adından söz ettiren Aslı Enver'e evlenme teklifi etmişti. Peki, Aslı Enver evlendi mi?

Magazin 12-11-22 17:17

Aslı Enver sonunda mutluluğu buldu!

İş insanı Önder Öztarhan'dan ayrılan Aslı Enver, gönlünü bir başka iş adamı Berkin Gökbudak'a kaptırmıştı. Enver'den özel hayat açıklaması geldi.

Magazin 29-10-22 14:57

Yeni sevgilisiyle görüntülenmişti! Aslı Enver derin göğüs dekolteli pozuyla büyüledi

Ünlü oyuncu Aslı Enver sevgilisi Önder Öztarhan ile yaşadığı beraberliği geçtiğimiz aylarda noktalamıştı. Önder Öztarhan'ın ailesi ile de tanıştıran ve evlilik sürecinde ilerlediği bilinen isim, ayrılığın ardından iş insanı Berkin Gökbudak ile görüntülenmişti. Enver, son olarak derin göğüs dekolteli pozuyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 13-09-22 14:42

Aslı Enver evleniyor iddiası! El ele görüntülenmişlerdi

İş insanı Önder Öztarhan'dan ayrılan ve gönlünü bir başka iş adamı Berkin Gökbudak'a kaptıran Aslı Enver'in evlilik kararı aldığı iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde ele ele görüntülenen çift, yakın bir zamanda birbirlerinin ailesiyle tanışacak.

Magazin 13-08-22 10:36

İslami Dayanışma Oyunları'nda paralimpik yüzücülerden iki günde 13 madalya

Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yaptığı 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda mücadele eden paralimpik yüzücüler, müsabakaların ilk iki gününde 5 altın, 5 gümüş, 3 bronz madalya kazandı - Koral Berkin Kutlu: - "Ailemi, hocalarımı, tüm Türkiye'yi gururlandırdığım için çok mutluyum. Böyle büyük bir organizasyonda ilk altın madalyayı almak beni çok gururlandırdı" - Sevilay Öztürk: - "Türkiye'nin ilk madalyalarını aldığımız için de çok mutluyuz"

Yurthaber 09-08-22 11:05

Aslı Enver'in yeni sevgilisi Berkin Gökbudak kimdir, kaç yaşında? Berkin Gökbudak nereli, mesleği ne?

Aslı Enver, iş adamı Berkin Gökbudak ile Caddebostan'da el ele görüntülendi. Birlikte zaman geçiren ikili, görüntülendiklerini fark etmedi. İkiliden henüz bir açıklama gelmezken Berkin Gökbudak'ın hayatı ise merak konusu oldu. Peki Berkin Gökbudak kimdir? Berkin Gökbudak ne iş yapıyor, kaç yaşında? İşte merak edilenler...

Magazin 09-08-22 10:26

Aslı Enver yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi

Nisan ayında iş insanı Önder Öztarhan ile ayrılan Aslı Enver, gönlünü Berkin Gökbudak'a kaptırdı. Oyuncu, önceki gün yeni sevgilisiyle el ele yürürken görüntülendi.

Magazin 08-08-22 09:57

5. İslami Dayanışma Oyunları

Para yüzme erkekler 50 metre kelebekte Koral Berkin Kutlu birinci, Beytullah Eroğlu ikinci oldu

Yurthaber 07-08-22 21:04

Aslı Enver'in yeni sevgilisi kim? Bomba iddia

Murat Boz'la bir küs bir barışık giden ilişkisinin ardından pek çok isimle anılan ve aradığı aşkı bir türlü bulamayan oyuncu Aslı Enver iddialara göre yeni bir aşka yelken açtı. Aslı Enver'in yeni sevgilisinin iş insanı Berkin Gökbudak olduğu konuşuluyor.

Magazin 07-08-22 13:46

Göztepe Yasin Öztekin'i alıyor

Transfer döneminde Obinna Mamah, Romal Palmer, Berkin Özgür, Uğur Kaan Yıldız, Berkay Atay ve Hüsamettin Yener ile sözleşme imzalayan Spor Toto 1'inci Lig ekibi Göztepe, eski oyuncusu Yasin Öztekin'le anlaşma sağladı. Geçen sezonu Samsunspor'da geçiren 35 yaşındaki futbolcunun en kısa sürede resmi sözleşmeyi imzalayıp takıma dahil olacağı kaydedildi.

Spor 17-07-22 13:39

Göztepe, genç kaleci Berkin Özgür'ü kadrosuna kattı

Göztepe, genç kaleci Berkin Özgür'ü kadrosuna kattı

Yurthaber 15-07-22 14:10

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehadetinin üzerinden 7 yıl geçti, anne babasının acısı hiç dinmedi

Baba Hakkı Kiraz: - "Yüreğimiz yanıyor mu? Özlemiyor muyuz? Çok özlüyoruz. Hiç gece olmasını istemiyorum. Geceler bitmiyor. Rabbime şükürler olsun biz de onunla imtihan olduk. Ama sonuçta da dönüyorum diyorum ki 'Allah bu devlete bu millete zeval vermesin." - "Dosyayı (Berkin Elvan) Adli Tıp Kurumuna gönderiyor. 3 gün sonra siz gidiyorsunuz, bu olayı yapıyorsunuz. Sizin derdiniz, davanın bitmesi mi yoksa başka bir şey mi? Tabii ki derdiniz başka bir şey ama benim oğlumun ne günahı vardı?" - "Sami Bey'i (Berkin Elvan'ın babası) çağırdılar, o da gelmiş, seslenmiş de o teröristlere. 'Benim ciğerim yandı siz başkasının ciğerini yakmayın' diye. Ama dinlemediler. Demişler ki 'Seninle ilgili bir şey değil.' Niyete bakın. Şimdi bu böyleyken bunları savunan, 'Biz insan hakları, demokrasi savunuyoruz, savunucusuyuz, master yapmışız' diyen, mangalda kül bırakmayan sözüm ona adamlar, o gün dilini yuttu, kayıplara karıştı. Bu işte, insanın yüreğini yakan bunlar işte..."

Haber 31-03-22 11:02

24. Kış Olimpiyat Oyunları'na katılacak Berkin Usta'ya Kars'ta coşkulu karşılama

24. Kış Olimpiyat Oyunları'na katılacak Berkin Usta'ya Kars'ta coşkulu karşılama

Yurthaber 29-12-21 17:41

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları

Yüzmede erkekler 50 metre serbest S5 yarışında Koral Berkin Kutlu finale kalamadı

Yurthaber 01-09-21 05:37

Paralimpik Oyunları'nın ilk gününde dört Türk yüzücü finale çıktı

Tokyo 2020 Paralimpik Oyunları'nın ilk gününde yüzmede dört Türk sporcu finale kaldı. Kadınlar 100 metre sırtüstü S2 kategorisinde Elif İldem, 200 metre serbest S5 kategorisinde Sümeyye Boyacı ve Sevilay Öztürk finale çıktı. Erkekler 200 metre serbest S5 kategorisinde de Koral Berkin Kutlu finale adını yazdırdı.

Haber 25-08-21 10:53

Maganda kurşunuyla vurulan Berkin hayati tehlikeyi atlattı, koronaya yakalandı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde parkta salıncakta sallandığı sırada göğsüne isabet eden 'yorgun mermi'yle yaralanan Berkin Aydemir (2), ameliyatın ardından hayati tehlikeyi atlattı. Omzundan çıkartılan merminin balistik incelemeye alındığı Berkin ile annesi, koronavirüs testleri pozitif çıktığından hastanede karantinaya alındı.

Haber 23-08-21 17:35

Berkin Elvan davasında gerekçeli karar açıklandı

Gezi Parkı eylemlerine ilişkin çıkan olaylarda kafasına gaz kapsülü isabet eden ve 269 gün sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın öldürülmesine ilişkin davada, "Olası kastla öldürmek" suçundan 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan sanık polis F.D. hakkındaki hükmün gerekçesi açıklandı. Gerekçede, sanık polis F.D'nin "atışı sektirerek, hedef gözetmeksizin değil, nişan alarak ve yere paralel olarak yapıldığı, atış neticesinde eşzamanlı olarak maktulün yere düştüğü anlaşılmıştır" denildi.

Haber 04-08-21 17:11

Teknoloji basınının acı kaybı: Berkin Bozdoğan hayatını kaybetti

Türk teknoloji basınına yıllar boyu emek veren Berkin Bozdoğan, bugün hayatını kaybetti. Berkin Bozdoğan, bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu.

Haber 02-08-21 16:37

Berkin Elvan davasında karar:

16 Haziran 2013'de polisin attığı gaz fişeğiyle başından vurulan 14 yaşındaki Berkin Elvan'ın öldürülmesiyle ilgili davada mahkeme, sanık polis

Haber 18-06-21 16:11

Son Dakika: Berkin Elvan'ın ölümüne ilişkin davada karar açıklandı

Son dakika haberine göre Berkin Elvan'ın ölümüne ilişkin davada yargılanan polis memuru F.D.'ye, 16 yıl 8 ay hapis cezası verildi. Oy birliğiyle alınan kararda, sanık polis hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulmasına da karar verildi. Karara isyan eden Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan, "Kilosuna göre verdiler cezayı" diyerek gözyaşı döktü.

Haber 18-06-21 16:10

Otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü savrulup yayaya çarptı

Sinop'ta otomobille çarpıştıktan sonra sürücüsünün kontrolünden çıkan motosiklet, kaldırımda yürüyen Berkin Barış’a çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Yavuz Selim Türe ile Barış yaralandı. Yerde yaralı halde yatan Berkin Barış, “Ben ölecek miyim?” diye sorduğu sağlık görevlilerince sakinleştirildi.

Haber 22-03-21 21:34

Berkin Elvan, ölümünün 7. yılında mezarı başında anıldı

Gezi Parkı eylemleri sırasında yaralanarak yaşamını yitiren Berkin Elvan ölümünün 7'nci yılında mezarı başında anıldı.

Haber 11-03-21 16:49

Berkin Elvan kimdir? Berkin Elvan ölüm yıldönümünde anılıyor!

Berkin Elvan, 7 sene önce öldürüldüğünde 15 yaşındaydı. Gezi Parkı olayları sırasında polisin müdahalesi ile hayatını kaybetmişti. 269 gün boyunca komada kalan Berkin Elvan, 11 Mart 2014’te hayatını kaybetti. Bu sene mezarı başında anılacak olan Berkin Elvan’ın kim olduğu ise vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Berkin Elvan kimdir?

Haber 11-03-21 09:08

Transfer yasağını kaldıran Manisaspor’da 3 imza birden

TFF 3.Lig takımlarından Manisaspor, transfer yasağını kaldırmasının ardından Berkin Kamil Arslan, Hasan Türk ve Bünyamin Kasal’ı renklerine bağladı.Manisaspor Yönetim Kurulu ve Sportif Direktör Hüseyin Tok’un büyük uğraşları sonrası kaldırılan transfer yasağı ile birlikte siyah-beyazlılar 3 transfer birden yaptı.

Yurthaber 30-01-21 17:27

Berkin Elvan'ın ölümüne ilişkin davada mütalaa açıklandı! İşte istenen ceza

Gezi Parkı olayları sırasında Berkin Elvan'ın ölümüne ilişkin sanık polisin yargılandığı davada mütalaasını açıklayan savcılık, sanığın 'bilinçli kastla adam öldürmek' suçundan 9 yıla kadar hapsini talep etti.

Haber 29-01-21 12:50

Berkin Elvan’ın ölümüne ilişkin davada mütalaa

Gezi Parkı olayları Berkin Elvan’ın ölümüne ilişkin bir sanık polisin yargılandığı davada mütalaasını açıklayan savcılık, sanığın ‘bilinçli kastla adam öldürmek’ suçundan 9 yıla kadar hapsini talep etti.Gezi Parkı olaylarında Okmeydanı’nda kafasına gaz kapsülü isabet eden ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın ölümüne ilişkin yargılamaya devam edildi.

Haber 29-01-21 12:40

Berkin Elvan davasında kritik gelişme! Mütalaasını açıklamak üzere dosya savcıya gönderildi

Gezi Parkı eylemlerine ilişkin Okmeydanı'nda çıkan olaylarda 16 Haziran 2013'te kafasına gaz kapsülü isabet eden ve 269 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın ölümüne ilişkin davada dosya mütalaasını açıklamak üzere duruşma savcısına gönderildi.

Haber 23-09-20 15:13

İzmir’den kahreden haber! Balkondan düşen 5 yaşındaki Berkin öldü

İzmir’in Torbalı ilçesinde, 2’inci kattaki evlerinin balkonunda aşağıya düşen 5 yaşındaki çocuk, tedavi gördüğü hastanede 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Haber 22-09-20 08:05

Güldür Güldür'de flaş ayrılık! Sinan Çalışkanoğlu veda etti

Geçtiğimiz günlerde 5 yıl önce yayında Berkin Elvan pankartı açtıkları için sosyal medyada gündem olan Güldür Güldür'de flaş bir ayrılık yaşandı. Kasım 2018'de Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosuna dahil olan Sinan Çalışkanoğlu, ekibe veda etti.

Magazin 23-06-20 16:03

AİHM Berkin Elvan dosyasını açtı

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) Haziran 2013’te Gezi Parkı olayları sırasında yaşamını yitiren Berkin Elvan’la ilgili dava başvurusunu işleme koydu.

Haber 23-06-20 00:03

Güldür Güldür'de Berkin Elvan pankartı olay oldu! Ali Sunal'dan Eren Bülbül'lü yanıt

Güldür Güldür programı ekibinin 5 sene önce açtığı “Berkin Elvan ölümsüzdür” pankartı sosyal medyada yeniden gündeme geldi. Ali Sunal, kendisini ve ekibini hedef alanlara Eren Bülbül paylaşımı ile yanıt verdi.

Magazin 21-06-20 07:13

Berkin Elvan nereli? Berkin Elvan kimdir? Berkin Elvan ölüm tarihi ne?

Berkin Elvan, Taksim Gezi Parkı olaylarında polis silahından çıkan göz yaşartıcı gaz kapsülünün başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Peki sosyal medyada gündem olan Berkin Elvan nereli? Berkin Elvan kimdir? Berkin Elvan ölüm tarihi ne? İşte tüm detaylar...

Haber 21-06-20 02:05

Koronavirüse karşı beslenme reçetesi

Koronavirüsten korunmak için öncelikle bağışıklık sisteminin güçlü tutulması gerektiğini belirten Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Berkin Özyılmaz Kırcalı, önemli tavsiyelerde bulundu. Kırcalı, "Havuç, turunçgiller, balık, tuzsuz kuru yemiş tüketilmeli. Özellikle çocukların kahvaltılarında yumurta ve süt ihmal edilmemeli" dedi.

Yemek 12-03-20 17:04

Ekrem İmamoğlu'ndan Berkin Elvan paylaşımı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Berkin Elvan'ın 6. ölüm yıl dönümü nedeniyle sosyal medyadan bir mesaj paylaştı.

Haber 11-03-20 10:29