Buğday Emtia Haberleri

Emtia nedir, emtialar nelerdir? Emtia nasıl alınır, nereden alınır?

Bir kişi yatırım yapmak istediği takdirde farklı piyasalar ve yatırım araçları ile karşılaşır. Emtia da yatırımcıların alım satımını yapabildiği kaynaklardandır. Dolayısıyla emtianın ne anlama geldiği ve nasıl alınabildiği birçok yatırımcı tarafından merak edilen konular arasındadır. Meta olarak da adlandırılan emtiaların farklı çeşitleri mevcuttur. Farklı emtiaların, değişik piyasalarla kurumlar üzerinden alım satım işlemleri gerçekleştirilebilir. Peki, emtia nedir?

Finans 20-04-2023 09:37

Buğday için korkutan senaryo! 9,5 yılın zirvesine çıktı: ‘Gıdaya erişim zorlaşabilir’

Rusya’nın Ukrayna’ya işgalinin başlamasıyla buğday fiyatları 9,34 dolarla Ağustos 2012'den, mısır fiyatları ise 7,16 dolarla Mayıs 2021'den bu yana en yüksek seviyeyi gördü. Analistler, Rusya ve Ukrayna'nın dünya buğday ihracatında önemli bir role sahip olduğunu vurgulayarak, iki ülke arasındaki çatışmanın buğday arzını olumsuz etkileyebileceği, fiyatlardaki yukarı yönlü baskının sürebileceğini söyledi.

Finans 24-02-2022 13:26

Yeşilova: Benim hiç unutamadığım ‘kara cuma' 10 Ağustos

ULUDAĞ İhracatçı Birlikleri (UİB) ve Borsa İstanbul işbirliğiyle Bursa’da düzenlenen ‘Döviz Kuru Riskini Nasıl Yönetirsiniz?’ semineri UİB üyesi ihracatçı firma temsilcilerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Finans 23-11-2018 12:44

Buğday Emtia

Buğday Emtia Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Buğday Emtia Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.