Celeste Barber Haberleri

Bu kez sert kayaya çarptı! Ünlülerin fotoğraflarıyla dalga geçen komedyen Celeste Barber’e Emily Ratajkowski’den sert hamle geldi

Avustralyalı komedyen Celeste Barber sosyal medyadan sıklıklı ünlü isimlerin fotoğraflarını taklit ettiği paylaşımlar yapıyor. Sosyal medya fenomenleri ve ünlü isimleri ti’ye aldığı paylaşımlarıyla dikkatleri çeken Celeste Barber, süper model ve podcast sunucusu Emily Ratajkowski'nin bikinili fotoğraf çekimlerinden birini kendi hesabında yeniden canlandırdı. Ancak ünlü komedyenin bu hamlesi Ratajkowski’yi kızdırdı.

Trend 23-11-2022 16:55

Avustralya komedyen Celeste Barber’in yeni hedefi Bella Hadid’in çıplak plaj pozu oldu! “Onu geçtin”

Avustralyalı komedyen Celeste Barber sosyal medya hesaplarından ünlülerin pozlarını ti’ye aldığı paylaşımları sayesinde ünlenmeyi başardı. Sosyal medyada 9.3 milyon takipçisi bulunan fenomen ismin bu kez hedefinde ünlü model Bella Hadid vardı. Barber, Instagram hesabından Bella Hadid’in plajda çekilen çıplak pozunu yeniden canlandırdığı fotoğrafını paylaştı.

Trend 22-10-2022 16:06

Nicole Scherzinger’ın seksi pozunu taklit etmek istedi! Pantolonunu kaybedince sosyal medyanın gündemine yerleşti

Avustralyalı komedyen Celeste Barber, sosyal medya hesabından ünlü isimlerinin pozlarını taklit ettiği paylaşımları sayesinde ünlendi. Dünyanın pek çok noktasından takipçileri bulunan Barber, son gönderisinde ünlü şarkıcı Nicole Scherzinger’in seksi şelale pozunu taklit etmek istedi. Sevilen isim şelalenin akıntısına kapılınca oldukça eğlenceli görüntüler ortaya çıktı.

Trend 22-01-2022 16:49

Celeste Barber, yine yapacağını yaptı! Beyonce’in seksi pozunu taklit etti, sosyal medyada beğeni topladı

Avustralyalı komedyen Celeste Barber, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Yaklaşık 8 milyon takipçisi bulunan Barber, sosyal medyasından ünlüleri taklit ettiği pozlarla popüler olmayı başardı. Sevilen komedyenin hedefindeki son isim ise Beyonce oldu.

Trend 15-01-2022 09:37

Avustralyalı sosyal medya fenomeni Celeste Barber, Kylie Jenner’ın Noel pozunu taklit etti, hayranları beğeni yağmuruna tuttu

Avustralyalı komedyen Celeste Barber, sosyal medyanın en sevilen isimlerinden biri olarak kabul ediliyor. Milyonlarca takipçisi bulunan Barber, ünlülerin fotoğraflarını yeniden yorumladığı eğlenceli paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Instagram’da 8.6 milyondan fazla takipçisi bulunan Celeste Barber, son olarak Kylie Jenner’ın Noel paylaşımını taklit etti.

Trend 27-12-2021 10:25

Avustralyalı komedyen Celeste Barber, bu sefer de sauna pozuyla gülümsetti

Avustralyalı komedyen Celeste Barber, sosyal medyanın en sevilen isimlerinden biri olarak kabul ediliyor. Sosyal medya fenomenleri ve ünlü isimleri ti’ye aldığı paylaşımlarıyla dikkatleri çeken Celeste Barber, bu sefer de hedefine Gwyneth Paltrow’u aldı. Paltrow’un sauna pozunu kopyalayan Barber, surat ifadesiyle gülümsetti.

Trend 06-12-2021 15:27

Avustralyalı komedyen Celeste Barber, model Gabrielle Epstein'in bikinili pozunu taklit etti! Ünlü isimlerden övgü yağdı

Avustralyalı komedyen Celeste Barber, sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Milyonlarca takipçiye ulaşan sosyal medya hesabında ünlü isimleri taklit ettiği parodileriyle fenomen olmayı başaran Barber, son olarak dünyaca ünlü model Gabrielle Epstein’i ti’ye aldı. Siyah bikinili pozunu kendisine göre yeniden uyarlayan Barber’in paylaşımına Drew Barrymore ve Sharon Stone gibi ünlü isimler övgü dolu yorumlar yaptı.

Trend 23-11-2021 16:36

Celeste Barber sosyal medyanın sınırlarını zorladı! Tamamen çıplak ti’ye aldı

Avustralyalı komedyen Celeste Barber, 8.4 milyondan fazla takipçisi için Cadılar Bayramı’na özel bir paylaşım yaptı. Sosyal medya fenomeni Alexis Ren’in çıplak pozlarını ti’ye alan Barber, hayranlarını bir kez daha şaşırtmayı başardı.

Trend 02-11-2021 16:09

Bu sefer bambaşka! Ünlü komedyen Celeste Barber’in hedefine Marion Crampe yerleşti

Avusturalya’nın komedi kraliçesi olarak bilinen Celeste Barber, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında geliyor. Ünlülerin fotoğraflarını taklit ederek kendisine yepyeni bir mizah algısı yaratan Barber, bu sefer de sanata soyundu. Dünyaca ünlü dansçı Marion Crampe’nin performansını yeniden yorumlayan komedyenin gönderisi yarım milyondan fazla izlendi.

Trend 26-10-2021 09:35

Celeste Baber, paylaşımlarıyla neden ünlüleri ti’ye aldığını açıkladı! “İnsanları güldürmek istiyorum”

Avustralyalı komedyen Celeste Barber, onu tüm dünya genelinde üne kavuşturan hobisini anlattı. Sosyal medya hesabında 8 milyondan fazla takipçisi bulunan Barber, ünlülerin ikonik hale gelen pozlarını kendisine göre yeniden yorumluyor. Ünlü komedyen sosyal medya fenomenliğini getiren bu uğraşının tek amacının ise insanları güldürmek olduğunu söyledi.

Trend 22-10-2021 09:37

Megan Fox ve genç sevgilisi Machine Gun Kelly’in gündemi sarsan pozuna bir gönderme de Celeste Barber’den geldi

Avusturalya’nın komedi ikonu olarak kabul edilen Celeste Barber açtığı parodi hesabı sayesinde ünlü isimleri ti’ye alıyor. Sosyal medyanın gündemine yerleşen ya da ikonik hale gelen pozları yeniden yorumlayan Celeste Barber, bu sefer Megan Fox ve genç sevgilisi Machine Gun Kelly’in oldukça çok konuşulan fotoğrafını kendi yorumuyla bir canlandırdı.

Trend 20-10-2021 09:25

Yine eğlendirmeyi başardı! Ünlü komedyen Celeste Barber’ın hedefine bu sefer de Bella Hadid yerleşti

Ünlülerin gönderilerini kendi tarzına göre yeniden yorumlayan Avustralyalı komedyen Celeste Barber’in hedefinde bu sefer de dünya ünlü bir model olan Bella Hadid vardı. Sosyal medyanın gerçekliği yansıtmadığını dile getiren Barber, bu tezini paylaştığı fotoğrafla bir kez daha kanıtladı.

Trend 15-10-2021 12:37

Irina Shayk’ın seksi pozunu taklit eden Celeste Barber, sosyal medyada gündem yarattı! O isim sessiz kalmadı

Avusturyalı komedyen Celeste Barber, yine takipçilerini eğlendirmeyi başaran bir paylaşıma imza attı. Ünlü isimlerin profesyonel fotoğrafçıların maharetli ellerinden çıkan pozlarını sosyal medya hesabından kendisine göre yeniden yorumlayan Celeste Barber’ın hedefinde sevilen model Irina Shayk vardı. Shayk’ın gönderisini taklit eden Barber’e ise ünlü modelden cevap jest hızıyla geldi.

Trend 05-10-2021 15:37

Rihanna’nın yatak pozunu taklit eden Celeste Barber, sosyal medyada gündem yarattı

39 yaşındaki Avustralyalı komedyen Celeste Barber, ünlü isimlerin fotoğraflarını ti’ye almaya devam ediyor. Sosyal medyanın kusursuz güzellik tabularını yıkmak için açtığı hesabında ünlülerin ikonik fotoğraflarını kendisine göre yeniden yorumlayan Barber, son parodisinde enerjisini Rihanna’ya odaklamaya karar verdi.

Trend 30-09-2021 09:34

Irina Shayk’ın seksi araba pozunu taklit eden Celeste Barber, sosyal medyada beğeni topladı

Ünlülerin gönderini kendi tarzına göre yeniden yorumlayan Avustralyalı komedyen Celeste Barber, son paylaşımıyla da takipçilerinden tam not aldı. Ünlü model Irina Shayk’ın araba kaportasına yaslandığı bir pozunu taklit eden Barber’e âdeta beğeni yağdı. Paylaşıma Irina Shayk de yorum yaparak destek verdi.

Trend 28-09-2021 14:57

Celeste Barber yine beklenmeyeni yaptı! Kim Kardashian’ı diline doladı

Celeste Barber açtığı Instagram hesabıyla ünlülerin meşhur fotoğraflarını ti’ye alıyor. Aynı pozları çeken Barber, ünlülerin fotoğrafları fazla ciddiye aldığını ve normal hayatta kimsenin öyle olamayacağını savunuyor. Ünlü komedyen bu kez de Kim Kardashian’ın büyük ses getiren MET Galası’ndaki kıyafetini kendi tarzında uyarladı.

Trend 23-09-2021 16:30

Ünlülerin fotoğraflarını taklit eden fenomen isim Celeste Barber’in Rihanna pozu olay yarattı

Ünlülerin fotoğraflarını taklit ederek popülerlik kazanan Celeste Barber, ünlülerin en seksi hallerini kendi Instagram hesabından yeninden uyarlıyor. Ünlü komedyen bu kez de Rihanna’nın duş pozunu kopyalamaya karar verdi.

Trend 14-09-2021 10:09

Ünlülerin fotoğraflarını taklit eden fenomen isim Celeste Barber’ın yeni hedefi Victoria Plum oldu

Ünlülerin fotoğraflarını kendi tarzıyla yorumlayan Celeste Barber, bu sefer Victoria Plum’un fotoğrafını taklit etti. Yarı çıplak fotoğrafı yarım milyondan fazla beğeni aldı.

Trend 13-09-2021 14:54