Christoph Daum Haberleri

Kanser tedavisi gören Christoph Daum'a skandal soru! ''Mezar taşınıza ne yazdırmak isterdiniz?''

Christoph Daum, kanser sebebiyle gördüğü tedaviye dair Alman basınına açıklamalarda bulundu. Samimi cevaplar veren Daum'a yöneltilen bir soru sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı.

Spor 15-10-2023 15:23

Kanserle mücadelesini sürdüren Christoph Daum, son durumunu açıkladı! 'Futbol maçı gibi!'

Türkiye'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor'u çalıştırmış olan Christoph Daum, kanserle mücadelesini sürdürüyordu. Son durumuyla ilgili konuşan Alman çalıştırıcı, "Futboldaki mücadele hırsı, azim kanserle mücadelemde en büyük motivasyon kaynağım oldu. Şu an zorlu bir maç var ve onu kazanacağıma inanıyorum" dedi.

Spor 25-05-2023 16:43

Christoph Daum kimdir, kaç yaşında? Christoph Daum ne kanseri? Hastalığını duyurup çağrıda bulundu!

Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe’de görev yapan ünlü teknik direktör Christoph Daum sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda takipçilerine üzücü bir haber verdi. Kendisine kanser teşhisi konulduğunu belirten Alman teknik direktör, futbolseverlere ve takipçilerine çağrıda bulundu. Peki, Christoph Daum kimdir, kaç yaşında? Christoph Daum ne kanseri?

Spor 21-10-2022 14:51

Christoph Daum’a kanser teşhisi konuldu! Haberi duyan sevenleri adeta kahroldu...

Türkiye’de bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe’de görev yapan Alman teknik direktör Christoph Daum, kendisine kanser teşhisi konulduğunu duyurdu. Haberi alan sevenleri adeta kahroldu. Tecrübeli teknik adamın sosyal medya hesaplarına yorum yağdıran taraftarlar, Alman çalıştırıcının yanında olduklarını ifade etti. Bu durumda olmasına rağmen çağrıda bulunan Daum, herkesin zamanında muayene yaptırması yönünde mesaj verdi.

Spor 21-10-2022 14:01

Christoph Daum

Christoph Daum Hakkındaki Haberler Mynet'te. Christoph Daum Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika: Galatasaray'a 'Aykut Kocaman' modeli! Büyük proje merak uyandırdı...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da camia, 11 Haziran'daki seçimi bekliyor! Mevcut başkan Burak Elmas'ın idari yönden ibra edilmemesi sonrası tüzük gereği zorunlu olarak seçime gitme kararı alan sarı - kırmızılı kulüpte Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek, başkanlık için adaylıklarını açıklamışlardı. İki isim de projelerini teker teker açıklarken, Hamamcıoğlu'nun takımda oluşturmak istediği sistem ortaya çıktı. Projenin detayında ise Aykut Kocaman yer aldı. İşte ayrıntılar...

Spor 07-06-2022 07:29

Christoph Daum'dan Fenerbahçe itirafı: Hazırdım

Bir dönem Türkiye'de Beşiktaş ve Fenerbahçe'de görev yapan Alman teknik direktör Christoph Daum, Ali Koç'un başkan seçilmesinin ardından Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi için görüştüğünü ancak teklifinin kabul görmediğini söyledi.

Spor 06-11-2021 11:02

Daum: Kuntz için intihar görevi

Türkiye'de uzun yıllar görev almış Christoph Daum, Stefan Kuntz'un A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevine gelmesini yorumladı.

Spor 11-10-2021 07:32

Fenerbahçe taraftarından Christoph Daum'a çağrı

Alman teknik direktör Christoph Daum, adının Fenerbahçe'yle anılmasının ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, "Fenerbahçe taraftarının hakkımda bu kadar çok olumlu konuşması benim için bir onur. Fenerbahçe harika taraftarlara sahip seçkin bir kulüp. Tüm Fenerbahçe ailesine gelecek için en iyisini diliyorum. Teknik direktör konusunda Ali Koç'un en doğru kararı vereceğine eminim" ifadelerini kullandı.

Spor 02-07-2021 09:58

Başkan adayı Engin Verel, Daum ile anlaştı iddiası

Engin Verel, Fenerbahçe'de 26 Haziran'da yapılacak seçim öncesinde adaylığını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından Verel, başkan adaylığından çekildiğini duyurdu. Hoca olarak ise Verel'in Christoph Daum'la anlaşacağı iddia edilmişti.

Spor 24-06-2021 10:23

Daum’dan Türk Milli Takımına övgü

Alman teknik direktör Daum, Türkiye- İtalya maçı öncesinde Türkiye Milli Takımı’nı överek, "Topu kazandıktan sonra hızla zirveye çıkıyor.

Spor 10-06-2021 18:43

Christoph Daum'dan flaş Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe'nin yaşadığı puan kayıplarının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken teknik direktör Christoph Daum'a, Sarı-Lacivertlilerin sportif direktörü Emre Belözoğlu tepki göstermişti. Alman teknik adam hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Daum yaptığı paylaşımlarla ilgili “Fenerbahçe'yle alakası yok ama adımın geçmesinden gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Spor 08-03-2021 10:06

Emre Belözoğlu Christoph Daum'un paylaşımlarına tepki gösterdi

Erol Bulut'un Fenerbahçe'deki geleceği tartışılmaya başlanmasının ardından Sarı-Lacivertli takımın eski teknik adamı Christoph Daum'un sık sık Türkiye paylaşımı yapmasına Sportif Direktör Emre Belözoğlu'ndan tepki geldi.

Spor 05-03-2021 18:13

Christoph Daum'dan İstanbul paylaşımı yaptı

Süper Lig'in 28. haftasında Antalyaspor'la 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, Galatasaray'ın kaybettiği haftada fırsatı değerlendiremedi. Sarı-lacivertlilerin 2 puan kaybettiği maçın ardından Christoph Daum'dan ses getirecek bir paylaşım geldi. Alman teknik direktör maçın hemen ardından yine İstanbul paylaşımı yaptı.

Spor 04-03-2021 23:03

Fenerbahçe'de Christoph Daum sesleri

Fenerbahçe'de Erol Bulut'un kredisinin tükenmesi, alternatif teknik ekip çalışmalarını da beraberinde getirdi. Ön görüşme yapılan Christoph Daum'un olumlu sinyal vermesi üzerine eski ekibiyle de iletişime geçildi.

Spor 26-02-2021 10:25

Daum'dan Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum, adının sarı lacivertlilerle anılması üzerine konuştu

Spor 23-02-2021 09:48

Serhat Akın'dan Fenerbahçe'ye teknik direktör önerisi: Yarın çok geç, bugün Daum!

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Serhat Akın, Sarı-Lacivertlilerin sahasında Göztepe'ye 1-0 mağlup olduğu maç sonrası teknik direktör Erol Bulut'a yüklendi. Akın, göreve Christoph Daum'un getirilmesi gerektiğini söyledi.

Spor 22-02-2021 23:24