Durukan Celikkaya Haberleri

İki Gökçe Kırgız arasındaki hukuk savaşı bitti: Artık o ismi kullanamayacak!

Gökçe Kırgız Durukan, 2006 yılında söylediği ''Kalbime Gömerim" adlı şarkısıyla fenomen olmuştu. Sosyal medya fenomeni Durukan'ın, marka haline getirdiği isminden haksız kazanç elde ettiği iddiasıyla şarkıcı Gökçe Kırgız Taner'e açtığı davada karar çıktı. Mahkeme adını değiştiren Gökçe Kırgız Taner’in ismi kullanması durdurarak gerçek Kırgız’a tazminat ödemesine karar verdi.

Magazin 2024-01-18 10:24:19

Kanal D'den beklenmedik final kararı! O dizinin fişini çekti

Kanal D'de geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan diziyle ilgili flaş karar alındı. Oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman, Durukan Çelikkaya gibi isimlerin yer aldığı Ya Çok Seversen dizisi her hafta cumartesi akşamı yayınlanıyordu. Dizinin final yapacağı öğrenildi.

Magazin 2023-09-16 16:38:27

Ya Çok Seversen Barış Durukan Çelikkaya kimdir, kaç yaşında? Durukan Çelikkaya nereli, oynadığı diziler neler?

Durukan Çelikkaya ile ilgili araştırmalar bu akşam Kanal D'de ekrana gelecek olan Ya Çok Seversen dizisi öncesi hız kazandı. Kerem Bürsin ile Hafzanur Sancaktutan'ın başrollerini paylaştığı Ya Çok Seversen dizisi annesinin hayatını kaybetmesinin ardından küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen Ateş'in hikayesini anlatacak. Durukan Çelikkaya vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Ya Çok Seversen'in Barış'ı Durukan Çelikkaya kimdir, kaç yaşında?

Magazin 2023-07-06 19:37:09

Necmi Yapıcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Necmi Yapıcı ve eşi Nihan Durukan'ın hayatı ve biyografisi

Necmi Yapıcı ve eşi Nihan Durukan 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Ünlü çift, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile birlikte magazin gündemini değerlendirdi. Bir döneme damga vuran Ayrılsak da Beraberiz dizisinde canlandırdığı Feridun Bitir karakteriyle hafızalara kazınan Yapıcı, bugün internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Peki, Necmi Yapıcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, 2. Sayfa konuğu Necmi Yapıcı ve eşi Nihan Durukan'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 2023-03-23 09:48:52

Medical Point Gaziantep Hastanesi'nin bölgesel eğitimi sürüyor

Acil Tıp Uzmanı Prof. Dr. Polat Durukan: - "İlk yardım konusunda gerek çalışanlar gerekse toplumda farkındalık oluşturmak için uygulamalı etkinlik gerçekleştirdik"

Yurthaber 12-09-22 15:36

Hobisini işe dönüştürüp, modelleme hamuru ihracına başladı

Ankaralı Nurhan Durukan: - "Evde gece yarıları uyanıp tekrar tekrar başka reçeteler yapmaya başladım. O reçetelerin sonucunda çok güzel bir hamur elde ettim" - "2 yıl kadar raf ömrümüz var. Kırılmıyor, esnek, dayanıklı. Havada kuruyor, fırınlanmıyor. O yüzden kullanımı çok çok daha rahat" - "Ben bir Türk kadını olarak 60 yaşında onlardan çok daha iyi bir hamur yaptım"

Yurthaber 16-11-21 11:13

MasterChef Türkiye'de ana kadroya giren isim kim oldu?

MasterChef Türkiye son bölümünde yedeklerden ana kadroya giren 3. isim belli oldu. Kıyasıya mücadelede Mert Ateş Durukan, bu hafta MasterChef ana kadrosuna giren isim oldu.

Magazin 12-09-21 06:58

Ailedeki iletişim sorunlarının çözümünde aile danışmanlığı nasıl rol oynar?

Aile içi çatışmalar ve sorunlar aile danışmanları ile rahatça çözülebilir. İletişim problemleri ile ilerleyen ilişkilerde yaşanan zorlanmalar, çocuk büyütürken doğru hareket edememe gibi sorunlarda yardımcı rol üstlenen aile danışmanları, ailelerin daha sağlıklı ilişkilerle zaman geçirmesini sağlar. Bu noktada nasıl yol izlendiğini anlatan İlişki Uzmanı Melek Durukan, birbirini seven ve iletişimi kuvvetli bir aile için neler yapılması gerektiğini anlattı.

Haber 22-06-21 08:39

Bigadiç’te hedef pandemiyi bitirmek

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında denetimler devam ediyor.Bigadiç Kaymakamı Mehmet Halis Aydın ve Bigadiç Emniyet Müdürü Fatih Durukan, Covid-19 salgını ile ilgili yapılan denetimlere katıldılar.

Yurthaber 08-03-21 14:46

(Özel) Genç ressam evinde ölü bulundu

Arkadaşları tarafından üç gündür haber alınamayan genç ressam Kerem Durukan, Beyoğlu’ndaki evinde ölü bulundu.Olay, dün öğle saatlerinde Beyoğlu İstiklal Caddesi Pembeçıkmazı Sokak’ta meydana geldi.

Haber 10-02-21 09:51
Yurthaber 25-09-20 17:05

Kendi taziye araçlarını kendileri aldı

Sivas’ın Gemerek ilçesinde 3 mahalle muhtarı, topladıkları yardımlarla taziye aracı aldı.Gemerek ilçesine bağlı; Bahçeli Mahalle Muhtarı Hakan Delibayır, Yukarı Mahalle Muhtarı Kürşat Yağcı, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Şaban Durukan mahalleliden ve hayır sahiplerinden topladıkları yardımlarla ilçe hizmetine sunulmak üzere taziye aracı aldı.

Yurthaber 22-09-20 09:34

LÖSEV’den yardım çağrısı

İslam âlemi için kutsal olan, paylaşmanın ve iyiliğin pekiştiği Ramazan ayında LÖSEV her yıl olduğu gibi bu yıl da fitre, fidye ve zekat bağışlarınızı kabul ediyor.LÖSEV Halkla İlişkiler Yasemin Durukan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi, kanser hastalığıyla mücadele eden ailelere LÖSEV tarafından ulaştırılan yardımların ülkemizin en önemli iyilik ağını oluşturduğunu belirtti.

Yurthaber 22-05-20 15:10

AR-GE firması sahibi Faruk Durukan: Koranavirüse karşı milli ilacımızı geliştiriyoruz

Balıkesir'deki AR-GE firması sahibi Faruk Durukan, koronavirüsün de dahil olduğu 34 virüse karşı Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi'nce (FDA) onaylı 29 ilacın piyasaya sürüldüğünü, burada etken madde olarak ise, Türkiye'de 20 yıldır üretilen Oleuropein maddesi kullanıldığını belirtti.

Haber 12-03-20 18:16

Eskişehir LÖSEV ‘İyilikler Çarşısı’ açmaya hazırlanıyor

Lösemili Çocuklar Vakfı, (LÖSEV) Eskişehir’de kıyafet, giyim, temizlik maddesi, beyaz eşya, mobilya ve oyuncakların ailelerin ücretsiz verileceği İyilikler Çarşısı açmaya hazırlanıyor.Konuyla ilgili bilgi veren LÖSEV Eskişehir Halkla İlişkiler Sorumlusu Yasemin Durukan, ailelere daha önce de yardım ettiklerini belirterek, “LÖSEV olarak maddi ve ayni desteklerimizi birçok yolla ailelerimize ulaştırıyoruz, yine devam edeceğiz, ancak ülke genelinde iyilik hareketi olacak yeni platformumuz: LÖSEV İyilikler Çarşısı ile aileler bir marketten alışveriş yapar gibi yardımlardan faydalanacak kanserle mücadele eden aileler hiçbir ücret ödemeden evlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak.

Yurthaber 27-02-20 13:31

(Özel) İran’a korona virüsüne karşı taş suyu ile destek Türkiye’den

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaptığı bilimsel çalışmalar ile dikkatleri çeken Faruk Durukan tarafından yıllar önce üretilen anti fungal ve anti viral özellikteki taş suyu, İran’da yaşanan korona salgınına destek için bu ülkeye gönderildi.

Yurthaber 25-02-20 12:56

Eskişehir’de meyve ağacı budama ve meyve ağaçlarına aşı kursu

Eskişehir’de Yaşayan Bilecikliler Derneği üyelerine; dernek binasında meyve ağacı budama ve meyve ağaçlarına aşı kursu verildi.Tepebaşı Belediyesi Kırsal Kalkınma Müdürlüğü ve Eskişehir’de Yaşayan Bilecikliler Derneği iş birliği ile ziraat mühendisi Mesut Durukan tarafından verilen kursta; dernek üyeleri ağaç budama ve ağaçlara aşı yapmayı dikkatlice izleyerek öğrendiler.

Yurthaber 01-02-20 12:21

Darende HEM kurslarına ilgi

Malatya’nın Darende ilçesi Halk Eğitimi Merkezi (HEM) tarafından açılan kurslarda kadınlar hem meslek öğreniyor, hem de aile bütçelerine katkıda bulunuyor.Halk Eğitim Merkezi Müdürü Levent Durukan, “Ahlak ve maneviyat ile ilgili çalışmalar da yapıyoruz.

Yurthaber 22-01-20 18:06

Alanya'da 4 katlı binanın 2 katı yıkıldı; baba ve oğlu kurtuldu

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, kentsel dönüşüm kapsamına alınan ve yalnızca Birol Durukan ile oğlu Sonat Durukan'ın oturduğu binanın üst 2 katının bir bölümü yıkıldı.

Haber 08-01-20 17:58

SPORCU AİLELER - Voleybolla başlayan aşk evlilikle taçlandı

Aynı mevkide oynayan Güneş ailesinin birliktelikleri de profesyonel hayatları da voleybol sayesinde Halkbank'ta başladı - Ceyda Durukan Güneş: "Bana güya tavla öğretti. Tavla bilmiyordu ki muhabbet kurmak için işte..." - Samet Güneş: "Birlikteliğimiz bizi sporda da çok ilerletti"

Spor 12-12-19 11:17

Sanayicilere bu kez diyet yapmanın incelikleri anlatıldı

Uzman Diyetisyen Nihal Durukan Keleş, bel çevresinin kadınlarda 88 cm’den fazla, erkeklerde ise 102 cm’den fazla olmasının kişideki obezitenin göstergesi olduğunu söyledi.Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Kamu Kampüsü’nde kadın sanayicilere yönelik düzenlenen konferansta, Uzman Diyetisyen Nihal Durukan Keleş, diyet yapmanın inceliklerini anlattı.

Yurthaber 25-10-19 11:00

Kamyonun altında kalan sürücü ağır yaralandı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde şarampole devrilen kamyonun altında kalan sürücü ağır yaralanırken, sürücü 2 vinç yardımıyla bulunduğu yerden ekiplerin zorlu mücadelesi sonrası kurtarıldı.Çanakkale’den İzmir istikametine gitmekte olan Seyfi Durukan idaresindeki domates yüklü 45 ACH 567 plakalı kamyon, Çanakkale-İzmir karayolunun Küçükkuyu yakınlarında yoldan çıkarak şarampole devrildi.

Haber 17-10-19 08:19

Didim’de ‘Ormantik Komedi’ sahnelendi

Aydın’ın Didim ilçesinde sahnelenen "Ormantil Komedi" adlı tiyatro oyunu beğeni topladı.Didim Ticaret Odası Nurullah Kocabıyık Tiyatro Salonunda, televizyon dizilerinden ve sinemadan tanınan ünlü oyuncular Necmi Yapıcı, Umut Oğuz, Nihan Durukan Yapıcı ve Birgen Engin’in rol aldığı Ormantik Komedi isimli oyun salonu dolduran seyircilerden yoğun ilgi gördü.Yapıcı Tiyatro tarafından sahnelenen “Ormantik Komedi” adlı tiyatro oyunuyla seyirciyi kendi halleriyle yüzleştirerek güldürmek, düşündürmek ve farkındalık sağlamak amacının taşıdığı belirtildi.

Yurthaber 12-10-19 13:50

Cennet Cehennem Obruğunda 'Tanrı Pan' izi

Mersin Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Durukan, yayımladığı ‘Olba: Hanedanlık ve Sonrası' adlı yeni kitabında Cennet Cehennem Obruğu ile ilgili önemli bilgilere yer verdi. Durukan, düşmanın içine korku düşürüp, onu paniğe sevk eden, hata yaptıran ve kaybetmesine sebep olan 'Tanrı Pan' efsanesinin dünyanın bütün önemli dillerinde var olan 'Panik' kelimesine ilham kaynağı olduğunu ifade etti.

Trend 19-09-19 15:17

Kansere karşı ‘taş suyu’ çalışması

BALIKESİR’in Edremit ilçesinde Faruk Durukan tarafından 20 milyon dolar harcanarak geliştirilen özel bir teknik sayesinde bazı taşların suyu çıkarılıyor.

Haber 16-09-19 16:20

Kansere karşı ‘taş suyu’ çalışması

BALIKESİR’in Edremit ilçesinde Faruk Durukan tarafından 20 milyon dolar harcanarak geliştirilen özel bir teknik sayesinde bazı taşların suyu çıkarılıyor.

Haber 16-09-19 14:40

20 milyon dolarlık AR-GE kansere “dur” diyecek

Balıkesir’in Edremit ilçesinde AR-GE firması sahibi Faruk Durukan tarafından üretilen taş suyu ile ilgili Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Fakültesi Genel Biyoloji Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof.

Haber 16-09-19 14:37

Emniyet Müdürü Durukan göreve başladı

Koca Seyit Emniyet Şube Müdürü iken Bigadiç İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Fatih Durukan göreve başladı.Koca Seyit Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğünden Bigadiç Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Fatih Durukan, Bigadiç’te görevine başladı.

Yurthaber 10-09-19 14:45

Cennet Cehennem Obruğu'nda 'Tanrı Pan' izi

Mersin Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Durukan, yayımladığı yeni kitabında Cennet Cehennem Obruğu ile ilgili önemli bilgilere yer verdi. Durukan, düşmanın içine korku düşürüp, onu paniğe sevk eden, hata yaptıran ve kaybetmesine sebep olan 'Tanrı Pan' efsanesinin dünyanın bütün önemli dillerinde var olan 'Panik' kelimesine ilham kaynağı olduğunu ifade etti.

Trend 07-09-19 15:48

Hiperaktif öğrenciler sınıfta ön sıralara oturtulmalı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Uzmanı Doç. Dr. İbrahim Durukan: - "Öğretmenler, hiperaktivite bozukluğu olan öğrencilerine yardım etmeye her zaman hazır olduklarını hissettirmelidir. Öğrenciye verilen ödevlerin basit, açık ve anlaşılır olmasına özen gösterilmelidir. Sınıfta ön sıralara ve sakin bir öğrencinin yanına oturtularak sık sık göz teması kurulmalıdır" - "Çantasını belli bir süre ebeveyninin gözetiminde hazırlayarak nasıl yapması gerektiğini öğrenmelidir. Ağlayarak istediği yaptırmaya çalıştığında kısa süreli sarılma ve ilgiyle yaklaşıp istediği şeyi neden alamayacağı açık olarak söylenmelidir. Ödevini yaptığında takdir edilmelidir"

Haber 06-09-19 11:04

KTO, TSE’den tam not aldı

Üyelerinin faaliyetlerine katkıda bulunmak amacıyla sunduğu hizmet kalitesinden ödün vermeden çalışmalarına devam eden Kayseri Ticaret Odası (KTO), TSE Kalite Yönetim Sistemi kapsamında gerçekleştirilen Belge Yenileme Denetimini başarı ile geçti.TSE Kayseri Belgelendirme Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlisi Bahattin Eroğlu tarafından gerçekleştirilen tetkiklerde, KTO’yu temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Ali Alkan, Genel Sekreter Vekili Mustafa Bekârlar, TSE yetkilileri Halil İbrahim Arslan, Yaşar Erciyes ve Hilal Durukan ile KTO Kalite Birim Sorumlusu Servet Özkızılviranlıo ve personel hazır bulundu.

Yurthaber 23-08-19 13:00

(Özel) Yeni icadını tellal ile tanıttı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde icatları ile tanınan AR-GE Firması Sahibi Faruk Durukan, son olarak geliştirdiği karasu üretmeyen butik zeytinyağı üretim makinesini tellal tutarak tanıttı.Zeytinyağı üretiminde ortaya çıkan ve doğaya büyük zararlar veren zeytin karasuyu konusunda çalışmalar yürüten AR-GE Firması sahibi Faruk Durukan yeni geliştirdiği sistem ve butik zeytinyağı üretim makinası ile dikkatleri tekrar üzerine çekti.Bir evin odasına rahatlıkla sığabilecek boyutlarda olan yeni sistem; sıfır karasu atığı ile ilgi çekiyor.

Haber 16-05-19 10:11

Burhaniye’nin huzur ve güvenliği masaya yatırıldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinin daha huzurlu ve güvenli bir şehir olması amacıyla düzenlenen ‘Toplum Destekli Polislik Toplantısı” Kaymakam Hüseyin Öner başkanlığında yapıldı.Kaymakamlık salonunda düzenlenen toplantıya, İlçe Emniyet Müdür Vekili Fatih Durukan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Yüzbaşı Erol Büyüktopçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni, İlçe Sağlık Müdürü Dr.

Yurthaber 30-04-19 13:28

Yüzme Performans Sporcuları, Bulgaristan’dan Madalyalarla Döndü

Bulgaristan’ın Graz kentinde düzenlenen Burgas Grand Prix 2019 Yüzme müsabakalarına Kayseri’yi temsilen katılan Kayseri Yüzme Performans Sporcularımız 3 altın 2 bronz madalya ile döndüler.12-14 Nisan 2019 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Graz kentinde düzenlenen Burgas Grand Prix 2019 Yüzme müsabakalarına, Kayseri performans grubunda faaliyet gösteren sporcularımız, İdil Durukan, Semih Demirbaş, Hüseyin Sucuoğlu ve Ceylin Ülker katılmaya hak kazandı.Müsabakalarda sporcularımızdan;İdil Durukan, Açık yaş ve 13-14 yaş kategorisinde 200m serbestte 02:12:82’lik derecesiyle, 400m serbestte 04:37:91’lik derecesiyle ve 800m serbestte 09:26:14’lük dereceleriyle 1.

Yurthaber 17-04-19 11:48

Lösemiye karşı bilinçlendirme çalışması

Tepebaşı Belediyesi ve LÖSEV işbirliğinde belediye personeline yönelik lösemiye karşı bilinçlendirme etkinliği düzenlendi.Tepebaşı Belediyesi ve Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) işbirliğinde lösemi hakkında bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışması gerçekleştirildi.Tepebaşı Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda LÖSEV Eskişehir Şubesi yetkililerinden Yasemin Durukan, belediye çalışanlarına LÖSEV faaliyetlerini anlatırken lösemi hakkında da önemli bilgiler verdi.

Yurthaber 11-02-19 13:55

Oyuncu Necmi Yapıcı ve eşi, evlilik yıl dönümünü baltayla dondurma keserek kutladı

Kahramanmaraş'a bir tiyatro gösterisi için gelen ünlü oyuncular Necmi Yapıcı ile eşi Nihan Durukan Yapıcı evliliklerinin 7'nci yıl dönümünü baltayla Maraş Dondurması keserek kutladı.

Haber 08-02-19 12:05

Necmi Yapıcı ve eşinden sıra dışı kutlama

Bir tiyatro gösterisi için Kahramanmaraş'a giden tiyatrocu Necmi Yapıcı ile eşi Nihan Durukan Yapıcı evliliklerinin 7'nci yıl dönümünü baltayla Maraş Dondurması keserek kutladı.

Magazin 08-02-19 11:53

(Özel) Her ev bir zeytinyağı fabrikası olacak

Balıkesir’in Edremit ilçesinde AR-GE Firması sahibi Mucit Faruk Durukan, yaptığı son çalışma ile büyük bir fabrika binasına sığan zeytinyağı işleme tesislerini bir evin odasına sığacak şekle dönüştürdü.

Haber 06-02-19 09:39

Emekli mühendis kazdırdığı çukura düşüp öldü

Antalya’nın Serik ilçesi Burmahancı Mahallesinde Antalya Köy Hizmetleri Şube Müdürlüğü görevinden emekli olan makine mühendisi 75 yaşındaki İsmail Durukan evinin bitişiğindeki su dolu çukura düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.Olay, saat 12.30 sıralarında Burmahancı Mahallesinde meydana geldi.

Haber 29-01-19 19:08

Depo için açtırdığı içi suyla dolan çukura düşüp öldü

ANTALYA'nın Serik ilçesinde emekli makine mühendisi İsmail Durukan (75), soğuk hava deposu yaptırmak için açtırdığı ancak yağmur suyuyla dolan çukura düşerek, hayatını kaybetti.

Haber 29-01-19 19:00

Depo için açtırdığı içi suyla dolan çukura düşüp öldü

Antalya'nın Serik ilçesinde emekli makine mühendisi İsmail Durukan (75), soğuk hava deposu yaptırmak için açtırdığı ancak yağmur suyuyla dolan çukura düşerek, hayatını kaybetti.

Haber 29-01-19 18:46

Köpekler çocukları neden ısırır? İşte çocuklara en çok saldıran köpek cinsleri

Köpeklerin özellikle çocukların gelişiminde büyük katkı sağladığı pek çok kişi tarafından bilinen bir gerçektir. Ancak çocukların evde maruz kaldığı hayvan saldırıları ve yaralanmalarının neredeyse yüzde 90'ı köpek saldırıları sonucunda gerçekleşmektedir. Bunu önlemek için ne yapmalı? Köpekler tarafından ısılan çocukların genelde 10 yaş altında olduğunu söyleyen gazeteci M. Yaşar Durukan, köpekle çocuk arasındaki iletişimin sorunsuz olması için bazı önerilerde bulundu.

Haber 25-01-19 12:16

Oy vermeyeceğiz deyip istifa ettiler!

Aydın'ın Söke ilçesinde, CHP eski İlçe Başkanı Suat Durukan'ın da aralarında bulunduğu 26 kişi, partiden istifa etti. CHP Söke İlçe Eski Başkanı Suat Durukan, yaptığı açıklamada "Bu seçimde oy vermeyeceğimiz Cumhuriyet Halk Partisi'nden, bu sözlerimizle tepki göstererek istifa ediyoruz" ifadesini kullandı.

Haber 22-01-19 10:05

Aydın'da CHP'den istifalar

CHP Söke teşkilatında, aralarında eski ilçe yöneticilerinin de bulunduğu 26 üye istifa etti - Eski CHP Söke İlçe Başkanı Suat Durukan: - "Partinin bir gün çağın gerçeklerine ve ihtiyaçlarına uygun, modern, gerçek bir halk partisi kimliğine dönüşeceği umuduyla partimizden ayrılıyoruz"

Yurthaber 21-01-19 20:31

Aydın'da CHP'den istifalar

CHP Söke teşkilatında, aralarında eski ilçe yöneticilerinin de bulunduğu 26 üye istifa etti - Eski CHP Söke İlçe Başkanı Suat Durukan: - "Partinin bir gün çağın gerçeklerine ve ihtiyaçlarına uygun, modern, gerçek bir halk partisi kimliğine dönüşeceği umuduyla partimizden ayrılıyoruz"

Haber 21-01-19 20:31

Kullanılmayan kıyafet ve kumaşlar bez torbaya dönüştürülüyor

Malatya'nın Darende ilçesinde Halk Eğitim Merkezi kursiyeri kadınlar, atık kumaşlardan ve kıyafetlerden birbirinden renkli bez torbalar hazırlıyor - Halk Eğitim Merkezi Müdürü Levent Durukan: - "Çalışmalarımız kursiyerlerimize ekonomik katkı da sağlıyor. Biz belediyemizden destek bekleyerek çalışmaları büyütmek istiyoruz"

Haber 13-01-19 11:42

CHP Söke ilçe ve kadın kolları yönetimleri istifa etti

İlçe Başkanı Suat Durukan: - "Yönetim kadrolarından, aday belirleme yöntemine, alınmış sonuçlara kadar her şeyin gözden geçirilmesi, demokratik, şeffaf yapılara, liyakat sistemine, kurumsal yapılara geçilmesi, başarılının cezalandırılıp birilerinin adamı olanın yükseldiği yapının kırılması gerektiği eleştirisini yapıyorum" - İlçe Kadın Kolları Başkanı Nebihat Akkoyun Erten: -"Kendilerini Cumhuriyet Halk Partisinin üzerinde gören, vatandaşın oyları ile oturdukları mevki ve makamları rant kapısı haline getiren kişi ve kişilerin dizayn ettiği bu tabloda yer almama kararı aldık"

Haber 28-12-18 22:02

Bilim aşkı soğuk hava dinlemedi

İzmir Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri sert kış şartlarına rağmen Balıkesir’in Havran İlçesinde bulunan Kazdağları Bilim Köyüne gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.Kazdağları Bilim Köyü Yöneticisi Faruk Durukan’dan aylar önce çalışmaları incelemek için randevu alan öğrenciler sert kış şartlarına rağmen inceleme gezilerini gerçekleştirdiler.Ziyaret hakkında bilgi veren Faruk Durukan “Gençlerimizde bu bilim aşkı olduğu sürece ki var; ülkemiz her türlü zorluğun altında kalkacaktır.

Yurthaber 13-12-18 12:11

Söke CHP’den dayanışma etkinliği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Yönetimi tarafından düzenlenen etkinlikte CHP’nin 4 Söke Belediye Başkan aday adayı bir araya geldi.Söke CHP’nin Belediye Başkan aday adayları Süleyman Toyran, Efkan Ceylan, Levent Tuncel ve Erkan Polat’ın bir araya geldiği toplantıda İlçe Başkanı Suat Durukan ve ilçe yöneticileri, Kadın Kolları Başkanı Nebihat Erten ve Gençlik Kolları Başkanı Tolga Tosun bulundu.CHP Söke İlçe Başkanı Suat Durukan yaptığı açıklamada; “Birlik beraberlik içerisinde, kırgınlıklara küskünlüklere yer vermeden bize yakışır şekilde seçim atmosferi yaşıyoruz.

Yurthaber 06-12-18 12:00