Flash Bellek Haberleri

Flash bellek kısayol virüsü temizleme: USB virüs temizleme işlemi

Bilgisayar veya dizüstü laptoplarda veri olarak saklanan pek çok bilgi bulunmaktadır. Bu bilgilerin bir başka deyişle dosyaların bilgisayar dışında saklandığı ve depolandığı yer flash bellek ismiyle bilinen bir bellek çeşididir. Bilgisayardan yanlışlıkla silinen bir dosya silinmeden önce flash belleğe atılmışsa o dosya tekrardan bilgisayara yüklenebilir. Ancak bazı durumlarda bu bellek türlerinde virüs sorunu ortaya çıkabilir. Peki, flash bellek kısayol virüsü temizleme nasıl yapılır?

Haber 14-08-2023 19:37

Evden çalışanların kesinlikle edinmesi gereken olmazsa olmaz ürünler

İşlerini evden çalışarak sürdüren kişilerin daha düzenli ve verimli bir şekilde çalışmaları oldukça önemli. Piyasada bunu sağlayacak ve çalışanların yaşantılarına fonksiyonellik kazandıracak pek çok başarılı ürün seçeneği bulunuyor. Gelin, evden çalışanların yüzünü gülümsetecek ve yaşam kalitelerini yükseltecek, her bütçeye ve beğeniye uygun birbirinden kullanışlı ürün çeşitlerine beraber göz atalım. İşte detaylar!

Haber 14-10-2022 16:39

Dosyaları dilediğiniz yere taşıyabileceğiniz en iyi flash bellek modelleri

Flash bellek veya USB bellek adı verilen teknolojik ürünler, gerek iş hayatımızda gerekse okul hayatımızda büyük rahatlık sağlıyor. Veri taşımayı kolaylaştırdığı için piyasaya çıktığı günden bu yana fazlasıyla sevilerek kullanılıyor. Düşünsenize kim inanırdı ki böyle küçücük bir objeye tüm verilerini yükleyebileceğini ve güvenle saklanabileceğini? Peki en iyi flash bellek ya da en iyi USB bellek hangisi biliyor musunuz? Siz USB bellek tercih ederken nelere dikkat ediyorsunuz?

Haber 02-11-2021 12:45

Flash Bellek

Flash Bellek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Flash Bellek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.