Hikmet Tuğsuz Haberleri

Survivor Hikmet Tuğsuz başcazgıra sopayla saldırdı! Şoke eden görüntüler sonrası paylaştı

Survivor yarışması ile adını duyuran başpehlivan antrenörü Hikmet Tuğsuz şoke eden bir olayla gündemde. Survivor eski yarışmacısı, Antalya'da başcazgır Bayram Ali Dede'ye sopayla saldırdı. Aldığı darbeler sonucu Dede hastanelik oldu. Survivor Hikmet ise paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 21-07-2023 12:03

Survivor kim elendi? 27 Haziran Survivor SMS oy sıralamasına göre kim elendi, kim gitti?

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı dün akşam yanıt buldu. Survivor'da finale çok kısa bir zaman kala dün akşam son dokunulmazlık oyunu oynandı. Müthiş mücadelenin sonunda kazanan isim belli olurken, haftanın üçüncü eleme adayı da belli oldu. Yapılan SMS oylaması sonuçlarına göre en az oyu alarak Survivor'dan elenen isim açıklandı. Peki, Survivor kim elendi? 27 Haziran Survivor SMS oy sıralamasına göre kim elendi, kim gitti?

Magazin 28-06-2022 09:12

Survivor'da kim elendi, kim gitti? Dominik'te son veda! İşte 27 Haziran Survivor 2022 All Star'da elenen yarışmacı

Survivor All Star'da elenen son yarışmacı belli oldu. Survivor'ın büyük finaline günler kala, Dominik'teki son sms oylamasının sonuçları açıklandı. Survivor'da elemeye kalan isimler Nisa, Hikmet ve Adem arasında eleme heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı, Türkiye'deki finaller öncesinde Dominik'teki son elemede veda eden ismi açıkladı. Peki Survivor'da kim elendi? İşte Survivor All Star'dan elenen yarışmacı...

Magazin 28-06-2022 00:21

Survivor eleme adayı kim oldu? 26 Haziran Survivor 2022'de dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor'da eleme adayı kim oldu sorusunun yanıtı, dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında izleyiciler tarafından sorgulanmaya başladı. Yayınlanmaya başladığı günden bu yana izleyicileri ekran başına kilitleyen Survivor'da finale kısa bir zaman kala dokunulmazlık oyunları nefes kesiyor. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununda ise finalde Adem ve Batuhan arasında müthiş bir mücadele yaşandı. Peki, Survivor eleme adayı kim oldu? 26 Haziran Survivor 2022'de dokunulmazlığı kim kazandı?

Magazin 27-06-2022 09:21

Hikmet Tuğsuz

Hikmet Tuğsuz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hikmet Tuğsuz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Survivor'da strateji savaşı! Adem ve Hikmet konseyde birbirine girdi

Survivor'da Adem ve Hikmet arasında yaşanan gerginlik geceye damga vurdu. Finale adım adım yaklaşılırken yarışmacılar arasındaki gerilimin dozu da katbekat artıyor. Batuhan Karacakaya konseyde Adem'in adını vermeyeceğini belirtip eleme potasına Hikmet Tuğsuz'u soktu. Bunun üzerine söz alan Hikmet'in "Batuhan kazandığında Adem'i söylemiyor, Adem kazandığında Batuhan'ı söylemiyor" demesi bardağı taşıran son damla oldu. Adem Kılıçcı, Hikmet Tuğsuz'un sözleri üzerine sert konuştu.

Magazin 27-06-2022 08:12

Survivor'da finale kısa zaman kala olay gerilim! Adem ve Hikmet oyun sonrası birbirine girdi

Survivor 2022 All Star'da finale çok az bir zaman kala nefes kesen mücadeleler sürmeye devam ederken bir yandan da gerilim dolu anlar yaşanıyor. Survivor'da dün akşam Adem ve Hikmet arasında oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında büyük bir gerilim yaşandı. Oyun sonrası tartışmaya başlayan ikiliyi kimse susturamadı. Hikmet'in "Senin kalbini kırarım" sözleri sonrasında Adem çılgına döndü.

Magazin 25-06-2022 09:41

Survivor kim elendi, kim gitti? 14 Haziran Survivor SMS sıralaması sonuçları ve elenen isim

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı dün akşam yanıt buldu. Survivor 2022 All Star yarışmasında bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında eleme adayları belli olmuştu. Dün akşam yapılan ada konseyinde eleme adaylarından Atakan, Hikmet, Nisa veOgeday'ın SMS oy sıralaması sonuçları açıklandı ve veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor'da kim elendi, kim gitti? 14 Haziran Survivor SMS sıralaması sonuçları ve elenen isim.

Magazin 15-06-2022 09:26

Survivor Nagihan Hikmet'i ifşa etti: Çirkin teklifte bulundu! Survivor'da şike teklifi çok normal mi?

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor All Star'da sona yaklaşılırken bomba olaylar yaşanıyor. Nagihan Karadere, konseyde Survivor Hikmet'in 'çirkin teklif'ini ifşa etti. Nagihan "Survivor'da şike teklifi çok normal mi?" dedi.

Magazin 12-06-2022 14:21

Survivor eleme adayları kimler oldu? 10 Haziran Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor eleme adayları, bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından belli oldu. Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarında oldukça zorlu parkurlarda yarışan yarışmacıları, takımlarından eleme adayı çıkarmamak adına son ana kadar mücadele etti. Oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından mavi takımdan 1, kırmızı takımdan ise 3 eleme adayı belirlendi. Peki, Survivor eleme adayları kimler oldu? 10 Haziran Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Magazin 11-06-2022 09:12

Survivor'da kim elendi? 7 Haziran Survivor'a veda eden, elenen yarışmacı kim oldu?

Survivor All Star 2022'de 7 Haziran akşamında eleme gecesi heyecanı yaşandı. Potada Evrim, Nisa, Anıl ve Batuhan yer alıyordu. Peki Survivor'da kim elendi? 7 Haziran Survivor'a veda eden yarışmacı kim oldu? Sema Aydemir'in ardından adaya veda eden ismin kim olduğu belli oldu. İşte detaylar...

Magazin 08-06-2022 00:28

Survivor'da Hikmet ve Adem arasında olay yaratan kavga! Küfürler havada uçuştu

Survivor 2022 All Star yarışmasında takımların değişmesinin ardından oynanan ilk dokunulmazlık oyununda nefes kesen dakikalar yaşandı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları değişen takımlarda ilk dokunulmazlığı kazanıp, haftaya iyi başlamak için mücadele etti. Hikmet ve Adem'in karşı karşıya geldiği yarışta ise ortalık bir anda karıştı. Ortak engelden geçerken Adem'in ayağına basan Hikmet'e, Adem'den şoke eden sözler geldi. Oyun sonrasında ise iki yarışmacı adeta birbirine girdi.

Magazin 04-06-2022 10:00

Survivor'da Adem ve Hikmet oyun alanında birbirine girdi! Gözlerini hastanede açarsın

Survivor'da finale kısa bir zaman kala ve konseptin değişmesinin ardından yeni takımlar dün akşam belli oldu. Yeni takımlarıyla parkurda ilk ödül oyununa çıkan yarışmacılar, adeta tozu dumana kattı. Gergin anların yaşandığı oyunda Adem ve Hikmet arasında bir anda ortalık karıştı ve iki yarışmacı birbirine girdi. Adem'in Hikmet'e söylediği söz ise tartışmanın alevini adeta harladı.

Magazin 03-06-2022 10:17

Survivor ödül oyununda ortalık karıştı! Anıl ve Hikmet arasında olay yaratan gerginlik...

Survivor 2022 All Star'da dün akşam nefes kesen bir ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları, Justin Bieber konserine gidebilmek için mücadele etti. Anıl ve Berkan'ın mücadelesinin ardından Berkan'ın kazanması sonrası ortalık bir anda karıştı. Anıl ve Hikmet arasında bir anda sesler yükseldi ve iki yarışmacı parkurda birbirine girdi.

Magazin 27-05-2022 10:06

Survivor'da eleme adayı kim oldu? 22 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor All Star'ın 22 Mayıs Pazar yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyunu ve ada konseyi yaşandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler 3. dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Geçen hafta Seda'nın elendiği Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ise ada konseyinde oylamaya gitti. Oylamada adı en fazla yazılarak eleme adayı oldu. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Magazin 23-05-2022 00:20

Survivor'da eleme adayları kimler oldu? 6 yarışmacı sms oylamasına çıktı!

Survivor All Star'ın 15 Mayıs Pazar yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyunu ve ada konseyi yaşandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler 6. dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ada konseyinde oylamaya gitti. Oylamada adı en fazla yazılan isim eleme adayı oldu. Böylece elemeye kalan 6 yarışmacı da belli oldu. Survivor'a veda eden ismi belirlemek için ise sms oylaması yapıldı. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

Magazin 16-05-2022 00:44

Survivor'a damga vuran olay! İşte Adem-Hikmet kavgasına baştan sona bakış...

Survivor All Star 2022 sezonu her yarışmada çekişmeli devam ederken sezona damga vuran olaylardan biri de Adem ve Hikmet kavgası oldu. Birkaç bölüm boyunca devam eden bu kavga hem ikilinin hem de takımın nabzını yükseltti. Hikmet'in Adem'i parkurda yenmesiyle peş peşe yaptığı sevinç gösterileri gündem oldu. Adem-Hikmet kavgasını baştan aşağı sizler için derledik.

Magazin 15-05-2022 15:08

Eski Survivor yarışmacısı Sahra Işık'tan Hikmet'le ilgili şoke eden sözler! Yemin ederim midem bulandı

Eski Survivor yarışmacısı Sahra Işık, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. 2015 ve 2018 yılında katıldığı Survivor yarışmasıyla adını Türkiye'ye duyuran Sahra Işık, Survivor 2022 yarışmasıyla ilgili de yorumlarda bulunmayı ihmal etmiyor. Survivor'da bu yıl yarışan Hikmet Tuğsuz için Instagram hesabından paylaşım yapan Sahra Işık'ın sözleri herkesi şoke etti. İşte o paylaşım.

Magazin 11-05-2022 17:16

Survivor'da Hikmet ve Adem birbirine girdi! Seni çuval gibi yere sererim

Survivor 2022 All Star'da mücadelelerin yanı sıra oyun alanındaki gerginliklerde yarışmaya damgasını vurmaya devam ediyor. Sene başından itibaren Adem ve Hikmet arasındaki gerginlik sürerken, bu gerginlik oyun alanlarına yansıyor. Dün akşam oynanan ödül oyununda Adem'le yaptığı yarış sonrası olay bir sevince imza atan Hikmet, Adem'i sinirlendirdi. İkili oyun sonrasında adeta birbirine girdi.

Magazin 11-05-2022 09:35

Survivor'da gerilim had safhada! Hikmet takım arkadaşlarına verdi veriştirdi! Ortam bir anda gerildi

Survivor All Star 2022'de gerilim hızla tırmanıyor. Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı arasında yaşanan rekabet, aynı takımda bulunan yarışmacılar arasında da yaşanıyor. Survior'ın 100. bölümünde oynanan dokunulmazlık oyununda ipler iyice gerildi. Hikmet Tuğsuz, sert bir üslupla takım arkadaşlarına sitem etti.

Magazin 10-05-2022 09:33

Survivor'da ortalık karıştı! Acun Ilıcalı o anları paylaştı: Çalışanlar Hikmet ve Gökhan'ı zor ayırdı

Survivor 2022'de büyük mücadeleler sürmeye devam ederken, iki takım arasında da gerginlikler yaşanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adada yaşanan kavgayı anbean takipçilerine aktardı. Paylaşılan görüntüde Hikmet'in, "Seni kaval gibi çalarım" demesi üzerine ortalık karışıyor ve ekipten kişiler yarışmadan geçtiğimiz haftalarda elenen Gökhan'ı zor zapt ediyor.

Magazin 04-05-2022 10:34

Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir, aslen nereli? Survivor Hikmet Tuğsuz kaç yaşında ve mesleği nedir?

Survivor'da elemeler sürerken, Ünlüler ve Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Gönüllüler takımında yarışan Hikmet ise, merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir, aslen nereli? Survivor Hikmet Tuğsuz kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilenler!

Magazin 17-03-2022 18:07

Survivor Yasin ne ceza aldı? Yasin kaç ödülden faydalanamayacak? Survivor Hikmet kaç ödülden mahrum bırakılacak? Cezaları ne zaman sona erecek?

Survivor Yasin ve Hikmet'in kavga etmeleri nedeniyle diskalifiye edilip edilmeyeceği merak konusu olmuştu. Merakla beklenen açıklama bugün acil durum konseyinde Acun Ilıcalı tarafından yapıldı. Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz'un cezası belli oldu. Peki Survivor Yasin ne ceza aldı? Yasin kaç ödülden faydalanamayacak? Survivor Hikmet kaç ödülden mahrum bırakılacak? Cezaları ne zaman sona erecek? İşte ayrıntılar...

Magazin 22-02-2022 23:19

Acun Ilıcalı son dakika açıklaması! Survivor Yasin diskalifiye mi oldu? Survivor Hikmet ne ceza aldı?

Acun Ilıcalı son dakika açıklaması merak konusu oldu. ada konseyinde Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz arasında yaşanan yumruk yumruğa kavganın ardından acil durum konseyi toplandı. Acun Ilıcalı, Yasin ve Hikmet hakkında aldıkları kararı açıkladı. Peki Survivor Yasin diskalifiye mi oldu? Survivor Hikmet ne ceza aldı? İşte Acun Ilıcalı son dakika açıklaması ve Yasin - Hikmet kavgasında son durum...

Magazin 22-02-2022 22:02

Survivor'da kavga eden Yasin ve Hikmet diskalifiye oldu mu? Acun Ilıcalı açıkladı! Yasin ve Hikmet ne ceza aldı?

Survivor 2022 All Star'daki ada konseyinde Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz arasında yaşanan yumruk yumruğa kavganın ardından acil durum konseyi toplandı. Acun Ilıcalı, Hikmet'e fiziki saldırıda bulunan Yasin hakkında aldıkları kararı açıkladı. Acun Ilıcalı, Hikmet'e küfür edip saldıran Yasin'e Survivor tarihinin diskalifiyeden sonraki en ağır cezasını verdiklerini ve isterse Survivor'dan ayrılabileceğini açıkladı. Ilıcalı, Hikmet'i haklı bulmasına rağmen zorunlu olarak ceza verdiklerini de duyurdu.

Magazin 22-02-2022 21:53

Survivor Yasin ve Hikmet yumruk yumruğa kavga etti! Yasin diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı Survivor acil durum konseyinde ne açıkladı? 22 Şubat 2022 Salı

Survivor'da Yasin ve Hikmet yumruk yumruğa kavga etti. Bunun üzerine Acun Ilıcalı acil durum konseyi düzenleyerek Yasin Obuz - Hikmet Tuğsuz kavgasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Survivor 2022'nin 22 Şubat Salı günü yayınlanan bölümünde Survivor Yasin ile ilgili yapılan açıklamanın detayları merak konusu oldu. Peki Yasin diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı Survivor acil durum konseyinde ne açıkladı? İşte Survivor Yasin Obuz ile Survivor'ın 22 Şubat 2022 Salı günkü bölümüne ilişkin detaylar...

Magazin 22-02-2022 21:43

Survivor'da kavga! Survivor Hikmet ile Yasin neden kavga etti? Hikmet ve Yasin diskalifiye olacak mı? Acun Ilıcalı Survivor acil durum konseyinde ne açıkladı? 22 Şubat 2022 Salı

Survivor'da kavga çıktı. Survivor 2022'nin dün ekrana gelen bölümünde ipler iyice gerildi. Dokunulmazlık oyunu sonrası konseyde Yasin ile Hikmet arasında tartışma çıktı. Peki Survivor Hikmet ile Yasin neden kavga etti? Hikmet ve Yasin diskalifiye olacak mı? Acun Ilıcalı Survivor acil durum konseyinde ne açıkladı? soru ve konu başlıkları araştırılmaya başlandı. İşte Yasin ile Hikmet arasında çıkan tartışmanın detayları ve Survivor'ın 22 Şubat 2022 Salı günkü bölümünde yaşananlar...

Magazin 22-02-2022 21:43

Survivor'da kavga! Survivor Yasin diskalifiye mi oldu? Hikmet - Yasin kavgasında son durum ne?

Survivor Yasin diskalifiye mi oldu? sorusunun yanıtı Survivor All Star'ın 21 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde yaşanan kavga sonrası merak konusu oldu. Konsey sonrası Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz arasında kavga çıktı. Survivor'da acil durum konseyini toplayan Acun Ilıcalı ise Yasin için aldıkları kararı 22 Şubat Salı günü yayınlanan bölümde açıklayacak. Peki Survivor Yasin diskalifiye mi oldu? Hikmet - Yasin kavgasında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Magazin 22-02-2022 01:22

Survivor Yasin ve Hikmet arasında yumruklu kavga! Yasin Survivor'dan diskalifiye mi oldu? Acil durum konseyi toplandı

Survivor 2022 All Star'daki ada konseyinde Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz arasında kavga çıktı. Konseydeki çekimlerin tamamlanmasının ardından Hikmet'in üzerine yürüyen Yasin fiziki saldırıda bulundu. Survivor ekibi ise stüdyodaki kavgayı ayırmaya çalıştı. Kavganın detaylı görüntüleri ise TV8'de yayınlanmadı. Survivor'da acil durum konseyini toplayan Acun Ilıcalı ise Yasin için aldıkları kararı açıklayacak. Peki Yasin Survivor'dan diskalifiye mi olacak? Yasin Obuz'a ne ceza verilecek.

Magazin 22-02-2022 00:48

Survivor Hikmet'e ne oldu? Sakatlandı mı? Sağlık durumu nasıl? Adaya veda edecek mi? Hikmet Tuğsuz kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Survivor Hikmet, yarışmanın yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu sırasında talihsiz bir kaza geçirdi. Parkur oyununda çark çeviren ve bir anda yere yığılan Hikmet Tuğsuz'un çark direğinin altında yere yatıp acı çektiğini gören arkadaşları yanına koşarak onu teselli etmeye çalıştı. Peki Survivor Hikmet'e ne oldu? Sakatlandı mı? Sağlık durumu nasıl? Adaya veda edecek mi? Hikmet Tuğsuz kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Ne iş yapıyor? İşte Survivor Hikmet Tuğsuz'un sağlık durumuna ilişkin detaylar.

Magazin 21-02-2022 22:52

Survivor'da bomba! Nagihan Karadere'nin ve Hikmet Tuğsuz hakkındaki sözleri izleyenleri şaşkına çevirdi

Survivor All Star'da haftanın 3. ve 4. eleme adayının belirlendiği konseyde ilginç anlar yaşandı. Ünlüler takımından Nagihan'dan gönüllüler takımından Hikmet'e ilginç bir teklif geldi. Yayını izleyenler 'Nagihan ve Hİkmet aşk mı yaşıyor?' sorusunu arattı.

Magazin 15-02-2022 08:38

Survivor All Star'da Hikmet ve Yunus Emre kavgasının yayınlanmayan görüntüleri!

Survivor 2022 All Star'da Yunus Emre ile Hikmet arasında oyun alanında yaşanan kavganın televizyonda yayınlanmayan görüntüleri ortaya çıktı. Küfürlerin ve karşılıklı fiziksel müdahalelerin olduğu kavga sonrasında Acun Ilıcalı her iki yarışmacıya da ceza vermişti. Kavganın kamera arkası görüntülerinde Hikmet'in tişörtünün yırtıldığı, Yunus Emre'yi ise çekim ekibinin zorlukla durduğu görüldü. Yunus Emre ile Hikmet'i ayırmak için Acun Medya yöneticisi Esat Yontunç'un da araya girdiği görüldü.

Magazin 10-02-2022 21:08

Survivor All Star'da kavga eden Yunus Emre ve Hikmet ne ceza aldı? Acun Ilıcalı Survivor konseyde cezaları açıkladı

Survivor All Star 2022'ye Hikmet ile Yunus Emre arasındaki kavga damga vurdu. Ödül oyununda Ogeday ve Berkan'ın üzerine yürüyen Yunus Emre'yi, Hikmet ayırmak istemiş ancak bu defa ikili arasında kavga çıkmıştı. Hikmet ve Yunus Emre gerginliği konseyde de devam edince Acun Ilıcalı müdahale etti. Ilıcalı, Yunus Emre'ye diskalifiye uyarısı yaptı. Yaşanan olayın ardından Hikmet ve Yunus Emre'nin aldığı cezalar belli oldu.

Magazin 09-02-2022 23:57

Survivor All Star'da Hikmet ve Yunus Emre kavgası! Acun Ilıcalı'dan diskalifiye sözleri: Bunlar kabul edilebilir değil

Survivor 2022 All Star'daki ödül oyunu sırasında gönüllüler takımı birbirine girdi. Yunus Emre önce Berkan ve Ogeday'la tartıştı. İkilinin üzerine yürüyen Yunus Emre'yi Hikmet sakinleştirmek istedi. Ancak Yunus Emre bu defa da Hikmet'e bağırarak tepki gösterdi. Ada konseyinde ise Hikmet, Yunus Emre'nin kendisine küfür ettiğini söyledi. Acun Ilıcalı ise Yunus Emre'ye diskalifiye uyarısı yaparak "Agresif tavırların ve söylediklerin kabul edilebilir değil" dedi.

Magazin 09-02-2022 02:01

Survivor yarışmacısı Hikmet kimdir? Hikmet Tuğsuz kaç yaşında ve nereli?

Survivor programında Gönüllüler takımında yarışan Hikemt Tuğsuz hırsı ve performansıyla dikkat çekti. Survivor'a 2019'da katılan ancak başına gelen kaza sonucu yarışa devam edemeyecek duruma gelen Hikmet Tuğsuz hayallerine veda etmek zorunda kalmıştı. Survivor macerasına 2022 ile devam eden Hikmet Tuğsuz 35 yaşındadır. İşte Hikmet Tuğsuz hakkında merak edilenler...

Magazin 01-02-2022 22:33

Survivor'da kim elendi? İşte 19 Ocak Survivor 2022 All Star'dan elenen ilk yarışmacı

Survivor 2022 All Star'ın 19 Ocak Çarşamba ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'ın ilk haftasında ünlüler ve gönüllülerden 4 yarışmacı eleme adayı olmuş ve yeni uygulanan sürgün kampına gitmişti. Survivor'da elemeye kalan Birsen, Sercan, Gizem ve Hikmet için sms oylaması yapılmıştı. Survivor 2022'deki ilk eleme konseyinde ise halk oylamasında en az oyu alan yarışmacı elendi. Peki Survivor'dan kim gitti? İşte Survivor All Star'dan elenen ilk yarışmacı.

Magazin 20-01-2022 00:15

Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Sürgün kampına kim gitti? 18 Ocak Survivor All Star'da elemeye kalan yarışmacı...

Survivor 2022 All Star'da ilk haftanın son dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Survivor'ın 18 Ocak Salı ekrana gelen 4. bölümünde ünlüler ve gönüllüler dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Kaybeden takımda ise eleme adayı ve sürgün kampına gidecek ismi belirlemek için oylama yapıldı. Böylece Survivor'da ilk haftanın 4 eleme adayı belli oldu. Sms oylaması sonucuna göre ise bir kişi elenecek. Peki Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Sürgün kampına giden son yarışmacı kim oldu?

Magazin 18-01-2022 23:28