Kafatası Haberleri

Bağ yolundan dönerken insan kemikleri buldular! Yağışlarla toprak aşınmıştı... Kafatası dahil birçok kemik parçası çıkarıldı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde bağ yolunda insan kemikleri bulundu. Erkeğe ait olduğu değerlendirilen kemikler, kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haber 27-06-2023 15:40

Optik illüzyonda ilk gördüğünüz şey kişilik özelliklerinizi yansıtıyor

Optik illüzyonlarda ilk fark edilen görüntüler kişilerin olayları algılayış ve görüş biçimlerine göre değişim gösterebiliyor. TikTok'ta yayınlanan optik illüzyonda ilk görülen şeyin kişilik özelliklerinizi yansıttığı belirtildi. İşte aşağıdaki görsele göre en alaycı ve saf kişiler...

Kadin 10-04-2023 14:10

Meksika'da havalimanında 4 insan kafatası bulundu! X-ray cihazından geçerken...

Meksika'da bir havalimanında, karton kutunun içerisinde ABD'ye gönderilmek üzere, 4 insan kafatası bulundu.

Haber 31-12-2022 15:43

İstanbul'da koruma altındaki yaban hayvanlarına ait parçalar ele geçirildi

Kadıköy'de bir adrese düzenlenen operasyonda 1 şüpheli yakalanırken çok sayıda hayvan boynuzu ile kafatası, farklı form ve ebatlarda hayvansal obje ile tarihi eserler muhafaza altına alındı.

Yurthaber 19-12-2022 12:46

Onlyfans modeli Türkiye'de geçirdiği ameliyat sonrasında hayatının şokunu yaşadı! Kafatası patladı

Türkiye dünyanın birçok yerinden kişinin özellikle estetik operasyonlar için ilk tercihleri arasında bulunuyor. Ülkemiz yurtdışından gelen insanlara diğer ülkelere göre çok daha uygun ve başarılı sonuçlar vadediyor. Ancak bazı problemler estetik operasyonların başarısız sonuçlanmasına ve dünyaya kötü tanıtılmamıza neden olabiliyor. Onlyfans modeli TikTok hesabında Türkiye'de yaşadığı estetik operasyonun nasıl hüsranla sonuçlandığını paylaştı.

Haber 24-10-2022 08:40

Adana'da tadilat sırasında bulunan ve kafatası sanılan cismin taş olduğu belirlendi

Adana'da tadilat sırasında bulunan ve kafatası sanılan cismin taş olduğu belirlendi

Yurthaber 01-09-2022 10:01

Balyozla yıkarken fark etti, delikten bakınca hemen polisi aradı

Adana'da müstakil bir evde yaşayan Mustafa Bulut, bahçesinde, önceki yıllarda banyo olarak kullanılan bölümü balyozla yıktığı sırada zeminde delik oluştu. Aşağıya baktığında ise taşların arasında kafatası olduğunu düşündüğü bir cisim gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen ekiplerin çalışması sonucu gerçek ortaya çıktı

Haber 01-09-2022 09:59

Gözlerine inanamadılar! Yağmurdan sonra ortaya çıktı... Hemen ekiplere haber verdiler

Çankırı'nın Yapraklı ilçesine bağlı İkizören köyünde şaşkınlık yaratan bir olay meydana geldi. Yağmur suyunun toprağı aşındırması sonucu vatandaşlar, aşınan toprağın altından insan iskeleti çıktığını gördü. Vatandaşların durumu haber verdiği köy muhtarı olayla ilgili o mevkide Rum mezarlarının olduğunun söylendiğini ancak kıbleye doğru yatırılmış Müslüman mezarı gibi göründüğünü belirtti. Durumun jandarmaya bildirildiğini, Kültür ve Turizm Müdürlüğünden yetkililerin inceleme yapacağını söyledi.

Haber 13-07-2022 19:10

Yaşadığı kaza sonucunda kafatasının bir kısmını kaybetti! “Beynimi sadece deri koruyor”

21 yaşındaki Ben Wyatt, kafatasının bir kısmını kaybetmesine neden olan korkunç bir kaza geçirdi. Hasarın onarılması ve eski fiziksel görüntüsüne kavuşmak için maliyetli bir ameliyat olması gerektiğini belirten Wyatt, beyninin sol kısmını sadece bir derinin koruduğunu söyledi.

Trend 07-07-2022 11:03

Giresunlu hemşirenin kafatası kemiği kayboldu! Valilik ve belediye harekete geçti

Giresunlu hemşire Havva Dizdar, İstanbul’da geçirdiği Arteriovenöz Malformasyon (AVM) ameliyatı sonrası yüz felci geçirerek kafatasının bir bölümünü kaybetti. Olayın duyulmasının ardından talihsiz hemşirenin memleketlileri harekete geçti. Aylardır dayanılmaz ağrılar çeken Dizdar’a Giresun Valiliği, Giresun Belediyesi ve hayırseverlerin desteğiyle kafatası ameliyatı yapıldı.

Haber 02-07-2022 14:28

Hayatı kabusa döndü! Ameliyat sonrası yüz felci geçirdi, kafatasının bir kısmını kaybetti

Giresunlu hemşire Havva Dizdar, geçirdiği Arteriovenöz Malformasyon (AVM) ameliyatı sonrası yüz felci geçirdi ve kafatasının bir bölümünü kaybetti. Dizdar, verdiği yaşam mücadelesinin ardından şimdi hukuk mücadelesini de sürdürüyor.

Haber 14-05-2022 16:35

Kafatasının yüzde 83'ü parçalanan hasta, titanyum parçalarıyla eski görüntüsüne kavuştu

Doğum gününde evine giren hırsızla mücadele ederken 3'üncü kattan düşen ve 2 yıl boyunca birçok ameliyat geçiren Ali Çiftçi'nin yüzde 10 olarak görülen yaşama ihtimali gerçek oldu - Çiftçi: - "Artık eski günlerdeki gibi gayretli şekilde çalışıyorum. Talihsiz olay hiç yaşanmamış gibiyim. Yani öldü denilen insan şu anda çalışıyor"

Yurthaber 30-04-2022 11:09

Adana'da nehir yatağında insan kafatası bulundu

Adana'da nehir yatağında insan kafatası bulundu

Yurthaber 25-04-2022 09:48

İzmir'de ele geçirilen Jivaro kabilesine ait 4 kafatası inceleniyor

Aliağa'daki operasyonda ele geçirilen Güney Amerika'daki yerli halklardan Jivaroların geleneksel yöntemiyle küçültülmüş 500 yıllık kesik insan başlarının da aralarında olduğu tarihi kalıntı ve eserler İzmir Arkeoloji Müzesinde incelemeye alındı - İzmir Arkeoloji Müze Müdürü Hünkar Keser: - "Tam olarak menşeini söyleyememekle birlikte birtakım eserlerin Amazon Ormanları'nda yaşayan dönemin en ilkel kabilelerinden Jivarolara ait olduğunu düşünüyoruz. Bu kabile üyelerinin, düşmanlarını öldürdükten sonra kafalarını kesip kemiği ve deriyi ayırdığını ve deriyi çeşitli işlemlerden geçirdiğini biliyoruz"

Yurthaber 20-12-2021 11:27

Okul bahçesinde korkunç olay! Su borusu patlayınca ortaya çıktı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, eski Sümerbank Basma Fabrikası içerisindeki Nazilli Meslek Yüksek Okulu bahçesinde patlayan su borusunu tamir eden işçiler, insana ait olduğu düşünülen kafatası ve kemik parçaları buldu.

Haber 24-11-2021 21:29

Bebeklerde kafatası şekil bozukluğu neden olur? Önlemek için...

Bebeklerde kafatası şekil bozukluğu doğumdan önce, doğum esnasında ya da doğum sonrasında gerçekleşebilir. Az gelişmiş olan kafatası, zor doğum nedeniyle ya da yatış pozisyonundan kaynaklı olarak farklı bir şekil alabilir. Peki bu durumun önüne geçmek için ne yapmak gerekir? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emre Üregen konu hakkında bilgiler verdi.

Haber 23-11-2021 15:47

Homo bodoensis adlı yeni bir insan türü keşfedildi

Araştırmacılar, yeni keşfedilen bir insan türünün adını Homo bodoensis olarak duyurdu. Söz konusu insan türünün yaklaşık 500 bin yıl önce Afrika'da yaşadığı söyleniyor.

Haber 29-10-2021 11:37

Şoke eden olay! Hindu dini liderin valizinden insan kafatası ve kemikleri çıktı

Hindistan'ın Indore kentinden Delhi'ye gitmek için uçağa binmeye çalışan ve bir dini lider olan Sadhvi Yogmata'nın valizinden bir insana ait kafatası ve kemikler çıkarıldı.

Haber 10-09-2021 07:20

Kafatası kemiklerini 5 ay karnında taşıdı! Asıl kabus daha sonra başladı

İstanbul'da yaşayan 48 yaşındaki Osman Yılmaz, 6 ay önce trafik kazası sonrası beyin kanaması geçirdi. Yılmaz'ın beynindeki basıncın azaltılması için kafatası kemikleri çıkarılıp geçici olarak karnının içine yerleştirildi. Durumu beklenenin aksine daha da kötüleşen Yılmaz, yemek yiyememeye ve yürüyememeye başladı.

Haber 12-07-2021 13:55

Sulama kanalına dökülen balçıktan, insan kafatası çıktı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sulama kanalına boşaltılan balçıktan insan kafatası çıktı. Kafatası, kimliğinin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haber 17-05-2021 11:21

Adıyaman'da toprağa gömülü kafatası ve insan kemikleri bulundu

Adıyaman'da toprağa gömülü kafatası ve insan kemikleri bulundu

Yurthaber 09-05-2021 13:08

Antalya'da dere kenarında insan kafatası bulundu! Ekipler alarma geçti

Antalya Manavgat'ta koyun otlatan çoban, dere kenarında insan kafatası buldu. Olay yerine ekipler sevk edilirken kafatası Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haber 28-03-2021 13:03

İzmir'de dehşete düşüren olay! Ormanlık alanda kafatası ve kaburga bulundu

İzmir'in Bornova ilçesinde, iddiaya göre bir vatandaşın ihbarı üzerine ormanlık alanda bir kadına ait olduğu değerlendirilen kafatası ve kaburga bulundu. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma kapsamında, kemikler savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haber 26-03-2021 08:34

Dere yatağında çok sayıda at ve eşek kafasıyla kemikler bulundu! Vatandaşlar isyan etti

Adana Yüreğir'de dere yatağında çok sayıda at ve eşek kafası ile kemikler bulundu. Köpekler tarafından kemikler çevreye taşınırken, çevreye ise kötü kokuların yayıldığı belirtildi. Bölgeye yakın mahallede yaşayan Ramazan Dağgülü, "Burada onlarca kesilmiş at var. Artık bu kokudan duramayacak hale geldik" dedi.

Haber 25-03-2021 14:24

Antalya'da ormanlık alanda bir erkek cesedi bulundu

Antalya'da ormanlık alanda bir erkek cesedi bulundu

Yurthaber 17-03-2021 20:34

Hastane yerleşkesinde yaşlı bir kişiye ait kemik parçaları ve kafatası bulundu

Antalya’da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yerleşkesi içindeki ormanlık alanda 1 yıllık olduğu değerlendirilen yaşlı bir kişiye ait kemik parçaları ve kafatası bulundu.

Haber 17-03-2021 16:57

Kayseri’de bulundu! Dünyada tek olarak literatüre geçti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle yürütülen kazı çalışmalarında Yamula Barajı kıyısında bulunan ve fillerin atası olarak bilinen Choerolophodon Pentelici’ye ait tam kafatası fosili, dünyada tek örnek olarak literatüre geçiyor.

Haber 11-03-2021 13:55

360 milyon yıllık fosiller görücüye çıktı

Biyolog Mehmet Erden'in kişisel koleksiyonundan oluşan 'Fosil Sergisi', As Merkez'de izlenime sunuldu. Kimi ABD'de kimi Brezilya'da kimi Çin'de kimi de Lübnan'da bulunan fosillerin en eskisinin, günümüzden 360-325 milyon yıl önce yaşamış olan bir deniz lalesine ait olduğu bildirildi.

Haber 08-12-2006 11:19