Kenan Doğulu Haberleri

Beren Saat'i tekne tatilinde görüntülediler! Muhabirin Ben bu Beren’i yerim sözleri büyük tepki çekti

Şarkıcı Kenan Doğulu ile 2014 yılından bu yana mutlu bir evliliği olan oyuncu Beren Saat son olarak tekne tatili yaparken görüntülenmişti. Beren Saat’i görüntüleyen bir muhabirin “Ben bu Beren’i yerim” sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

Magazin

Engin Öztürk ve Büşra Develi başroldeydi... Sette ödeme krizi yaşandığı iddia edildi! Başrolden açıklama geldi

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün ortağı olduğu Alim Yapım imzalı “Aşkın Pusulası” dizisinin çekimlerine 6. bölümünde ara verildiği ortaya çıkmış ve setin durma sebebinin ise teknik ekibe ödeme yapılmadığı olduğu söylenmişti. Dizinin başrol oyuncusu Engin Öztürk setin durma sebebi hakkında ilk kez konuştu.

Magazin

Yurt dışından dönen Hayat Bilgisi’nin Barbie Gamze’si İpek Erdem müjdeyi verdi! Ekranlara geri dönüyor

2003-2006 yılları arasında yayınlanan 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Barbie Gamze' rolü ile tanınan İpek Erdem ülkeye geri döndü. Kenan Doğulu'nun konserinde görüntülenen oyuncu ekranlara geri döneceğini belirtti.

Magazin

Beren Saat ve Kenan Doğulu lüks teknelerinde tatilde! Yıllara meydan okuyor

Kenan Doğulu ve Beren Saat lüks tekneleriyle soluğu Bodrum'da aldı. Güneşin ve denizin tadını çıkaran çiftin keyfi yerindeydi. Saat'in bikinili görüntüleri de gündem oldu.

Magazin

Kenan Doğulu

Kenan Doğulu Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kenan Doğulu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Kenan Doğulu'nun tarzı sosyal medyada çok konuşuldu! Pantolonun yarısı nerede?

Tarzı ve şarkılarıyla sık sık konuşulan Kenan Doğulu bu kez son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Takım elbise giyerek objektif karşısına geçen Doğulu'nun ceket altına giydiği kumaş şortu sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin

Yılmaz Erdoğan'a sorduğu Çok sevişmenin zararı var mı? sorusu hatırlatıldı... Kenan Doğulu'dan olay yanıt! 'O anı sızdıran...'

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Programdaki samimi itiraflarıyla dikkat çeken Doğulu'ya Yılmaz Erdoğan'a sorduğu "Çok sevişmenin zararı var mı?" sorusu yönetildi. Ünlü ismin verdiği yanıt sosyal medyayı salladı...

Magazin

Candaş Tolga Işık, Kenan Doğulu'ya evliliğini sordu! Kötü günler geçirmişlerdi... İlişkimiz sürekli sıcak diyerek anlattı

2014 yılında hayatını Beren Saat ile birleştiren Kenan Doğulu açıklamaları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Doğulu, Beren Saat'e aşkını anlatırken Candaş Tolga Işık'ı da şaşırttı.

Kulis

Hasan Can Kaya'ya Çok sevişmenin zararı var mı? sorusu soruldu: Kenan'ın da...

Geçtiğimiz günlerde Kenan Doğulu doğum günü partisinde sahnede Yılmaz Erdoğan'a seslenerek "Çok sevişmenin zararı var mı?" demişti. O soru şimdi de Hasan Can Kaya'ya yöneltildi.

Magazin

Kenan Doğulu'nun Yılmaz Erdoğan'a sorduğu o soru Cansu Taşkın'ı kızdırdı! Sahte dünyanız sizin olsun

50. yaşını kutlayan Kenan Doğulu, bir süre önce Cansu Taşkın'la yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Yılmaz Erdoğan'a "Yılmaz hocam çok sevişmenin zararı var mı? Sen bilirsin" demesiyle gündem oldu. Cansu Taşkın bu anları görünce sinirlendi.

Magazin

Kenan Doğulu'nun Yılmaz Erdoğan'ı sahneye çağırırken sorduğu soru olay oldu! Erdoğan bozuldu: Böyle bir soru beklemiyordum

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, 50. yaşını eşi Beren Saat ile birlikte kutladı. Saat’in eşi Kenan Doğulu için organize ettiği doğum günü partisine ünlü akını oldu. Partiye katılan isimlerden biri de Yılmaz Erdoğan oldu. Doğulu'nun Yılmaz Erdoğan'ı sahneye davet ederken ilişki konusunda sorduğu soru gündem oldu.

Magazin

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun doğum günü partisine polis baskını!

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, 50. yaşını eşi Beren Saat ile birlikte kutladı. Saat’in eşi Kenan Doğulu için organize ettiği doğum günü partisine, site sakinlerinin şikayeti üzerine polis baskını yapıldı.

Magazin

Kenan Doğulu eşi Beren Saat'in doğum gününü kutladı! Dudak dudağa pozu dikkat çekti

Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti paylaşımları ve özel hayatlarıyla ara ara gündeme geliyor. Şarkıcı son olarak sosyal medya hesabından eşi Beren Saat'in doğum gününü kutladı. Çiftin dudak dudağa olan pozu çok konuşuldu.

Magazin

Dudak dudağa görüntülenmişlerdi... Kenan Doğulu ve Beren Saat gizlice boşandı mı?

Oyuncu Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu zaman zaman evlilikleriyle gündem oluyor. Yeni yıla dudak dudağa giren Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun gizlice boşandığı gündem olunca açıklama gecikmedi.

Magazin

Bakan bir daha baktı...Kenan Doğulu ve Beren Saat'in dudak dudağa pozu gündem oldu!

Yeni yıl tüm dünyada coşkuyla kutlanmıştı. Ünlü isimlerde sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla yeni yılı kutladılar. Kimisi sahnede kimisi evinde kutladı. Sahneden yeni yılı kutlayanlardan biri de Kenan Doğulu oldu. Ünlü şarkıcıyı eşi Beren Saat yalnız bırakmadı. Kenan Doğulu, 2024'ün ilk saniyelerinde eşi Beren Saat'i öptü. O kare sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

Ünlü isimlerin yılbaşı konser tarifesi belli oldu! Zirve bakın kimin oldu

Yeni yıl yaklaşırken, şarkıcıların konser tarifesi de netleşti. Gülşen yılbaşı gecesi vereceği konser için 3.5, Edis ise 4 milyon TL istiyor. Fakat bir ünlü var ki diğer tüm şarkıcıları geride bıraktı. İşte ünlü şarkıcıların yılbaşı konser tarifesi...

Magazin

Kenan Doğulu klibi izleyince şaşkına döndü! Uyarı üzerine fark ettiği detay gündem oldu: AK Parti'nin seçim videosunda 'Yaparım Bilirsin' şarkısı kullanılmıştı

Seçim tarihi günden güne yaklaşırken siyasi partiler seçim kampanyalarını yayımlamaya başladı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından paylaşılan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve yerli otomobil Togg'un görüntülerine yer verilen klipte Kenan Doğulu'nun 'Yaparım Bilirsin' şarkısı kullanılmıştı. O videoyu ilk kez sosyal medyada izleyen ünlü şarkıcı şaşkına döndü. Doğulu'nun açıklamasında belirttiği 'uyarı üzerine fark ettiği' detay gündem oldu.

Magazin

Beren Saat, 7 milyonluk aracıyla dikkat çekti

Kenan Doğulu ile evli olan ve son dönemde tarzıyla dikkat çeken ünlü oyuncu Beren Saat, önceki akşam Bebek'te aracıyla seyir halinde görüntülendi. Saat 7 milyonluk aracıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Magazin

Kenan Doğulu'nun ojeli tırnakları tartışma yarattı

Ünlü oyuncu Beren Saat ile evli olan ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, GQ dergisine poz verdi. Modaya uyan ünlü şarkıcının, alyansı ve ojeli parmağı dikkat çekti.

Magazin

Ozan Doğulu ve sevgilisinin boy farkı sosyal medyada dalga konusu oldu

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu’nun abisi DJ Ozan Doğulu ile sevgilisi Hera Aslan’ın yan yana gelerek fotoğraf çekildiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Çiftin fotoğrafı akıllara Addams Ailesi'ni getirdi.

Magazin

Kenan Doğulu Beren Saat'e olan aşkını anlattı! Ona aşığım her fırsatta dile getiriyorum

Geçtiğimiz gün düzenlenen GQ Türkiye Men Of The Year 2022 Ödülleri'nde eşi Kenan Doğulu'ya 'Yılın İkonu' ödülünü verirken dile getirdiği romantik sözlerle gündem olan oyuncu Beren Saat, Doğulu'ya olan aşkıyla ve sahnede yaptığı konuşmayla ilgili açıklama yaptı. Doğulu da aşklarının formülünü paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin

Beren Saat'in sözleri Kenan Doğulu'yu ağlattı! Herkes bu anları paylaşıyor

"GQ Türkiye Men of the Year Ödülleri dün gece sahiplerini buldu. Yılın İkonu seçilen ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, ödülünü 7 yıl önce nikah masasına oturduğu eşi Beren Saat'ten aldı. Kariyerinde otuzunca yılını kutlayan eşi Kenan Doğulu'ya "Yılın İkonu Ödülü"nü veren Saat, duygusal konuşmasıyla eşini ağlattı.

Magazin

Pembeler içindeki Kenan Doğulu ve Beren Saat sosyal medyada dalga konusu oldu! Pamuk şekere benzetildiler

Netlix'in, dün gece gerçekleşen etkinliğine pek çok ünlü isim katıldı. Platform, Türkiye’deki altıncı yılını geride bırakırken, bugüne kadar imza attığı yapımları ve yeni sezonda yer alacak içeriklerini görkemli bir geceyle kutladı. Geceye el ele katılan Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti, tercih ettiği kıyafetlerden dolayı sosyal medyada dalga konusu oldu. Çift pembe giysileriyle, pamuk şekere benzetildi.

Magazin

Hande Sarıoğlu Ertan Süzgün'e kur yaptığı anları paylaştı! ''Sevişmenin hiç zararı yok''

Sosyal medya hesabından paylaştığı oryantal videosundan sonra sunuculuk kariyerine dijitalde devam eden Hande Sarıoğlu, şimdilerde Oley TV YouTube kanalında kamera karşısına geçiyor. Hande Sarıoğlu, Ertan Süzgün'e kur yaptığı anları, Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin

30 Ağustos İstanbul Kenan Doğulu konseri saat kaçta? 30 Ağustos Zafer Bayramı Kenen Doğulu konseri nerede?

Kenan Doğulu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda sahne alacak. Bilindiği üzere; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki ordunun zaferiyle sonuçlanan Büyük Taarruz ile Başkomutanlık Meydan Muharebesi Türk milleti için önemlidir. Bu özel gün, bugün ülkenin dört bir yanında coşkuyla kutlanacak. Peki, 30 Ağustos İstanbul'da Kenan Doğulu konseri saat kaçta? 30 Ağustos Zafer Bayramı Kenen Doğulu konseri nerede?

Magazin

Kenan Doğulu'nun sahne kıyafeti sosyal medyayı karıştırdı! Bunlar hep Beren Saat'in işleri

Son olarak Hezarfen ve Bumaya single'larıyla gündeme gelen şarkıcı Kenan Doğulu, geçtiğimiz gün Harbiye'de verdiği konserle sevenleriyle buluştu. Ünlü sanatçının konser için seçtiği sahne kıyafeti ise sosyal medyayı karıştırdı.

Magazin

Kenan Doğulu'nun konserini polis bastı! Avukat ve gözlemci inceleme yaptı

Kenan Doğulu'nun Sarıyer'de verdiği konserde eğlenceyi polis baskını kesti. MESAM ve MSG temsilcisi Avukat Umay Neva Kaya ve gözlemci tarafından yapılan incelemeler sonrası ise konser kaldığı yerden devam etti.

Magazin

Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e aşk dolu sözler! Aşka bulandık

Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti evlilik yıl dönümlerini kutluyor. Evliliklerinde uzun süre sorunlar yaşayan ve aşklarına bir şans daha veren ikiliden Kenan Doğulu aşk dolu notuyla dikkat çekti.

Magazin

Bodrum'da Kenan Doğulu söyledi, Beren Saat dans etti

Ünlü müzisyen Kenan Doğulu, tatil için geldiği Bodrum’da bir beachte eline mikrofonu alarak şarkı söyledi, eşi Beren Saat de dans ederek kendisine eşlik etti. Doğulu’yu sahnede görenler ise sürpriz mini konserin tadını çıkardı.

Magazin

Beren Saat ve Kenan Doğulu herkesin içinde aşka geldi! Öpücüklere boğdu

Elle Türkiye Style Ödül Töreni'ne katılan Beren Saat ve Kenan Doğulu geceye damga vuran isimler arasındaydı. 47 yaşına basan Kenan Doğulu'ya sürpriz pasta kesildiği anlarda Beren Saat herkesin içinde eşini öpücüklere boğdu.

Magazin

Beren Saat ve Kenan Doğulu Neymar'la buluştu

Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinin Paris gezisinde dikkat çeken bir fotoğraf ortaya çıktı. Bu fotoğraf, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Magazin

Beren Saat'in konuşması gündemde! Öğrencilik dönemimde başörtüsünün üstüne peruk takmak zorunda kalan...

Oyuncu Beren Saat ile Kenan Doğulu 'EKO İKLİM Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi ve Fuarı'nda açıklamalarıyla Twitter'da gündem oldu. "Öğrencilik dönemimde başörtüsünün üstüne peruk takmak zorunda kalan sınıf arkadaşlarım oldu ve geçen yıllar içinde eğitim eşitliğinin sağlanmasına hepimiz çok sevindik" diyerek sözlerine başlayan Beren Saat ne dedi?

Magazin

Beren Saat annesini paylaştı! Kenan Doğulu’nun kayınvalidesini gören inanamadı! Güzelliğin kaynağı belli oldu

Beren Saat, sosyal medya hesabında annesi Ayla Saat'in doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu. Şarkıcı Kenan Doğulu ile 2014'te nikah masasına oturan Saat'in annesi ile paylaştığı fotoğraf kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun annesi güzelliğiyle dikkat çekerken Ayla Saat için 'Annesi değil ablası sanki', 'Güzellik genetik' yorumları yapıldı.

Magazin

Alaçatı Ot Festivali 2022 ne zaman? Alaçatı Ot Festivali 2022 neler yapılıyor?

Alaçatı Ot Festivali tarihi belli oldu. Alaçatı Ot Festivali ile birbirinden farklı otları tanımak ister misiniz? Festival kapsamından misafirleri değişik etkinlikler düzenlenecek. Konserler, otları tanıma ve toplama gezilerinden yemek atölyelerine, yabani ot ve bitkilerle beslenme seminerlerinden tutun renkli ve insanın içini açan pek çok etkinlik festival boyunca devam edecek. İşte Alaçatı Ot Festivali 2022 hakkında detaylı bilgiler!

Haber

Kenan Doğulu'dan duygu dolu paylaşım! Beren Saat'in doğum gününü böyle kutladı

Son olarak imaj değişikliği ile gündeme gelen ünlü oyuncu Beren Saat, bugün 38. yaşına giriyor. Güzel oyuncunun eşi Kenan Doğulu'dan Saat'e duygusal bir jest geldi. Kenan Doğulu'nun eşi Beren Saat için yaptığı doğum günü paylaşımına pek çok ünlü isimden de yorum geldi.

Magazin

Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e! Dünyamın en güzel rengi ve en tatlı şansımsın

Şarkıcı Kenan Doğulu, 2014 yılında Los Angeles'ta nikah masasına oturduğu oyuncu eşi Beren Saat'in yeni yaşını sosyal medya hesabından kutladı. Birlikte çekilen fotoğraflarının olduğu bir video yayınlanan Doğulu, paylaşımına romantik bir not düşmeyi de ihmal etmedi.

Magazin

Beren Saat imaj değiştirdi! Son haline beğeni yağdı

Ünlü oyuncu Beren Saat imaj değiştirdi. Şarkıcı Kenan Doğulu ile evliliği nedeniyle sık sık gündeme gelen Beren Saat'in son halini görenler 'Gençleşmişsin' yorumlarını yaptı.

Magazin

Beren Saat ile Kenan Doğulu el ele!

Evliliklerindeki krizi atlatarak boşanmanın eşiğinden dönen Beren Saat-Kenan Doğulu çifti, önceki gün el ele objektiflere yansıdı. Geç kaldıklarını ifade ederek, hızlıca konuk oldukları programa geçen ikili, muhabirlerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Magazin

Kenan Doğulu çaldı Cem Yılmaz söyledi

Dün akşam sanatçı Kenan Doğulu'nun konuk olduğu bir programa izleyici olarak katılan komedyen Cem Yılmaz, ilerleyen dakikalarda sahneye çıkarak sürpriz yaptı. Doğulu'nun çalıp, Yılmaz'ın şarkı söylediği o anlarda çekilen videolar sosyal medyadan paylaşıldı.

Magazin

Beren Saat'in Sezen Aksu açıklamasından sonra Kenan Doğulu paylaşım yaptı!

Beren Saat'in Sezen Aksu açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Çok konuşulan açıklama sonrası bir açıklama da Kenan Doğulu'dan geldi. Kenan Doğulu Sezen Aksu için "Seçilmiş bir kişidir o" yorumunda bulundu.

Magazin

Beren Saat Ozan Doğulu'nun doğum gününde transparan tercih etti

Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti Ozan Doğulu'nun doğum gününe girerken görüntülendi. Oyuncu Beren Saat Doğulu'nun doğum günü için transparan bir tercihte bulundu. Beren Saat'in iddialı seçimi sosyal medyada da konuşuldu.

Magazin

Saba Tümer doğum gününü kutladı! Yarı çıplak garsonlar olay oldu

Attığı kahkaha ile ünlenen ünlü sunucu Saba Tümer, 51'inci yaş gününü özel bir partiyle kutladı. Dudak şeklinde bir pasta yaptıran Tümer'in partisindeki yarı çıplak garsonlar da dikkat çekti.

Magazin

Kenan Doğulu'nun Fatih Terim paylaşımı sosyal medyayı salladı

Galatasaray taraftarı olan şarkıcı Kenan Doğulu, Fatih Terim'le bir mekanda olduğu fotoğrafı paylaştı. Doğulu, "Grande imparatore" (Büyük imparator) notunu düştü. Bu kare büyük etkileşim aldı.

Spor

Kenan Doğulu ve Beren Saat'ten muhteşem dans performansı

Oyuncu Beren Saat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Sarıyer'de konser veren eşi Kenan Doğulu'nun sahnesine çıkarak dans etti. Ayrılık haberleriyle gündeme gelen çiftin dansı bu iddialara cevap niteliğindeydi.

Magazin

Kenan Doğulu ile Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Kenan Doğulu, Cumhuriyet’in 98. yılı şerefine İBB’nin Volkswagen Arena’da düzenlediği kutlamada sahne aldı. Alanı dolduran dinleyiciler, Kenan Doğulu ile tek yürek halinde marşlar ve şarkılar söyleyerek 29 Ekim coşkusunu doyasıya yaşadı.

Magazin

Kenan Doğulu ezber bozdurdu!

Muhteşem akşamın açılışını Türk popunun sevilen sanatçılarından Kenan Doğulu ile yapan Cahide Palazzo, uzun yıllardır eğlence mekanında sahne almayan Doğulu’ya ezber bozdurdu.

Magazin

Aslı Şen'den Linet'e tepki! Tüm erkekli masalara...

Linet'in sahnedeki tavrı cemiyet hayatının ünlü ismi Aslı Şen'i rahatsız etti. Aslı Şen sosyal medya hesabından Linet'i hedef aldı. Linet ise bu sert yorumlara yanıtıyla sosyal medyadan alkış topladı.

Magazin

Kenan Doğulu ve Cirque Du Soleil ezber bozacak

Türkiye'deki eğlence anlayışına bambaşka bir boyut kazandıran Cahide Palazzo Harikalar Diyarı, yenilenen tarzı ve sıra dışı konseptleri ile 23 Ekim’de kapılarını Kenan Doğulu performansı ile açıyor!

Magazin

Çağla Şıkel’den çarpıcı açıklama: Fakir insanla da aşk yaşarım

Sevilen manken ve oyuncu Çağla Şıkel, önceki akşam Kenan Doğulu konserinde izleyiciler arasındaki yerini aldı. İki çocuk annesi Çağla Şıkel, fakir bir erkekle de aşk yaşayabileceğini söyledi.

Magazin

Beren Saat'in tayt-ceket kombini gündem oldu

Kenan Doğulu ile evliliğiyle zaman zaman gündeme gelen Beren Saat son paylaşımı ve tarzıyla sosyal medyada takipçilerini ikiye böldü.

Magazin